» »

Posilstvo

Posilstvo

Thomas ::

A se tebi nekoliko zatika CapsLock, al se samo naslanjaš na Shift?

Mind alarm ni nekaj povsem ven iz tega sveta, mestne kamere pa tudi ne. Te so - upam si trditi - preprečile več posilstev, kot vse nakladancije "osveščenih" in "ozaveščenih" mačotov.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Seveda bo pa mind control dodatek za GPS GSM prej, kot bodo "sociološki pristopi" dali en sam kokreten rezultat pri preprečevanju posilstev (in drugega nasilja).

Vsa galama in grožnje dejanarusa so pa patetične.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dejanrus ::

Plitke žaljivke o Caps Locku te ne bojo rešile pred bedarijami k jih govoriš. FACTS Thomas!

Mind alarm....kolkr jaz vem, so trenutno komej povezavo med živcem in strojem nardil. Tako slabo. Da ne govorim o zdravstvenih vidikih tega problema. To so trenutno utopije Thomas. Žal. Če pa maš ti kak dokaz da kej tacga, ali vsaj podobnega obstaja pa nam ga predstavi. Drgač pa prej premisli kaj prbiješ, ker čedalje večje neumnosti govoriš.

Mestne kamere...ja to bo rešil vse ženske sveta pred posilstvi, seveda. Si ti neumen al se delaš? Kaj pa izven mest? Pa izven javnih mest? Pa v avtomobilih? Pa doma? Sploh ne bom več našteval, k se nima smisla pogovarjat o tako numnih idejah.

Kaj pa o kolu in krošeju. A si se usral? Men ni panike en kroše od tebe dobit... Sam se mi je pa zdel, da spet govoriš nekaj kar boš pol požru. No če sm jaz mačo, si ti pa pol tist kar mi rečemo ponavad v v žaljivem žargonu ženskemu organu in tistim k govorijo pogumno, ko pa je treba preit k akciji, pa rep med noge. A ne Thomas? Ravno kar si ga stisnu. Globoko. Ampak to se ne šteje namest kola.

Thomas ::

Dost primitivno se usajaš, ampak to je tudi vse.

Alarmi na stres, kako daleč so, je stvar debate. Nekateri bodo rekli 10, drugi 20 let.

Mestne video kamere funkcionirajo že zdaj.

Kje je pa kakšen rezultat "ozaveščenih lapanj"? Ni ga. Pa tudi v 20 letih ga ne bo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Jst ::

Kaj ni bil v kratkem en major bank robbery prav v Londonu?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst ::

http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/lond...

Hm... se mi zdi, da mestne kamere ne pomagajo najbolj...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

dejanrus ::

Primitvna je bla tvoja žaljivka o mačotu Thomas, s katero si lepo uvedel tole debato v primitivzem. Mačoti so taki k si ti, k sodijo ženske po sebi in jim hočjo razložit kaj jih boli in kaj ne in jih pol še potolažit z raznimi mind alarmi (stres doživlja človek, ves čas, ne samo med posilstvom) in mestnimi kamerami (tale ideja bi bila sigurno lepo sprejeta v klubu podeželjskih žena).

Sploh pa te ideje (o kolih in krošejih) niso moje. Ampak so tvoje in od tvojih somišljenikov. Če pa govoriš nekaj za čimer čez 30s ne stojiš več, si si pa sam kriv. Pač si se pa usral, zato ni treba zdej mene za primitvca označevat. Imam velik dokazov ki trdijo nasprotno.

Če si se pa slučajno spremislu in se bova dogovorila, pa sporoč. :)

Zdej bom pa reku enako, k je rekla edina ženska u tej debati (Maria), k se je naposlušala bedastih idej vsevednih Thomasov:

Over & Out

Thomas ::

Over & out iz tele debate bi lahko šel že prej, dejanrus. Ker nisi prinesel nič koristnega vanjo, samo neke bolno abotne ideje, ki bi jih zdaj rad podtaknil komu drugemu. Sej ne vem točno, a to groziš al kaj, ampak sej ni bistveno, glavno da si se iz debate pobral.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dejanrus ::

P.S.

Ne grozim ti Thomas. Sam tvoj predlog o kolu in krošeju bi rad v real life spravu. To si se ti spomnu oz. si se pridružu ideji Velikega Lukata. Žal. Pa ne delaj se neumnega ker dobro veš kaj sm s tem mislu. Pa ne smeš bit na druge jezen, če sam bedarije ven mečeš. Te ni mamica tega nučila?

