» »

Samsung SyncMaster 959NF

Samsung SyncMaster 959NF

Black Metalc ::

Imam omenjen monitor, pa slika na trenutke dobi kar tak rahlo rdeckast odtenek. Z opcijo highlight to odpravim in kasneje se spet pojav. Kdo ve kaj bi bil razlog temu?

Magician ::

Damn ne bi si mislu, da se to lahko zgodi tako dobremu monitorju.... Še imaš garancijo ?

kar98k ::

ta monitor je drgac eden od najboljsih, kok je star monitor?

Black Metalc ::

Monitor je star okoli enega leta morda malo vec :\ Al je cis cudno. Recimo dons sm bil zun pac mam turn off monitor nastiman po eni uri. Pridem nazaj premaknem misko in zacne sliko drkat nekak tak k da bi sel kak signal mimo recimo kadar mobitel zvoni. Pa tko rahlo rdeckast odtenek kot sm ze omenu seveda. Kolk majo kej monitorji garancije, kokr vem bi mogl met vec kot leto ane?

Zgodovina sprememb…

jurre ::

imajo 3 leta, tako da najbol da neses nazaj

Black Metalc ::

Hja sam a bodo meni sploh menjali monitor za tako napako? Sploh pa kako naj jim dokazem to? Recimo monitor tega ne dela skos, dela kadar mu pac zapase. Ampak je pa res da tega od zacetka ni delal! En kolega mi je reku da je nabavu tut nek hud monitor in da se mu je slika nekak tresla in niso hotli menjat.

glinik ::

Nesi ga nazaj in upaj, da se bo zacel trest in zajebavat ... Tudi meni niso hoteli neko zadevo menjat, ces saj ni pokvarjena ... mislim :\

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

K0K0 ::

Mogoče maš zjeban kabl za monitor probi ga mal guncat da boš vidu če se slika kej spreminja.

glinik ::

Tudi kabel bi znal bit vzrok za taksno sliko. Lani sem si sposodil en RGB kabel, na katerem ni delala ena barva. Tudi tam sem imel tako rdeckasto sliko.

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Black Metalc ::

Ja tocn na to se pa nism spomnu dab mal kabl premikal. Bom tkoj probal k pridm domov.

Trancedeejay ::

Kabel je zanic 100% ali pa je konektor v monitorju izgubil stik, je pa bolj verjetno da kabel, najbrz okoli feritnega obrocka, ponavadi se tam zjeba.
Have a nice Day

Matt
Music is the key

LeQuack ::

Moj 959NF pa zacne noro piskat pr nizjih frekvencah tm 60-70Hz. No sicer na sreco mam zmer na višjih, je pa vseen moteče, naprimer ko se računalnik boota in še ni v windowsih piska kot za stavo.
Quack !

Saladin ::

Če ti piska, ga malo premakni in rukni in ti bo nehalo.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Tovaris Stalin ::

Moj SyncMaster 795DF ima na tretutke takšno sliko, seveda čez celi ekran, tako da je besedilo neberljivo:



Čez kakih 14 dni ga bom menjal, je še v garanciji(kupljen 30.12.04)...to mi je delalo že prvi dan uporabe, a sem mislil, da je težava v ozemljitvi inštalacije(sem izmeril 21V napetost na pe vodniku), potem ko sem težavo odpravil, se ni ničl spremenilo. Pogledal sem na en večji forum o Samsungu in so baje vse nove serije defektne, tako da lahko ob zamenjavi upam na najboljše oz. vzamem drugo firmo istega cenovnega ranga...

Na Supportu mi je en serviser reko, da je kriva grafična. Sam sem testiral na več ko 10ih compih z grafičnimi od i810 do R9800 in GF6600 in je bilo enako...kabel je tudi nepoškodovan.

Zgodovina sprememb…

Tilen ::

Kaj se sploh cakas, leti menjat.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Tovaris Stalin ::

Ni časa...ata dela do 4ih in rabo več kot pol ure, da pride domov, trgovina pa dela samo do 5ih...monitorja pa se mi ne da po busu vlačit...čez 14 dni pa ma ata dopust, tak da mam možnost za zamenjavo

CaqKa ::

poglej če imaš kabl vredu vštekan, pa če z drugim monitorjem dela enako.

Tovaris Stalin ::

Vštekano je vse vredu, preiskusil pa sem še kakih 5 različnih monitorjev pa noben nima take slike...a je velika možnost, da pri zamenjavi dobim enako defektnega? Menda bom vzel kakega 17" lcd z 20k doplačilom.

PersonaRudis ::

Jaz sem imam sicer syncmaster 957DF, ampak ti bo moj nasvet pomagal. Daj 'degauss' al kaj je tisto. Ti bo pač razmagnetilo sliko. Ne se ustrašit ker bo slika fejst skočila. Prvi dan (4 leta nazaj) se dal monitor preblizu zvočnikom pa je pol zaslona rdeče postalo. Men je taka panika ej... Sam sem prebral navodila in se naučil. :D Skratk razmagneti monitor (pojdi v menije pa najdi). LP

Tovaris Stalin ::

Hvala za nasvet, samo ne pomaga...edino kar (včasih) pomaga je izklop in vklop po 30s ali en močan udarec z leve strani, pa še to samo kako minuto...

Black Metalc ::

Sem probal mal kabel premikat gor in dol in se slika ni nic defektirala. Recimo zdaj ekran laufa ze ene 2 dni cis brez napake. Upam da se bo scasoma bolj zjebalo in jim bom lahko dokazal :D

Tovaris Stalin ::

Končno po 12ih dneh dobil monitor iz servisa. Baje da dela brez napak...ne vem kako so testirali, sem se pa zmenil, če se še po enkrat to pojavilo, da mi ga brez servisa menjajo za novega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4165 166 167 168 )

Oddelek: Kaj kupiti
8373984673 (2073) crnski0
»

problem s monitorjem...

Oddelek: Strojna oprema
191356 (1050) solatko
»

mrtvi pixli

Oddelek: Pomoč in nasveti
408086 (7046) Pyr0Beast
»

monitor umrl... tokrat dokoncno

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
211652 (1251) @ljash
»

Dejstva o LCD (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
503932 (3144) matter

Več podobnih tem