» »

Telemach pritozba

Telemach pritozba

«
1
2

xgo ::

A mam kj pravne podlage za pritozbo na telemach ker iz tujine vlece 2-3x manj (in ne samo pri meni, tudi pri vseh ostalih ki jih poznam)
tnx

mogoce kdo ve kero povezavo ma TM u tujino ?
  • spremenil: xgo ()

Narcos Satanicos ::

S pritožbo ne vem kok deleč boš pršu, oni se lahko enostavno zgovarjajo na tisto besedico 'do' oz. si bodo že kaj izmislni...

Kok je njihova povezava v tujino ne vem, majo pa prek amisa in amis ima 4*155 Mbps (vsaj slikca na njihovi strani je včasih kazala toliko) , vendar večino najbrž uporabijo zase. Presenečen bi bil, če TM dobi več kot 155 Mbps (najbrž še manj). Trdijo sicer, da naj bi 'v kratkem' dobili 622 Mbps povezavo do upc.at ampak to drži zgleda glih tolk, kot ti njihovi novi paketi. Samo na papirju.

Dejstvo pa je, da TM internet deluje bedno. Razen mogoče nekaterim srećnežem. In tistim, ki so jih ravno priklopili. Ampak te bodo kmalu vrgli na slabše linije.
SPORT THE WAR, WAR SUPPORT

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

ah spet edn v mnozici, ki pojma nima kaj govori.

xgo: jest ti svetujem, da klices vsak dan tja in prej al slej ti bodo zrihtal.
drugac pa TM dela ze ene 2 leti brezhibno (no v zadnje pol leta sta bla 2 izpada, 1x za 1 dan in 1x za par urc)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

xgo ::

mah sm klico pa nc ne pomaga.

kolega ma 5 mega paket pa mu vlece 20 kbs iz tujine. biu serviser pr menu reku da nc ne more nardit.
kar se tice pohitritve, mi je serviser ze reku vec k po leta nazaj da bojo nabavl ker bojo mel nove pakete, tko da telemachu nc vec ne vrjamem.
@ Dr_M
ja sm sliso da telemach dela dobr u ljubljani sam na gorenskem je podn (odnos isto)

scythe ::

Naj se pritoži da nebo več plačeval za 5Mbps povezaven.

MUC ::

Ne vem, kaj bi po pravniški poti rad dosegel.. prestopi drugam, ADSL, VDSL, kot smo to storili ostali in si prihrani denar, živce, ter njihovo trpljenje z odpravljanjem napak ...

scythe ::

Poglej ti bom povedal en moj problem glede SIOLA.

Jaz sem plačeval 2Mbps povezaven. Meni je vleklo komaj 70Kb/s , potem kličem na SIOL in povem problem. Oni rečejo da je pri njih vse vredu in da naj kličem na TELEKOM. In je potem prišel moj frend ki dela na TELEKOMU in ugotovil eno napako. To so bili porti v Centrali. On jih je menjal in spet ni delalo tako ko bi moralo. Potem se je ugotovili da je preslaba linija do mene in da morajo nekaj popraviti. Probali smo pingati serverje v tujino,.....itd. Problem je pa bil da so bili v centrali še eni porti crkjeni kjer se razdelijo na uporabnike ADSL. Ko so to menjali potem pa je delalo. Plačat mi ni treba 2 meseca interneta . Tak so mi potem se oprostili iz SIOLA.


Moja zgodba....z malo grožje boš vse dosegel....

AlienGT ::

Wolfy, krasno da se je vse lepo izteklo. Samo nekaj tule ne razumem, pa tudi sicer vidim v številnih postih da je situacija podobna. Ti imaš pogodbo sklenjeno s Siolom in vse zadeve urejaš z njimi kot pogodbenim partnerjem. Kako ti lahko sploh rečejo, da ti kar sam kliči Telekom in urejuj pri njem, to je čisto noro. Ti imaš vendarle kot že rečeno sklenjeno pogodbo s Siolom, pa naj se potem oni potrudijo in kontaktirajo kogarkoli je pač potrebno v kolikor njihova storitev ne deluje kot je treba, nori svet. Saj vem, če ne bi ti klicaril in gnjavil na Telekom pa se še dve leti ne bi nič premaknilo.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

scythe ::

Ja na Siolu rečejo , pokličite na 116 in povejte svojo težavo. 116- to je Telekom. Zdaj vidiš kako spoštovanje imajo do tebe.......

MUC ::

Sej lohk oddaš napako tut na siolu, samo potem je to dolga pot, do tvoje lokane centrale, da preverijo.
Če kličeš na 116, se oglasi človek, ki lahko takoj, ko se pogovarjata pogleda zadeve in ustrezno urgira.

