» »

World of Warcraft vs Guild wars

World of Warcraft vs Guild wars

««
3 / 14
»»

strictom ::

Ali pa kupite WoW! In ste bolj leet! ;)

Period.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Mavrik ::

Torej... kot igralec, ki igra WoW že skoraj eno leto moram na žalost potrditi da se še celo pri level 60 najde ogromno ljudi, ki so (oprostite izrazu) popolni debili. Obstaja dejansko folk, ki zmaguje samo zato ker ima dovolj časa da si nafarma superioren gear. Je pa res da za končanje PvE instanc rabijo ljudje določen skill, ker drugače jih mobi preprosto pojejo.

Tr0n: Ne sodi o zanimivosti high-end WoWa po filmih. Tudi jaz sem mislil da je Nefarian piece of cake ko sem gledal film. Ko pa sem dejansko stal pred njim pa je zelo, zelo drugače.

Pa tudi ne moreš reči da se WoW in GW ne da primerjati, ker dejstvo je, da sta si ti dve igri konkurenta kar se trga tiče. In ogromno ljudi je v dilemi (kot sem bil jaz), kaj naj kupi. Zato sem prvo kupo GW, videl pa mi nikakor ne leži in potem nabavo WoW. Zato je ta debata lahko konstruktivna.

Dejansko GW skoraj druge izbire kot ostati zastonj nima, saj ima preveč pomanjkljivosti, da bi se lahko kosal s plačljivimi "sorodniki".
The truth is rarely pure and never simple.

zoneh ::

No pa bom se jaz podal svoje mnenje, ce ste ze skoraj vsi nekaj napisal.
Sem igral WoW, 10mesecev, od launcha. Na začetku mi je bil zlo zanimiv, lvljanje, pobijanje for fun. Potem je prišel PVP Honor patch, moja prva zamera wowu. Folk je začel grindat honor in ni pvpjal, da bi se zabaval. Podobno je bilo farmanju golda. In ko so mi odvzeli PvP, pri lvl60 nisem mogu nič drugega delat kot grindat instance. Ok, 3 mesce-4mesce funa, ubiti Ragnarosa potem ko je prišel BWL še nefariona, ampak to je to, ko to storiš, ti ne ostane drugega kot da gridaš opremo in si s tem lahko samo večaš virtualni kurac.

Potem pa sta mi sošolca zatežila naj probam Guild Wars. 1 mesec sem jima razlagal, da sem probal WPE že in da me ni privleku dost. Ok, se odločim za nakup. Kupim, začnem igrat. Takrat se je začelo, obsesija, PvE kratek, lvl20 cap, armor ni na drope! Bilo je kot v sanjah, igra se je res spremenila in takoj sem se zaljubil. Cez 1 mesec ko sem ze imel 2 lvl20 chara in malce izkusenj z Arena pvpjem, sem začel igrati Tombe (zdaj HA) in takrat sem se odločil, da wowa ne povoham več. Vsa ideja o team play pvpju mi je tako všeč, da wow v mojih očeh ne more tekmovati z GW. Zato pa igram MMOje, da teamplayam proti drugim ekipam in ne nekakšnim NPCjem, saj to lahko delam v SP igrah. In zdaj, ko igram ze skoraj 3mesece in pol, sem izkusil ze veliko PvP zabave. GvG, HA, arene... Potem pa je tu se PvE Tombi in Underworld za krajšanje časa, GW je trenutno moj #1 game in ga se dolgo ne mislim menjat, se sploh zdaj ko pride Factions.
AMD64 3000+ , 2x 512mb Muskin DDR400, GF7600GT
Windows XP, C# and XNA programmer

Tr0n ::

Ja, GW ima polno pomanjkljivosti. Za boga, ne ga kupovat!!! 8-O

:\

Mislim, halo folk?! Tukaj ni nobene dileme. Folk se pac sam odloci, kaj bo igral. Ne primerjamo "odlocitve igralcev" oz "dilemo" ampak dve popolnoma razlicna koncepta igre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Chronoboy ::

Strinjam se s tistim, ki je rekel (reptilia IIRC), da edina pomankljivost je ta, da ne mores igrati 1v1. Ok... skoraj edina. Ampak ta se mi zdi najbolj pomembna.

