» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
22 / 66
»»

opeter ::

Bolhca vs. koddy. Tema novice je zašla v žalitev drug drugega.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Nejc Pintar ::

Lahko je biti prvi, če si edini!

Opkow ::

Plivac-a muci puberteta in dozivlja ekstazo.

perci ::

smo uredili

Jan987 ::

Jest bi sam predlagal da sem spet mal opozori mtoseva ker spet v vseh temah nabija s svojimi LOL-i, tud tam kjer to res ne paše. Recimo človek upraša če je kakšna šansa da ne plača računa za GSM ker so mu vlomili v avto in mu ukradili mobitel in pol se on nek na sred debate začne smejat in razlagat mu zakaj je pustu mobitel na vidnem mest al kaj že pa da so njegovmu fotru tud pa tko naprej.

Skratka to je sam ena tema. pol k ste mu rekl da ne sme tega več da bo zgubu rudija je blo nekaj časa mir zdej je pa spet.

perci ::

Vzeto na znanje. Bomo malo bolj strogi v naprej.

M-man ::

A lahko eden v temi o LCD-jih popravi objavo genija, ki je nabil neomejeno zvezdic, ki sedaj razširjajo forum. Hvala.

LP
M
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)

Ziga Dolhar ::

Polepšano, hvala za opozorilo.
https://dolhar.si/

glinik ::

Dajte no zrihtat temo vse o LCD.

V temi HI-FI ste naredili odlično kazalo, ne vem zakaj ga še ne morate narediti pri LCDjih?

Saj vem, da zmorete.

Hvala
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

Kami ::

Uporabnik Vragec79 pa rad nabija cene, malo njegove oglase pogledat pa kake sankcije uvest.

On prodaja tole za 28k, v trgovini pa pride 8k klik

Fizikalko ::

Je že sankcionirano.

klemen22 ::

Jaz se še enkrat pritožujem na Mtosevim ki neke resne teme obarva s svojimi fascinantnimi in genialnimi ENOvrstičnicami z par smajlijev v eni vrstici ,da geek okrajševalnic niti ne omenjamo. Dejte ga malo umiriti ker praktično ni več teme o AMDju in tudi veliko ostalih tem kjer ne bi bil prisoten s svojimi bistroumi.
Sploh so smešne zadnje reformne poteze vodstva ST ko so se bwane spravile nad PR in ostale! In pač to ne vzdrži dejstva če pogledamo da je veliko ostalih uproabnikov (Mtosev, Rovtar, MEDENA ...) ki kazijo podobo site-a s svojimi 1vrstičnicami in LOLsi, ROFLi itd. In glede na to da tejle osebki ne premorejo PRja še dodatno potrdi dejstvo da so PRji LE stranski del težav kakor jih imenuje veliko uporabnikov. Vsekakor je zelo malo PRjev (razen MEDENE) napram "navadnih" uporabnikov ki ne premorejo nekega kvalitetnega in konkretnega posta.:\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

BluPhenix ::

Kolikor se jaz spomnem so vsi trije imeli PR, a so se kasneje opravičili.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

klemen22 ::

Kar sem tudi hotel povedati je da se nekateri uporabniki preveč obremenjujejo s PRji (no PnG so popolnoma drug svet-;)) ko pa imajo med "navadnimi" oz. neoporečnimi uporabniki preveč rovtarjev in podobnih...
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

matjash ::

rovtar nimaš prav, tisti naziv od klemna je irelavanten če s svojim prispevkom spodbuja h boljši kvaliteti foruma in mtosejeve izjave me tudi mene v 3/4 njegovih prispevkov velikokrat presenečajo saj sem v 1 letu zvedu njegovo ime priimek, naslov, prihodke njegovih staršev, poklice njegovih staršev ipd... Bi pričakoval večji IQ od sina splošne zdravnice. Saj bi jaz svojemu sinu kratkomalo primazal eno če bi videl da bi mojo davčno napoved razglašal po javnem forumu.

Aja pa da ne pozabim njegovih Intel Amd flamewarov v katerih opeva svojega favorita kot da bi bil zlat. In četudi se 10 uporabnikom ne bo strinjalo z njim bo trdil svoje ponavadi brez konkretnih argumentov ali testov stvari. Zaradi takih stvari je tudi miljon tem odprtih kaj naj kupim AMD ali INTEL.
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()

;-) ::

prvi šolski dan 2006 je mimo, tema je vse bolj off-topic...

