» »

Revija JOKEr --> Kritika

Revija JOKEr --> Kritika

«
1
2 3

klemen22 ::

Imam eno vprašanje!!
ALi pri reviji Joker preprosto ne prenašajo kritike? Ali pričakujejo da so popolni brez napak, nasploh super? Osebno nimam nič proti nič vendar so me zaradi par kritik (upravičenih mimogrede) vrgli po par postih iz foruma? Ali so tam sami moroni? pOčutim se žalostnega in prizadetega, če človeku oz. reviji ne smeš niti povedati kar mu gre, nič čudnega da postajamo narod hinavcev in ritoliznikov. Sam ostajam zvest svojim načelom in veliki borec za pravico.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
  • zaklenilo: OwcA ()

Fizikalko ::

Se strinjam. Posebej LordFebo je samozagledanec brez primere.

klemen22 ::

Ja Febo je klasa zase -> kar neki pizdi. Če glih ne hvališ revije oz. člankov te kratko malo napizdi --> in po par tovrstnih postih odstrani iz foruma. Sploh je pa to za en drek ker nisem niti v enem postu omenu kakšno grdo besedo (fuck, kurba itd), pa te vseeno izbriše. Zgleda, da če nisi en nOObovski froc da tam nimaš na forumu kaj iskat.
Skratka Febo in Sneti sta ena navadna šarlatana.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Tr0n ::

Hehe. Iz Jokerja so te banali, pa se tukaj imas naziv.

'nuff said.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

OrlyTM ::

good point ... ubogim revckom se pac vedno godi krivica :D

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

klemen22 ::

Hehe. Iz Jokerja so te banali, pa se tukaj imas naziv.

Nimam pojma kaj si mislu. Bod bolj natančen.
btw. Ne napisu sem sam par kritik na samo revijo (seveda so bili iz strani gorečih fanov potem takoj "grožnje s smrtjo" he) in pol me mr. febiĆ bana po kakih 20 postih.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

mtosev ::

Joker ni resna revija. Kaj je večini mladim všeč.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tear_DR0P ::

če so te iz jokerja banali bod vesel da tle nosiš samo naziv persona rudis - očitno je nekaj s teboj narobe in ne s forumom - poleg tega so oni lahko zagledani sami vase kolkor hočejo bit, noben te ne sili da hodiš na njihov forum
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

R33D3M33R ::

Joker je vredu revija s čisto svojim načinom izražanja in pisanja. Vedno imajo notri kako uporabno zadevo - recimo vedež, v tej številki 3D očala itd.
Jaz sem najprej bral SWPower, nato nekaj časa PCFormat, sedaj pa sem presedlal na Joker, ker mi je všeč in poskrbi za sprostitev. Drugih revij ne pogledam več.

klemen22: glede na to da imaš na tem forumu nečastno oznako persona rudis, se sprašujem, če so bile te kritike res nedolžne in upravičene. Kaj češ, če bi to napisal kdo brez naziva bi mu bil bolj pripravljen verjeti, tako pa...

Sicer pa če ti revija ni všeč jo pač nehaj brati :\
Vsakemu paše kaj drugega.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Tody ::

jest sem mel jokerja naročenga 2-3 leta, pa je ko človek odraste preprosto premalo zanimivih člankov za 1000 sit kolikor stane zadevao. DVD-jev pa itak nimam časa gledat.... že z CD sem mel probleme

Super Sonic ::

"jest sem mel jokerja naročenga 2-3 leta, pa je ko človek odraste preprosto premalo zanimivih člankov za 1000 sit kolikor stane zadevao"

Zelo pravilno! Jest sm jih tud skenslu, ker je vsaka številka slabša. NO je pa res, da PC Format ponuja še eno stopnjico manj...

Skratka zanimiv je Monitor.

Pa čist tko; da se pri Jokerju obnašajo nenormalno lahko potrdim jest. Ko je direktor pred časom skušal narediti neki biznis s katero koli računalniško revijo v Sloveniji, je najslabši vtis dal prav Joker. Poslal so nek list na katerem naj bi bila berljivost revij v Sloveniji in tam je Joker kraljeval in blestel. Zravn pa so servirali še pladenj naduvanih besed.