Pač, stvar izbire je potem, da komplicirate tam, kjer ni treba.

Ampak, če bi bili kdaj na Telemachu gorenjska, potem je tako, da se oglašajo na telefon od 8-16h ure med tednom, in če se t v petek ob 5h popoldne kaj zgodi, lahko napako prijaviš šele v ponedeljek zjutraj, pa če nimajo veliko dela (ga imajo, ker skos nekej crkava), bodo prišli v torek dopoldan, pa bog ne daj, da te ne bo doma, ker ob 3, 4h oni ne hodijo več, ker imajo konec službe ?!

scythe ::

Vse se da popraviti, samo moraš imeti potrpljenje in moraš reči da boš zahteval denar nazaj zaradi tega ker imaš same probleme.....itd. Pri meni je bilo tako, da je oče nekam prijavli SIOL( na nek urad al neke pravic, nevem jaz). In ti rečem da mi je siol v 1 tednu vse zrihtal. Ker se bojijo tožb.....

Moorhuhn ::

Pred kratkim sem sklenil pogodbo s telemachom preko arnesa. Standardni paket (1536/384). Živim v Črnučah in prenosi so obupni. DL 45kB, UL 17kB. Ima kdo še podoben problem? Morda kdo iz Črnuč?

Prosim za komentarje.

Lp

antonija ::

Jst mam tud prek arnesa pri TMju pa nisem ravno navdusen... Vsakic ko klicem tja me sprasujejo kako lucke svetijo (to ce se oglasi tip; ce se oglasi bejba mi samo razlaga da pri njih dela, to je vse kar zna rect. Dobesedno), nikol niso nic popravli... Skratka, ko se mal poleze naval pri T-2 in pridejo prvi "reviewji" povezave grem jst k njim (baje mam okol ,5km do centrale).

EDIT: Pa se tele nove pogodbe so od hudica: Podpisi pa ostani pri njih se dve leti... Na sreco so napisal na pogodbo da ni nujno prekinit stare pogodbe in podpisat nove, tko da newborn T-2 userji hitro pisite vtise!!!:O
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: antonija ()

scythe ::

A neupate zagroziti firmi naj zrihtajo ali kaj? ;(( ;(( ;(( ;(( jaz se nebi pustil tko zajebavat. T-2 dela ko šus ....preiskušeno!!!

veteran ::

prenosi so obupni

Seveda, z novimi paketi (3M, 5M) so ponovno zabasali lokalno omrežje in mednarodne linije. Poleti so malce nadgradili zadevo, da bi s starimi paketi lepo delalo (in tudi je, ul/dl tak kot mora bit, pingi stalno pod 20ms!), v začetku oktobra je pa stvar spet začela bremzat.

Popoldne in zvečer je pri nas (telemach gorenjska) download iz tujine bolj za potrpežljive (max 60-70 KB/s, običajno okrog 30KB/s pri 1,5M paketu), pingi do telemacha gredo do 80ms, radio (jasno, da iz tujine, ker ni nobenega slovenskega online radia, ki bi ga dalo poslušat) pa redno prekinja...

Aja, tistemu, ki bi tožaril, IMHO nekje v pogodbi v drobnem tisku piše, da so nazivne hitrosti le do telemacha (btw, tudi siol ima podobno politiko). :\ Lahko se pa odklopiš. >:D

In ne mi bluzit o prestopu na ADSL/VDSL. Bo moral Telekom prej porihtat centralo...

scythe ::

A misliš da SIOLU kaj bolje dela internet? Isto sranje je .....meni bi moral 2,3Mbps nalagati dol mi pa sam 1,0 Mbps nalaga....za znoret....hvala bogu da imam T-2

antonija ::

A lahko kej vec t-2 komentiras? Kaksen tracert do tujih serverjev al pa kaj takega?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

MUC ::

Če ti dela samo 1mbps, pol je tko:

1.) narobe testiraš z enimi brezveznimi speedmetri, k so nekje v na otoku fiđi
2.) Ti niso uspešno dvignili hitrosti na 2 mbps (2.3 mbps paketa še nisem videl)
3.) Nimaš dobrih paric ali pa si predaleč od centrale, kar pomeni, da ti tudi t-2 ne deluje

Na splošno pa SiOL deluje, kot mora, če pa imaš probleme sam, pa rešuj zadeve individuialne in ne posplošuj. Naprotno pa Telemach deluje dobro mogoče samo 10% naročnikom, tko da pač to pa je večina, in lahko posplošujemo. :)


