» »

World of Warcraft vs Guild wars

World of Warcraft vs Guild wars

««
14 / 14
»
»»

bloo ::

Lahk se prepirate o GW pa WoW-u koker hočete glede grafike, način igranja etc. Sam men je pomembno vzdušje... In to je najboljša stvar u WoW-u - Zgodba, Soundtrack... Aja pa grafika je zanalašč taka ko je pa če bi jo Nevihtneži šli neki "posodabljat ker nekaterim ne paše" potem to ne bi biu več WoW... Pa še: "Graphics can't make the game good it can only make the game better."
To win you've got to stay in the game

ahac ::

Podrobnosti o novem BG v 3.2:

* IoC will be a 40-man battleground.
* There will be significant use of siege and vehicle combat. This includes going on The Airship Hanger and using parachutes to drop teams onto the enemy keep from above.

http://www.wow.com/2009/06/12/isle-of-c...
http://www.worldofwarcraft.com/info/und...
Oh, yes.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Rotaidal ::

Super. Upam, da bodo tudi z ostalimi novostmi dobro popestrili PvP sceno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

Ales47 ::

PvP scena ni vec to kar je nekdaj bila. Vedno z novim patchom so druge klase OP. Zdaj z tem patchom npr. Retri paladine mimimi ja:) Ze samo zato , ker se v areni lahko PvE gear nosi, kaj pocne PvE v PVP ? PvP Gear bi naj bil za PvP in PvE za dmg torej PvE .... totalen vic , blizzard ima prevec denarja....

loool2 ::

Ah dej Ales47 mal kompliciraš se ti ne zdi? Tist gear ko nabereš tistega maš in ga uporabiš kjerkoli kadarkoli

DOOM_er ::

ni glih tk
Robots will steal your job. But that's OK

Rotaidal ::

OP klase? Retradin? Z arms warriorom nimam težav proti njim. Niti v areni, niti 1v1.

Op so bili le DKji takoj po dodatku. Sedaj so jih nerfali.

Kaj se tiče PvE in PvP geara, je spet odvisno o kakšnem PvP gearu govorimo. furious set je imo boljši. Tudi orožje iz zadnje sezone, ki pa ne more dobit vsak, rabiš vsaj malo možganov in spretnosti da dosežeš dober rating. Za pve raide 10 in 25 man, pa se itak folk "šverca" polek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

Ales47 ::

Ah dej Ales47 mal kompliciraš se ti ne zdi? Tist gear ko nabereš tistega maš in ga uporabiš kjerkoli kadarkoli


Se vidi da ne igras PvP.
@Rotaidal: Odvisno na katerem Ratingu igras in na katerem RP, OP ni bil le DK ampak tudi Rogue v 2v2 oz je se itak OP, Rogue Pala in+ Warrior+!, ki je z tem novim patchon totalen vic. Dk je bil vsepovsod. Zdaj, kjer je Retri tam dobis po glavi. 1 Stun+krila= OVER NINETHOUSAND dmg so far

Aja , Blutdurst- Frostwolf >all vse drugo je free arena

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ales47 ()

Rotaidal ::

2v2 in 3v3 nebo nikoli uravnotežen... nemogoče. Vedno bodo neke klase bolje pasale skupaj kot druge. Vedno je bil nek setup boljši od drugega.

Ales47 ::

Ni odvisno od setupe ampak tudi od skilla...aja ok retri rogue warriors ne rabijo skilla:D 2v2 3v3= melee zerg

luukz ::

Ok tkole berem tele poste ze 2 uri pa mi je smešn kake piše ljudstvo. No kot prvo naj povem da igram GW ze kar nekaj časa, sedaj pa nameravam igrati wow ker sem se gw naveličal. No sedaj pa par stvari k so mi všeč pri obeh igrah.

