» »

Torbica za digitalca

Torbica za digitalca

dex22 ::

Iščem torbico za digitalca canon ixus 50. Želim si predvsem da bi bila majhna, tenka in ne predraga. A mi lahko priporočate kakšno po mojem opisu ali pa katere imate vi za svoje fotkiče.

Isht ::

Srčno ti predlagam Crumpler. Ampak te torbice so relativno drage (tam nekje 3-5 jurjev za tvoj fotoaparat).
Jaz imam za svojega S1 IS Crumplerjevo torbico Digits (velikosti ravno prav za fotkič), sicer pa tudi Crumpler Glamour XL za kompletno fotoopremo (Canon S1 IS z dodatnim objektivom, pa starega manualca Minolto z dvema objektivoma in flashem, pa vso drobnarijo - kartice, baterije, mini tripod etc.).
Za praktično prenašanje pa Crumplerjev ruzak Farmers Double (za vso našteto fotoopremo + laptop z vso opremo in še nekaj drobnarije).

V glavnem Crumpler rula, s kvaliteto in idejami. Je pa res da so te torbe višjega cenovnega razreda (ruzak stane 25 jurjev, večja torba pa 10 - 12 jurjev).

dex22 ::

Kje pa prodajajo od Crumplerja.A maš mogoče kakšno internet trgovino da bi vidu kako zgledajo te torbice?

Isht ::

www.crumpler.co.uk
www.crumplereurope.com

to so uradne strani.

za SLO je uvoznik Jimtek (www.jimtek.si), jaz pa kupujem od Rolan d.o.o. iz Maribora (ki sicer dobivajo robo tudi od Jimteka, ampak imajo ene torbice tudi do 15% ceneje). spletna stran www.rolan.si, sicer pa pišite direktno Brigiti Kramberger (brigita@rolan.si) za povpraševanja (Crumpler Glamour XL torbico, ki je bila Limited edition in se je sicer sploh ne da dobiti, v angliji pa je stala okrog 12 tisočakov, mi je zrihtala za neverjetnih 8000 SIT!). Sicer pa jih imajo tudi v Harvey Normanu v Ljubljani, če si jih hočete ogledat.

dex22 ::

Niso me ne vem kaj navdušile tele torbice od Crumplerja.A ma mogoče še kdo kakšen predlog?

kixs ::

Js sem pred leti v Big Bangu kupil zelo licno in ravno prav malo torbico od firme Tamrac (USA) za svojo Minolto X20. Zdej so verjetno tudi drugi modeli, preveri pa v Big Bangu in BoFu.

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri nahrbtnik za na študij

Oddelek: Kaj kupiti
327463 (6230) jero_no1
»

Urbani nahrbtnik

Oddelek: Kaj kupiti
243404 (2277) kuglvinkl
»

za prenosnik: torba ali nahrbtnik?

Oddelek: Kaj kupiti
324526 (3401) TeraSonic++
»

Nahrbtnik za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
121679 (1471) Gandalfar

Več podobnih tem