» »

Max Payne-pomoč..

Max Payne-pomoč..

Kid ::

Tako malo časa igram to igrico(dobra igra ni kaj .. le malenkosti jo fušajo .. npr. stavbe..pogled..kakšen hrošček..ni bump_mappinga..itd) no kakorkoli :
Zataknilo se mi je pri :: PART II - Chapter Two(an offer you cant refuse) , to je tam ku prvič dobiš ostrostrelk(sniperja), no tam pobijem vse dobim omenjeno puško, poli pridem do nekega mostu, ki je dvignjen,če skočim v vodo me vrže na zadnjo shranjeno pozicijo, okoli pa ne vidim nič kaj pametnega ... pomoč prosim ,sej vem da je ful enostavna fora..samo meni ne rata...

lp. in hvala

Dalmatinc ::

Tole sem že razložu, o identični temi Max Payne. Pa dajmo še enkrat. No ko prideš, do mostu greš naprej mimo čolnička in vidiš desno čez ograjo tovornjak. Kolo ima zataknjeno z neko trsko. Raztreli trsko, pa boš videl naprej.:D

Kid ::

hvala ...

teac ::

Jaz pa mam probem v Part 2, Chapter 4 (Put out my flames with gasoline). Pridem v to restavracijo, pol pa vse skupaj eksplodira in kamorkoli se premaknem, me zažge. Po kteri poti morem točni it al je kaka druga fora?!?

btw....sem pogledal v tisti temi (MAX PAYNE IS OUT), pa ni nobenega odgovora na to vprašanje)!!

TheHijacker ::

teac: tole boš pa moral kar sam razvozlat. Točno pot je težko razložit. Začneš pa tako, da najprej skočiš na mize na desni in po začetnih eksplozijah se poženeš v vrata severno od tebe(mislim, da je kuhinja in ne v prehod na desni). Za naprej bi pa moraoi it.

Pa še to...
Kid: tam, kjer vidiš tisti tovornjak s zatičem pod kolesom je na steni zelo priročna slika na kateri je razloženo, daje treba podpreti tovarnjake s tem zatičem. Ti ta slika ni nič pomenila.
http://www.google.si


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Max Payne 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23018882 (2686) ahac
»

Alan Wake (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25828056 (6674) oo7
»

MAX PAYNE is O U T !! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1139581 (2679) Jerry000
»

Payne fire & explosion help

Oddelek: Igre
9995 (843) hubertfast
»

Max Payne Replay

Oddelek: Igre
181334 (1075) Enzo77

Več podobnih tem