» »

EP Beograd 2005

EP Beograd 2005

1 2
3
»

Alexius Heristalski ::

Kakšen zasuk v komentarjih! Prej so bili košarkarji odlični, zdaj že ne znajo igrati ... Resda je razočaranje veliko, a ni še konec sveta, za kriščevo voljo! Še vedno smo v igri za neposredno uvrstitev na SP in upam, da jim bo uspelo.
Lep pozdrav
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

monster-x ::

Jutri torej Slovenija:Hrvaška. Zanimivo bo vsekakor. Drugače pa res škoda, da smo danes Nemcem pustili take koše. Razočaranje je veliko, ampak upajmo, da se bodo do jutri pobrali. Pa da ne bo kdo mislil. Tudi Hrvati so povsem na tleh.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Dodgeviper ::

gledal tekmo španija vs hrvaška
To kar so tukaj sodniki na koncu delal, je prava sramota za ta šport8-O
Hrvati so bili solidno dobri, neglede na sodnike, a so nakoncu spet pokazal da lahko sodniki odločajo kdo gre naprej in kdo ne.
Žalostno je pa to da so srbi izpadli, slovenija izpadla, a srbi še zmerom navijajo za špance????
Zanima me za koga bodo sedaj navijal????????
Mislim fak, vsi smo iz istega sranja, in ne je treba še večje shit narest.
Upam da jutri nebo kakih pizdarij na tekmi, kar se lahka zgodi.
Mislim da nbum gledal basketa naslednjih 5 let
Ni važn, naj zmaga boljši, tisti ki bo mel več sreče, vsen sam naj bo pošten!
Lp

LapD ::

jao kaj so hrvati si nardil dons..jutr bi jih mogli naši zmlet ce jim je kolkrtok ostalo u glavi. Oni bojo vrjetno brez 3 igralcev jutr pa itak vsi napsihirani. Sam je pa njihov komentator mal pretiravu. Ker sodnik je pristransko sodu sam u podalšku kjer so pa hrvati vse skuhal..Če ti piska eno osebno preveč v napadu ni treba zard tega 3 tehnicne dobit. Glede akcije v zadnji sekundi rednega dela sploh ni blo posnetka tko da nevem kaj je tok lajal. Tud sodnik je bil pod pritiskom. Je pa piskal tud hrvatom najbol mi je ostala v spominu trojka dosezena 2 sekundi po koncu casa. No ja jutr bo spopad ranjenih levov pa bomo vidl kaj bo. Bi dal našim vseen več šans

msms ::

Pa smo dočakali dvoboj Slovenija : Hrvaška, sam škoda ker ni boj za finale. Vseeno bo to zelo pomembna tekma kajti gre za svetovno prvenstvo. Z zmago lahko delno popravijo vtis pa še prvič bi se uvrstili na svetovno prvenstvo kar bi bil tudi lep uspeh. Pol pa bi se ta ekipa ki ima kvaliteto še
boljše uigrala ter psihološko pripravila na Japonsko in tam poskušala kaj narest. Škoda za naše kajti priložnost je bila res velika celo za medaljo.

Dodgeviper ::

lapajne: Konec rednega dela, lahko rečem da je bil prekršek! In tukaj doma s kolegi smo se vsi strinjali.
Nevem pa če veste da jih je isti sodnik zjebal, 4 leta nazaj proti turčiji, že takrat so letele besede.
Tak da to jim vrača, a je lepo videt na posnetku kaj je naredu.
Taki bi moral brez licence ostat
Lp

LapD ::

ne moreš rečt da je bil prekršek ker se ne vidi kdo je koga porinil ali mu je samo žoga padla iz roke..razn če so kje predvajali posnetek? Je pa res da bi 90% sodnikov piskalo prekršek v takem primeru..pa tud giričku pol v podalšku bi malo kdo pisku faul u napadu kar je zlomilo podalšek in tekmo. Vem pa kaj je blo u turčiji in tudi komentator tega ni pozabu oment. Močno dvomim da bo kdo ostal brez licence :D Me zanima kaj bo s popovičem jutr pa če bodo zrihtal planiniča in kasuna. No ja slovenija ma šanso sam ne s tako igro k dons

monster-x ::

