» »

Nekaj podobnega kot Operation Flashpoint, a novejšega

Nekaj podobnega kot Operation Flashpoint, a novejšega

DavidJ ::

Ojla!

To igro sem preigral po dolgem in počez. Potem pa moj Duron 900 ni bil kaj prida za igre, tako da se po kakšnih 5 letih zopet vračam v foh.

Kaj je med tem časom bilo vrednega igrati in dokaj podobno omenjeni igri? Poskusil sem Vietcong, FarCry in BattleField 2 pa so mi vse preveč arkadne. Ne zahtevam, da je igra nova, le da je novejša in v njenem stilu, torej dokaj realna vojaška simulacija.

Aja, pa fajn bi blo, da je igralno na Sempronu 2500+ z Radeonom 9550.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Matek ::

Americas Army je edina opcija, kolikor je meni znano, ampak moraš vedet, da je multiplayer only, tako da če nimaš ADSLja ali kabla odpade.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

speed machine ::

Dvomim da boš našel kaj novejšega, pa da te bo vsaj pol toliko zadovoljilo kot te je OFP. Nadomestil ga bo kvečjemu OFP2.
//

jype ::

DavidJ: ce se poglobis v skriptni jezik OFP, lahko iz igre stisnes se mnogo vec. Seveda je s tem tudi precej dela in ucenja, tako da ce te programiranje ne veseli, potem to ni zate :)

Sam zelo uzivam v programiranju scenarijev za mrezno igranje. Tezasko delo, saj moras paziti na sinhronizacijo v igri. Ko enkrat dela in lahko na zemljevidu kliknes in tja dobis podporo letalstva oz. artilerije, je pa gameplay super :)

DavidJ ::

The developers state that no two explosions will look quite the same, as the debris will always fall dynamically. This, coupled with the huge number of units onscreen at once and the generally upgraded soldier models and environmental designs, should prove to be a big upgrade from the first game.

Tole se sliši ... neigralno na mojem računalniku. :(

V skriptni jezik se nisem poglabljal, nekaj malega custom misij sem pa znal narest. OpF tako ostaja meni ena najljubših iger nasploh. Tudi edina, v kateri se je dalo z enim nabojem iz snajprce z neba sklatit helikopter:)
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

Dr Evil ::

Poskusi JOINT OPERATIONS ali BLACK HAWK DOWN.Prvi je bolj optimiziran za vozila,ta drugi pa bližnji spopad.Obe sta kul.Je pa Joint operations kar precej požrešna igrca,tak da potrebuješ en soliden pc,recimo vsaj 2ghz 512mb rama in 9600pro.

speed machine ::

Tudi edina, v kateri se je dalo z enim nabojem iz snajprce z neba sklatit helikopter


To mi je uspelo tudi pri joint operations :D .

Dr Evil: res je da ima Joint operations izjemno igralnost, ko se spopadeš na mapi veliki par kvadratnih milj in s 100 igralci, samo je še vedno preveč arkaden (kdo bi jim zameril, saj gre to dandanes v prodajo).
Podobno je z Black hawk down.
//

Dr Evil ::

Ja res,ampak operation flashpointa v drugi izvedbi ni.Unikat pač.Delta serija pa tudi ni tako slaba,da je vsaj online ne bi mogel uvrstit v isto grupo.


BTW,sam komaj čakam na OF2.Če bo vsaj približno tako dobra kot enka jo bom prav zagotovo nabavil.

OmegaM ::

Sam komaj cakam na OFP 2, toda na njihovis strani pise nadaljevanju Armed Assualt al neki takega.Tako bi se naj imenovalo.To pa mi nekako ne disi to ime.
Ceprav komaj cakam da probam demo, ko bo pac enkrat
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Operation flashpoint 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
655278 (3496) Dobrawc
»

Iščem igro kot je Operation Flashpoint!

Oddelek: Igre
71262 (1173) root987
»

Igra kdo Joint Operations?

Oddelek: Igre
291335 (1102) OmegaM
»

Joint Operations

Oddelek: Igre
91403 (1210) IceBreakr
»

Joint Operations Typhoon Rising proti Far Cry

Oddelek: Igre
152156 (1714) IceBreakr

Več podobnih tem