CaqKa ::

sweetkan kr kleje in ozmerja: Internet Weather

Kami ::

Vragec še kr nadaljuje

Jan987 ::

Prosim da mal umirite osebke v tej temi

SmeskoSnezak ::

Žaljenje vsepovprek. Mal naj umirijo svoje strasti. Pa če lahk Eweerju rečete, naj ne pretirava tak čustveno? V več temah je tak. :\
@ Pusti soncu v srce... @

Keyser Soze ::

Tale tema.

Noben post ni bil ravno žaljiv. OK, morda tisti prvi. Ampak ni letel na nikogar konkretno in se je 100% nanašal na temo.

Drugi. Drugi je bil le reply na GBXov post in me resno zanima kako je sposoben odgovoriti na ta vprašanja. Če se to zdi moderatorju žaljivo potem pa res ne vem kaj sploh lahko napišemo na tem forumu.

Mogoče moramo zrecitirati kakšen Oče naš ali pa Zdravo Marijo poleg?:|

Aha, in ti si tako visokoprofilna oseba, da bodo novinarji ali pa kakšni nepridipravi nadvse navdušeno pograbili podatke o tvoji DNK iz obstoječe baze? Razsvetli me, zakaj že želijo to? Zakaj ravno tebe? In se ti ne zdi, da če SI ŽE tako pomembna osebnost, da bodo našli lažji način oz. da bodo nekako drugače pridobili tvojo DNK, kot pa z krajo iz uradnih evidenc?
Obstaja veliko, veliko načinov, kako lahko pridobim genetski material neke osebe. Se morda sprehajaš zunaj v skafandru in iz tvoje hiše pridejo zgolj in samo upepeljeni odpadki? Ker če se ne, se zamisli. Za sabo namreč puščaš najbolj osebno od osebnega.

Zelo oseben podatek. Res. Približno tako kot tvoj obraz, ki ga lahko vidi praktično vsak. No ja, razen če se sprehajaš z papirnato vrečko na glavi?


Prvi stavek ni žaljiv. Drugi tudi ne. Tretji? Morda četrti? 5., 6., 7. in 8. tudi ne. Vsaj meni se ne zdi. Ostali? Kakšno mnenje?

9., 10., 11. in 12. pa ravno tako ne.

Kaj človekove trditve ne smeš ovreči na tem forumu. Se lahko moj reply nanaša zgolj na novico in ne na neko mnenje posameznika s katerim se ne strinjam? Ne moremo več tega storiti s tem, da skušamo posamezniku prikazati kako bi bilo nekaj bolj verjetno. V prvi osebi, ker je ponavadi lažje razumeti, če se postavimo sami v dotično situacijo?

drejc ::

Zbrisal madviper

Poslano: 05.09.2006 14:33:15


Zakaj? Post se je namreč nanašal na dezinformacijo stepnega, katero za katero se je še sam opravičil, njegov post je pa isti...? Medtem ko novica piše do nekaj 100 zaposlenih bo izgubilo jon v 6500 glav veliki firmi.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

SmeskoSnezak ::

Nehajta s smetenjem po pritožbah, osebne spore odnesita na ZS/Omy/

Od kdaj je obrazložitev pritožbe oseben spor, Omy? In podal sem pritožbo zoper njegovo komentiranje, ki je pretirano čustveno. Zdaj pa mi še človek (EWEER) piše na ZS, kaj bi jaz rad ter me kliče sweety boy. To je pa višek nesramnosti. Bo končno dobil kazen ali pa boste tudi to mi izbrisali? :\
@ Pusti soncu v srce... @

;-) ::

Jao ZS ji se ne obravnavajo kot ostale teme in niso pod nadzorom TPja in moderatorjev:D Preberi PRAVILA.

JA.Priznam da sem ti pisal na ZS in te lepo vprašal kaj bi rad-kot je napisal OMY, naj se tam pogovorima:\

sem te užalil?:\ :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

Good Guy ::

let's go under 11 :D

[mod] Pa kaj si faking butast al kaj? Lepo ti pise, da postaj komentarje v drugo temo!!!