Simko ::

Luka Veliki:
Smrt ne boli. Vendar potem tudi uživat nemoreš več. To boli.

Tudi Double_J je meni odgovoril nekaj podobnega...

Ampak kakšna bolečina je to? Fizična? Psihična? Slednje, je tako?
Ampak to se da reducirati. Saj to tudi počnemo - z idejami, da gre duša v nebesa in podobno...

Imamo torej:
a) umor
b) posilstvo

Pri obeh (zločinih) imamo fizično bolečino, ki je lahko pri obeh različna. Včasih pri posistvu večja in obratno.
Pri obeh je prisotna tudi psihična bolečina. Kje je večja? Kje je minimum le te manjši?

Kaj je torej hujši zločin in zakaj?

Mogoče brcam v temo...

Arkadij ::

Od kje nekaterim ideja, da lahko govorijo o bolečinah pri posilstvih itd., če tega niso na lastni koži doživeli?

Thomas ::

dejanrus ima tudi slab spomin. Pozabil je, da je on tisti, ki je rekel da jih "raje dobi po gobcu". To z vklopljenim CapsLockom, eno stran nazaj.

Meni se pa ravno to zdi problem. Pričakovanje od žensk, da naj bi raje bile tepene, poškodovane ali celo ubite, kot da se "zlahka pustijo" posiliti.

Mnoge so ravno zaradi tega "pričakovanja mačotov", da se ne "bodo dale zlepa", že bile tudi ubite.

Kar predlagam jest, je razvoj obrambne tehnologije (mind alarm), razvoj preventivne tehnologije (kamere) in kar je še takega. To edino pomaga.

dejanrus in ostali "osveščenci", samo mečejo pesek v oči, kako je vse to le "družben problem, ki se ga odpravi z ..." Pravzaprav niti ne pravijo, da se ga kako odpravi. Pravzaprav, nimajo nobene ideje. Vsaj ne pametne.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dejanrus ::

Jaz nimam idej priznam. Nism sociolog niti psiholog.

Ti Thomas si pa reku da maš rajši kol v riti. Pa se ti je ustavlo ko sm reku da gremo v živo to nardit, a ne?

Majo pa ženske srečo, da majo tvoje pametne ideje. Mind alarm in mestne kamere. Super. Jaz mam pol tud eno, ki se ne razlikuje dost od tvojih:

Dejmo na satelit naštimat laser, k bo prek elektromagnestskih impulzov možganov spremljal vse ljudi in bo potem AI pregledal signale in izločil vse ki imajo kaj nevarnega za bregom in jih bo laser potem scvrl v cvetni prah, ki ga bodo nato pometli droni in ga čez wormhole poslali na drug konc vesloja.

Super ne. I saved the world!

Thomas ::

Sem mislil, da je dejanrus odšel, vendar se še mota po tej debati, čeprav ne more prispevati nič pametnega, le neke homoseksualno sadistične fantazije, ki jih goji v zvezi z mano. Meni so odvratne, pa jih vseeno ponavlja in niansira iz posta v post. :D


Tako kot so pralni stroji rešili ženske pranja pri potoku sredi mrzle zime, jih bodo (kvečjemu) hitech gadgeti rešili posilstev. Face it!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

In kakšna bo reakcija "profesionalnih" posiljevalcev, ko bo 99% posilstev postalo nemogočih?

Po moje se bodo zavzemali za človekove pravice, med njimi tudi za večjo privatnost. >:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dejanrus ::

Spretno obračaš besede Thomas, ampak na tvojo žalost nism jaz reku da bi mu rajš od nigra b... v riti kot pa razbit gobec.

Kdo je to reku?

Kdo?

TI THOMAS. TI SI IZPIRJENEC. SPOLNO ZATRT OČITNO. PA NE ZDEJ NAME TO POLAGAT.

Ti bi mel rajši kol kot batine. Ti in Luka Veliki. Pa ne se delat neumnega lepo te prosim.

Samo tolk, da smo si na jasnem o spolni zatrtosti in izpirjenosti. Pa ne obračaj več besed ker postajaš patetičen ko svoje bedarije drugim nalagaš?

Zdej pa dobro premisli, pa obrni kar sem reku, pa se nared neumnega tako kot si se že ene parkrat do zdaj, pa se boš mogoče zvleku iz lastnega dreka.