Tisti ki pravite, da pri GW koncas pve, preigras nekaj pvp-ja, tombse itd... in nato postane igra dolgocasna. Kaj pa pri WoW? Prides do lvl 60, koncas vse queste, naredis nekaj raidov... a takrat se ne zacne igra ponavljati?

Za moje pojme se GW ne more ni približno primerjat z WoW. GW puši pri vseh pogledih.
Ravno pri pogledih (graphics) je GW boljsi.>:D Pa tudi pvp je bolje narejen (ce ne stejemo pomanjkanja 1v1, katerega upam da bodo dodali v kaksnemu od naslednjih chapterjev).

Aja, da me ne bi kdo narobe razumel. Nikjer se nisem napisal, da WoW ni dober. Kar sem ga igral mi je bil zelo vsec. Mislim, da celo tistih 3k na mesec (correct me if i'm wrong please) se splaca. Ko pa sem potem dobil GW, mi je vseeno postal bolj vsec kot mi je bil WoW prej.

reptilia ::

Dragi Tincek!

To drži! Za nas ko mamo neta! Kaj pa ostali ko nimajo neta?? Na njih si pozabil? Aja oni gredo vsaki pol leta v šoli enkrat na neta na uradne spletne strani iger! ROFL

am mislim da je logično da folk ki nima neta ne bo igrau ne GW ne WoW...
drgač je pa net dan danes prisoten skoraj v vsakem domu... am drugace pa jaz sam tudi nisem imel dolgo casa neta...> rešitev: kupovanje raznih SWP pa PC FORMATOV kjer sem igrau demo verzije

Glede tvojega opisa, da zna že 2,5 letni mulc wow igrat!! LOL Me zanima pri katerih letih si ti obvladal ANG?? pri 2,5??? V sloveniji mislim! Pustmo one v usa in gb!

pri dveh in pol sem takrat igrau prince of persia in neke motorje na 286-ki. kar se tiče obvladovanja angleščine ... mam prijatelja ki igra Lineage2 brez znanja anglečine (kak hello pa wazzaaa pozna) :D :D čisto brez problema seve... ma pa tudi njegova sestra en karakter ko je mislim da stara ene 5let .... pač kot sem že rekeu kaj je problem kliknit na NPC-ja poli pa pritisnit št.1 al pa F1 da vrže firball na njega?

Dragi STRiCtom!

Večino folka ki poznam si kupi GW samo zaradi tega ker ni naročnine. Reptilia. Zakaj si si ga že ti kupil? Točno ker ni naročnine.Evo te citiram: "Ma nem si kupval WoW ker nimam unih 3k na mesec no. Bom Gw raj ker je free!"

WoW-a si nisem kupil ker sem ga videl pri tebi in se mi tudi pod razno ni zdelo vredno plačevati 7k za dva meseca špila. GW me je pa kar takoj navdušil (nažalost ga zdaj ne morem igrat ker kot veš imam prepoved igranja kompa) ---> ravno zato pa sem si nabaviu WoW kjer lahko sam brez partija narediš veliko questov. Bom Gw raj ker je free to je bilo še tista zadnja podkrepitev tega da bom kuiu GW in ne WoW ... kupiu bi pa GW tudi če bi bilo 7000sit na dva mesca
Forgive your enemies, but never forget their names.

ahac ::

Recimo tisti prvi movie iz raida, clovek je uporabljav le 3 ali 4 skile in to kar povprek, nobenih timingov nobnih nacrtovanj, nobenih taktik ni tam noter videt.


To lahko delaš, ko obvladaš instanco. Recimo Molten Core (tudi Ragnarosa) smo že naredil z 29 folka.
Ampak.. ko pa začenjaš z instanco in še nimaš tolk dobre opreme je pa taktika ZELO pomembna.