Dodgeviper, najprej sem gledal tekmo na hrvaški TV -- ampak le čisto na koncu podaljška, ko so Španci izvajali proste mete. Ker mi ni bilo jasno, kaj točno se je dogajalo, sem si na TV Slo2 še enkrat pogledal. Hrvati bi v vsakem primeru izgubili v podaljšku. Ne glede na to, da so potem dobili tehnično in so Španci izvajali proste mete. Tako da to, kar govoriš, ne drži. Pomisli. Hrvati so takrat zaostajali za 4 ali 6 pik AFAIK. Sploh pa zakaj bi se zgovarjali na sodnike. Če si res boljši, bi zmagal že prej za dosti točk in ne, da potem skušaš zvaliti krivdo na sodnike. Jaz sem pri tem vedno istega mnenja. Pokaži, kaj res znaš in če si resnično boljši, ti bo tudi sodnik težko odvzel zmago. Bi se potem tudi mi morali včeraj zgovarjati na sodnike, ki so čudno sodili v prvi četrtini? Dejmo si raje priznati, da nas je zjebal tako dolg premor.

Danes bo pa vsekakor zanimiva tekma. :>
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

LeBron James ::

Naši so na začetku bli popolnoma out, mel so sicer 2 dobri akciji pol so pa postal živčni, nemci so nato ušli in ker ni blo druzga kot prbat jih ujet, se pravi nemores nc zgubit ce jih ujames je ok, ce ne je pa ze tko k je zdej, in zato so se sprostil in po polcasu izenacl.

Drugi polcas pa raj nebi omenjal, ker take zivcnosti se ni blo. Enostavno noben si ni upal metat prevzet odgovornost, predvsem na becirovica v 3 cet mislm, ker ni naredu nic razn podajal.

Enostavo so se prevec posvecal Nowitkemu in ga recimo "dobro ustavili" samo drugi so pa igrali in zadevali, nastajale so lukne v obrambi in so sam cepal. Res je da jim je met sol zelo dobro.
To je bla najbolsa tekma nemcije na EP-ju, tuki ni dvoma.

Sam ni nc izgubljeno, cilj k so si ga zadal sepravi SP, je sevedno uresnicljiv in zmaga proti hrvaski bi pomenla da je spet vse ok, vsi bi bli spet zadovolni in nc nebi blo narobe.
Tko da upam da so ohranil trezno glavo in da bojo dons pokazal kaj znajo. Motiva nebi smelo mankat ker igramo prot hrvaski.

LP iz Beograda

PS: Težko je 10.000 folka spravt v to da bojo vsi navijal skoz celo tekmo predvsem ce nasim ne gre.

faca9 ::

To kar se je dogajalo Hrvatom, je bilo neverjetno. Očitno je bilo vnaprej dogovorjeno, da morajo Španci zmagati. Hrvati so začeli odlično, vendar so po poškodbah Planiniča in Kasuna močno padli. In to je bil trenutek za sodnike. Praktično celo tekmo je bilo razmerje med osemnimi napakami 1:3!! Nekaj minut pred koncem je bilo 8:24 in tudi na koncu je bilo podobno 14:38. Enako je s prostimi meti. Vendar to še ni bilo dovolj. Vzeti so jim morali še nekaj žog. V zadnje odločitve in podaljšek se niti ne spuščam, saj so sodniki svoje naredili že prej.

Pa da ne bi kdo mislil, da sem na strani Hrvatov. Niti najmanj. Vendar pa je bila ta tekma klasičen pokazatelj, kako FIBA včasih zastopa svoje interese.

