» »

Yasser Arafat

Yasser Arafat

«
1
2

Odin ::

Jaser Arafat je umrl pri 75ih.

Kaksne mislite, da bodo posledice njegove smrti za bliznji vzhod?
Bodo Izraelci koncno imeli moznost neredit red??
Ali sledi ponovno burno obdobje v Palestini?

Sami ::

Bodo Izraelci koncno imeli moznost neredit red??

Pa sej oni delajo nered, brez njih bi bil red!
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Luka Percic ::

"Pa sej oni delajo nered, brez njih bi bil red!"

Red v palestini?
Ja, ja z širjatskim pravom bi hitro nastal red!

Keyser Soze ::

Ah, red bi bil. V skladu z njihovo kulturo. In če komu to ne paše. Meni tudi ne, da vsak papak gnoji to ubogo zemljo in ima drugačno mnjene kot jaz. Pa kaj potem...

Drugače pa... Cajt je že bil... Tolk časa ga že pokopavajo da se ga Bog usmili. Tolikokrat še Kristus ni od mrtvih vstal kot Arafat. Ne vem pa zakaj bi se morale razmere korenito spremeniti po njegovem odhodu s "položaja"?

Bil je pač vedja, ki ga bo nasledil nov vodja. Nekdo ki najverjetneje goji podobna prepričanja in bo deloval v podobni smeri.

Thomas ::

> Ah, red bi bil. V skladu z njihovo kulturo.

Ni dovolj. Njihova kultura ni v skladu z osnovnim humanizmom, zato jo je treba spremenit. Popravt.

Samo kultura univerzalnosti človekovih pravic ti ne paše?

"Pustimo jim njihovo kulturo!", pravijo antiglobalisti in podobni.

Pustite še nam globalistično kulturo, če ste že tako "odprti"!

;)

Keyser Soze ::

No vidiš. Če bi bilo po moje bi take gumpce tudi odstranili - na eno območje skupaj z ekstremi nasprotne strani. Ampak potem padem že na isti poden nivo kot so oni če pri tem vztrajam. In začnem zganjat ene fobije in podobno.

Pač vedno so se našli ekstremisti, ki so prinesli samo "sranje". Tako na eni kot na drugi strani. To je res za popipsat. Ampak žal to ni mogoče.

Da se normalno živet, kar se kaže med civiliziranimi ljudmi. Tako v eni kot v drugi kulturi. Če pa imaš psihične težave in si ksenofob... Za to pa obstaja strokovna pomoč.

drejc ::

Zanimiv je, da tip ni bil musliman, ampak katolik.

Thomas ::

Van Gogh, pred kratkim ubiti režiser, je v svojem dokumentarnem filmu razkrival, kako ni mogoče za ženske "normalno živeti" znotraj orto islamske kulture.

Skrajni muslimani so ga ubili, verjetno zato, da bi še naprej lahko mrcvarili svoje ženske.

Levičarji pozivajo na mižanje pred tem, fašisti bi preventivno pobili Muslimane, jest bi pa rad čimprej demontiral tako levičarski kot fašistični kot islamistični memeplex.

:)

Keyser Soze ::

Žal Thomas, ti bi rad preventivno odstranil vse te ljudi. Kam te to uvršča? Po tvoji metodologiji.

Sem imel vtis, da se globlje ceniš.:D

ferdo ::

Thomas, ti bluziš, daj , zamisli se, kaj si napisal... bodi gasilec, in pomagaj ljudem, in imel boš čisto vest.
Dokler boš pa tako razmišljal, boš potencialno to VSE kar si napisal, da so TO drugi vsi skupaj....

PS: ideja o gasilcu je še najbolj primerna, je pa problem v tem, da svoje življenje in zdravje izpostavljaš nevarnim stvarem, vsaka medalja ima dve plati... Kaj bi bil raje? pozitivec ali negativec? nekaj vmes ne moreš!

Thomas ::

Ne, moram reči da ne. In to zelo odločno.

Bi jih pa indoktriniral z drugo kulturo, to pa gotovo. Zasejal jim črve dvoma v njihove blodnje in jim hkrati ponudil alternativo. To v bistvu delam tudi na tem forumu.

Toda levičarski memeplex v Sozetu se brani. Strategija je ta, da če mene razglasi za genocidnega, je zadeva rešena.

Toda jest sem le memociden.

Thomas ::

Link.

