» »

Neonka

Neonka

jRk0 ::

Tema je pomoje najbolj primerna tu, ker nima veze z racunalnistvom.

Torej: Na moj skuter (crni peugeot speedfight 1), bi si zelel nekako namontirati zeleno neonko, tako kot je to bilo pr Hitrih in drznih na avtih (spodaj).

1. Kje se neonke sploh v Sloveniji dobijo?
2. Je akumulator v skuteru dovolj mocen za napajanje?
3. Kam, pa kako bi to blo pametno pritrditi?

tnx:)
You fuck up once, you loose two teeth.
  • spremenil: Tomi ()

Tomi ::

Ta tema je sicer zelo primerna za Hlajenje in modifikacije, ker konec koncev niti ni tako različno, ali modificiraš eno ali drugo kišto.
Prestavljeno.
metrodusa.blogspot.com

Klemenn ::

glede na to da sem dobil skuterja, in da tot tut mene zanima, bom raje postal na to temo, kot pa odpiral novo, če gospoda dovolijo

aja, kaj ma kdo kako sliko, kak to polj zgleda?

je to dovoljeno, če me policaj ustavi mislim?

e-jay ::

ni dovoljeno. mene so dobil pa me je napizdo policaj kaj mam to za eno svetilo pol mi je pa še kazen hoto naložit.
-=[T.N.T]=-

P.S.: pa, Beli, oglas se kaj

Klemenn ::

hmm, ma kdo kako sliko? :D

tha_Kalis ::

jaz imam neonko na skuterju:





drgac pa ne vem kaj ti ma skif za tezit - saj nikogar ne moti. tukaj pa je se en izsek iz uradnega lista, kjer ne vidim nobene prepovedi:

III. VOZILA V PROMETU



Uporaba luči in odsevnikov



54. člen



(1) Vozniki motornih vozil v cestnem prometu morajo uporabljati predpisane luči in odsevnike. Drugi udeleženci morajo uporabljati luči in odsevnike po določilih tega zakona.
(2) Z denarno kaznijo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik motornega vozila, ki ravna v nasprotju z določbo tega člena.
(3) Z denarno kaznijo 5.000 tolarjev se kaznujejo drugi udeleženci v cestnem prometu, ki ravnajo v nasprotju z določbo tega člena.




Luči in odsevniki, ki ne smejo biti na vozilu



55. člen



(1) Vozilo ne sme imeti na prednji strani rdeče luči in ne rdečega odsevnika, na zadnji strani pa ne bele luči ali belega odsevnika. Navedena določba ne velja za luč za vzvratno vožnjo, delovni žaromet, luč za osvetlitev registrske tablice in registrsko tablico.
(2) Luči za označevanje vozila morajo biti prižgane ves čas, ko so prižgane dolge ali zasenčene luči ali meglenke.
(3) Luči in odsevniki med vožnjo ne smejo biti zakriti ali umazani.
(4) Z denarno kaznijo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena.
(5) Z denarno kaznijo 5.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, ki ravna v nasprotju s tretjim odstavkom tega člena.




Osvetlitev



56. člen



(1) Ponoči se praviloma vozi z lučmi z dolgim snopom svetlobe. Luči je treba pravočasno zasenčiti, če prihaja nasproti drugo vozilo, organizirana skupina pešcev oziroma tirno vozilo ali če je spredaj vozeče vozilo tako blizu, da luči z dolgim snopom svetlobe motijo voznika. Ob zasenčenju luči je potrebno prilagoditi hitrost vozila dolžini osvetljenega dela ceste.
(2) Na cesti, osvetljeni s cestno razsvetljavo, in v predoru se ne smejo uporabljati luči z dolgim snopom svetlobe.
(3) Uporaba meglenk je dovoljena le, kadar je vidljivost manjša od 50 m.
(4) Vozniki motornih vozil morajo tudi podnevi voziti s prižganimi zasenčenimi lučmi.
(5) Na vozišču ustavljeno ali parkirano vozilo mora biti ponoči in v pogojih zmanjšane vidljivosti vozila na vozišču osvetljeno z lučmi za označevanje vozila. V naseljih zadostuje, da je vozilo osvetljeno z lučmi za označevanje vozila na tisti strani vozila, ki je obrnjena proti sredini ceste. Označitev vozila ni potrebna, če je cestna razsvetljava taka, da je vozilo dovolj vidno, ali če je vozilo na označenem parkirnem prostoru.
(6) Z denarno kaznijo 15.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s prvim, ali drugim odstavkom tega člena.
(7) Z denarno kaznijo 10.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju s tretjim, ali četrtim, ali petim odstavkom tega člena.
(8) Z denarno kaznijo 5.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ne potrebuje vozniškega dovoljenja, ki ravna v nasprotju s prvim odstavkom tega člena.