Aopen 975X-a YDG,Yonah T2600; 7950GX2
2 x 512MB Team Group ; 250 GB
Enermax Liberty 620W MODI NA TEM FORUMU SO ..MAJKEMI!!!!

[Ta odgovor je spremenil tiborrr dne 06.09.2006 ob 12:58:50.]
[Ta odgovor je izbrisal tiborrr dne 06.09.2006 ob 12:53:40.]
[Ta odgovor je ustvaril rovtar dne 06.09.2006 ob 09:09:22.]

tiborju vzemte moda ker se ne zna obnašat...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

kuglvinkl ::

Poizvedujem.

;-) ::

surovo meso-> trakulja - Dajte mal popucat neprimerne komentarje, ker kebab, mcdonald itd. nimajo nič veze z surovim mesom ali trakuljo.

madviper ::

@Keyser Soze
Brisanje postov je bila posledica osebnih napadov, žaljenj drugih uporabnikov. Če je bil le en stavek žaljiv direktono je bilo drugih 11 nedirektno žaljenje. Seveda dopuščam možnost napake, zato naprošam katerega od članov TP da še enkrat preveri kaj je bilo izbrisano.

@drejc
Kot si že sam ugotovil je stepni sam ugotovil napako ter se zanjo opravičil. Pravtako tvoj post deluje žaljivo do stepnega.
I'd like to do something crazy!

OwcA ::

@Keyser Soze, drejc: vajna odgovora sta bila brisana neupravičeno za kar se vama iskreno opravičujemo, odgovora pa smo seveda povrnili v prvotno stanje.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Vajenc ::

Zakaj je bil pa v isti novici brisan moj odgovor sirotki ?

OwcA ::

Kje natanko?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Vajenc ::

Povezava.
sirotka: Mondeo, kaj ni lažje, če te ščiti država, noben te ne kontrolira kolk nardiš, tud če si 5x več plačan, glede na vložek...sj bo zunanji dolg vse pokril. Delaš tulk kukr rab tvoja država...in tu je tu:) socializem je taka utopija...da je že pred nastankom kričalo po propadu.

Vajenc - brisan:Protekcionizem države ni socializem, je v kapitalizmu, zaradi kapitalizma. Eni bojujete bitko z mlinsko veternico (Borimo se proti boljševiški mentaliteti;)).

Sem tudi v nadaljevanju razložil kaj je protekcionizem. Don kihota sem pa dodal zato, ker nekateri stalno iščejo izgovore v namišljenem socializmu.

OwcA ::

Tvoj odgovor je bil brisan skupaj s še parimi drugimi v poskusu ohranitve debate na prvotni temi in ustreznim opozorilom moderatorja:
madviper
moderator

registriran:
05.02.2001

Poslano: 06.09.2006 21:27:43 | popravi | zmolzi | polepšaj | odgovori | briši
Pošlji zasebno sporočilo
A mi prosim kdo razloži kakšne veze ima odpuščanje pri Intelu ter socializem, ter zakaj je kapitalizem najboljši sistem?

Pri takšnih posegih je žal treba nekje potegniti črto in naneslo je tako, da je en sirotkin odgovor ravno še preživel, tvoj pa že ne več.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Vajenc ::

Kot, da ti zaprejo upravno okence ravno pred tvojim nosom :P . Če bo to ohranilo debato na prvotni temi, pa naj bo tako. Sem pa se potrudil in obrazložil tudi povezavo socializem - odpuščanje in kapitalizem - kvaliteta.
lp

kuglvinkl ::

@rovtar, v imenu moderatorja se opravičujem za nepotreben dodatek pri opisu ukrepa.

klemen22 ::

Glede tiste moje teme kjer sem bil podvržem enemu iztirjencu ki se ne upa kritizirati s svojim imenom in meni v čast se prijavi z novim. Zbodlo me je dejstvo da je do zaklepa teme minilo ene 4 ure. Torej, je bilo to namenoma ali ni bilo res nobenega moderatorja ki bi to uredil. Če je prvo potem ste se spustili na zelo nizek nivo in torej tolerirate zlivanje žolča nad posameznim uporabnikom s strani drugega na nivoju POSAMEZNE TEME. Če je pa druga opcija potem se bwanam opravičujem za zlitje žolča v tej temi.;)
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

OwcA ::

V oddelku Slotech nimamo moderatorjev kot takih, tako je vse delo na plečih TP, posledično je tudi odzivni čas nekoliko daljši.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Good Guy ::

@kuglvinkl

ok opravičilo sprejeto :D :D
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Matej_K ::

Nekdo se zajebava iz slončkov...bojo užaljeni in bojo začeli smetiti po forumu : - )

TULE!
... .. .