Tole je poučno. Citiram odlomek:

The book suggests that 20th century social science can be scrapped, and replaced by sociobiology, firmly rooted in natural science.

To zastopam.

ferdo ::

to kar misliš da delaš "na tem forumu" - "Zasejal jim črve dvoma v njihove blodnje in jim hkrati ponudil alternativo."

-nam ponujaš črve?
-nam ponujaš alternativo?
-mi vsi, razen tebe imamo blodnje?
- .... v kerem svetu ti živiš?

Priporočam ti: da se posvetuješ z zdravnikom ali farmacevtom!

Spet sem v grafu tvojega razmišlanja začrtal novi ekstrem:D

Keyser Soze ::

Žal, če sam sebe definiraš za takšnega ni to moja krivda. In če ti iz podzavesti izvira ven levičarstvo in te sili v takšne definicije in takšno klasificiranje ti tudi ne morem pomagati.

Strategije pa nimam. Je pri tebi ne potrebujem. Le rahlo spremljanje teme in slej ko prej se boš zakvačkal in potem preusmeril tok, da ne bi izpadel še malo "bolj poglobljen" kot si že.

Drugače pa. Sodeč po tvojih kompleksih. Prej bi rekel, da si raciociden.:)

Thomas ::

> -mi vsi, razen tebe imamo blodnje?

Niste vsi radikalni levičarji, fašisti ali islamisti.

Ti imajo blodnje. Ali lepše rečeno - iluzije. Ti prispevajo večino zmot na ta forum.

Keyser Soze ::

Ah, veš. Thomas bi vse odstranil, jim opral možgane in podobno(sicer ne rečem, da ta sekta, v kateri je on ni uspešna - je ala jehovci in hare krišna - zelo razširjena in rahlo zatežena) samo da bi mislili enako kot on. Pač smatra, da je najboljši. In so vsi drugi slabi ter imajo zgrešene blodnje. Ampak on s tem ni slab, čeprav razmišlja o "čiščenju" družbe njemu neprimernih. A,a. On pa ne.

Ampak. Kdo smo da mu ugovarjamo. Takšnim ljudem je najbolje pustiti, da lahko uveljavljajo svoje, sicer navidezno, a imaš s tem najmanj problemov. Je že nekaj časa minilo kar sem študiral psihopatologijo pa sem že rahlo pozabil stvari.

Thomas ::

> samo da bi mislili enako kot on

Ja seveda. Jasna stvar. Če bi pa kje na poti glede česa moral spremeniti mnenje tudi jest - toliko bolje potem, ko bi se otresel kakšne zmote!

Soze pa ni za to, da ljudje mislijo tako kot on? Noče, da bi recimo jest mislil tako kot on? Niti glede njegovega zadnjega posta ne?

Kaj je to zdej za ena zmeda v glavi Soze?

ferdo ::

pišeš kar nebi rabil, isto jaz zdaj, vendar se bom spotaknil ob to tematiko...

- če nekaj pišeš, ime za sabo argumente, drugače bodi tiho.

moti me, ker nekatere ljudi, ki imajo svoje mišlenje skoraj teptaš po njih, vsak ima svoje prepričanje, vsak v nekaj veruje, kaj narediš iz človeka, ki mu iztrgaš in ima živo psihično rano v to kar veruje? ne se čudit, če te ljudje ne bodo marali! ne jih po tem zmerjat za teroriste, fašiste, levičarje, itd... ko si se rodil, je bil kdo proti tebi????

Zakaj uveljavljaš s silo? izmenjaj misli/informacije, če je to zate škodljivo pa jih ni treba. V končni fazi si sam izbiraš svoje soljudi, lahko si sam, lahko pa POSTANEŠ čisto sam, zaradi svojih prepričanj oz. napačnega odnosa do soljudi, pa ni važno kaj so...

Predstavlej si sebe, kot diplomata in ne kot naduteža, ki misli, da lahko nekaj spremeni! Podvomi vase.. s tem si ne boš naredu škode, samo vprašal se boš o nečem kar se tebe tiče...

Thomas ::

Tole hinavstvo "nikomur ne vsiljujem svojega mnenja, on ga pa ... ", je prozorno.

Potem bodi lepo tiho, če ne govoriš ali pišeš z namenom kaj sporočiti drugim! :))

V resnici je to (nepoštena) taktika. Za paravanom "strpnosti" polagaš svoje ideje drugim, ne da bi se te ideje predebatirale. Ker ti jih "ne vsiljuješ". Hkrati pa zahtevaš od drugih, da nekatera teh tvojih kukavičjih jajc brez debate sprejmejo.