He he, kaj se sekiraš sm si mislu.
Smo pač zbral drugo revijo in keš je šel tja...

Niso resni, res ne.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

pURan ::

men je bil tud Joker na zacetku ql,pol je pa sla linija navzdol.iz neznanega razloga se mi zdijo iz meseca v mesec bolj bedni. ker mam bolj svoh net,sem pa prisiljen od kolega dobit dvd zarad gonilnikov...

klemen22 ::

Gleded "persone rudis": nečastna oznaka zaradi morda 3eh postov, ki so bili zbrisani v temi ko je medena govoril da mu je umrl pes. Povsem upravičeno sem postal, da take teme pač sem ne sodijo. Ker če človek daja take teme noter potem res ne vem kam bi prišli. Tako, da je moje ime čisto častno.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

gumby ::

>> Povsem upravičeno sem postal, da take teme pač sem ne sodijo.

kaj pa tale potem isce tule?:\

klemen22 ::

Ta se nekak navezuje na vse skupaj. Zanimala so me mnenja kaj vi mislite o Febotovemu imperiju itd.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

BigFoot ::

Kljub temu da sem ze več kot 10 let naročen na Jokerja in da zanje piše ene par hudih fac (Luni, Quattro, Sneti) se znajo biti malo preveč zaverovani sami vase. Febo je pa itak Febo, cepec na kvadrat.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

R33D3M33R ::

Gleded "persone rudis": nečastna oznaka zaradi morda 3eh postov, ki so bili zbrisani v temi ko je medena govoril da mu je umrl pes. Povsem upravičeno sem postal, da take teme pač sem ne sodijo. Ker če človek daja take teme noter potem res ne vem kam bi prišli. Tako, da je moje ime čisto častno.

No, se opravičujem, nisem hotel nobenega užaliti :\

LP
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Duke Nukem ::

daj link, da vidmo kaj si klobasal na mnenjalniku ;) brez razloga nisi bil banan ,revija joker je pa razred zase ,sam jo berem že precej let :D in so tipi face ni kaj

Nejc Pintar ::

Duke Nukem: očitno nisi preveč prišteven, v ramzijevi temi nisem bil prepričan da misliš resno, sedaj sem prepričan:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Doman ::

Se mi njihov forum 0 ne dopade. Samo otroci so gor.

Kako ste kaj? -> na Slo-tech-u
KK ste kj? -> na Jokerju

Zato mi Joker ni všeč

karafeka ::

V jokerju si zvedel več uporabnih zadev, ko je imel 30 strani. Potem so pa vsako leto večali obseg in sorazmerno tudi ceno. In kaj je bilo na teh novih straneh? Vici in še enkrat vici, kot da jih ne bi bilo dovolj že v samih opisih.
Potem pa sem spoznal slo-tech :))

whatever ::

Joker je pač revija, ki jo vsak prej ali slej preraste. Z igricami je enako. Joker pa je itak prvenstveno namenjen igricam (ja, igricam, ne igram). Osebno pa Jokerjevcev ne poznam, tako da ne vem ali so tudi v realnosti tako naduvani kot delujejo prek interneta.

PALOMINO ::

Ko je ravno debata o Jokerju in Febotu bi še jaz dodal svoj piskerček.

Kot verjetno eden redkih sem imel priložnost Jokerja spremljat od maja 1992 ko je izšla prva številka...
Tja do leta 1997 je bil Joker enostavno zakon, edina konkurenca mu je bil takrat tudi ne slab Megazin, ki se je potem preimenoval v PC Mediji in postal šrot.
Nikoli ne bom pozabil ko je Joker izdal svoj prvi CD oz "tlačenko". Takrat še srednješolec sem si tiste tlačenke tako želel da sem jo mahnil v Delovo stolpnico in tam Febota prosil za njo - in mi jo je dal pa še ene par debat o igrah smo rekli, za mene kot mulca je bilo to takrat uf...dogodek in pol. Tako da tak "bavbav" Febo spet ni...
Joker je potem čez leta zgubljal nekako svoj čar - no če smo pa pošteni moramo vedeti tudi, da je nekako uplahnil tudi tisti pravljični čar iger (in Joker je bil sprva mišljen kot revija v kateri so doma samo igre) - saj veste včasih so veliko vložili v zgodbo, igralnost, danes je pa pomembno da je vse skupaj načičkano in grafično zahtevno do daske.