Trdi ::

Tule

Po mojem mnenju sem bil neupravičeno izpostavljen kot glavni huligan na forumu. Moji trije posti (in smao moji trije) so bili označeni kot posti pod vsakim nivojem.

Moram priznati, da znam reagirati precej ostro, ko srečam podobne ------ kot je Thomas. Posebej ko vidim, na kakšnem nivoju bi rad postavil debato in vse po vrsti obklada s komunisti. Ampak tole... come on.

Imam nekaj vprašanj:
1. če se nekaj označi za "idiotsko" ali "neumno", ali ni to eno in isto? Po mnenju gospoda moderatorja je prvo pod no-no, drugo pa niti omembe vredno.
2. Kaj pa recimo tale post:
To, da delničarji ne bi bili lastniki je pa magna oslovstvo!

LOL!

To pa ste eni strokovnjaki za pravo, hehe.

Delničar je lastnik, rekli komunisti kar hoteli.

Hmmmmm... tole mende po mnenju gospoda moderatorja tudi je povsem nivoju. Lepo.
3. Potem imamo še en post, ki je tudi za zgled vsem ostalim po mnenju moderatorja:
To je kolosalna neumnost. Kot da bi lastnik nedelniške družbe ne mogel pooblastiti direktorja da sklepa posle zanj. Lahko. Lahko tudi delničarji. Seveda. To je jasno vsem, ki niso komunisti.

4. Pa spet lahko vprašam, kako gospod moderator pojasnjuje oznako nečesa za "idiotsko" ali pa recimo za ... "oslarijo"? Spet eno za "minuske", drugo pa povsem primerno? Lepo.
5. Zakaj je neprimeren post objavljen 09.09.2006 22:42:26? Zaradi tega, ker sem na splošno rekel, da je idiot vsakdo, ki ne ve, da lahko lastnik svojo lastnino proda? 8-O Ja, to pa lahko rečem še enkrat, konec koncev niti nisem usmeril na nikogar posebej. (Verjetno ni neprimerno zaradi "Bom povedal to tako, da boš tudi ti lahko razumel", saj lahko preberemo identičnih izjav v temi še pa še.
6. Kako se primerja z mojimi posti npr. izjava "To je jasno vsem in vsakomur. Neokomiji bi pa radi zadevo uredili nekoliko drugače, jasno. Da se precej zbirajo na Slotechu, pa tudi vemo."
7. Kako se primerja z mojimi posti "Še v socializmu niso bili tako butasti, da bi rekli, da je policijski avto tvoj."
8. Kako se primerja z mojimi posti "Ne morem verjet, kako ste trdobučni "


Torej takole bom zaključil... ne sodelujem kaj veliko v debatah na forumu, ampak če se ne motim, je Thomas že znan nepridiprav, ki napada vse in vsakogar, jih zmerja in goreče udriha po komunistični golazni na tem forumu. Na hitro sem preletel pravilnik foruma in nisem nikjer zasledil sankcije izključitve s foruma. Po mojem mnenju vam je pač uporabnik Thomas zrasel čez glavo, navadili ste se že na njegove izpade in zato mu popuščate čez vse meje. Verjetno moderatorji tudi preživljate težke muke, ker pravilnik ne dovoljuje izključitve in se zato spravljate nad tiste, nad katere se lahko. V tem primeru name. Na Thomasa se pač ne morete, ker itak svoje oznake že ima. "Če se ne moremo nanj, se pa dajmo na njegove "nasprotnike". Če se vsi nehajo kregat z njim, bo tudi Thomas utihnil in morda sam odpeketal." Ja, fantje, motite se. Enaki kriteriji morajo veljati za vse in v tem primeru sem pač osebno bil precej drugače obravnavan kot Thomas. To je vendar očitno.