PS: kot vem, t-2ja še nimaš, zato ne nabijaj, čene pa pastej en traceroute ja

scythe ::

Jaz govorim za SIOL da imam probleme z njimi!!!! Če ne verjameš pridi v CELJE in se prepričaj na lastne oči!!! Teste bom pa dal gor ko bom malo pingal tuje serverje...itd.

scythe ::

Ti si en SIOLOV ko ga zelo hvali, se ti kar vidi...>:D

MUC ::

Sem samo zadovoljen uporabnik, ker mi SiOL skos deluje s polno hirostjo in brez izpadov, če odmislim tiste, ki prizadanejo tudi ostale

antonija ::

tracert in copy/paste na forum ti vzame priblizno 10 do 30s. Ce imas zeljo objavit pinge jih prosim daj, ne samo govorit od njih, to nobenmu ne pomaga...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Swiwer ::

Tule je v glavnem govora o prenosih in o zanesljivosti v splosnem. Treba je pa vedet, da je v resnici hitrost prenosa odvisna od kod downloadas. Mnogi laiki tule jokajo da jim "slabo vlece" ker ne poznajo ozadja. Ce ti iz npr. microsoft.com vlece samo z 30KB/s to se ne pomeni, da je tvoj ISP zanic. Enako tudi v primeru ce na eMule ali Torrentu ne dobis polne hitrosti. Lahko so linije serverjev od koder downloadas slabe oz. zasedene ali pa imajo omejeno hitrost uploadanja (popularno pri P2P programih). Torej, splaca se naredit test s kakim hitrim serverjem pa se takoj vidi ce je vse ok ali ne. Meni SiOL dela zelo dobro v obe smeri, razen ce ne transferam podatkov preko slabih povezav. Verjamem pa, da obstajao primeri, ko je morda kriv ISP samo po mojem so v vecini "krivi" uporabniki sami.

xgo ::

nism laik !
in za telemach ta teza ne drzi

telemach znotraj slovenije dela normalno, samo iz tujine je ubup

polh ::

Pred enim tednom sem dobil kabelski internet preko Arnesa in Telemacha. Imam 1,5 Mbit paket in prenosi dosegajo največ do 40%. Lociran sem pa v Ljubljani v Šiški. Vem samo to, da ni pri meni napake, ker sem zadevo testiral na treh mašinah in treh opracijskih sistemih. In vsepovsod isto. Prvi dan, ko bom doma prej kot ob štirih jih nameravam poklicat in se bom poskusil kaj zmenit. Čeprav imam nekako slab občutek, ko berem vaše poste. Upam pač na najboljše, ker na čase kar pogrešam ostale 60% povezave.

Glede Siola. Uporabnik ADSL-ja sem bil odkar so ga sploh uvedli. In moram reči, da je vedno delal 100%. Razen par izpadov, ki so bili praviloma napovedani. To je moja osebna izkušnja. Če ima kdo s Siolom probleme, naj pokliče. Ponavadi kar hitro uredijo. Ko sem imel z ISDN-jem probleme so v tednu oz. se malo prej vse zrihtali.

Lp Polh

xgo ::

on bo uletu pa bo zalaufo kaksn slovenski speedtest naprimer
speedtest.si
men tuki kaze tko k mora bit
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 522.15 kb/s
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 248.91 Kb/s

ce pa probas tujino pa je cist drgac
speedcheck.arcor.de
Downstream: 98.32 kbit/s
Upstream: 206.96 kbit/s

5x manj downloada :|
dobr da sm t-2 narocu pa da sm 100m od centrale
hf

Narcos Satanicos ::

Pa uletu bo ob 9ih zjutraj. Seveda nenapovedan.

Še moj rezultat iz http://www.speedcheck.arcor.de

Downstream:
130.32 kbit/s
Upstream:
87.44 kbit/s

Imel naj bi pa 3 Mbit / 512 kbps paket...
SPORT THE WAR, WAR SUPPORT

driller ::

Zdnje dneve opažam grozljive pinge v omrežju Telemacha:
Če sem pingal .1 v svojem IP-ju je bil ponavadi okoli 20-30ms, včeraj popoldan 80ms
Če sem pingal telemach.net je bilo ponavadi 35ms, včeraj 90ms

So zgleda že priklopli nove pakete?