Kar hočem povedati je, da se je moral tudi Joker spremeniti, če se želi obdržati na tržišču. Biznis je biznis.
Febo pa je pač kakršen je, dokler je hvala o Jokerju - praktično je on njegov foter je vse kul.
To pač nekako vzamem v zakup, saj mu verjetno dotična revija pomeni ogromno.
Kakor pa se začne o kritiki pa je takoj namestu njegov znani: "Če ti revija ne ustreza je pač ne beri, jebiga."
Točno tako, na tržišču je izbira, vsak lahko kupi tisto kar mu je všeč, še vedno pa ti ostane kup dobrih HW in SW strani na katerih lahko brezplačno prebereš ogromno.

Če so te vrgli z njihovega foruma pa Bog pomagaj, saj je še ogromno drugih. In še človek - ni vse v forumih, pojdi kam, položi kakšno, spij kakšno pivo, življenje je še mariskje drugje kot samo za računalnikom in o nekih revijah a la Joker in o opravljanju raznih Febotov...

Aja in če koga zanima, nisem naročen na nobeno revijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PALOMINO ()

Roadkill ::

PALOMINO: Predvsem pozabljaš, da si bil med letom '92 in '97 precej mlajši, kot si zdaj, tako da ni nujno, da se je revija spremenila na slabše, veliko bolj možno je, da se je tvoj okus premenil.
Joker je dobra revija -> za populacijo og 9 so 14 let. IMO.

klemen22: Jaz že samo po telih postih vidim, da si ena težka oseba, katere se tudi meni ne bi ljubilo prenašat na forumu. Preprosto moraš vedet, da jokerjev forum ni nekaj "od boga dano", ampak je dobra volja urednikov revije in imajo tako vso pravico, da te POVSEM BREZ RAZLOGA banajo, kar sem pa prepričan, da se tebi ni zgodilo.

Joker revije nisem prebral nikoli, ker se mi je zdelo nepotrebno (sem preveč informacij dobil na internetu) in ker tudi na splošno praktično nobene revije nisem še prebral. Pa vseeno ve, da so kvalitetni, čeprav otročji in kičasti. Morate mislit na ciljno populacijo, ki je nekako 8-14let. Ne mi jamrat, če ste stari 22 in ga še kar berete... :)

Sem pa na forumu že precej (5?) let in sem marsikdaj kako krepko rekel čez revijo/forum/febota, pa ni nihče težil.
To pa zato, ker imaš več situacij. Ena je, da prideš na forum, pišeš razne bedarije (smeti) in pizdiš čez revijo in dobiš ban. Druga je pa, da pokažeš malo resnosti, kaj uporabnega napišeš in spišeš tudi kako konstruktivno kritiko. V tem primeru te ne bi nihče banal.

Če si tako prepričan v to, da se ti je zgodila krivica, potem prilepi linke do postov, pa bomo mi presodili. Pa ne mi nabijat, da so jih brisal, ker sem že predolg na tistem forumu... :)
Ü

bojsi ::

@ Super Sonic:
"Pa čist tko; da se pri Jokerju obnašajo nenormalno lahko potrdim jest. Ko je direktor pred časom skušal narediti neki biznis s katero koli računalniško revijo v Sloveniji, je najslabši vtis dal prav Joker. Poslal so nek list na katerem naj bi bila berljivost revij v Sloveniji in tam je Joker kraljeval in blestel. Zravn pa so servirali še pladenj naduvanih besed."

