» »

SP v nogometu - Nemčija 2006

SP v nogometu - Nemčija 2006

««
28 / 30
»»

matjazx ::

očitno ni blo nč posebnga ker ni razkril kaj mu je blo rečenga
to da dejanja ne obžaluje pa pove velik o njegovi osebnosti
je pač velik fuzbaler ampak ne velk človk

hamax ::

očitno ni blo nč posebnga ker ni razkril kaj mu je blo rečenga

lahk recem samo lol...
se ti tvoja izjava res zdi logicna?

matjazx ::

ja no govora je blo o nevem kakšnmu teroristu pa črnuhu pa še nevem čem
take običajne žaljivke o ženskem delu svoje družine pa je slišu na usaki tretji tekmi vrjetn

Stajerc ::

Ja in točno to sem hotel povedati. Da kljub temu kar je on naradil v tem konkretnrem primeru ob vseh okoliščinah NI črna ovca.

Upam da je sedaj na kratko bolj razumljivo.
Have a nice day.

mojsterleo ::

Stajerc ::

Opravičujem se vsem otrokom, ki so v nedeljo gledali tekmo. To, kar sem naredil, ni bila prava stvar. Vendar ne obžalujem: če bi, bi s tem dal veljavnost tistemu, kar je on rekel. To so zelo osebne stvari v povezavi z mojo materjo in sestro. Večkrat je vse ponovil; ko poslušaš prvič, skušaš oditi.To sem naredil. Nato je to ponovil drugič in tretjič...


Jaz ga ob tem podpiram in nikoli zame nebo črna ovca.

In pa nekdo daleč nazaj je rekel da so izbrali nogometaša za zlato žogo že mnogo prej.

To ni res:


Zidane je dobil nagrado Zlato žogo za najboljšega igralca na SP. Ker je bilo možno glasovati do konca finala, ni znano, koliko glasov je Zidane dobil pred incidentom. Za Francozom sta v glasovanju zaostala dva Italijana, Fabio Cannavaro in Andrea Pirlo.
Have a nice day.

LapD ::

Glasove za naj nogometaša je bilo potrebno oddati pred iztekom 90 minut finala. Se pravi pred incidentom.

matjazx ::

alpa tut ne

CNN:
"FIFA's Golden Ball award was decided by media at the World Cup with the voting finishing before the halftime interval in the final."

Stajerc ::

Kaj dejansko je rekel pa je tako ali tako že znano od čitalcev iz ustnic... ki govorijo iste ali podobne stvari.

In zakaj bi to on ponavljal pred televizijo še enkrat?

On je povedal tako kot se pove. In niti ne pričakujem da ponovi te besede še kdajkoli v življenju.

Jaz ga podpiram in sprejemam njegovo izjavo neglede kaj bo rekla FIFA ali kdo ko bi ga rad očrnil.
Have a nice day.

Stajerc ::

Opravičil se je za svoje dejanje ni pa mu žal da ga je storil. Če bi mu bilo žal bi bilo isto kot da bi se z izjavo Italijana strinjal!

Italijan pa pravi da mu je mama svetinja in da on nikoli nebi rekel kaj takega.

Čitalci iz ustnic so povedali svoje...

Kdo bi koga prodal za zlato žogo? ZZ? Nebi rekel. Če mu hoče FIFA zlato žogo odvzet naj jo ima on bolj ceni mamo in sestro kot pa zlato žogo. In če jo fifa hoče naj jo ima.

Cenim to.

Še enkrat se pokaže kdo je zmagovalec? In kdo ni črna ovca?
Have a nice day.

Stajerc ::

Hočem samo povedati da po Zizouju nemorte srat ker je izven vaše lige in ljudje ki ga cenimo nebomo nikoli in nikdar zaradi tega dogotka ga obsojali in poslušali da sedaj pa je njegova cela kariera izničena in on kot človek ničvreden. To preprosto ne drži.

Vi ki ga pa skušate očrniti pa tako ne morete nikoli zmagati pri tem.

Vprašanje je samo kakšno mnene naj imamo zdaj vsi skupaj o Italijanu.