Med manj inteligentnimi (ki ne zmorejo ali nočejo premisliti zadev) je to uspešno. Saj vsak povprečnež kima Sozetu ali ferdotu. Tudi onadva sta do svojega memeplexa prišla na ta način.

Keyser Soze ::

Ne Thomas, nočem, da misliš isto kot jaz. Ti si edini ki hoče to. Tako kot tisti islamistični skrajneži in podobni tvoji alternativni klončki.

Za mene ste isto zadeti vsi vi. Pa čeprav tako vpijete "Kako smo si različni.":)

P.S.: Ampak si res želiš zmede v glavah drugih ljudi. Kaj bi pa delal če ne bi bilo tega? Pomoje bi tvoj memorycomplex izgubil smisel.

Thomas ::

> Podvomi vase.. s tem si ne boš naredu škode

Podvomi ti vase, če ti je toliko do tega! Jest testiram vsako svojo predpostavko velikokrat. Če na kakšnih testih pade, jo odvžem kot vroč krompir.

Pridigaš skepticizem drugemu, bodi skeptičen še do svojega ideološkega skrpucala! Ki je, roko na srce, precej trhlena zgradba.

Thomas ::

> Ne Thomas, nočem, da misliš isto kot jaz.

Potem si pa precej sebičen. Želiš, da sem še naprej v svojih zmotah?

Dobronameren človek drugega opozori na napako v razmišljanju ali na slabo predpostavko.

Ali nisi dobronameren, ali pa se ti tvoj pogled na svet le ne zdi tako dober?

Thomas ::

Zakaj so nekateri memeplexi tako "strpni"?

Ker jim edinole mem "tolerance do pogledov" omogoča preživetje. Vsako preverjanje bi ga podrlo.

Potem bi ostala "psihična rana".

Moram reči, da psihične rane Afričanov, ki bi ostali brez vračarjenja, me ne zanimajo. Niso nič v primeri s tistim, kar si delajo povsem fizično med sabo prav zaradi vračarskih kultov.

Je pa zanimivo, ja. Psihična rana, ki bi nastala z opustitvijo mema "Arabci imajo pravico do svojega mišljenja in kulture", se mnogim zdi hujša, kot to da ne bi več polijali svojih žensk z bencinom in zažigali. Ali mutilirali deklic.

Zanimiva brezčutnost, ki se odeva v (zelo hinavsko) usmiljenje.

Keyser Soze ::

Thomas, veš. Spotikaš se ob lastne noge. Sem ravno prav dober. Toliko da te vsako toliko malo obrzdam, ko začneš zopet hujskati folk proti drugačnim. Vsem drugače mislečim, tako ekstremnim kot zmernim. To pa le ni tako sebično?

Človek pa opozarja druge na napake ko je prepričan, da ima nekaj prav. Ampak problem je ta prav dokazat. Tu namreč spodleti tudi tebi. Še vedno nisi dokazal, da je enotem memorykompleks najboljši.

Moj pogled je pa razlličen. Situacijsko odvisen. Ampak vedno teži k nekem ravnotežju. Ne pa k ekstremom.

ferdo ::

Thomas, nimaš krone, da ti bi iz glave padla, zato se ne rabiš s tako držo predstavljat ostalim, ki to berejo, vsi smo ljudje. Pa če misliš, da imamo slabe namene res obžalujem.

Kakšna merila imaš za ljudi?
Kam jaz po tvoji logiki spadam?
Sem te prizadel?

praviš, da ti ni toliko do SAMEGA SEBE, da bi kdaj podvomil vase, kaj imaš vedno prav? lej kakšen si.... sam sebe zavajaš.

Thomas ::

"Podvomil vase"? Podvomil v Zemljo, Luno in Sonce? V goloba na veji?

Podvomi človek v predpostavke, ne v stvari.

> Kam jaz po tvoji logiki spadam?

Med ljudi. Kam spada tvoj pogled na svet? Med konfuzne in plitve.

p.s.