Btw... pri oglasevanju ima urednistvo bolj malo/nic zraven. Tu igra vlogo marketing lastnika revije. Je pa res, da ima Joker najvecjo berljivost ter naklado, tako da je logicno da zahteva najvisje cene. Ce to tvojemu direktorju ni jasno, potem...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bojsi ()

Duke Nukem ::

treba je vedet, da se slej ko prej pojavijo debili, ki so nevoščljivi, če ti dobro gre in jokerju gre nedvomno dobro :)) sej po tem in takih ljudeh je ta država na žalost zelo znana ;((

Jst ::

Mnogo časa sem kupoval Joker, nekaj časa sem bil naročen nanj, nato sem pa dobil dial-up dostop do interneta. In potreba po raviji Joker, je uplaknila, saj sem vse potrebne informacije dobil na internetu. Če se je revija poslabšala/zboljšala, ne vem.

Super Sonic ::

"Btw... pri oglasevanju ima urednistvo bolj malo/nic zraven. Tu igra vlogo marketing lastnika revije. Je pa res, da ima Joker najvecjo berljivost ter naklado, tako da je logicno da zahteva najvisje cene. Ce to tvojemu direktorju ni jasno, potem..."

He he... Joker je ogromno podjetje. Mislim, da lahko konkurira Vodafonu. Tam nekje no.

"Ce to tvojemu direktorju ni jasno, potem..."

Ja problem je v tem, ko ti ostalih 5 revij pošle enak list na katerem je njihova revija na prvem mestu. Kaj pa potem? Naj gre direktor spraševat mlečnozobce če je Joker res to kar pravi da je? Mislm da ne.

Stvar sm potem prevzel jest in se zmenil z drugo revijo. Učinek je bil pa precej dober, torej Joker _NI_ edina revija v Sloveniji ki se jo bere.


p.s.
Cena tu ni bila bistvena. Razlike sicer so med revijami, ampak izstopa jih več. Nekako bi dejal, da obstaja dva ranga revij (ko se govori o reklami in denarju, ki ga zahtevajo).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

tiborrr ::

mtosev, ja tvoj PC Format pa je, al kaj. Hehe, takega sranja kot je PCF, pa se ne... Seveda, ko jim je propadel PC Gamer, so zaceli izdajati PC Format. Pocasi bo slo se to v rit in bodo moroni mariboski nesposobni zaceli izdajati oz. prevajati Agronomic News. ;)

Kljub temu da sem ze več kot 10 let naročen na Jokerja in da zanje piše ene par hudih fac (Luni, Quattro, Sneti) se znajo biti malo preveč zaverovani sami vase. Febo je pa itak Febo, cepec na kvadrat.

Quattro ze dolgo ni vec pri Jokerju, wiseguy.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tiborrr ()

Modri dirkač ::

Če se ne motim, spada Joker pod časopisno hišo DELO, ki pa je precej veliko podjetje.
Everybody lies!

Meamoto ::

He he... Joker je ogromno podjetje. Mislim, da lahko konkurira Vodafonu. Tam nekje no.

Simobil-Vodafone - letni prihodek: 15.775 mil SIT

Kompletno Delo d.d. - letni prihodek: 3.575 mil SIT

Ne seri kokic.

Luc ::

Bogi revček so te vrgli s foruma :\ . Probi se enkrat pri seb vprašat.. če pa LE MOGOČE ti kaj narobe delaš?

Joker je edistven, in vsaj ena revija ki se na svoj poseben način ukvarja z igralčarsko sceno v Sloveniji, res svaka jim čast.

Sploh na njihovem menjalniku zveš vse o špilih in še marsikaj drugega.

we_are_borg ::

Če so te z jokerja banali si res talent.Drugič pa pastaj sem tvojo izjavo,ker mislim da le ni tak nedolžna.Mogoče si kar v tri dni nekaj tečnaril brez argumentov.

anyway:pa v prihodnje ne joči na drugih forumih ker deluje patetično.
death is irrelevant

NorK ::

Hehehe. V tako temo pa resnično moram nekaj napisati, čeprav me bo gotovo kdo razglasil za ritolizca.