Malkec ::

Iskanje vmesnih naprav . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 252.03Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 1.00Mb/s

1 mega amis kabel 8-)
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

prideb ::

Downstream:
102.43 kByte/s
Upstream:
448.96 kbit/s
3 Mbit / 512 kbps paket Telesmeh:D :D

Alec999 ::

www.speedtest.si
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 64.43Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 97.42kb/s

www.speedcheck.arcor.de
12.88 kByte/s
6.9 kByte/s

neznani paket na Telesmehu cena okoli 8.100 SIT :'(

A mogoce kdo ve kaj je zdej to stari modem ni vec deloval, ker je bil Docsis zato sem dobil novega euroDocsis Thomson TCM420
zdej mi internet dela zelo pocasneje kot prej pa se drugi IP so mi dodelil (84.52.17x.xx) pa se grd je :D >> hitrosti so maksimalne tistim zgoraj :|

A bojo to kej popravl nadgradil karkol? Al me res siljo da bom su na VDSL.

enough98 ::

@Alec999:
Imel sem popolnoma iste probleme. Dokler smo imeli starega NeMo-ta (8 let) je zadeva delovala kolikor toliko OK, nakar so ga zamenjali s Thompson-om in zadeva je postala obupna. Placevali smo cca 8k (SiOL) za 512Kbps/? povezavo.

Sedaj smo odjavili in cakamo na T-2.

edit: mimogrede... www.speedcheck.arcor.de:
Downstream:
390.82 kByte/s
3126.56 kbit/s

Upstream:
529.82 kByte/s
4238.56 kbit/s

speedtest.si:8080:
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 17.50Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 35.05Mb/s

SiOL 100Mbps

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: enough98 ()

driller ::

prideb, daj pingaj tv.oj.ip.1 in sporoči rezultat!

Alec999 ::

enough98 >> pol sva mela pa zlo podobn jst sem na Telemachu ze 7 let pa zadna leta 512 Kbps se vidu nism najvec je blo 384/128 Kbps zdej se tega ni vec, zdej mam zadne 4 dni 128/64 Kbps ;(( poloznica pa prek SIOLA cez 8k sit
Madona se ISDN je hitrejsi :\

enough98 ::

To je to. Bivsa Astra telekom oz. G-kabel, sedaj pa Telemach Gorenjska, linija (in poloznica) od SiOL-a. Nekonkurencno drago.
Prav oderusko. Je sploh kje drazje za 512/128 paket kot tu (8k sit+)?

Heisenberg ::

obup od obupa prej sem imel mini paket pri telemachu za 4500sit pa je bil prenost skoraj vedno na 120kbps... sedaj ko pa imam 3mb paket sem pa srecen ce gre cez 60kbps .... Telemach - adijo za vedno,.... samo da T-2 pride do nas pa se bo ze 30 znancev prklopilo, kaj sele ostali....

Downstream:
9.84 kByte/s
78.72 kbit/s


Upstream:
11.4 kByte/s
91.2 kbit/s

Dr_M ::

evo telemach 2mbit/512kbit

izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 500.72Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 1.99Mb/s
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

PARTyZAN ::

Jaz imam ping do gatewaya povprecno 5ms :) Telemach @ LJ-Moste.

xgo ::

Dr_M mau bl preber!
govor je o tujini (ceprav nekaterimi tudi u sloveniji slabo dela)

PARTyZAN probaj pingat 195.13.62.67 - nemski game server
jest mam povprecje - 110 ms :|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: xgo ()

Malkec ::

--- 195.13.62.67 ping statistics ---
17 packets transmitted, 17 received, 0% packet loss, time 16157ms
rtt min/avg/max/mdev = 26.552/39.076/66.369/11.741 ms

amis kabel 1mega. pingano ob 7.30 zvečer.

drugače pa ima amis ping do nemških game serverov nekje 27-30ms.
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

Dr_M ::

mislm, ce verjamete enmu zakotnemu serverju nekje bogu za hrbtom, pol je to cist vas problem, ne telemachov.
men iz dobrih in hitrih strani dlja 200+... ceprov sm ze z 100kb/s cist zadovoln :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

driller ::

Ping statistics for 195.13.62.67:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% lo
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 30ms, Maximum = 163ms, Average = 117ms

Samo BF2 po 19. uri vse nad 100 = neigralno...

driller ::

Dr_M: Sej ni splloh pomembno s kakšno hitrostjo DL-ja, če bi hotel masovno gusarit bi vzel najeti vod! Fora je v ogabnih pingih v tujino, ki enostavno pokvarijo celotno veselje tistemu ki mora to trpet...