Ch4N93 ::

kot sem jaz videl tekmo SLO:NEM, so se naši nekak dokončno zlomli po nedosojeni osebni nad Bečirovičem, ko je ukradel žogo, potem pa sta ga dva nemca stisnila v "sendvič". takrat je Pipan dobil tehnično in so bli naši čist down, kar so Nemci znali izkoristit. Tudi trojke so Nemcem neverjetno uspevale, našim pa pač nič.

Bi pa blo zanimivo videt kaj se je dogajalo v slačilnici med polčasom. je Pipan pohvalil igralce, da so ujeli priključek, in jih pomiril, češ, da so sedaj v psiho. prednosti, ali jih je nalajal za igro v prvi?

Je pa danes možnost za popravni izpit proti Hrvaški. IMO bo dobra, napeta tekma, upam da brez incidentov, in prevelikih sodniških napak.
Ni nam lahko...

LapD ::

pipan je med odmorom novinarju reku da so pac ujeli priključek in da bodo sedaj le dvignili tempo ter jih dotolkli ker so kvalitetnejši. Razglabljat v slačilnici o slabi 1/4 bi bil velik nesmisel oz napaka ker so naši ravno prišli v nalet. Se strinjam da je bila prelomna tehnična pipanu. Ste slišal nowitzkega: slovenija nas je podcenjevala ter se obnašala arogantno..Kanček resnice?

Glede hrvatov sm si tekmo trikrat ogledal in razen par sumljivih situacij še zmer ne vidm kje bi sodniki režiral tekmo. Napake se zgodijo ampak to sta bili mogoče dve, tri. To ne govorim zato ker bi imel kaj proti hrvatom ampak taka je bila realnost. Hrvati so imeli smolo s poškdobami in ne s sodniki! Če bi igral Kasun do konca vasquez sploh u igro nebi prišel kaj šele dal 25 pik. Tko da smolo so imeli ampak ne sodniško.

Utk ::

Tudi ena sodniška "napaka" ob pravem času je čist dovolj da se vse obrne.

iskra ::

Proti Nemcem so naši res igrali nenormalno podcenjevalno. Tako sem hitel iz trt gledat tekmo in pol taka štala...

Organizator igre od Nemcev (uni mali, obrit) prpelje žogo čez pol igrišča, cap trojka, naši zaj***jo napad, isti tip spet spravi žogo čez, cap trojka - v eni minuti so naredili mislim da 8:0 izid. Obramba na 6.25 je bla obupna. Kar se tiče obrambe pick&rolla je za bruhat ker so res obupno dogovorjeni kaj se naredi. Sploh ne vem kaj hodi Brezec pomagat ven na trojko pri pick&rollu, ker rabi dve uri da se spravi nazaj svojega igralca pazit u raketo. Take bloke bi morali imeti vse ta hitrejši/zunanji igralci načez. Vsaj kjer je Brezec ali kateri drugi hrast v obrambi.

Že prejšnje tekme so igrali vsaj 20 minut katastrofalnega napada in nekako se mi je dozdevalo, da bo proti Nemcem isto. In prosti meti... O joj prejoj. To je kot da bi mi en dau 2x GF7800GTX z vodnimi bloki na mizo in mi reku "ti kupi samo še matično ploščo in je use tvoje". In pol bi šou kupi ploščo za Celeron 600 procesor in tlaču kartice u PCI slote. Tako enostavno in useeno zaj***jo.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

iskra ::

Še glede tehničnih: morda kdo ve, kolko se plača, če ti sodnik dosodi tehnično? K ta podatek me res zanima, kolko bo mogu Pipan založit za svoj gobec >:D

Sodniške odločitve so takšne, kakršne so - lahko narediš trojni salto in sodnik si ne bo premislil. Naši so se preveč posvečali gobcanju in premalo igri.

Novicki pa je zaščiten kot zelena človeška ribica in sploh igra kot 5-letna razvajena deklica. Sodniki niso bli ravno enotni glede kriterija osebnih napak. Nekaj časa smo gledali "moško" igro, potem pa nekajsekunden izpad in nato dalje.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Matej_K ::

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!:D :D
TOOOOO MI DELIIIIIIII!!!!!:D :D

RAZBIL SMO JIH!!!!!!!!!!!:D :D
... .. .

pegaso ::

Bravo naši!!!!