Po pravici povedano ne razumem, kako ne obstaja sankcija izključitve za nekoga, ki ne prispeva nič pametnega leta in leta. Punca od prijatelja mi je enkrat pokazala nekaj postov na forumu Planet Lepote. :D Nanj se je bil prijavil župan občine Brezovica (to je tam, kjer niso hoteli Playboyevega plakata). Cele dneve ni delal nič drugega kot pisal poste v stilu Thomasa, torej brez nekega doprinosa forumu: zakaj se lišpajo nonstop, naj naredijo nekaj koristnega za okolico, možu je treba skuhat kosilo, v Cerkev je treba hodit, ne pa iskat najboljši parfum in tako dalje. Sicer prijazna administratorka foruma je dala anketo, če bi ga bilo treba odstraniti, nekje 97% je bilo za in gospod župan občine Brezovica je pač letel s foruma. Vse ima svoje meje, mislim da ta forum ne bi smel biti namenjen pro in anti komunističnim debatam, kjer je govora o čem drugem. Nekomu, ki v vsako temo na forumu prinese besedo "komunisti", bi bilo treba to pač onemogočiti. Aja, sem pozabil, saj ima že vrhunsko kazen, dajmo raje kaznovati tiste, ki odgovarjajo na njegove provokacije. :|

V upanju na korektno rešitev težave (kar nisem jaz) vas lepo pozdravljam.
Trdota d.o.o.

gzibret ::

Pa gremo lepo po vrsti:

1) če se označi pod idiotsko ali neumno nek tip razmišljanja, pol je še nekako na meji sprejemljivega. Če se označi za idiotsko ali neumno neko konkretno osebo, je pod mejo sprejemljivega. Torej, če rečem, da so vsi komunisti (kapitalisti, junkiji, politiki...) idioti, sicer ni ravno najlepše in kaže na zelo visok nivo kulture človeka, ki je to napisal, vendar načeloma take zadeve pustim (tudi morda odvisno od situacije).

2) Tale post se nanaša na način razmišljanja in ne na konkretno osebo.

3) Glej točko 2.

4) Glej točki 2 in 3.

5) Zato, ker si se izražal poshmehovalno in žaljivo do nekega točno določenega uporabnika, je bil post delno izbrisan, podobno, kot sem to naredil še z nekaterimi drugimi posti. Res ne vem, zakaj se mi da na takšen način ukvarjati in spopadati z žaljivkami, ko bi lahko kar enostavno pritisnil briši.

"Bom povedal to tako, da boš tudi ti lahko razumel" bi lahko napisal tudi malo lepše, tako, da nebi izpadlo žaljivo, recimo "bom podal tako, da bo bolj jasno", ali pa "bom podal tako, da bo razumljivo". Bolje je v takih primerih uporabiti pasivno obliko, kot aktivno. Dobro, da si me spomnil, sem odstranil tudi tale odstavek.

6) tip pisanja je Thomasov. Ni letel na nobenega konkretnega uporabnika. Če pa je kdo užaljen, pa se očitno pistoveti z besedo "neokomiji" oz. karkoli bi naj to pomenilo. Če rečem recimo: "hrastov les je trd" in se nekdo poistoveti s hrastovim lesom, sicer ni zelo vesel, ampak za brisat pa spet ni, ker bi v pritožbah zelo težko obrazložil brisanje. Večina ljudi se nebi poistovetila s hrastovim lesom, pa tudi sam stavek podaja vsem znano dejstvo (recimo, da so hrastove mize težke, masivne in vzdržljive.

Pa ta stavek sem izbral namenoma, da bolj slikovito obrazložim tole zadevico.

7) glej točko 6.

8) glej točki 2 in 3.

Sedaj pa, da še jaz povem nekaj. Vsi vemo, da Thomas rad provucira in da rad ljudi zmerja z raznimi pridevniki. Zato tudi ima naziv, njegovi posti pa v nekaterih temah rdečijo kot za stavo. Samo ne vem, zakaj se potem tudi drugi spuščate na njegov nivo. A to jemljete zelo osebno. Daste repliko v njegovem stilu, on da nazaj in hitro debata postane metanje žaljivk drug drugemu na najnižjem možnem nivoju (kot je recimo pošiljanje ljudi v umobolnico). A to je po tvojem argumentirana debata, kot se zahteva v pravilih ST-ja?