Ja problem je v tem, ko ti ostalih 5 revij pošle enak list na katerem je njihova revija na prvem mestu. Kaj pa potem? Naj gre direktor spraševat mlečnozobce če je Joker res to kar pravi da je? Mislm da ne.

Obstaja stran http://www.nrb.info/ na kateri so številke branosti. Morda niso 100% zanesljive, ampak za njihovo pridobivanje skrbijo profesionalci. Če je šef od Jokerja dobil list na katerem ta revija kraljuje na vrhu, potem je to res. Če pa so druge revije poslale list na katerem kraljujejo one, potem so pa pač priredile podatke/napisale neke izmišljene cifre/... po NRB je Joker povsem v ospredju pri takšnih revijah.

Tule si lahko ogledate klemnov profil: http://www.joker.si/mn3njalnik/index.ph... in imate dostop do njegovih sporočil. Mu jih ni nihče brisal. Lahko bi podrobno analiziral vsako njegovo sporočilo, ampak se mi tega ne da, ker verjamem, da ste dovolj sposobni, da boste sami razbrali kaj je bil namen njegove prisotnosti na mn3njalniku. Na srečo je prispeval le nekaj sporočil, tako da ne bo težko ugotoviti kam se nagiba večina besedil.

JCT prenaša kritiko, če je ta utemeljena. Če pa je namen nekoga samo (negativno) kritizirati in pri tem morda sploh ne ponudi rešitev za kritizirane vsebine, potem pa res nima smisla, da je nekdo na forumu. Itak pa ni kritiziral samo revije.

Aja, Febo je car! Še nikoli nisem doživel, da bi me neupravičeno kritiziral. Če mi je kdajkoli rekel kaj "slabega", je vedno imel razlog in priznam, da je imel tudi prav.

In tudi meni se občasno revija ne zdi tako dobra kot včasih. Ampak ugotavljam, da je to zato ker odraščam in me zanimajo druge vsebine. Še vedno pa preberem celotno revijo. Če ne isti mesec, pa kak mesec kasneje. In lahko bi še nadaljeval, pa ne bom.

Super Sonic ::

"Ne seri kokic."

Sej ne vem al nej se jokam al smejim.

Revijo Joker izdaja podjetje Alpress d.o.o. Letni prihodek podjetja je 369 (leto 2004) miljončkov SIT. Status podjetja -majhno. Ja?


Je pa res da je Joker je zaščitena znamka firme Delo revije d.d. To pa ja.

Ampak to v tej štoriji nima pomena.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Meamoto ::

Se opravičujem, nisem šel pogledat pač pa sem se zanašal na trditev, da ga izdaja delo. Še vedno pa je primerjava z Vodafon-om več kot banalna.

para! ::

Jah, z Vodafonom nasplošno mogoče. Vodafon-Simobil pa je druga zadeva :>

lp
Death before dishonor!

Meamoto ::

Letni prihodek podjetja je 369 (leto 2004) miljončkov SIT

Vodafone-Simobil 15.775 miljončkov SIT, alias 15.7 milijarde SIT.

NI primerjave.

Super Sonic ::

Meamoto kaj tebi zdej ne gre v glavo?

"Vodafone-Simobil 15.775 miljončkov SIT, alias 15.7 milijarde SIT."

Ne razumem kaj si hotu s tem povedat?

Za Vodafone-Simobi mislm, da imajo enih 30 Miljard za seboj v letu 2004.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Meamoto ::

V letu 2004 imajo 15.7 milijarde sodeč po iBON-u.

Kar pa mi ne gre v glavo, pa je tale tvoj post:
He he... Joker je ogromno podjetje. Mislim, da lahko konkurira Vodafonu. Tam nekje no.

Kar je absolutni nonsens.

Utk ::

Hehe, človek se zafrkava, pravnik je pa preveč [vstavi žaljivko], da bi mu potegnilo:\ Joker pa Vodafone...

Super Sonic ::

Men bonitete kažejo za Simobil drugače. 20 miljard za 2004 .

