» »

čimbolj prefinjeno odstranjevanje nalepke iz compa

čimbolj prefinjeno odstranjevanje nalepke iz compa

slycer ::

Imam problem in ta problem je nalepka, ki mi greni življenje, saj računalnika ne smem odpirati, ker bom izgubil garancijo, serviserja pa tudi ne bom plačeval, da mi bo nekaj pametoval tam, pa mi prav mastno zaračunal. Kako naj odstranim nalepko tako, da se ne bo videlo kakih poškodb na njej (da jo bom lahko potem, ko bo treba kišto peljat na servis s sekundarcom gor prilepil:))). Predlogi in izkušnje!

Kekec ::

En nož za tapete rezat če ni prehudo zalimana, pa je!

Tjulenj ::

susilnik za lase (fen) zna v takih primerih bit zlo uporabn. se lazji je pa ce zadevo odtrgas, ce se pa kej pokvar pa serviserja prepricas v svojo strokovno usposobljenost (deluje samo v boljsih trgovinah :D)

TESKAn ::

Počak, da bo garancija minila pa se vmes nauči teorijo, pol boš pa vse še v prakso dal>:D.
Lp
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Paramedic ::

Sigurno bi odstopila, če bi z bencinom jo po vrhu navlažil. Z bencinom gre vsak lim dol. Pol pa sam s kakim sekundnim nazaj zalepiš. Sam ni za več kot enkratno storitev :'(
End transmission.

Nemelk ::

upam da ni papernata, te so zelo občutljive! jst sm mel tako bl plastično in sm jo komot odlepu k vsako drugo, sam POČAS pa mirno roko! k sm pa nazaj dal pa na servis teku (šmenta je glih zvočna škriplna tist čas) sm jo pa kr brez lepila nazaj dal. vidt je blo da je opraskana po robovih, ampak pretrgana ni bla... pa sm dobu novo zvočno zastonj!>:D
Nemelk ™

R0K ::

mater men so tut pri comtronu dal na ohišje nalepko s kodo za winse;((
Pi*** sm jo ful poćas dol vleku, ej gle jo ku*** pa se je strgala

tejo ::

Drugič pa že nakupu računalnika ZAHTEVAJTE, da naj ne lepijo nalepk na ohišje!!! :D

Loki ::

To ni problem, prodajalec bo se raje videl... ni nalepke - ni garancije - ni stroskov z zanic opremo.
I left my wallet in El Segundo

frudi ::

ko sem mel pred leti podobn problem (odlepiti nalepko) sem vzel eno klingico pa deset minut časa... pa je šlo, kljub temu, da je bla papirnata.
in guess what, naslednji dan mi je crknil disk. mogoče je bil kriv petek 13. al pa to, da še nisem mel pojma o šarjenju po drobovju računalnika :)
v glavnem, na acord-92 (sedanji power plus) so me malo postrani gledali, ampak vseeno priznali garancijo...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Matek ::

LAhko pa nekaj malega vštimaš, pa pelješ računalnik na servis, pa bojo on raztrgali nalepko. Samo moreš upat da je ne bodo nazaj gor dali.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

tejo ::

Meni niso nalepil tiste butaste nalepke, pa imam vseeno garancijo!

SkIDiver ::

Men neki ni jasn. Prodajalc vam nalima na ohišje nalepko in če jo odtrgate ste brez garancije. Zakaj za vraga pa pol vela garancija če bi kupu vsako stvar posebej v trgovini. Po moje sam trgovci narod zjbavajo. Če ti odtrgaš nalepko dol garancija še zmer vela na delih v računalniku, sam trgovc ti noče priznat garancije zarad nalepke. Kje je tle point?

iBojan ::

Saj če maš še vse v garanciji nsei računalnik v trgovino pa povej kaj je narobe ali kaj pač želiš pa bodo samo porihtali zadevo. Zaradi garancije pa bi moralo biti itak zastonj ;)

lp, _GeS_

Can ::

Če je nalepka papirnata, uporabi klasično žiletko!
Previdno nalepko odreži od ohišja. Za potrebe garancije pa nalepko prilepi nazaj z sek. lepilom.
Preizkušena varianta.

`DoC ::

Tud jst na ohišje nisem mel pripopane nobene nalepke pa sem vseeno imel garancijo!8-)
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

goranTNT ::

Jst sem meu eno bedno papiranto pa je takoj ko sem jo hotu dat dol sla po gobe.
Upam da se mi nebo kj pokvarlo!