V nadaljnjem besedilu se sprašuješ, zakaj ni bana za določene uporabnike. Dajanje takih izjav ni v moji pristojnosti. Bo kak tajni policaj povedal.

Upam pa, da se strinjaš s temle, da kdor dela, tudi greši. Naj povem, da smo moderatorji včasih v hudi dilemi, kaj pustiti in kaj ne. Lahko bi brisali vse po spisku, samo v takih debatah, kaj bi potem ostalo? Nekaj osamljenih postov, tema pa bi bila brez repa in glave. Torej je potrebno poiskati nek kompromis. Vendar je pri tem nemogoče enoznačno potegniti črto, ki bi ločevala med primernim in neprimernim. Naj pa poudarim, da nobenemu ne gledam skozi prste. Ne Thomasu, ne tebi in ne komurkoli drugemu.

Upam, da sem razjasnil nekaj dilem, če pa ne, pa bom z veseljem podal dodatna pojasnila.
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

gzibret ::

Še pojasnilo na tole:

Verjetno moderatorji tudi preživljate težke muke, ker pravilnik ne dovoljuje izključitve in se zato spravljate nad tiste, nad katere se lahko. V tem primeru name. Na Thomasa se pač ne morete, ker itak svoje oznake že ima. "Če se ne moremo nanj, se pa dajmo na njegove "nasprotnike". Če se vsi nehajo kregat z njim, bo tudi Thomas utihnil in morda sam odpeketal." Ja, fantje, motite se. Enaki kriteriji morajo veljati za vse in v tem primeru sem pač osebno bil precej drugače obravnavan kot Thomas.


To moram enostavno demantirati. V tisti temi si ti podajal najbolj nizke udarce, zato sem te izpostavil, ker si si IMO tudi to zaslužil. Kriteriji pa veljajo za vse enako!
Vse je za neki dobr!

gzibret ::

Aja, še nekaj:

Trdi, že kako leto sem moderator v dveh oddelkih (v zadnjem času v treh). Tvoja pritožba čez moje moderiranje je prva do sedaj. Čestitam! :))

Sem moral to povedat, ni šlo drugače. Pa ni letelo nič čez tebe, saj je IMO bolje, da se stvari razjasnijo takoj, kot pa da se kuha neka zamera.
Vse je za neki dobr!

Trdi ::

Ma na eno točko bi pa vseeno želel še dodatno pojasnilo, ki ga ponujaš. Na točko 8. To ni pasivno, to je napisano v drugi osebi množine. Če se tukaj ne prepoznamo uporabniki foruma, potem se pa tudi tovariš Thomas ne more prepoznati v mojih postih...

Drugače pa hvala za pojasnila. Če napišem "nekateri pisci pred mano so pa res neumni", je vse kul, drugače pa ne. Nikakor ne mislim izrabljati zdaj tega, saj tudi doslej nikoli nisem, pa vendar je lepo poznati način, kako se izgoneš kazni, če je res sila (vseeno se mi zdi, da bi bile določena sprememba pravilnika, ki bi vodila v konkretnejše sankcije, toplo pozdravljena z velike večine uporabnikov foruma - anketa? :D )

Ja, drugače se povsem strinjam s tvojim postom, v tistem delu, ko praviš, da naj se ne spuščamo na nivo določenih oseb. Pa vendar če ena oseba provocira 100 ljudi in posledično dela nemir na forumu, ali ni bolj pametno, da se prisili to osebo k prilagoditvi, kot pa da se 100 ljudi prilagaja eni osebi? Pa nisem ravno horuk človek, kot admin 5 forumov do zdaj (nekateri so tudi presegli 1000 članov) sem v 5 letih bannal samo kakih 5 oseb.
Trdota d.o.o.

Thomas ::

Sprašujem se, kako bi brez moje (baje grobe) intervencije cela stvar izpadla.

Dezinformacija o "nelastnini v d.d.-jih" bi lepo ostala. Imeli bi še eno urbano legendo, kateri bi marsikdo nasedel in jo širil dalje.

Mi je zelo žal, če vrlo pravništvo Slotecha pojma nima. Če je očitno informacijsko globoko podhranjeno.