Evo taktika za par TRASH MOBOV v Ahn'Qiraj:

http://img77.imageshack.us/my.php?image...

These look the same as the sentinel packs at the start of the temple.
Their abilities have all been seen before on the mentioned sentinels and the defenders in Ossirians room.
However this variety of them is the strongest yet. They have 450k hitpoints and spawn adds with 8k and 35k hp.
The really tricky part about them is their everchanging selection of abilities. Similar to chromaggus.

Abilities

There are 2 sets each containing 2 different abilities. These abilities require exactly opposite behaviour to be countered. See for yourself:

Set 1: Meteor or Plague
- Meteor is a targeted AoE that will deal 15,000 fire damage players within the AoE. The damage is split between the players; 15 players will take 1000 damage each and 30 players will take 500 damage each. 8 yards radius
- Plague is a random targeted nature based DoT. When a player is afflicted with plague he will damage nearby raid members in addition to himself. Plague cannot be cleansed. Plague has a radius of 5 yds.
COUNTER: Spread out (Plague) or bunch up (Meteor)

Set 2: Shadow Storm or Thunderclap
- Shadow Storm is spam of AoE shadow bolts that do ~1000 damage. Shadow resist can reduce the amount of damage taken from this spell. This spell also has a dead zone; meaning the Shadow Bolts can be avoided if you stand close. 25-45 yds range.
- Thunderclap is a short ranged nature based AoE that emanates around the Anubisath Defender. There is no attack speed debuff from this spell. Nature resist can reduce the amount of damage taken from this spell. 10 yds range.
COUNTER: Get range (Thunderclap) or come close (Shadow Storm)

Set 3: Reflect Arcane & Fire or Reflect Shadow & Frost
- Reflect Arcane & Fire will reflect arcane and fire spells back to the user, doing arcane or fire damage.
- Reflect Shadow & Frost will reflect shadow and frost spells back to the user, doing shadow or frost damage.
COUNTER: Pick your spells.

Set 4: Enrage or Explode
- Enrage is a standard enrage used near death (10% health)
- Explode is only used near death (10% health), causing the Defender to explode, inflicting a lot of damage.
COUNTER: Run away (explode) or Nuke down quickly (enrage)

Each defender will randomly pick one ability from each set, each time he is aggroed, that he will continue to use throughout the fight.

Set 5: Spawn Warrior or Spawn Swarmguard
Defenders will spawn up to 4 adds, either Warriors(can be tanked) or Swarmguards (cannot be tanked).
COUNTER: Fear them.

IMPORTANT: An aborted pull (Feign Death) will reset the abilities. We're not sure if a wipe does likewise.

Process

The basic setup consists of two camps, one melee and one ranged, 20 yds apart from each other. The melee camp contains at least 10 players to provide enough damage mitigation in case of Meteor and with NR buffs so they may sustain repeated Thunderclaps. Initially both camps stay very close together (in a circle with no more than 5 yds diameter).

A hunter pulls the Defenders one by one with his pet and keeps track of their abilities (See pathing illustration).

USE THE WATERLINES AS REFERENCE. THE ILLUSTRATION IS ACCURATE ABOUT DISTANCES.

For all ability combinations, except plague, everyone keeps up the basic setup.

If a Plague is detected, everyone immediately spreads out so that all players are 5yds or more away from their neighbour. If a Shadow Storm is detected together with Plague the spreading has to be done extra carefull as to avoid the shadow bolts.

If Add spawns/attacks: Fear. Priest, Warrior and Warlock fears work here.

EVERYONE HAS TO MEMORIZE THE FOLLOWING

If Thunderclap: Stay in your camp.
If Shadow Storm: Stay in your camp.
If Plague: everyone spread out immediately. 5yds!
If Meteor: Stay in your camp.
If Add: Fear
Mind the damage reflection!