Thomas ::

Thomas:

> Pozabil je, da je on [dejanrus] tisti, ki je rekel da jih "raje dobi po gobcu"

dejanrus zopet potrjuje, kar sem mu pripisal:

> na tvojo žalost nism jaz reku da bi mu rajš od nigra b... v riti kot pa razbit gobec.



Zdej je že povsem nedvomno, kaj bi dejanrus raje. Kroše. Kar pa ne pomeni, da ga mislim jest nockoutirat ali karkoli.

Njegovo siljenje, kaj bi on rad počel drugim, za kar ponuja celo to da sprejme udarec po zobeh ... je pa brezpredmetno za debato. Kakor tudi njegove projekcije spolnih deviacij sodelujočih v debati.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Meni se pa tukaj zdi še najbolj sprijeno to, da se ženskam vsiljuje to "macho pozo dejanarusa": "Raje si dam zlomiti čeljust kot ..."

Ravno zaradi tega, ker so mnoge tako mislile, jih ni več med živimi. Ali pa so slepe. Itd.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dejanrus ::

BRAVO Thomas. Dobro si jih zasukal, super. Sm vedu da boš zmogu. Ampak žal ljudje znajo brat in če bojo šli mal nazaj pogledat bojo vidli kaj pa kako.

Tvoj prispevek k temu forumu pa je bil? Dve BEDASTI in UTOPIČNI ideji v stilu nedoraslega, z znanstveno fantastiko napumpanega mulca, ki misli da ve vse. Cela EU pod kamerami, pa mind alarm.
Krasen prispevek. Pejt na kako tekmovanje v izumiteljstvu. Boš odkritje stoletja. Multinacionalke se bojo teple zate in za tvoje fantastične ideje. Koko le da se ni kdo drug že tega spomnu. Res so vsi neumni.

Veš kaj me pa prov zanima? Kako bi se ženske strinjale z tvojo idejo: Raj dam noge narazn, k pa da jih zdravn še po gobcu dobim.

Thomas ::

dejanrus vztraja, da naj ženske "srdito branijo svojo čast, ali celo devištvo". Polaga jim na srce, da naj ne sprejmejo nasveta o minimilizaciji škode. Naj stane kar hoče ženske - dejanrus od vas pričakuje, da se boste borile, kot bi se boril on, "če bi mu črnc hotu" ...

Vendar možnost, da bi "črnc hotu .... dejanarusa" je sila majhna. V njej se pa on - tako obljublja post za postom - misli srčno boriti, "nastaviti gobec" in se šele potem pustiti posiliti.

Ne bodite še ve tako neumne kot on! Samo to vam svetujem. Potem ga (posiljevalca) prijavite!

Pa še to: .. imejte v mobitelu pripravljen SOS SMS na 113!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

Thomas ::

Še bolš pa klic na 113. Tega čimbolj neopazno sprožite, kadar ste v gužvi. Ker ne vem, če 113 zabeleži SMS, sploh.

Na tistem centru bodo poslušali glasove okoli vas.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

Arkadij ::

V svoji lastni družini imam primer, ko se je ženska rešila pred posilstvom tako, da se je borila proti napadalcu, ga odrinila in zbežala?

Po tvoje bi bilo bolje, da bi se pustila posiliti?

Thomas ::

No, včasih se da zbežat. Tepst se pa ponavadi nima smisla.

Je pa to verjetno pametno za začetek, da odrine napadalca in zbeži. Stvar ocene v konkretni situaciji.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dejanrus ::

In bo dobu 3 leta max in pršu ven in dokončal posel.

Jaz priporočam ženskam, da če se bojo že prpravljale na posilstvo, da namesto thomasovega telefona in mind alarma, oz. sprehajanja samo pod mestnimi kamerami, vzamejo s sabo raje solzivec ali pa šoker (premožnejše).

Thomas ::

"Branite se punce!" - je naprej odločen dejanrus.

"Razdražite posiljevalca s poprovim sprayem in elekrtrošokerjem!" - pravi.