"Persona Rudis" meni zelo pristaja, ker moram občasno prešprudlat tole mlako, v kateri so ene žabe debele in lene, voda pa smrdi. Cena v obliki trenutnega ljubkovalnega naziva za nekoliko frišne vode, bogate s kisikom, je res malenkostna. Preživel bi celo Pink style.

S tem pa nikakor ne vidim svojih zaslug v omenjeni temi za glavne. Pirat je povedal bistveno in najpomembnejše. Jaz sem tam šele številka 2.

Resno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

gzibret ::

Sem še enkrat šel čez tisto debato in odstranil še nekaj zbadljivih delov sporočil ter updejtal "črno listo".

Glede točke 8: "Ne morem verjet, kako ste trdobučni in hkrati smešni!"

Gre za drugo osebo množine. To pomeni, da so ostali uporabniki trdobučni in smešni, avtor posta pa je iz tega izvzet (se ne nanaša nanj). OK, spoznano za žalitev, odstranjeno.

>Če napišem "nekateri pisci pred mano so pa res neumni", je vse kul, drugače pa ne.

Hmmm...... Če bi bil v temi osamljen primer, bi verjetno brisal. Če je to odgovor na predhodno zbadanje, in bi tisto zbadanje pustil, bi verjetno tudi to pustil - saj sem dal v oklepaj, da je odvisno od situacije. Morda je včasih dobro kakšne stvari v prid zanimive debate tudi tolerirati. Če bi bil zelo strog, bi lahko v oni debati pol brisal skoraj vse po spisku, kar pa pol v bistvu nebi bilo več moderiranje (ki pomeni bolj kot nekakšno vodenje debate in ne kot čista represija).

> Pa vendar če ena oseba provocira 100 ljudi in posledično dela nemir na forumu, ali ni bolj pametno, da se prisili to osebo k prilagoditvi, kot pa da se 100 ljudi prilagaja eni osebi?

Če zgolj 1 oseba provucira, bodo posti od nje brisani. Brez skrbi. Če pa 100 ljudi poskuša to osebo prisiliti k prilagoditvi, pa si sam videl, kaj rata. Ali pa povprašaj o tem VelikegaKita in Barakudo1 (oba moderatorja v problemih človeštva). :D >:D
Vse je za neki dobr!

Trdi ::

Okej, sprejmem žuganje in se opravičujem za nevšečnosti. :8)
Trdota d.o.o.

gzibret ::

> Mi je zelo žal, če vrlo pravništvo Slotecha pojma nima. Če je očitno informacijsko globoko podhranjeno.

Da, Thomas, spoštujemo tvoje pomembno poslanstvo. Samo ti si včasih tako grob do drugih, da je joj. In zato greš marsikomu na forumu zelo v nos. Če misliš dodajati razne pridevnike in parametre o količini IQ-ja določenim osebam, daj to zadrži v svoji glavi. Če pa že misliš, da to moraš povedati, pa povej vsaj malo naokoli ali na posreden način (saj si zelo inteligenten, boš že našel način - najboljše žaljivke so takšne, ki jih dotična oseba ne razume). BTW eno dobro si podal v čisto novi temi o nekakšnih potovanjih - zelo inteligentna.

> S tem pa nikakor ne vidim svojih zaslug v omenjeni temi za glavne. Pirat je povedal bistveno in najpomembnejše. Jaz sem tam šele številka 2.

Da, ampak on je to zmogel razložiti na lep in nežaljiv način.
Vse je za neki dobr!

Thomas ::

Če bi vedel, da Pirat pride, bi bil tiho. Vendar nisem mogel vedeti, samo zgrozil sem se nad "sovjetskostjo" teme in žolčno reagiral. Dal cel kup enih linkov, da bi pokazal, kako neumno se bluzi tukajle. Če se tako razlaga "reliktno socialistično", je grozljivo. Če se tako razlaga "pravniško" (aljazh, Barakuda1, Dolhar, Matthai ...) je pa skoraj še slabše.

Naj bom tiho, ali pa le ponižno omenim, da so morda "strici povedali narobe"?

Kam pa pridemo? Nikamor.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

gzibret ::

Prav. Bom pa moderatorji imeli malo več dela.
Vse je za neki dobr!
««
22 / 66
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3659492180 (334) tomlin

Več podobnih tem