Pa to ni boss.. je samo trash mob. Pri bossih (sploh zdej v AQ) je npr. pozicioniranje še bolj pomembno.
Pa za vsakega bossa je drugačna taktika... vsak class ima svojo nalogo.
Je pa res, da ponavad uporabljaš določene skille pri bossu. Pri nekaterih se bolj nuka, kot pri drugih.. tud aggro je ZELO pomemben. Če preveč nabijaš lahko tanku "ukradeš" aggro -> raid wipe. Vse to se naučiš samo z igranjem in res moraš imet dober feeling za svoj char in za vsak spell.

PvP se seveda igra zelo drugače. Tudi tukaj za vsak battlegrounds obstaja cel kup taktik.. pugi ponavad res samo solirajo.. kar pomen, da ne naredijo velik proti dobrem teamu. Ampak, ker ni GvG verjetno res ni tolk razvito, kot pri GW.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

zoneh ::

Ahac, vemo, da so taktike najprej zanimive in zgledajo zapletene, a potem ko se nadrkas na eno in isto, gre vse skozi pre lahko. Prav to govorim, da instance pre hitro postanejo dolgocasne, medtem ko pa v GW imas veliko moznosti, da bos vsak teden naletel na novo skupino, ki bo uporabljala povsem drugo taktiko in to je zabavno, ubiti nasprotnega igralca, ki lahko razmislja in ne programiranega NPCja, ki se skos ponavlja.

1v1 v GW? Brezveze, zakaj bi si merili kurce, ce je to Team Play game.
AMD64 3000+ , 2x 512mb Muskin DDR400, GF7600GT
Windows XP, C# and XNA programmer

Tr0n ::

Slovenska aliansa je zaživela!

Podrobne informacije o tem, kako se pridružiti slovenski aliansi, kako bo potekalo vodenje in organizacija ter ostale zanimivosti, si lahko preberete na spodnjem naslovu! :)

http://www.guildwars.si/modules/news/article.php?storyid=725

ahac ::

zoneh: Zato pa prihajajo vedno nove in težje instance. Trenutno je to Ahn'Quiraj.. z naslednjim patchom pride Naxxramas, ki se bo od AQ zelo razlikoval.
V WoW je pač povdarek na PvE... PvP pa na žalost ni namenjen igranju med guildi, ampak ti vrže random nasprotnika. Včasih je to neorganiziran team.. včasih je pa to ravno tako dober guild. V tem primeru se moraš ravno tako prilagodit njihovi taktiki. Ampak ja... sigurno je v GW to bolj pomembno, ker se PvP veliko več igra. V WoW PvP ni "competitive", kot je v GW. Ni nobene lestvice, kjer bi se videlo kater guild je najboljši v PvP.. na vsakem serverju je ponavadi samo par guildov, ki malo boj resno igrajo PvP. Za PvP je pa nagrajen samo vsak posameznik.. in še tam je koliko igraš in ne kako dobro. To je sigurno pomankljivost WoW. Je pa kul, da je PvP omogočen skoraj povsod (na PvP serverjih) in kjerkoli lahko nastane boj z drugo fakcijo.. velikorat ravno pred instancami, >:D ali 1 na 1.. kjer se res vidi kdo bolje igra.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

gumby ::

>> ali 1 na 1.. kjer se res vidi kdo bolje igra.

totalen bull...
vidlo bi se, ce bi imela oba cisto enake pogoje (lik, oprema, orozje, skilli itd)

kopriwa ::

Tukaj se strinjam z gumbyem. Recimo duel je "boljši" pokazatelj glede tega. Nikakor ne morš ti govort kdo je boljši pa kdo ne, če te nekdo preseneti, al med killanjem mobov al pa kar tako. Veliko je odvisno tut od tvojga specca (talenti). En primer: sam igram hunterja, imam pve specc. Če me rogue preseneti, pa mi da slow moving posion lohk sam še žvižgam pa gledam kako me ubije, oz. upam da ga bom priklenil na tla za tistih 5 sec. Skratka odvisno je od specca, kdo prvi začne in če si ti sploh pripravljen na to.

