» »

starine in igrice

starine in igrice

propeler ::

Tole sem se odločil napisat zato, ker me sekijrajo glede igranja iger, češ da koliko sem star in da je to za otroke, da sem otročji...... Če povem da nisem več najstnik (grem proti 30). Mi pa še vedno sede kak večer ali čez vikend odšpilat kak dobr špil na pc ali PS2 (ja tudi to imam). Jaz mislim da sploh ni treba bit otrok za to. Npr. zadnjič enkrat sem špilal online urban terror na enem tujem serverju in ne boste verjel gor sem bil najmlajši. Saj ne da bil obseden in cele dneve prešpila ampak tu in tam kdaj. Sploh pa današnje igre so bolj primerne za odrasle kot otroke (bad language GTA SA, kri, ubijanje, miselnost pri pustolovskih), nekatere celo spadajo pod rubriko adul torej nad 18 let.. Pri eni sem celo zasledil poznavanje morsejeve abecede. Ker smrkavc jo bo znal, še jaz je ne. Za otroke so pacman, mario, tetris, to kar smo mi igral ko smo bli smrkavci (no saj tud kaj več ni blo). Tetris baje celo krepi sive celice, je miselna igra, to sem nekje prebral. No toliko o tem.

Zdaj me pa zanima kaj folk misli o tem, glede na to kaj nekateri menijo, če rečeš da igraš igrice (predvsem ženke). Ženske ne mi zamert ne mislim da vse. Ene tud samo igrate, saj vemo. Poznamo mi take;)
Če bi igre poneumljale, bi se sprehajali v temi in spuščali čudne glasove.Pacman

Vesoljc ::

bah, igre so zabava tako kot filmi, glaszba, ipd... igral pa jih bom dokler sem ziv! oziroma dokler ne bom v eni ;)

da pa se ostalim zdi to otrocje pa kaze njihovo nepoznavanje...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

demoness ::

Cheers. :) Dokler ti paše igrat, igraj... oz. dokler ti oči in zadnja plat ne odpovejo. Edino kar mi gre pri igralcih na živce je zasvojenost - to pa zato, ker sem tudi sama dala skoz eno tako obdobje zasvojenosti z Diablom, pa še eno z Morrowindom. Pa sem se tudi sama ven zvlekla, preden je začela trpet šola in služba, zato z zasvojenci nimam potrpljenja.

Če ti pa folk govori, da ti gre na otročje, ker kdaj pa kdaj kakšno igro udariš (tudi jaz jo, z veseljem, pa verjetno še dolgo bom), se pa samo nasmehni in reci, kako fino bi bilo, če ne bi bil dotični osebek vedno tako hudičevo zadrgnjeno resen, in da če nima boljših stvari za počet kot ljudi spravljat po predalčkih, naj gre domov gledat posnetke prenosov iz državnega zbora.
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

speed machine ::

videoFrik: I support you.

Tist človk, ki se mu zdi čudno, če kdo igra igre, pa naj se mu to zdi čudno. Koga briga kaj si tisti misli. Saj je on za neki prikrajšan.

Aja, pa poznam kar nekaj punc, ki igrajo video igre. Zakaj pa ne? Tiste vsaj vejo kako se lahko tudi zabavaš, ne pa da ti ponos ne dovoli tega in te prikrajša za lepe plati življenja.

Tak kot pravi neka pesem: until the day that I die.
//

Buggy ::

Jaz pa sem ravno 30 in z veseljem vsake dva-tri meseca s prijateljem preziviva cel vikend omrezena in v celonocno-dnevnih uzivancijah ob HOMM3, AOM, RISKU ter za razvedrilo se UT2004 ali pa kaksen raly collin2 za dobro voljo....mislis da se sikeram - Ne. Zene pa ze naprej vejo kdaj ga bova "zafestala" in so sedaj ze navajene in prav nic problematicne :). Pac najin ventil, se sproscava ko si najedava zivcke en drugemo v strategijah in opazujeva nasprotnikovo reakcijo....potem pa po zakljucku malo poanalizirava projecirava v kaksno zivljensko zgodbo itd....skratka zabava in vse na najvisjem prijateljskem nivoju ze zadnjih 7 let.
Drugace pa normalno tudi doma kdaj zvecer kaksen nov spil zaspilam, vendar zelo zmerno ker ni casa - se je potrebno pa drugim stvarem posvecat.

Poldy ::

Igraj, vendar le če se s tem ne oddaljuješ od realnega sveta. Prijateljev.

Punca me kliče, že končujem. :D

suntrace1 ::

Nisi edini , k leti na 30 tuki, tko da se ne sekirat preveč ;)

ShowDown ::

joj....se odvadit iger.......del mene bi umrl:D

GAMEZ 4 EVER!!!!

suntrace1 ::

U bistvu bo prov kul v penzionerskih domovih v fjučrju - sami LAN partyi z resolucijo 300x200 hehe


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

So igre otročje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
798000 (6081) gruntfürmich
»

Nemci za prepoved nasilnih iger (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Igre
29419465 (12038) Kenpachi
»

Povprečni igralec iger star 37 let (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5313527 (11481) Jst
»

World of Warcraft 'obrnjen' (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
21215080 (9116) FireSnake
»

Mladi in računalniške igre

Oddelek: Igre
232542 (2119) EMET

Več podobnih tem