GW: Supr igra ampak se začne šele pri lvl 20 ko lahko zares igras misije farmaš questaš itd. Super je tudi PvP način ker je preproto bolj fun kot WoW. Kar se tiče skillov jes bi skakal nag čez nm da bi pri GW blo 20 skillov amapk pač rekl so 10 ih bo in to je to, ampak čar je u tem da tukaj skombineraš skille in iz njih iztisneš kar seda največ npr. assassin build za farm ko ga neki wow player pogleda bi reko kajboš s tem amapk ubistvu lahko z njim narediš zelo veliko. Moti me to ker je svet ko gres iz cone v cono samo zate pomoje bedarija ker nemoreš srečat playerjev, ne moreš plavat skakat itd. Interface je v GW super in si ga lahko prilagodiš. Oki še neki WoW player reče pa kaj ta gw u 1 tednu si lvl 20 kaj pa pol, no mogoče si res lvl 20 tkoj samoni point v temu pri GW maš kup titlov skillov pokraijne ki jo lahko raziščes seveda velja to tut za wow smo pri GW je drugačen način dobivanja skillov ni uno kot pri wow gres do NPC ja porabiš 100 G in si nabaviš 10 skillov.


WOW: No mene špill vleče dovg časa pa se ga nism upov igrt ker se bojim ja prav bote prebral zasvojenosti ker po vsem kar sem na netu prebral samomori un nub k si je dalinc u rit talcu itd. se zgrozis in se bojiš da boš čez 1 let k ti bo en acc sheku z bajte se fuknu. No zdj ga bom igrov k mam večo samozavest d se nimam namena iz baje fuknt in da kot vsega se tut wowa naveličaš enkrat ( izkušnja iz L2 ) Me vleče to da ni tračnc kot pri GW več skillov ;)mounti raidi questi itd. Mogoče nevem lih kok časa mi bo vzel do max lvla in kako se bom ujev v skupnost samo upam da bom dobil kar seda hitr kak guild da mi bo pomagal, ker pri GW sem imel neki časa supr guild z iskušenemi playerji k so mi pomaagl sam kurc so nehal ker se im neda jbg.

No to bi blo use z moje strani GW v WOW oba supr špila samo da bom wow mogo še orng prešpilat ker sem dosedaj igral le na privat in pa trial se vidmo po novem let v WoW- u :D lp. luukz ;)
PS: spilov bi GW 2 če bi pršu še letos sam kot zgleda jim ni u interes pohitet s spilom in raj trailerje delajo kto pa igro sam najbrz im ni u interesu k so lih aion fu*nali vun :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: luukz ()

Outsajder ::

Jst pa igram l2 ze 3 leta in mi je tud najbol mmoprg:D

luukz ::

Ja ured je zlo samo en problem je na retail je trapasto igrat ker je 1x rate in do max lvl rabiš 4 leta sam sm igral na privatih k so se drzali kar lep čas pa so bli rate 15x pa sm u MoS lvlo iz 79-80 3 ure skupi:D

Outsajder ::

Jst igram na privat 4x in je super;(

stražar ::

wow zame še vedno ni dober in ga razen trial verzije ne bom igral, zakaj bi plačeval mesečno za neko igro, gw je mesečno zastonj.Še herote imaš, ki včasih delujejo celo bolje od folka.Da o grafiki niti ne govorim katera je boljša, saj se vidi že na prvi pogled.

ahac ::

WoW ima še vedno 11 miljonov naročnikov in še vedno dobiva redne update. Kolk se pa GW še igra?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

def0r ::

Zakaj se je obudila tako stara tema?:p

Nemixxx ::

Guild Wars < World of Warcraft < Guild Wars 2
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

stražar ::

gw se še vedno veliko igra v vednost tistim , ki pravijo da je mrtva igra igralci se vračajo, v gw so redni updajti, vsak mesec kaj novega-tisti ki sledijo pač vejo.

Guzzy ::

Sem spet mislil igrat sam ko sem si na novo inštaliral mi je mape updatalo 5-7KB/s.. se mi ne da čakat 10 minut za 1 mapo

stražar ::

ja zakaj pa mislite da folk še vedno igra gw tudi po 6 letih, igra je dobra in se je ne naveličaš, medtem ko wow sem se kar hitro naveličal-ni me pritegnilo in končal že pri lvl 10.ZBRISANO.

gw2 bo še večja konkurenca wow:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: stražar ()

Jerry000 ::

2018 in mislim da GW ni večja konkurenca WOW :D

kr?en ::

Hvala za obujanje 7 let stare teme.
««
14 / 14
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1534217565 (7986) oo7
»

Rift: Planes of Telara

Oddelek: Igre
487179 (4627) Denis6
»

Age of Conan (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
849400 (4702) Buggy
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11311933 (7219) Pyr0Beast
»

Brezplačen Guild Wars Vikend

Oddelek: Novice / Igre
143691 (3206) Tr0n

Več podobnih tem