Jest pravim, da je to ponavadi kontraproduktivno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

Black Dragon ::

Thomas zgleda se ti ne sanja kakšen efekt ima solzilec na človeka...
Neverjetno pekoč učinek in ni vraga če ga bo zadela v oči bo še lep čas v temi oz. v GROZNIH bolečinah, kot da bi gorel...
Zato ne podcenjuj solzivca, ker je ZELO efekten, in vrajmi mi Thomas da boli ker sem že bil pošprican(na žalost) ...
Množilniki so tudi zelo uporabni (si lahko samo predstavljam kaj bi bilo posiljevalcu če bi ga zadela v spodnji predel)...te lepo omrtviči.
Pa Thomas a veš kakšen je občutek ko te ženska udari v k**** z vso močjo????
Poznam enega kolega ki mi je rekel da so enega njegovega prijatelja posilili 4 fegiji in posledica šivi in psihične posledice in seveda nošenje orožja (ilegalno)... eden bo 100% umrl, če ga bo srečal(fegija seveda)... tip je čist na tleh in ga boli četudi bo zagrešil umor.

In Tomaž nehi jih že podcenjevati(ženske-punce) sej niso babice!;(

Pa lahko dodam še strelno orožje in nož k osebni obrambi, čeprav je bolj zaželjeno imeti pri roki solzivec.

LP

Black Dragon ::

Pa še neki Tomaž koliko žensk poznaš, ki bi se kar tako pustile in bi dale noge narazen???
Pa ne pozabi da je tudi folk zraven pripravljen pomagati (fizično seveda-razbiti potrebneža)

Ti mej jajca pa pojdi enkrat zvečer ven pa eni za foro zatež za fuk oz. igraj kot da jo hočeš osrečiti-posiliti pa mi potem ko boš naredu to kakšen je efekt in kaj je revca nesposoban naredila, ali se je sploh branila( ti si itak SUPERMAN>:D in zato lahko z njo ravnaš kot z babico na vozičku sej se ne zna braniti po tvoje:\ ) ???

Pa na žalost Tomaž podcenjuješ ženske (kot da so fizično na ravni žuželke) na celi črti...

Zgodovina sprememb…

snow ::

Ja par se jih res brani in reši, ker posiljevalec ni nekaj dosti močnejši ali dovolj spreten.

Solzivec? Ja kakšna takšna zadeva zna pomagati, ampak koliko žensk dejansko nosi to zadevo s sabo in koliko obvlada uporabo te zadeve?


Seveda bi se dalo marsikaj storiti z raznimi treningi žensk, ampak to bi terjalo veliko časa in truda vsake posameznice.
Marsikatera se niti nebi udeležila takšnih treningov.

Meni je osebno bolj všeč Thomasov predlog, res pa je da se še zaenkrat ne da uresničiti... but soon!
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

snow ::

> Pa na žalost Tomaž podcenjuješ ženske (kot da so fizično na ravni žuželke) na celi črti...

In to moraš napisat dvakrat v desetih minutah?
Poleg tega pa nobenega pametnega komentarja zakaj ena zadeva nebi bila možna, po drugi strani pa niti kakšnega predloga.



Kdo bi tam nekaj ljudi obseval(ne skeniral) in potem spreminjal v cvetni prah :)))))
Ta mi je polepšala dan s tem cvetnim prahom.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Jst ::

> Meni je osebno bolj všeč Thomasov predlog, res pa je da se še zaenkrat ne da uresničiti...

Kaj se ne da uresničiti? Kamere vsepovsod? Je uresničljivo, se je uresničilo, pa ne deluje. Žal.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Black Dragon ::

Hmmm tale link mi je dal misliti, da so posilstva zunaj v primerjav v družinah bolj redka kot ne zato če se lahko debata bolje začne vrteti v krogu družinskih posilstev tudi ne bo napačno...

Linki, kjer piše kako se zaščititi pred posilstvom (na žalost to ne velja samo za ženske)
klik
klak
klok

LP

BigWhale ::

Nehajte se obmetavat, dejan ti pa omeji uporabo velikih crk zgolj v obmocje slovnice.. ;)

Thomas ::

Resno predlagam vsem gospem in gospodičnam, da si tako zrihtajo mobitelca, da bodo kar najlažje in kar najdiskretneje oddale klic na pomoč, če se jim bo zdelo potrebno. Pri tem naj se držijo principa "najprej sproži alarm, potem pojasnjuj da si se zmotla". Policaje ki morda zastonj pridirkajo na sceno že nekako pomiriš. Morda že kar po telefonu, da jim ni treba hodit, če te pa napotijo k sodniku za prekrške (malo verjetno), se pa zmašeš tam. Tako da nobene bojazni pred živčnimi prsti na mobilcu.