To ni ad ferdo, to je ad ferdotove pisarije.

ferdo ::

:), kaj misliš oz po tvoje predpostaviš:
-kako si predstavljaš to, če podvomiš vase...kaj smatraš pod to?

ti si res luna in golob na strehi... se vidi, akko si tolmačiš okolico.
Ti si tisti,ki odgovarja za svoja dejanja, če predpostaviš, da podvomiš vase, tudi podvomiš v svoja dejanja-nekako v prenesenem pomenu, ali ti naj za vsako dejanje rečem, da podvomi v to in to in oni on tretje, vedno podvomi vase, ko se boš v nekaj podal, odloči se da boš ulovil tvojega goloba na strehi, pa se boš vprašal "podvomil", če ga boš lahko, ali, podvomi vase, če si res tak kot misliš da si, ali te res luna nosi..

razumeš zdaj?

Nekdo j eže napisal, spotikaš se ob lastne noge.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ferdo ()

ferdo ::

tema je zašla...

Mene res zanima, kako se bodo sedaj Izraelci odzvali, ko bodo izbirali kraj pokopa palestinskega simbola..

Thomas ::

> vedno podvomi vase, ko se boš v nekaj podal,

Izvoli dvomiti vase - oziroma v svoje predpostavke, s katerimi se zgleda enačiš!

Zakaj mi svetuješ nekaj, česar sam ne počneš?

Zakaj (še bolj močno) ne dvomiš v vse kar počneš, če je to taka vrlina?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

_sas_ ::

Mene res zanima, kako se bodo sedaj Izraelci odzvali, ko bodo izbirali kraj pokopa palestinskega simbola..


saj so že povedali. jeruzalem ne! najraje bi ga videli v gazi ... ampak bo tut v ramali vredu.

Zheegec ::

Uh, offtopic debato pa obvladate :D
Da se vrnemo na argumente;
Ni dovolj. Njihova kultura ni v skladu z osnovnim humanizmom, zato jo je treba spremenit. Popravt.

Samo "popravit" jo je najbrž tudi treba v skladu z osnovnim humanizmom, če nekdo (recimo nekdo, ki se rodi v "svobodni demokratski" državi in mu je itaq z rožicami postlano) DOLOČI neko drugo kulturo za zaostalo, ima torej pravico to kulturo "očistiti" (ala Hitler), ker je po njegovem slaba?
Izraelci trenutno ne počnejo drugega kot to. Če pa nekdo na TVOJEM ozemlju koplje z oklepnimi buldožerji in iz helikopterja raketira pripadnike TVOJE kulture (oziroma avte na magistralki v Palestini), potem se najbrž na to odzoveš? Vsaj vem, da bi se jaz. Thomas se sicer ne bi, ker ni v tem položaju, je pripadnik bolj bogate in oborožene civilizacije (aka -> "Mi, ZDA se zavzemamo za mir in za svet brez orožja. Da bi dosegli to, razvijamo posebne atomske bombe za uničevanje podzemnih bunkerjev in ostala orožja za množično uničevanje. Katera država ni demokratična, bo uničena, če je država demokratična odločamo mi, kot pripadniki demokratične države, ki se zavzemamo za svet brez orožja, to bomo dosegli s svojimi atomskimi bombami za uničevanje bunkerjev..........").

Ni vse črno-belo, vsekakor pa ne more samo ena država se iti "pravičneže", ter se zanaša na svoje orožje, hkrati pa krade zemljo in podira hiše tistih, katere poizkuša "demokratizirati".
Vsako preverjanje bi ga podrlo.

Jp, se čisto strinjam. Zakaj je najboljši način za demokratizacijo muslimanov (ali pa Afričanov, če smo že pri tem) prav orožje in preventivni napad? Kolikor vem, zaradi vsake "demokratične" eksplozije v Palestini nastane še več skrajnežev. Bodo demokratizacijo končali, ko ne bo nihče več ostal živ za demokratizirati?
Po tvojem, DA.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

_sas_ ::

Če pa nekdo na TVOJEM ozemlju koplje z oklepnimi buldožerji in iz helikopterja raketira pripadnike TVOJE kulture (oziroma avte na magistralki v Palestini), potem se najbrž na to odzoveš?


izrael bi lepo ostal v svojih mejah, ce ne bi bilo v glavi arabcev dejstvo, da izrael ne sme obstajat.

Thomas ::

> neko drugo kulturo za zaostalo, ima torej pravico to kulturo "očistiti" (ala Hitler),

To ni "ala Hitler". To je ala Albert Schweitzer. Zaneseš njim tuje meme - bolnišnico med vrače - kot je to storil A. S.