Tr0n ::

1 vs. 1 v Guild Wars sploh ni mogoc, zaradi raznolikosti v poklicih in bi lahko nekateri boji med istimi poklici trajali zelo dolgo, ali pa zelo kratko.

1 vs. 1 pride v postev res samo za trening in to ima ArenaNet ze na to-do listi. :)

Rotaidal ::

Mene pa nekaj zanima! ČE, še enkrat ČE bi bilo možno fajt 1v1 med playerem WoW in Gw, kdo bi zmagal? LOOOOL :D :D :D :D :D

strictom ::

A si ti zanalšč tako zabit?

Alda. V WoW 5k healtha, 2k mane. V GW 300 Healtha, 20 mane...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Mavrik ::

V bistvu je za moje pojme možnost duelov v WoW zgrešena ideja. To samo vodi v "OMFG!! My mageh cant beatz shadow priestz! Nerf!" poste. Dejstvo je da classi ne bi smeli biti zbalansirani za 1v1, česar se v GW zavedajo. Za ljudi pri Blizzu pa imam grd občutek da se ne.

zoneh:
Zato se pa dodajajo vedno nove instance. Zadnja ki je prišla je bil Ahn'Quiraj v 1.9 in še preden bi lahko postala pošteno dolgočasna bomo že dobili novi instance (z novimi seti hehe) Naxxthramas v naslednjem patchu. S Kel'Thuzadom seveda :D

kopriwa: Rogua bi moral še tako čudaško speccan hunter namlatiti brez problema... poglej malo v smeri scatter shota/intimidationa/deterrenca/insignije.
The truth is rarely pure and never simple.

Rotaidal ::

LOL! Če pa se hecam,rofl

kopriwa ::

Mavrik predn klobasaš v prazno preberi moj post do konca. High end pve specc je zame mm+sur specc. Rekel sem, če te preseneti in ti da poison ki te upočasni, te ne reši niti scatter shot, intimidation kot veš je bm skill, detterence lol če te on prvi vseka? Ne gre se za to da se ne morš umikat, gre se za to da high skilled rogue te ne bo spustu stran od sebe.

ahac ::

Če te dober rogue preseneti itak nimaš šans.. pa tud v fer 1 na 1 ni vsak class proti vsakemu dober. Jaz kot warlock imam največje probleme proti hunterjem. 8-O
Je pa seveda velik odvisno od znanja nasprotnika in od geara.. dober warrior me lahko sesuje tko, da mu ne naredim skoraj nič dmg.. slabega pa jaz enako. Ampak slab igralec itak ne more pridt do epic opreme, ker ga noben guild ne bi vzel z sabo... razen, če nabija PvP 24 ur na dan in si dobi dovolj visok rank za PvP epice. Zdej z 0,5 seti se sicer lahko nafarma dokaj dobro oprema.. ampak še vedno dost slabš od recimo BWL epicov.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ArYeS ::

No GW igram že 32 dni, za njega sem se odločil predvsem ker so ga igrali sošolci in tudi super je da nisem zavezan na neko plačevanje. Do sedaj igram normalno in sem prišel do lvl 20 in do puščave. Nisem se je še naveličal in komaj čakam izid Factionsa, ki bo uvedel tudi fighte 1v1, 2v2, 3v3,... 8v8, 1v8, 2v7 .. vse kombinacije. Seveda samo za treniranje.