Dodatni delovni žarometi



57. člen



(1) Dodatni delovni žarometi na vozilu se lahko vklopijo le za osvetlitev delovnega mesta in ne smejo slepiti ali motiti udeležencev v cestnem prometu.
(2) Z denarno kaznijo 15.000 tolarjev se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z določbo tega člena.
(3) Z denarno kaznijo najmanj 150.000 tolarjev se kaznuje za prekršek pravna oseba ali samostojni podjetnik-posameznik, ki ravna v nasprotju z določbo tega člena, odgovorna oseba pa z denarno kaznijo najmanj 15.000 tolarjev.
ne odlasaj na jutri, kar lahko storis pojutrisnjem

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

|border| ::

neonke na skuterju...noror>:D mam jo tut sam...skifi me se niso ustavl...sm pa slisal da lahk zakomplicirajo zto mam tut salter da k vidm skife neon ausmachen:D drgač pa ne pokurijo velik...edin če maš maw starejš skuter al pa bl šwoh akumulator se pozna na lučeh...drgač ni pene...dubijo se pa u austriji (Media Markt) pocen pa močne...

Lp

Boki_ ::

Jaz mam aprillio racing ćrno in rdečo in spodaj rdečo neonko. Spodaj sem iz maske izrezal luknjo in neonko zaščitil s plexijem. Akumulator pa je dovolj močen. Stikalo pa sem si namontiral na balanco k stikalu za luči, tako da jo lahko izklopim takoj ko zagledam skifije (če jo imam sploh vklopljeno)(prvi teden je bilo to zelo zanimivo, potem pa ne več).
I'm back

_pobesneli_ ::

Neonko nabaviš v mlacomu,je prav zadosti dobra

Lio ::

prodajajo jih tudi v Media Svetu v city parku.

|border| ::

mnja...js mam Italjet Formula k že ma lukno spodi orginal k ni maske odspodi...in sm kr ditektiva na šasijo dal...mam modre barve...dolgo 26cm...vezano direkt na luči(da ne sprazni akumulatorja:D ) štekar mam tku zraun sedeža ...kr kul svet...men je še zej kul pa jo že mam 2 letiu...in vsak me upraša kwa mam to spodi:D (tle pr ns ni tolk tega)...dubiš jih že vseposod...

Lp

Klemenn ::

sej mam že doma neonko, k je z ohišjem pršla...zdele pa čakam denar od zavarovalnice..potem pa rezat..bom pa tak naredu kot tom ;)

SleepLess ::

jaz mam tudi neonko na skuteri, čist na easy gor nareto. Mam jo na speedfighti pa sem na konec neonke samo okrog dal pokorovček od ledenega čaja, zalil s plastiko in zašrafual gor :D :D

aja pa neonka je iz mlacoma on tapoceni

as simple as that


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mladoletnega dobila policija prez vozniške in registracije!! POMOČ

Oddelek: Loža
246443 (5606) steev
»

Škandalozna luknja v zakonu

Oddelek: Loža
205565 (4768) MadMicka
»

Handsfree slušalke

Oddelek: Loža
51372 (1235) madmitch
»

Policijske usluge (kazni)

Oddelek: Loža
202458 (2084) NoUse4AName
»

Zakoni RS

Oddelek: Loža
311784 (1513) MadMicka

Več podobnih tem