Samo še več tega. Ljudi pač imaš tam nekje. V Palestini imaš Palestince, ki prevladujoče razmišljajo, da je treba uničiti nekaj milijonov Izraelcev. Potem imaš Žide, ki mislijo, da je treba uničiti vsakega Palestinca, ki ogroža Izrael. Drugim, ponujajo sožitje. V službo hodijo v Izrael, naprimer.

Kako narediti zasuke v glavah Palestincev? Katere zasuke?

- Izrael sme biti

- Palestinke so enakopravne Palestincem

- šli se bomo kapitalizem in demokracijo

To pomeni edit njihovega memeplexa, jasno. Ne da bi pokončali kar vse nosilce zblojenih ideologij, ne. Obrniti je treba te ladje.

Azrael ::

Mislim, da Arafatova smrt prinaša Palestincem možnost izbire: mir ali državljanska vojna. Odločitev je v rokah Arafatovega naslednika., ki bo moral biti izjemno dober politik, zvit pogajalec, imeti veliko karizmo in rojen pod srečno zvezdo, če bo hotel novo državo pripeljavi blagostanje, kar bo ob dejstvu, da je nasilje v teh krajih že več kot 55 let, zelo težko, ni pa nemogoče.

Najslabša možnost: če se bodo za stolček voditelja začele boriti oborožene bande, ki so si sedaj enotne samo v tem, da je treba zradirati Izrael, potem pa se bodo s svojo taktiko klali med seboj. Nov Libanon, Somalija ali BiH 1991.

IMO možnost mir : vojna 30% : 70%
.
Za Izrael pa v najslabšem ostane stanje med mirom in totalno vojo, kot je že sedaj, v najboljšem pa se razmere umirijo

LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

EssEncE ::

Je zdej oddaja na TV SLO. Dva normalna sogovornika ter eden na levi strani, ki je resnično "lev".

Tear_DR0P ::

Men je bil pa tip zelo podoben Titu. In srednji vzhod je dokaj podoben balkanu. Samo večji, trenja so starejša in nakopičena energija je večja. Ko bo poknu ta "ekonom lonc" bo poknal fejst. Vplival bo na cel svet. Najbolj na bližnjo okolico in pa na zelo oddaljeno. Mi ki smo vmes pa ne bomo tolk nastradal. Podobno kot jedrska bomba, točka 0 izgine, se izbriše iz svetovne slike, sevanje pa se dvigne in pustoši po drugem koncu sveta, vmesne dežele pa dobijo le senco škode.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

_sas_ ::

Izrael je vojaško premočen (od vseh sosedov skupaj), da bi lahko bila situacija podobna balkanu. nekega dne bodo palestinci dobili svojo državo, in vsak bo srečen na svoji strani zida ... eni bolj drugi manj.

Phil ::

FAS estimates that Israel probably has 100-200 nuclear warheads, which can be delivered by airplanes (A4 Skyhawk or converted F-4 Phantom II), or ballistic missiles (Lance, Jericho, or Jericho II missiles).
link.

Da bo jasno, Izrael lahko sosede "zradira". Samo so na srečo demokratična država. Če pa bi po drugi strani tako orožje imelo kakšno skranjo islamistično gibanje - go figure...

Sem gledal zandjič (malo)tisto oddajo na SLO1 o bližnjem vzhodu. Kar vredu zadeva, jim je vsaj uspelo spraviti nekaj različno mislečih ljudi.
LP

_sas_ ::

tudi brez nuklearnega orožja jih zradira.

sicer pa bo še pestro, ko se bodo začeli notranji spori.

Daedalus ::

Če se že niso začeli. Obstaja resna nevarnost, da bojo skrajna gibanja hotela nadaljevati svoj "boj" proti Izraelu. In s tem naredila stvari precej slabše predvsem za Palestince. Sicer pa za tiste, ki jih zanima pogled palestinskega analitika - link. Volitve so očitno edina opcija, da se po Arafatu razmere stabilizirajo. Drugače ne bo šlo...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

Tear_DR0P ::

Da bo jasno, Izrael lahko sosede "zradira".

Morm priznat da je tole mišljenje precej napačno in tipično slovensko.

Ti ne morš kr enga z jedrsko bombo zradirat, sploh če je tvoj sosed, kr pol zradiraš kr sebe. Poleg tega izrael ne more kr radirat sosedov. Sej so močni, sam sosedi so muslimani (pa še cel svet bi se zram uprl). Če se ne motim je v muslimanskih rokah tud kr neki jedrskega orožja, pa zelo radi si ga posojajo. Sam palestincev noben ne mara, zato pa lahko tko grdo delajo z njimi.
(ono o tipičnem slovenskem leti na to da v sloveniji kr radiramo, pa ne vidimo da dostkrat tud svoj podn)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

drejc ::

Ti ne morš kr enga z jedrsko bombo zradirat, sploh če je tvoj sosed, kr pol zradiraš kr sebe.


