» »

Program za TV kartico

Program za TV kartico

Boško ::

Za male pare sem dobu TV kartico, sploh ne vem ka je zaena firma, drajverji so od Brooktree Fusion-a. Stvar je pa v tem, da mi priložen program sploh ni všeč in me zanima, če bi lahko uporabu kater drug program namesto tega? Pogoj je podpora dalincu!

L.p.

DayDream ::

Veliko programja za tv tunerje najdeš na: http://www.tvfreak.cz, stran je sicer češka, ampak se da znajt, ugotovit moraš samo ker čip od brooktree-ja maš, al je to BT848, BT878...
Predlagam ti Borg tv, ta zna delat tudi z daljinci, http://www.borgtech.org

matevzm ::

Za daljinci je najvecji problem. Drugace pa obstajata Borg TV ali DScaler. Je pa dobro vedeti katero kartico imas, da nastavis zvok. Zvok je na vsaki kartici malce drugace krmiljen, slika pa je na vseh narejena na isti nacin, tudi cipa 848 in 878 sta komptibilna.

TheHijacker ::

BorgTV, Atv2000, pa še kaj bi se našlo... Za daljinec pa jaz uporabljam IrMan v kombinaciji s univerzalnim daljincem Rotel RR-969. Kot software za daljinca pa uporabljam uICE. uICE podpira večino IR naprav ter tudi tisti daljinec, ki si ga dobil poleg TV tunerja. Mene je sicer to malce zajeb.... zato sem raje kupil IrMAN. Deluje odlično saj ima zelo močem IR sprejemnik. Dela pa s vsemi daljinci(HIFI, VCR, ...). Program za TV pa še vedno uporabljam BorgTV 2.55. Verzija Pro 1.1 mi ni všeč, ker mi ne deluje tako hitro kot zastonj verzija 2.55. Sem jo pa vseeno kupil, ker predvidevam, da bo avtor Borg kmalu popravil tistih nekaj nadležnih stvari in vse skupaj še bolj izboljšal.
http://www.google.si

Kriko ::

Fantje pre dnevi sem tudi jaz vprašal isto in z vašimi odgovori sem si pomagal in zdaj imam instalirane tako Borg kot DScaler. Zanima me če se da pri DScalerju programe nastavit ročno, saj mi avtomatski scan shrani le 100% čiste kanale in ta sta samo 2. Recimo Borg mi jih shrani 16. Pri nas na obali je precej Italijanskih programov, in so lepo vidni. DScaler pa išče perfektnost. Torej, kako poiskat in shranit programe ročno??

Boško ::

OK, hvala!! Jih bom dol potegnu pa mal probu, pa bom vidu kter se mi najbol dopade!!

L.p.

Boško ::

Marš, spet podvajanje!;((;((

matevzm ::

DScaler je se nekoliko .ini orientiran. Kanali so mislim da v program.txt, kjer lahko nastavis tudi imena.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Softwear za Genie TV

Oddelek: Sedem umetnosti
171343 (1182) daSKAn
»

Tv TUNER-ji

Oddelek: Zvok in slika
292565 (1793) Predator
»

AverMedia TVCapture98

Oddelek: Pomoč in nasveti
181191 (989) bastadu
»

Borg TV 2.55 ni zvoka

Oddelek: Pomoč in nasveti
71358 (1254) matevzm
»

Guillemot TV Video 3

Oddelek: Kaj kupiti
121433 (1232) alien-w

Več podobnih tem