Sploh je dobro, če imaš voice controled mobi, ki ga aktiviraš na "KUGA HOČEŠ, PISMO!", da oddajla 113. Ker mind control zaenkrat še nimamo.

Pretepajte se pa le v primeru, če vidite da ste v premoči. Tudi takrat prekoračen silobran ni posebna huda reč, če do tega že pride. Ampak izjemoma. Ne zanašajte se na fizično premoč, kot nekateri junaki tega foruma.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Black Dragon ::

Hehe Thomas razmišlja tako, da vsaka ženska, ki vidi sumljivega moškega, ki se ji približuje, naj takoj vključi mini kamero(skrito seveda) in da noge narazen,...:D in se potem naj prepusti užitkom, potem pa pokaže posnetek policiji da najde posiljevalca...>:D

Hehe zraven pa še naroči satelitsko spremlanje oz. posnetke in tv ekipo,..:D

Thomas ::

Thomas razmišljam konstruktivno. In se ne morem znebiti vtisa, da bi nekateri radi, da se čimdlje ohrani status quo. Da nočejo, da bi bile ženske preveč "zvite". :\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

dejanrus ::

Če bi rad dajal lekcije iz slovnice BigWhale, potem piši dejan z veliko začetnico. ;)

dejanrus ::

Očitno pa je pomankanje argumentov določenih osebkov tukaj privedlo do znašanja nad slovničnim lepopisjem. :) Mogoče bi mind-alarm rešu zadevo...kdor bi naredu slovnično napako, bi mind-alarm takoj obvestil moderatorja. :)

dejanrus ::

Solzivec? Ja kakšna takšna zadeva zna pomagati, ampak koliko žensk dejansko nosi to zadevo s sabo in koliko obvlada uporabo te zadeve?
Solzivec?

Uporaba solzivca je praktično identična uporabi laka za lase.

Kar se pa tiče učinkovitosti, pa bi se pridružil izkušnji Black Dragona. Enkrat sem bil zelo na kratko pošprican in ne želim si bit nikoli več.

Seveda pa je strelno orožje najboljša varianta. Američanke že majo ta luksuz. Škoda k ga majo tud Američani. :|

Thomas ::

Vidim, da nekateri levičarji po novem zagovarjajo nošenje orožja. Sicer samo za ženske, pa vendarle.

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

> Očitno pa je pomankanje argumentov določenih osebkov
> tukaj privedlo do znašanja nad slovničnim
> lepopisjem. :) Mogoče bi mind-alarm rešu zadevo...
> kdor bi naredu slovnično napako, bi mind-alarm takoj
> obvestil moderatorja. :)

Nihce se ni znasal nad slovnicnem lepopisjem, ce nisi razumel mojega opozorila, potem je to tvoj problem, ti pa svetujem, da si preberes 6. clen v pravilih. Link bos nasel na levi strani.

snow ::

> Uporaba solzivca je praktično identična uporabi laka za lase.

Seveda. Solzivec se uporablja v kopalnici pred ogledalom, na svojih laseh.
Brez da te kdo moti po možnosti.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

TESKAn ::

Hm, neakteri mi delujete zelo zagreto proti temu, da bi se ženske naučile samoobrambo...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Thomas ::

Naučile samobrambe tako, da bodo (vse) kos (vsem) posiljevalcem? Da jim ti ne bodo mogli polomiti rok, pač pa jih bodo one njim? Tudi večim znanim pretepačem naenkrat?

Wow!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Makaron_hater ::

Nasilje nad Ženskami, sploh pa posilstvo je najhujše kriminalno dejanje od vseh.
Jaz bi predlagal kazen: mučenje, rezanje genitalij in penisa ter polom nog ter rok. Nasprotujem pa smrtni kazni... če ga ubiješ ga rešiš... nič ga ne boli in nič si ne zapomni. In tak človek ni človek ampak pošast. Pošasti pa se ne smejo prosto sprehajati med ljudmi.
Mislim da ponovna uvedba javnega mučenja in linčanja nebi bila napačna.