Tomi ::

Pa kdo sploh daje nalepke na ohišja? Meni v trgovini ( sicer se malo bolj poznamo ), nikoli niso dali nalepke, vedno sem imel garancijo, pa še kakšno stvar so mi zrihtali, da sem moral potem šariti po ohišju.
Sicer je pa res, da je to manjša firma ( ampak še vedno zelo kvalitetna ).
Sicer pa za vsako lepilo primerno topilo:D
metrodusa.blogspot.com

Cveto ::

Najboljš je cse po komponentah kupit, pa dobiš na vsako stvar garancijo. Če pa kaj crkne pa odviješ in odneseš samo to. Pri meni je to do zda dobro delalo
Mlacomovo nalepko sem pa za službene rač. kar v corelu naredu, sej ni nič posebnega, niti štampiljke nima

3LeR. ::

jst sem svojo z nohti dol dal :)
in to tok profesionalno de se sploh ne vid :D

element ::

Ej, fantje tko vam povem: "Garancijo moreš met tud če odpreš kišto (strgaš nalepko), ker ima vsaka komponenta posebi garancijo, samo ne sme bit fizičnih poškodp itd., pa ti komponento zamenjajo. MORJO zamenat! Drugač nej se pa kr pr men ustavjo" >:D

Govoril sm! :D

Simko ::

Jap, garancija za komponente mora veljati, nalepka garantira le brezhibno delovanje celotnega sistema za 3 leta...ta ti pa gre po gobe..samo eno leto lahko še vedno komponente menjavaš....sam sem nalepko strgal, pa so mi vseeno bili primorani CD-rom menjati, ker je crknil...

bosstjann ::

a mi lahko en pove kje je sploh tle pravna osnova da da nalepko gor sej nisi nikjer podpisov da ne boš odpirov compa da bo garancija velala

PRiMoZ- ::

Ja men se to z nalepko zdi čist brezveze, a pol če slučajno kje novo ohišje kupiš al pa kaj drugega, sploh ne moreš zamenjat, razen če kupiš pri tej firmi in oni poštimajo. Sicer še nikol nisem kupu rač komplet, ampak vedno po delih.

Trgovci so pa tk smotani, ker če bo kdo hotu bo tk odlepu pa bo.

footprint ::

Jaz sem garancijo kar preklical triletna je bila. Je pa res da vsaka kompunenta, ki jo kupiš ima svojo garancijo (okol 12 mescov). Torej če je neka komponenta crknla kar tako jo pač morajo vzeti kot garancijo in ne glede nato ali jo prinseš v računalniku ali v roki. Res pa se pametno prej posvetovati prodajalcem, kajti znajo zatežit in pol si ob tisti del. Pač smo še daleč od demokracije in kaj jz vem česa še. Sigurno pa je da nimamo nobenega standarda in smo kot kavbojci v računalništvu.
Moto: Prodaj vse zapakiri v kišto, ko pa mine garancija (tri leta) pa tako ne bo nič več vredno!

Odlična ideja za prodajat staro robo zapakirano.
Men so v megahitu tako zmontiral zvočno notr da so PCI s silikonom limal in ploščico kjer je pritrdilni vijak so kar zvili da so jo notr spravili. In zakaj ker se jim ni dal kište vredu skup dat. Dokler tega nisem videl sem še kupoval v celoti. Od sedaj naprej pa sam sestavljam.
Še enkrat to ni avto ki ga kupiš, registriraš in voziš. To je računalnik, kjer te vsak posebi nateg**e da se ven nevidš.

Pa velik sreče:)

gorenc ::

hehe, jest si pa ze 15 let sestavljam abake sam in nimam problemov z nalepkami:) sem pa prjatlom ponavadi odlepil tisto nalepko s ofla nozem in potem lepo zalepil nazaj. olfa noz al pa skalpel deluje cisto v redu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
788773 (5277) St235
»

Garancijska nalepka (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
828848 (6074) Invictus
»

Garancija

Oddelek: Kaj kupiti
422923 (1390) darkolord
»

Nalepka overclock

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
282214 (1627) sirotka
»

MLACOM!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
545645 (2850) Mr.B

Več podobnih tem