Nekdo, ki je rekel da je rekord 4-5ur level 20.. tole ni težko.. najdeš runnerja ki te laufa do drugega konca mape, tam dobiš team 20lvl warrio, monk,.. in greste napadat enega 28lvl bossa in ti gledaš ozadi... pa skočš dva levela gor :)

Rotaidal ::

"Nekdo, ki je rekel da je rekord 4-5ur level 20.. tole ni težko.. najdeš runnerja ki te laufa do drugega konca mape, tam dobiš team 20lvl warrio, monk,.. in greste napadat enega 28lvl bossa in ti gledaš ozadi... pa skočš dva levela gor :)"

HEHE, to je možno?? Rofl! No te pa tako! Navali narode! Kaka beda! Probaj to naret pri WoW! LOL! Z lvl1 greš v grupo lvl 60!:D :D :D Aja, pri WoW to ni možno ker imaš prevelik aggro! Pa še nič xp nebi dobil!
Pri Gw pa po slišanem je!:D :D :D :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

Tr0n ::

Vceraj, 28. aprila, ob 9. uri so se uradno odprli serverji za zacetek drugega poglavja Guild Wars sage - Factions.

Ce vas zanima, kaj vse je novega v tem poglavju/samostojni igri, si lahko ogledate spodnji filmcek.

http://eu.guildwars.com/images/movies/final-factions-trailer-high.wmv [ HQ, 103 MB ]
http://eu.guildwars.com/images/movies/final-factions-trailer-low.wmv [ LQ, 43.3 MB ]

Se vidimo v igri! ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

tsatthoggua ::

Tinček - to se da delat vendar vsaj jest ne vidim nobene zabave v tem. Kje je poanta - čeprav to delajo - da jih nekdo pripelje v eno zadnjih mest v igri potem pa tam patetično spamajo da iščejo power levlerja. Ali pa ta prav tako gnila fora - Running to xx for only 100gp. Mislim kje je zabava tukej ?

Sicer sem nabavil Factions vendar se bojim da bo čisto isto kot prej. Spamanje WTS na public kanalu namesto trade kanalu do amena in še naprej. Potem pa najdi grupo za quest če lahko. Ok vsaj to so rešili da se lahko več guildov združi v alliance kar je bilo edino smiselno saj ima vsak lahko svoj guild brez kakršnih koli omejitev. Tako je večina guildov sestavljena iz max 5 folka kar je premalo za kako lepo PVP igro ali pa kasneje za mission.

Zanekrat moja največja želja je da bi integrirali chat filter ali pa enostavno 5min mute za tiste ki kršijo pravila kanalov.

Tr0n ::

Nov trade sistem (nekaj v stilu auction) prihaja, prav tako lazje grupiranje za navadne NPC queste. ;)

ahac ::

Tole so zaenkrat še govorice, ampak Blizzard je pa rekel, da bo PvP v prihodnosti močno izboljšan:

Imagine the features of Battle.net combined into the world of Battlegrounds: Worldwide rankings, tournaments, ladders, and more, only for the entire world of Battlegrounds. Yes, Battlegrounds will undergo its most radical change during the release of Burning Crusade expansion with Battlegrounds becoming a true worldwide tournament!


http://www.gamingsteve.com/archives/2006/04/massive_battleg_1.php
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Rotaidal ::

wooow! Sliši se super!!! Upam, da bodo res vse to, in še več, seveda! FOR THE HORD>:D

Rotaidal ::

Končno! Nova rasa pri Alliance so Draenei!!!>:D >:D >:D
Klik

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

reptilia ::

tinček spet nimaš pojma

nova wow rasa
Forgive your enemies, but never forget their names.

kopriwa ::

hehe končno en k nas bo lahko zownal, macgyver legenda

Rotaidal ::

Kdo nima pojma?

Kdo se meni!

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

bajro ::

smeh ^^
survivor, not statistic

'nesposobni so sposobni onesposobit sposobne'

BoLhCa ::

Osebno definitivno WoW...