ZZ je tako bil in še je moralni zmagovalec.
Have a nice day.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Stajerc ()

Fizikalko ::

Zidane je še enkrat več pokazal, da je velik človek. Priznal napako, a je ne obžaluje. Glede na svinjarije, ki mu jih je rekel makaronar, ga je res krepko premalo treščil.

matjazx ::

če fuzbaler nardi bedarijo jo je treba obsodt ne glede na to kako se piše
in nasilje ni pravi odgovor tut na take provukacije
pa nben ga ne poskuša očrnt ker se je že sam
kako pa na ta incident gledaš je pa tvoja stvar

klemen22 ::

matjazx,BlackHole: sej ne morem verjet katere vaše bedne poste berem. Kar še zagovarjate Materazzija. Verbalno nasilje je hujše kot fizično.
Poglej: a je Zidane slučajno poškodoval Materazzija? NE! To kar je naredil Zidane ga je pripeljal sam Materazzi. Torej je nepravično ker je dobil rdeč karton samo Zidane. Strinjam se da bi morala dobiti oba.
To da tako branita češ "verbalno nasilje sodi na nogometne tekme" sta pa povedala vse.:\
Evo kot sem rekel za začetku: Zidane je postal moralni zmagovalec vsega skupaj. Materazzi pa ena črna ovca, ki ga zunaj Italije ne mara nihče. Sploh ne nogometaši. In pa upam iz srca da ga Gallas res utolče po glavi takoj ko ga vidi. Ker Matrix je prešel meje dobrega okusa. Nekaj drugega je da rečeš Fu*k you, drugo pa pač da si sin tero***** pr***. Matrix pač ne sodi na nogometne zelenice.

In pa še odgovor BlackHolu:
Kaj je zate bolj umazano:
- ker izgubiš živce zaradi hudega provociranja in malo pobožaš igralca - seveda dobiš rdeč karton
- v primeru Materazija ko štartaš na igralca tako, da mu lahko zlomiš obe nogi in še roki? To da je prekršek med igro je sploh umazano - z namenom poškodovanja. Sem gledal tisti YOuTube posnetek Matrix prekrškov pa lahko rečem samo da je ta italijan sv**ja.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Stajerc ::

Ja točno kako na incident človek gleda je njegova osebna stvar.

Ampak tlko medijev in tlko vas je o ZZ-ju toliko presralo in povedal osvoje osebno mnenje da preprosto to nemore zdržat ker bi še kdo mislil da vsi tako mislimo.

Kaj se tiče nogometa je zadeva končana. Dobil je kazen za to kaj je storil. Hujših posledic po dogodku ni bilo. To je bila dovolj velika kazen že zanj se vam ne zdi?

Vi bi pa radi sedaj še sojenje izven zelenic in obsojate njega kot človeka in ga označujete kot črno ovco in človeka ki je z tem dejanjem na nogometnem igrišču sedaj hujši kot vojni žlocinec. In prav je da se dejanje (nasilje) obsodi in tudi sam je ta del obžaloval in mu je žal zanj ne pomeni pa to da ga jaz kot oseba in z mojim vrednostnim sistemom in osebnim mnenjem obsojam za to dejanje. Ker vem zakaj je do njega prišlo. In prav vi ki tako močno trdite da je to potrebno obsodit če ne bo konec sveta še enkrat niste rekli da so izjave italijana kaznive in obsojanja vredne prav tako kot dejanje ZZ-ja.

Seveda če hočete prikazati ZZ-ja kot negativca M-ja pa kot pozitivca. Jaz se pa s tem preprosto ne strinjam.

Kdaj je bil žaljivec in rasist poziticvec? Posebej še če laže da kaj takega on nikoli nebi rekel in še enkrat pokaže svojo verodostojnost in vrednost?

Vi hočete da se ZZ-ja ne sodi po nogometnih pravilih - ker to se ga že je vi hočete da se ga sodi po človeškem načinu, vrednostnem sitemu kaj je prav in kaj ne. In če je tako potem se mora isto storiti z Italijanom. Torej eden al pa nobeden?

In če povežeš vse skupaj a je meja kdo je pozitiven in kdo negativen ločena? In a je to res potem še vedno tako veliki problem ko so vsi faktorji znani?

Nevem žaljenje matere in sestre in rasistične izjave ne sodijo na igrišče pa četudi se vedno dogajajo in se za to ve.

