» »

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki

1
2
»

Keyser Soze ::

Gonzi pojdi na ZS. Se imava nekaj za pomenit.:| Ker ne bi tukaj. Res. Te pa lahko fino obložim v ZS in se še kaj temeljiteje pomeniva. Če si kaj takšnega s hrbtenico in stojiš za tistim kar poveš. Razen če je v vaši družini mama "lovec". Kar zna biti zelo depresivno smatram. Glede na tvoje izkušnje z očeti "lovci".

BW. Ne vem, ti neke zaključke delaš z napol branja, zakaj jih potem jaz ne bi? Zato sem rekel, da si ti takšen. Beri bolje kaj hočem povedati, pa jaz naslednjič ne bom pisal tega.

Glede barfa pa google če že ne veškaj to je, ne?

No glede izkušenj s hrano. Naš pes je doma pripravljeno hrano. Testenine in meso, tako kuhano kot surovo, dobi pa tudi kakšne ostanke kot so kosti, ipd. Krompir, župce, ipd. nikoli ne gre za psa. Poleg tega se sam prehranjuje z zelenjem, ki je dobro za njegovo prebavo in je tudi brez krtačenja in umivanja vsak teden lepe jelenje rdeče barve ter nima problemov s kostmi in podobnim kot opozarjajo vsi tisti "strokovnjaki" z specializirano prehrano.

Pa tudi iztrebki so normalni in ne tekoči.

Poldy ::

Hrana mora biti raznolika, samo to je. Ker če žival je stalno isto, mu ponavadi odpade dlaka. Ker poznam nekoga, ki je imel mačka tako rad, da ga je hranil samo z ribami (fileti) - rep je dobil povsem gol, samo na koncu nekaj dlak - palma.

Še eno vprašanje glede spuščenih psov:

V moji okolici je ogromno spuščenih psov, ki so tudi napadalni, tako da zadnje čase psa razgibam (mu mečem palco) samo doma za hišo.

Ali imam pravico do obrambe, če mi nek tuj pes (brez gospodarja) napade mojega psa? Kol, nož?
Ali moram pač imeti 80 kilsko zver in pustim, da narava opravi svoje...

Keyser Soze ::

Pokliči društvo proti mučenju živali. Pa naj ga pridejo iskat oz. jih iskat. :\

Če ne drugega, boš vsaj nadaljne napotke dobil...

Slowenc ::

Ponavadi se psi zmenijo med sabo brez kakršne grobosti. Vsak se samo naježi, pokaže zobe, se povohata, nato pa tisti ki zmaga za sabo pusti svojo markacijo.

Če pa pes dobesedno napade tvojega psa, potem imaš vso pravico da ga braniš, če se revček že sam ne more. Fajn ga u jajca brcn. Ga tko boli k tebe. Bo hitro odnehu. Tudi kol je dobrodošla zadevca. Odvisno od okoliščin. Drugač si pa kup enga pit bula pa bo hitr manj spuščenih psov v okolici. Al pa kakšen kavkaški ovčar je tut fajn zadevca. >:D
Skiny gate.

Keyser Soze ::

In te ugrizne pes...

Kaj potem? Boš hodil po inekcije proti steklini? Ali boš kar veselo krožil okoli in čakal, da se začneš penit okoli ust?

Potepuški psi so zelo nevarni kar se tiče stekline. Nikoli ne veš s kom se je že grizel(lahko tudi z lisico) in zato je najbolje imet čim manj opravka z njim.

BigWhale ::

Kdaj pa je bil zadnji primer stekline pri nas?
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pasja hrana - kje kupujete? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18751634 (2148) Groot
»

Stroški psa (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
779993 (7292) jype
»

Nova mačka :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5511981 (9402) harmony
»

Kako začeti živeti z mačko? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5012602 (11509) Pithlit
»

Resen problem s psičkom (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6812379 (10492) koyotee

Več podobnih tem