Čestitam za najslajšo zmago.:P >:D 8-)

lp Pegaso

Jan987 ::

sam da so premagali hrvate!!!

Utk ::

Lakoviča jaz na naslednji tekmi ne bi dvignu s klopi, to ni ničemur podobno. Čaka do 6 sekund do konca, ne pride do meta, poda nekomu, pol se pa tist naj je**... sej nimamo nobenga playa.

zile ::

A to je edino kar si ti vidu na tekmi. Bod rajš tiho :\

Utk ::

Ne, vidu sem tudi Čapina, ki je čist dobro igral, če bi včeraj tako bi še imeli kaj šans. Pa če ga bi kdo spustil igrat. In da nismo imeli niti včeraj niti danes nobenega ki bi znal malo razigrat ostale je dost pomembno. No, razen nekaj Čapina.
Rajši bodi ti tiho, ker itak nisi nč povedal.

metalc ::

Tisti, ki ste šli v BG, najboljš da se vračate čez Madžarsko :D Pa če malo skrenete čez Pécs, si lahko privoščite njihov pir, ki je še kar užiten napram drugim madž. :D

bond007 ::

No Lakovič je čisto ok igral. Res, da mu trojke niso šle, je pa dobro povezoval igro, izsiljeval osebne v napadu, pa tudi proste mete je zadeval, ko je to bilo treba. Pač ni mel svoj dan, kar se trojk tiče, pa še tisto namerno osebno je fasal...

Če kdo pozna njegovo zgodovino, ve, česa je ta fant sposoben. Vsaj zame in po mnejenju komentatorjev iz hr. tv eden najbolših slovenskih igralcev (ne na tej tekmi, ampak pač v tem času) Ko je še bil pri Krki, je res blestel - metal in zadeval trojke preko rok največjih evropskih klubov z lahkoto...

Glede Čapina - podoben tip igralca kot Lakovič - če ma svoj dan in če mu dajo prostora, lahko z trojkami "ubije" nasprotnika.

Mah dobro so igrali in sekakor čestitke fantom ;) :)

LeBron James ::

Smo na SP to je najvaznejs. BRAVO NAŠI!!!:))

Pohvalu bi Čapina, ce ga nebi v drugem polcasu mel na klopi bi jih se bl razturil.:)) :))

Jan987 ::

sej čapin pa lahkovič sta mislim da skupaj igrala pri krki

Utk ::

Sej Lakovič je bil dober, ampak ne bi smel bit tako sebičen. Sploh ko je vidu da mu ne gre spet tako dobro kot na kakšni tekmi.

fl0w ::

Lakovič misli, da je Iverson :))

Aryss ::

teli sodniki so butasti u glavo, še sami ne vedo točno kaj bi radi provzaprov mel. res, pa slepi so k kure, idioti blesavi....

glede tekme naših proti hrvatom lahko rečem samo neki: hrčki, bwahaha mwihihi, ni vam ratal!:D HA!
searching users signature...
...
not found!

Alexius Heristalski ::

Lakovič prosti 15/18, ni ravno za popljuvat, a?
Čestitke našim, to je res sladka zmaga, pa še na SP gremo. Ampak potek prvega polčasa je bil podoben kot včeraj, tako da sem bil že malo jezen. Še sreča, da nisem mogel gledati in sem poslušal prenos prek Vala 202. Drugače bi si zgrizel vse nohte. ;)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Dodgeviper ::

monster-x: Sej ne rečem da so bili super boljši, ali sploh boljši, samo meli so svojo priliko katera je bila namerno odvzeta! in niso bili slabši!

