» »

Kje je statistika??

Kje je statistika??

mohha53 ::

Ne vem, ali ste spremenili vi ali pa sem enostavno jaz kaj zajebal? Nikakor več ne morem dobiti statistike VSEH tistih tem, katere sem bodisi sam začel ali pri njih sodeloval. Npr.: danes sem pisal na temo glavoboli, pa enostavno ne vem več, kako jo najti? To, kar je ta forum vsaj zame močno dvignilo nad ostale je med drugim tudi to, da sem lahko HITRO skočil tja in pogledal nadaljna mnenja, odgovore, nasevete itd. Se pravi statistika v pravem pomenu beseda(1dan, 7dni, 14 dni,... VSE!)

Kje je zdaj to, oziroma zakaj tega ni več?

Myk

Dr_M ::

tega ze dooooolg ni vec...men osebno tut to mori...
drugac pa poglej "moje teme"...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

mohha53 ::

Klinc pa moje teme!
Na eno mojo temo sodelujem pri drugih vsaj 10 krat. Nekateri pa verjetno veliko več. Tisti, ki veliko svetujejo in jih zelo cenim so NAJEBALI in to je sigurno korak NAZAJ uporabnosti tega foruma. Pa kaj smo v srednjem veku da bomo skrivali. Le kakšna je prednost NE imeti statistike. Ko mi bo to nekdo od moderatorjev argumentiral bom nehal težit! Pa ne prosim, da ni časa ali kaj podobnega, saj so to verjetno kar neki makro ukazi, reklam je pa tukaj tudi kar nekaj, tako da POPOLNOMA brez keša, vsaj za tehnične stvari niso.
Do takrat pa dajem predlog, da se naredi ANKETA, pa naj vidijo kako so zajebali?

Myk

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mohha53 ()

Primoz ::

Trenutno ti vse kar ti je ponujalo prejšnje čudo ponuja tudi iskanje. Mogoče bomo v statistiko nazaj dodali predpripravljene povezave za iskanje.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

cryptozaver ::

Mogoče bomo v statistiko nazaj dodali predpripravljene povezave za iskanje.


bi blo priporocljivo!

mohha53 ::

Res je, iskanje je dobra reč in deluje odlično, vendar je problem v tem, da si recimo 100 tem, v katerih sem dodal skromno mnenje, pač ne bom nikoli zapomnil. Dejstvo je da teme živijo dalj časa in ravno ta čas povzroča tudi, da mi/nam nekatere teme pač odplavajo s spomina. Če vam povrnitev stanja in statistike ne povzroča prevelikega napora, vam garantiram, da ne boste naredili nič slabega in upam to potrditi tudi v imenu vseh ostalih.

HVALA, Myk

Primoz ::

iskanje... kjer sem avtor jaz? Malo poglej kaj vse omogoča iskanje.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

mohha53 ::

Kako naj iščem nekaj, kar sem pozabil. Recimo, da sem pridodal mnenje ali serijo v temi, katere naslova se ne spomnim, ne poznam avtorja, pravzaprav ne vem o čem je bilo govora itd. Ne gre za to da bi našel temo, ki vsaj približno ustreza nečemu, kar me trenutno zanima, kjer želim nasvet dodati ali ga prjejeti. Kako naj iščem temo brez ATRIBUTOV. Potem je iskanje nično, saj ni nobene SELEKCIJE, s katero bi lahko iskanje omejil. Obstaja le ŽELJA po ponovnem sodelovanu. Statistika je ravno to omogočala. Omogočala se je vrnitev tja, kjer sem nekoč že bil/sodeloval. In kako naj se vrnem tja, kjer sem bil/sodeloval, če ne vem kje sem bil/sodeloval. Mislim, da je škoda besed in prav dobro veš, kaj mislim. Ponavljam, če boste tisto statistiko vrnili, boste zadovoljili veliko, če ne večine obiskovalcev tega foruma.

Myk

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mohha53 ()

cryptozaver ::

Se popolnoma strinjam s predhodnikom. Userje bi lahko 'pocrkljal' tudi s 'favorites' opcijo o cemer je ze tekla beseda pri tem pa je tudi ostalo.

McHusch ::

mohha53, vse se da, če se hoče. :)

Če želiš videti vse teme, v katerih je dotični osebek sodeloval, vpišeš njegovo ime pod avtor in klikneš išči. Če želiš videti samo teme, katerih dotični osebek je avtor, potrdiš zraven še checkbox Uporabnik je avtor teme.

Lahko pa to poljubno kombiniraš še z drugimi pogoji iskanja, naprimer okvirni čas oddaje prispevka, oddelek, kjer je bila teme zastavljena, ključne besede, kar prej ni bilo mogoče.

Primoz ::

prejsnji linki v statistiki so omogočali natančno to kar omogoča iskanje. Če pri iskanju v polje "avtor" vpišeš svoj nick, dobiš seznam tem v katerih si sodeloval. Če želiš samo teme, ki si jih začel ... obkljukaš okence zraven. NATANČNO to je do sedaj omogočal seznam pod statistiko.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

mohha53 ::

Nisem vedel, hvala za odgovor.
Upam, da bodo tudi ostali hitro skapirali.

Myk


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3661498303 (3651) Rias Gremory
»

moje teme & teme v katerih sem sodeloval

Oddelek: Slo-Tech
241870 (1501) urosh
»

Iskanje po forumu

Oddelek: Slo-Tech
251864 (1360) Gandalfar

Več podobnih tem