Tr0n ::

Rotaidal ::

LOL, LOL, LOL:D :D :D :D :D

strictom ::

Fantje. Prodat obe igri. Ker gre enostavno preveč časa za njih. Skilla si itak ne nabiraš za druge igre samo stran mečeš čas (in denar). Kupite Heroes of Might and Magic 5. In potem ste leet.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

mtjz33 ::

:D :D Ne bi bil presenečen, če bi video videl na MTV-ju.

gorthaurius ::

Dej tr0n .. A bi lahko nehal komentirati za špil, ki ga sploh nisi igral nič! Najprej probaj špil , ga igraj vsaj en mesec (trial je kr neki, u bistvu v trialu vidš 5% celga špila) Veš veliko o GW, govoriš kok oh in sploh boljši je od WoWa, ampak WoWa še probal nisi! probej, pa šele potem govor kaj je dobro in kaj ne. ;( ;((

def0r ::

si ti mogoce ze guild wars igral? tako da ne pametovati tukaj razen ce nisi igral obeh spilov

reptilia ::

word
Forgive your enemies, but never forget their names.

Good Guy ::

igrov oba špila wow rula gw smrdi... kar je dobr je pvp (primarna stvar) to pa je tudi vse wow pa je kul ker maš ful svobode pvp je tut kul... u glavnem gw 2/5 wow 4/5
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Daliborg ::

se vedno ostajam istega mnenja da se spili ne moretea primerjat ...WoW primerjajte z Lineage, ki je od istega poizvajalca kot GW!
Lp!
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

RedStar ::

V resnici je založnik isti se pravi NC Soft, razvijalec Guild Wars-a pa je ArenaNet. Ampak kakorkoli že igri je bolj težko primerjati. Saj je WoW primer MMORPG-ja medtem ko je GW CORPG.

Meni osebno je ljubši GW ker ne rabiš porabit ogromno časa, da prideš do točke kjer se začne zabava (beri: FUN). V WoW vidim problem v tem, da če hočeš biti dober moraš porabiti veliko časa. V GW pa imajo vsi enake možnosti neglede na porabljen čas (seveda so razlike v experiencu ampak ne v "kakovosti" njihovega chara. Drugo kar me moti v WoW-u pa tudi drugih MMORPG-jih pa je sistem "Pay to Play".

Why pay for something, when you can have it for free.

LP :)

sjarec ::

Definitivno mi je WOW boljši. ;)

In še ena informacija za ta forum, ki sem jo zaslediv na gamespotovi strani:

Blizzard announced that the worldwide tally of World of Warcraft customers has reached 6 miliion. The game officially launched in North America, Australia, and New Zealand in November of 2004, and has since racked up milestone after milestone, with launches in Korea, Europe, China, Singapore, Taiwan, Hong Kong, and Macau. Blizzard announced that it had reached the 5 milion mark on December 19, of last year. :\

def0r ::

najraje bi rekel naj lockajo ker tole ne gre naprej :> ker je 50 / 50 folka ki je proti in za spil

strictom ::

Bol je 6.000.000 : 800.000 :D
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

def0r ::

ce je pred kaksnim letom preseglo stevilo 1mil? pa zdaj jih je najbrz 2x pa se factionsi se cifre kar priblizajo ce mene vprasa

ahac ::

PRODANIH IZVODOV ne pa aktivnih igralcev.

Poglej.. Blizzard me ne šteje kot aktivnega igralca (ker imam trenutno neaktiven account) čeprav sem igral več kot 1 leto (in bom drug mesec nadaljeval)... Arena.net pa moj izvod igre šteje kot PRODAN, čeprav igre nisem pognal že zelo dolgo. Prav tako štejejo Factions izvode posebej.

Števila prodanih izvodov ne moreš primerjat z št. aktivnih igralcev.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Tr0n ::

Guild Wars Hits Two Million

Grats ArenaNet! Le tako naprej. :)

Rotaidal ::

Se 3x tolko potem pa bo>:D
««
3 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1534217590 (8011) oo7
»

Rift: Planes of Telara

Oddelek: Igre
487180 (4628) Denis6
»

Age of Conan (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
849404 (4706) Buggy
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11311936 (7222) Pyr0Beast
»

Brezplačen Guild Wars Vikend

Oddelek: Novice / Igre
143692 (3207) Tr0n

Več podobnih tem