» »

Paypal alternativa?

Paypal alternativa?

S4ul3 ::

Ok.. Za vse tiste k se ne veste - greenzap nej bi bla paypal alternativa (v nastajanu). Obljubljajo 25$ usakmu k se uclan + 20$ za uszga k ga prpeles.. No pa sm jest reku, sej je ql - full of bull shit. Sam po drug stran pa kwa.. zaenkrat mam 100 $ - ce bo kej iz tega ql, ce ne pa just for fun ;)

Za tiste k jim je dougcajt:

http://www.greenzap.com/join-greenzap.a...

Matev ::

S4ul3 ::

Mja sej.. čisto možno ane. Čeprou sama ideja ni tolk slaba ane. Kreditne jim ne dam :>

Matev ::

hja
reklamo si njim naredu in par kolegov nategnu ker so svoj e-mail naslov njim dal in bodo sedaj dobival reklame ...

res si car

to te morajo biti prijatelji res veseli

:)

S4ul3 ::

Fant fant.. respect - si ze slisal kdaj za te zadeve?

Kot prvo: kolegov nism nategnu jest - v tem primeru bi se sami (jest nism nobenga prepricval da kr kol nardi, sam povedal sem tisto kr sem pac prebral/videl). Zdej ne vem kako je s tvojimi kolegi, sam moji majo usi svojo glavo.

Kot drugo: ti si podal par strani, ki so izjemno tezko preverljive (ne recem da niso resnice - ampak to ne ves ne ti, ne jaz) - ce bi ti dobro prebral kaj pise na tistih straneh bi sam lahko opazil kar nekaj bull shita, ki ga je navedel pisec v svojih postih.

Kot tretje: s tem greenzap-om sodeluje kar nekaj velikih in kredibilnih ameriskih podjetji + kar nekaj bank (to je preverljivo). Če malo bolje razmisliš, boš videl da tukaj notri ti izpadeš budala, saj verjameš nekim stranem, ki so daleč od verodostojnih.

4. Izbugim tu notri bore malo: en mail naslov (ti imaš očitno samo enega in se zato tolk bojiš zanga?), dobim pa lahko dost - 200$. Če bi približno poznal situacijo na tem trgu bi vedel da ima paypal 60+ MIO naročnikov - od vsake transakcije potegnejo po par dolarjev - kalkulator imaš pa sam izračunaj letni dobiček te firme. Iz tega razloga se mi sploh ne zdi nič čudno, če bo greenzap investiral v te nagrade reciva 100MIO dolarjev.

5. Postou sm to zarad tega, ker ne maram monopola na nobenem področju, tko da navijam za kr kol novga kr pride.

6. R E S P E C T

7. R E S P E C T

Gandalfar ::

Kot tretje: s tem greenzap-om sodeluje kar nekaj velikih in kredibilnih ameriskih podjetji + kar nekaj bank (to je preverljivo).


Super, katere?

S4ul3 ::

Vse piše na netu.
Ne da se mi sploh ukvarjat s tem. Tud prejšnjega posta ne bi napisou, ampak mam pa še tolk ponosa da če me nekdo označ kot budalo da se zagovarjam.

Gandalfar ::

S4ul3: vidis, to je problem. Trenutno mocno delam na tem, da bi vsaj eno obliko micro-payementa pripeljal v slovenijo kakor se spodobi in mocno lobiram pri bankah. Sem googlal vceraj za greenzapom in kako je kaj delat za njih in zal nisem nasel seznama podjetij s katerim sodelujejo.

Mi lahko prosim pomagas?

S4ul3 ::

Hmm.. za take zadeve majo oni (greenzap) nek formular ki ga izpolneš na njihovi strani. Ne vem če je to lih to kar ti rabiš ampak vseeno. Morš bit logiran v sistem notr pol maš pa tm pod enmu zavihkam.. sej boš najdu. Mal se sprehod po strani boš najdu tut seznam podjetji s kterimi delajo (niso usa podjetja, ampak za prvo silo bo). To bi jaz drgač na tvojem mestu vsekakor kar njih direktno kontaktiral.

Ce se misls s tem ukvarjat pa ne vem.. na tvojem mestu bi se mal pocakou, da se vidi kako in kaj bo zdaj s tem zadevam - po eni strani je res tale greenzap lahko nek nateg (sicer ne verjamem ampak vseeno), po drugi pa lahko ze v startu stavis na napacnega konja (paypal) in si spet tm kjer ni dobr bit. Skromno mnenje. Če pa že boš to uspeu spelat boš mel pa mene kuj za prvo stranko!:))


Lp!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prodati v Nigerijo?

Oddelek: Loža
425103 (3598) Gandalfar
»

PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
7316695 (9016) techfreak :)
»

PayBox

Oddelek: Pomoč in nasveti
9786 (713) KoMar-

Stormpay ponuja zastonj 1$

Oddelek: Loža
151518 (1157) Trololololo1
»

GreenZap - nov servis - podobno kot PayPal.

Oddelek: Omrežja in internet
111944 (1453) GregiB

Več podobnih tem