PARTyZAN ::

Ping statistics for 84.52.166.1:
Packets: Sent = 30, Received = 30, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 5ms, Maximum = 10ms, Average = 6ms

Iskanje vmesnih naprav . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 744.80Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 4.97Mb/s

Ping statistics for 195.13.62.67:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 25ms, Maximum = 85ms, Average = 43ms

Nekateri smo z TM zelo zadovoljni ;)

Dr_M ::

Ping statistics for 195.13.62.67:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 31ms, Maximum = 51ms, Average = 39ms

ceprov nevem kaj je to zaen ip :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

xgo ::

@PARTyZAN dobr zate das zadovoln
ampak ocitno je da ti lagira u tujino

@driller toj nemski q3 server
PlanetQuake.de - OSP CTF Server - by ingame.clanserver|108ms|195.13.62.67:27500

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: xgo ()

driller ::

Ping statistics for 84.52.159.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 7ms, Maximum = 32ms, Average = 16ms

Kaj je blo kdaj govora kolko naj bi bil normalen ping do gatewaya?

kklemenss ::

evo pa moj adsl :)

speedtest.si

Pritisnite START

Iskanje vmesnih naprav . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 477.26Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 1.34Mb/s

Pritisni START za ponovno meritev

Iskanje vmesnih naprav . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 475.32Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 999.86kb/s

Pritisni START za ponovno meritev

Iskanje vmesnih naprav . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 478.50Kb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 1.56Mb/s

Pritisni START za ponovno meritev

VASkO ::

danes sem opazil, da imamo v avstrijo na TMju nov link, ni vec preko uta.at, ampak preko telekoma avstrijskega. ampak cez dan imam pa pinge se vedno zanic - igranje odpade, zmes je packetloss pa se kaj bi se naslo. aja, DL pa itak dela samo od 23-10h iz tujine s polno hitrostjo.

pa se nekaj mi je cudno, zakaj zaboga mi gre vse od MS-MB-LJ-MB in pol komaj v tujino. ze to je 9 skokov.
npr.

Tracing route to farm.army.4players.de [62.104.23.3]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 25 ms 34 ms 11 ms tm.***MOJ IP***.dc.telemach.net [***MOJ IP***]
3 12 ms 18 ms 24 ms 213.143.64.161
4 24 ms 18 ms 22 ms maribor2-e3-0-3-1-0.amis.net [212.18.35.213]
5 18 ms 32 ms 18 ms ljubljana2-so-1-2-3-0.amis.net [212.18.41.73]
6 24 ms 29 ms * 213.143.77.41
7 24 ms 45 ms 23 ms 213.143.64.241
8 43 ms 35 ms 53 ms maribor2-ge-1-3-0-0.amis.net [212.18.35.165]
9 40 ms 52 ms 51 ms maribor2-so-0-2-0-0.amis.net [212.18.41.86]
10 52 ms 46 ms 56 ms vienna1-ge-0-1-0-0.amis.net [212.18.35.202]
11 60 ms 78 ms 81 ms 80.120.176.181
12 50 ms 63 ms 53 ms IIX1-WARSSW02.highway.telekom.at [195.3.70.195]

13 31 ms 32 ms 30 ms win-b2-geth1-1.telia.net [213.248.76.1]
14 30 ms 37 ms 35 ms win-b1-pos5-2.telia.net [213.248.65.74]
15 49 ms 59 ms 49 ms ffm-bb1-pos0-3-2.telia.net [213.248.65.69]
16 52 ms 57 ms 46 ms ffm-b2-pos10-0.telia.net [213.248.65.34]
17 49 ms 56 ms 50 ms freenet-110570-ffm-b2.c.telia.net [213.248.103.2
10]
18 53 ms 70 ms 48 ms lo0-0.ffm4-j.mcbone.net [62.104.191.203]
19 44 ms 50 ms 47 ms ge-2-0-0-0.dus2-j.mcbone.net [62.104.191.196]
20 60 ms 59 ms 51 ms Vlan53.dus2-x0.mcbone.net [62.104.198.2]
21 45 ms 42 ms 52 ms farm.army.4players.de [62.104.23.3]

Trace complete.

Narcos Satanicos ::

pa se nekaj mi je cudno, zakaj zaboga mi gre vse od MS-MB-LJ-MB in pol komaj v tujino. ze to je 9 skokov.


ker so nesposobni
SPORT THE WAR, WAR SUPPORT
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Omrežja in internet
447377153 (52764) Tero
»

speedtest.si

Oddelek: Omrežja in internet
1513626 (12014) Pesimist
»

Testiranje povezave-čimbolj objektivno

Oddelek: Pomoč in nasveti
93355 (3150) Pinzl
»

Ping in speedtest

Oddelek: Omrežja in internet
113001 (2721) fRiK0
»

adsl siol problemi!!

Oddelek: Omrežja in internet
62073 (1879) mozetic8

Več podobnih tem