TESKAn ::

No, če se štirje spravijo na eno žensko, res nima šans...s solzilcem v roki pa je vsakemu osamljenemu napadalcu zelooo oteženo, da bi jo kar tako na tla podrl. Tvoje mnenje, Thomas, pa je, če sem prav razbral, da je najbolje, da se kar takoj, ko ji kdo zateži, uleže na hrbet in da noge narazen...ja, path of least resistance...svetuješ to tudi svoji dragi?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Thomas ::

No, se mi zdi da so moji nasveti ženskam vseeno kar dobri. Sploh pa ni nobeden svetoval nič pametnejšega.

Seveda, vsaki svetujem, naj ostane živa in nepoškodovana, če že pade v tako situacijo. Nobeni ne polagam na srce, naj se tepe. Uide seveda, če se da. Ustreli napadalca, če se ji pokaže prilika, tudi.

Nikakor pa naj nobena ne misli, da je njena dolžnost, da se za vsako cene izogne posilstvu.

Sej nisem en "zagaman Arabec"!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

vrtnyka ::

Skratka Tomas.. nimas pojma. Na kratko povedano. Res mi ni jasno iz kod neki pobiras svoje primitivne izjave. Najprej se dejansko pozanimaj kaj posilstvo sploh je. Nekaj bluzis tu in vse kar je tu bluzeno izves iz raznih medijev in svoje bolne domisljije. Prebrala sem vse tvoje poste, posteno sem se nasmejala. Ocitno imas veliko prevec casa, ce se lahko take stvari domisljas.:D
Tvoja dejstva so brez podlage, pa ti ugovarjaj kakor koli hoces. Ce pa hoces, gremo pa lahko tudi na kavo pa se tam zmenima. Sej ves .. pisati je lahko kej vec je pa ze drugi problem >:D

Jezna sem, ker si sploh upas pisati take stvari in izzivati neke spore med useri. Pojdi raje malo pod mrzel tus, ne pa tu nekaj blebetati no :P

Thomas ::

Lej vrtnyka,

Da se takole nekdo obregne vame, kot si se izvolila ti, je zame povsem "normalno". Da govori, kako nimam pojma, pa tudi.

Da pa ne polemizira o temi, ampak hoče izvesti nekakšno diverzijo na osebni ravni, pa tudi.

Prvo zato, ker je moj način gledanja na stvari precej neobičajen za široke ljudske množice, drugo pa zato, ker mi tvoji kalibrčki niti slučajno ne morejo biti kos. Zanje sem kulturni šok!
:D

KAJ KONKRETNO sem napisal narobe, to mi povej, sicer si pa off topic in pojdi s foruma dol.

Prav? :\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

vrtnyka ::

Prvic ne grem s foruma dol. Imam eno pravico biti tu kakor ti. Drugič.. poraja se vprašanje kaj je zate normalno? Tretjič .. diverzija na osebni ravni ? Da bi se spuščala na osebno raven bi morala osebo poznati. Tebe ne poznam torej to ni osebna raven. Je pa grob odziv na tvoje izjave, ki so res nesmiselne. Tukaj pises, kakor, da bi natanko poznal obcutke, ki jih punca dozivi ob tem neodpustljivem pocetju. Pa mi pojasni zakaj mislis, da se punca pocuti tako kakor pises, da se. Jaz osebno mislim, da si upas biti glasen samo za varnim ekranom kjer ti nihce nic ne more. Pa pridi na nest, pa se boma tam zmenila. Pa bomo videli kolk bos tam glasen.

Thomas ::

Ti povej, kaj trdiš. Ne samo, da se ne strinjaš z mano, možnih nestrinjanj je kar veliko. Formuliraj svoje stališče, ali na forumu samo "poziraš" s svojim "ogorčenjem".

Kar se tiče tvojega vabila na kavo in na Nest ... tudi moderator tega foruma Barakuda1 me hoče dobiti na kofe. Veš kaj! Vidva se zmenta za kavico (in se me spomnita takrat kaj v mislih in besedah).

Forum je pa za debato. Kaj, zakaj, čemu, v katerih primerih, kako ... itd.

Tukaj se postavijo stališča na ogled in se jih predvsem predstavi. Ne pa verbalizira kar v prazno, kot na kavici ponavadi.

> Tukaj pises, kakor, da bi natanko poznal obcutke, ki jih punca dozivi ob tem neodpustljivem pocetju.

Kako sem pa napisal, da se počuti? Kje? Citiraj!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

"Ja pomeni ja", redefinicija rimskega prava? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
33842144 (35961) zee

Poslanci dekriminalizirali prostitucijo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22425205 (18762) bluefish

Več podobnih tem