"He he... Joker je ogromno podjetje. Mislim, da lahko konkurira Vodafonu. Tam nekje no."

To je blo mišljeno kot šala.

Vsaj upam da so ostali tako razumel :).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Alexius Heristalski ::

Kakšna debata se razvije iz enega sarkazma.;)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Meamoto ::

Primerjava je banalna, ampak kot bi rekli naši južni bratje, ima ludih i poslije rata.. :P

In ne, nisem pravnik.

Utk ::

Hm, kakšno opravičilo pa imaš pol?:D

Joker je res na nivoju, komentarji Klemna pa tudi na približno enakem. Res čudno da so ga bannali, sej so oboji tam nekje...

Meamoto ::

Kakšno opravičilo? Hm, imam neverjetnega mačka, pa mi stvari potegnejo z malček zamude.. :P

baker ::

BluPhenix ::

Mah sem malo prebral njegove teme na joker forumu in se ne čudim da se je zgodil kar se je.

Pač človek ima nikakvo izražanje in 0 potrpljenja do ostalih sogovorcev.

Med drugim ocenjuje izdelke po downloadanih verzijah in potem kritizira kako zanč so. Kar pa ni glih pošteno ne.

Aja, klemen22, HL2je zakon! Pa sej so že na jokerjevemu forumu napisali zakaj predtavlja tudi le-ta mejnik (napredna fizika, napredna obrazna in telesna mimika, ...), še nekaj me zanima, a imaš HL original? Ker je pri piratskih verzijah AI menda izključena.

edit: doom3 pa ima res neverjetno zgodbo ... pa tudi da je daljši.. no mogoče, ali pa le dobiš tak občutek ob njega igranju, ker delaš cel čas igranja isto, ampak res isto.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

Mavrik ::

Ne glede na 'ugled' Jokerja, te niso verjetno banali brez razloga. Je pa res da Joker team včasih res slabo prenaša kritike.

P.S.: Se pa strinjam s tabo glede HL2.
The truth is rarely pure and never simple.

fuzbaler ::

ma ka vam je ka nabijate prek jokerja? joker je revija za 14 letnike? roadkill beres joker? beres zeleznino? pol razumes vsako stvar,ki je opisana.. pol si ne techno podkovan clovek dostojen slo-techa..vecina tle vas je samih pekov ku pametujete, a pol vas nima blage veze. joker je odlicna revija..ce vas moti je ne kupovat, ce hocte gledat sam pofukano periferijo kupte monito,moj mikro. berem joker ze neki let pa lahk sam recem..AVA..nacim izrazanja je odlicen,revija je fino sortirana,vedez je superioren in vse stvari. heeh vidim da eni berete pc-format..lahk sam recem l0l! take sranje revije se nism vidu...dizajn sranje,opisi sranje,vse je razmetano,slog pisanja je tut ubitacen. DaniBoy tis tut smesen, kje si dubu te informacije v lajdi? ma dj dedi vsi grete lahk spat in pol ko prespite pridte s pravimi argumenti sm gor, ne pa da jokate ka so vas banali na jokerju ka ste peki.aja glede mn3njalnika, vedno je par budal gor ku serejo,sj tle je isto..sam na mn3njalniku je gnojisce tle ga ni:P
ce mate kj proti jokerju, napiste vsaj utemeljene razloge,ne pa neke debilne poste pisat ka nemate pojma.
barton 2600@2400mhz | sp-97 |papst | nf7-s rev2.0 | chieftec ba
tagan easycon 530w | wd 160gb ide | modified radeon 8500 | 2x512 geil value
samsung 193p | logitech z2300 | x-fi extreem music | sennheiser hd555
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Revija Joker ne bo izsla avgusta (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Igre
1153199207 (110313) opeter
»

JCT in Mn3njalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15820172 (12972) Gr0unD Zer0

Glupost v Jokerju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11611837 (7758) kuglvinkl
»

Joker (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1169875 (7986) m_z

joker vs pcgamer

Oddelek: Loža
402309 (1880) luni

Več podobnih tem