WTF?! Je to izpeljan po kvantni fizki al kaj?
:\

Keyser Soze ::

WTF, je malo neumno z atomskim orožjem(sploh kakšnim močnejšim, kar tudi potrebuješ da konkretno uničiš) tolči po svojem neposrednem sosedu. Halo?

Zgleda da niso samo teroristi bukovi.:\

Hypno ::

drejc, razmisli,

nobena kvantna fizika ni tole, dovolj imaš radiacijo v obliki oblaka, ki potuje glede na vremenske pogoje. Kontroliraš jo pa koliko? Malo manj kot nič.

S primarnim efektom jih ubiješ toliko in toliko, glede sekundarnega si pa malce pogoglaj o potomcih preživelih s Hirošime in Nagasakija oz. o tistih zaplojenih s strani njih po "blagodejnem" učinku bombe na njihov genetski material.
Great are mysteries of the mind ...

Thomas ::

> glede sekundarnega si pa malce pogoglaj o potomcih preživelih s Hirošime in Nagasakija oz. o tistih zaplojenih s strani njih po "blagodejnem" učinku bombe na njihov genetski material.

Ni nobenih posledic za potomce, praktično.

Gugli, preden svetuješ guglanje drugim!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

Keyser Soze ::

Hm, Thomas...

Posledic kot kaj si mislil? Da jih ni?

Thomas ::

Ni statistično zaznavnega odstopanja pri genetskih spremembah pri po vojni rojenih v Hirošimi ali Tokiu.

Thomas ::

Link.


# Pregnancy termination studies--Study of 75,000 births (38,000 of which had at least 1 exposed parent). No significant effect of radiation on still births, birth rate, congenital abnormalities, infant mortality, childhood mortality, leukemia, or sex ratio.
# Study of all live-born children born in Hiroshima and Nagasaki between may 1946 and December 1958 No statistically significant effects noted to date.
# Cytogenetic study of children born to exposed parents show no significant effect demonstrated.
# BLOOD PROTEIN STUDIES: Studies of rare electrophoretic varients of 28 proteins of blood plasma and erythrocytes, of deficiency variants of 10 erythrocyte enzymes, of children of exposed parents: 667,404 tests - 3 probable mutations, and of Control population: 466,881 tests - 3 probable mutations show showed no significant differences.



To je sicer presenetljivo, vendar tako očitno je. Najpomembnejši vir mutacij za človeško vrsto so stari samci. 40, 50, 60 ali celo več let stari. Ne radiacija in ne kemični vzroki.

Keyser Soze ::

Se pravi, da je točka 0 recimo 2 leti po jedrski eksploziji primerna za bivanje mene in mojega bodočega otroka?

Nice. Ne vem kaj pol folk paničari glede te radiacije in vsega skupaj. Mone. Delajo paniko po nepotrebnem. Bi se kar v Francosko Polinezijo preselil...

_sas_ ::

Ti ne morš kr enga z jedrsko bombo zradirat, sploh če je tvoj sosed, kr pol zradiraš kr sebe.


verjetno je bila tista z jedersko bolj opomba, da jo ima. je verjetno tudi ne bo imel potrebe uporabit.


Poleg tega izrael ne more kr radirat sosedov. Sej so močni, sam sosedi so muslimani (pa še cel svet bi se zram uprl). Če se ne motim je v muslimanskih rokah tud kr neki jedrskega orožja, pa zelo radi si ga posojajo.


glede nato, da jim je izrael že dajal lekcije iz vojskovanja, sosednjim državam namreč, ko je bil Izrael vojaško šibkejši, sedaj s tem verjetno ne bi imel težav.

p.s. Pakistan je edina muslimanska država z jederskim orožjem. uradno.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Afganistanu našli nafto, napad na Iran "neizbežen" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7617559 (15519) Pyr0Beast
»

Izrael uspešno ubranil svoj narod pred terorističnim konvojem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23346512 (41595) Gregor P

Izrael vs. Palestina (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Problemi človeštva
85244909 (28478) Stepni Volk

Več podobnih tem