Čestitke slovenskim igralcem na današnji zmagi, in upam da jim bo kaj ratal na japonskem.
Hrvati bojo pač moral streznit glavo in it naprej.

monster-x: Sedaj bi lahko rekli isto, kakor si omenil prej? Samo kakor vem, žoga je okrogla in če si zbran kre v koš:\
Stem da sodnik ima veliko silo glede upliva na tekmo, tega nemore nobeden zagovarjat.

To da so pa španci bili boljši v podaljških pa takole, jaz bi jim samo podajal žogo in naj se sami igrajo! Bi vsaj cel svet videl kako so zmagali!
Samo velja zlato pravilo, Če ulagaš polno denarja v sam šport! imaš tudi določene privilegije. Če bi se to zgodilo nekim xx ekipam, bi vrjetno tudi ponovili tekmo?
To je moje mnenje in ne kreganje
Lp

Double_J ::

Španija - Nemčija nora tekma ej.

8-O

monster-x ::

Dodgeviper, ene stvari so samoumevne, druge pa sumljive. Sodniki ne morejo videti vsega. Resda so na letošnjem EP sodniki slabi, pa vseeno. In če bi bile stvari logične in bi sodnik temu nasprotoval, bi itak bil lahko primer obravnavan. Se spomniš tistega nemškega sodnika, ki je sodil nogometne tekme še nedolgo nazaj?

Lej, kaj ti skušam razložiti. Če je ekipa fantastično dobra in se ima za to, potem bo zmagala tudi brez tistih nekaj sumljivih odločitev. To je povsem logično. Bo pač zmagala za nekaj točk manj, a vseeno bo. In ne, nikakor jih (sodnikov) ne zagovarjam. Samo gledam na stvari v splošnem.

Pa tudi nikjer nisem rekel, da smo bili slabi. Mogoče sem rekel, da smo igrali slabše kot na ostalih tekmah (pazi na stopnjo pridevnika -- primernik, ne osnovnik). Kakorkoli, vseeno svaka čast fantom za to, kar so pokazali. Zanimivo se mi tudi zdi, da smo do današnje tekme izgubili le enkrat. Na primer francozi pa kar trikrat. Pa oni so višje kot mi. ;>
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

LapD ::

No ja francija je ubistvu tudi samo enkrat zgubila če nebo še dons. Je pa zanimivo kako je Litva zgubila le eno tekmo pa bo peta Francozi z več porazi pa pred njimi. No ja igrat je treba takrat ko je potrebno..Me zanima kako bo dons igral grški "diamantek" proti nowitzkemu :D

LeBron James ::

Jz mislim, da bo danes Nemčija zmagala, sicer ne pricakujem neke lahke tekme, pomojem bodo grki celo vodili do neke polcasa, nato pa bojo nemci prevzel stvari v svoje roke in zmagal v koncnici.

Kot kaze pa bo francija tretja, spanci cetrti, litva peta, mi sesti:)) :D . To so vsi potniki na sp plus finalista.

MEDENA ::

Monster-x

49:12 ti šteješ kot normalno ?

Sej drugače MBK za Hrvate samo so si bolj zaslužili zmago.

LapD ::

Grcija po pricakovanjih..ce bi nemci to zmagal bi me pa že mal spomnl na euro 2004 fuzbal. Nowitzki meu slab dan da ne govorim o drugih. Taka nemčija bi zgubla proti najmanj 10 ekipan na tem EP ampak tako je. Mal so se ustrašl zadnega izziva pomojem. Zanimivo kok so ble dons vse tekme gladke kot solza v primerjavi z včerajnšnjimi. Gremo u Tokio :D
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EuroBasket 2013 - četrtfinale (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7313712 (11307) FlyingBee
»

Svetovno prvenstvo v košarki - Turčija 2010 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13921545 (18226) jrtjtejtt
»

Slo košarka, Vujačič, Zdovc,... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12710985 (7808) T.A.D.E.J
»

košarka EP07 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21216605 (11428) dejansan
»

SP v košarki (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29318770 (13532) glinik

Več podobnih tem