» »

Trojan Downloader Small.WV

Trojan Downloader Small.WV

sebas4 ::

Imam WinXP SP2 (update automatic on), Bitdefender pro 9 AV+FW

Bitdefender mi v temporary internet files dobi 2 okuženi/sumljivi datoteki. Napiše mi sporočilo, da je bil odkrit in uspešno blokiran virus Trojan Downloader Small.WV , ter, da je PC sedaj varen.

V Scan results sta odkriti 2 okuženi datoteki, ena tudi uspešno kopirana v karanteno, pri drugi, pa poskus kopiranja v karanteno spodleti.

Pogledal sem tudi ročno v omenjeno mapo temporary int. files. Ko sem izbrisal vso vsebino te mape, je tam še vedno ostala neka datoteka (bbs2.html), ki je ne morem pobrisati. Poskusil sem jo pobrisati z unlockerjem, tudi ob zagonu, a neuspešno.

Torej, kaj naj storim, da se rešim nadloge?

HVALA vnaprej.
  • spremenil: sebas4 ()

Slo-One ::

Probaj jo deletat v dos načinu
;) .

Sami ::

Ali v varnem zagonu...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Biser ::

Men Spyware Doctor najde "Trojan Downloader.small.cml", ki pa ga ne zbriše. Ko spywar-a spustim skoz, mi ga najde, napiše, da se more znova zagnat, da ga bo zbrisal, potem se znova zažene, ga kao zbriše, al kaj, potem pa če še enkrat spustim skozi, ga najde spet. Ne pomaga, če mam internetno povezavo izklopljeno, pa v varnem načinu je isto. Tudi iz "Internet Temporari files ne morem zbrisat nekih fajlov. Sem jih že spravo nekak dol, pa so spet nazaj.

#000000 ::

Biser ::

Zaenkrat hvala, ker oni SmitfraudFix mi je res zbrisal one trojance. Ampak nisem ziher, če je zaj O.K., ker ko sem spet zagnal Spywar-a, mi je spet našel istega trojanskega konja nekje v registrih in v sistemu, pa še neki drugi virus (90 okuženih fajlov). Ampak je šlo zbrisat.
Potem sem Prekinil internetno povezavo in znova zagnal sistem, spet zalaufal Spyvar-a in našel mi jih je samo še 6, no ni blo več trojanskega kojna zravno. Ko sem ga zagnal tretjič, al četrtič, ni našel več nič. Zaj pa ne vem, a bo naslednjič spet najdo kaj, al ne, al kako.

Pa še neka me zanima okol tega, če kdo mogoč ve, zaka se mi je včeraj parkrat razveljavila koda za Spywar-a, da sm moral trikrat letat na Seriall.com in iskat nove.

Biser ::

Hm... Zgleda, da sem se res znebil trojanca, ker dans mi vse dela normalno, pa prej so se mi ful odpirale same od sebe neke bebave strani z nekimi reklamami, zaj pa ne več, tak da je tej najbrž že vredi. Pa tut Spyware Doctor mi normalno dela zaj, se mi še ni razveljavila koda, tak da je za enkrat vse vredi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Checker.exe ?

Oddelek: Operacijski sistemi
301629 (1114) Fukomuko
»

trojanski kojn

Oddelek: Pomoč in nasveti
202187 (1832) ferguson
»

trojanski konj help!!!

Oddelek: Operacijski sistemi
52458 (2131) Izi
»

Nakup licenc antivirusa

Oddelek: Kaj kupiti
162077 (1483) ta-mau
»

Kako naj odstranim Trojanca?

Oddelek: Programska oprema
122224 (2036) knesz

Več podobnih tem