Vprašanje sedaj je samo kaj bi storili vi?

Bi zamahnili z roko če bi kdo širil take neresnice o vas in vaši družini? Prvič, drugič, tretjič...kolikokrat?

Prosil si je in je fasal. Pa še enkrat lepo prosim gre za manši prekršek brez posledic in modric in vsega... morda tudi za simuliranje. Tako da gre za zelo niszko stopnjo fizičnega nasilja in pa vrjetno dokaj visoko psihičnega.

In ker ljudje nismo stroji....

jaz ga ne obsojam in sprejemam to kaj je rekel.
Have a nice day.

shock ::

Najboljše je da gremo zdaj po ulicah in da se začnete tepst, če te nekdo grdo pogleda ali pa ga kar direktno ustrelimo. Zdaj pa se najdejo nekateri v stilu "Ja jaz ga podpiram ...". A boste tako učili vaše otroke, da naj napada sošolca, če ga zafrkava? Fantje se motite, tako ne gre
Skratka ZZ ni naredil prav.
Zdaj pa gremu pa še tistemu kretenskemu Materazziju, njemu pa upam da se mu bo prepetila kakšna huda poškodba, da se bo naučil kaj pomeni, da zaradi nespametne poteze si lahko ob karieri in uničiš nekomu življenje. To da provocira nasprotnika je strahopetno dejanje, saj s tem dokazuje da ne more biti na isti ravni kot drugi igralci nogometa.

Skratka ne en in ne drugi nista ravnala pravilno.

klemen22 ::

Seveda je šlo v primeru Matrixa za simuliranje saj je že minuto zatem veselo tekel po igrišču. Pač je izkoristil moment.
Človek brez hrbtenice: prvo nemoralno izziva nasprotnika, potem pa še simulira.

In upam da bi res prišlo do razveljavitve tekme kar bi bilo v tej situaciji najbolj primerno in edino pošteno. Ker bi s tem FIFA tudi v veliki meri preprečila nadaljne zmerjanje med igralci z mejo slabega okusa. Res bi bilo zanimivo da bi se tekma ponovila. Samo je precej malo možnosti. Verjamem pa če bi šlo za kakšno manjšo ekipo (kakšne Grke) bi si upal trditi da bi se tekma razveljavila. Seveda pa tejle lahi bodo prišli s torbo denarja in razrešili dvome.
Eh lahi naj kar imajo svoj naslov prvaka, ampak zaslužili si ga pač niso. Tako kot ne tiste v 30 letih prejšnjega stoletja.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

matjazx ::

js ne zagovarjam Materazzija sploh ni debata o njem ampak o Zidanu
tako dejanje pač ni opravičljivo v športu
glede poraženca pa zmagovalca pa en je šou z rdečim drug pa z naslovom tko je možn tut da se motš >:D
za žaljivke (razn sodniku) ni še nben dubu kartona preprosto ker je praktično neizvedljivo to nadzirat ne ker bi kdorkoli to podpiru

klemen22 ::

boste tako učili vaše otroke, da naj napada sošolca, če ga zafrkava? Fantje se motite, tako ne gre

Seveda. Ker to zafrkavanje hitro pride do tega da je nekdo označen za črno ovco v razredu. Otrok se mora znati postaviti zase. In povsem upravičeno je da se izzivanta, če ni druge možnosti zbrca po domače.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

klemen22 ::

js ne zagovarjam Materazzija sploh ni debata o njem ampak o Zidanu

O pa še kako je debata o Matrixu saj je bil prvo ime srečanja. Torej sedaj je znano več ali manj kar je rekel (žalil je ZZjevo mater, sestro). Tako da se lahko polemizira o njemu. Kako je Matrix zahrbten se je izkazalo po tem, da se še zagovarjati ni znal o tem incidentu.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Stajerc ::

Ja otroci morajo vedeti da če te kdo matretira da moraš udariti nazaj.

Seveda. Kako pa ti učiš svoje otroke?

Ko gre kakršna koli oblika nasilja čez vse meje moraš udariti nazaj ja če ne je res kot je rekel ZZ- da se s tem strinjaš.

In če bi vas sin boksnil sošolca ker bi njegovo mamo in sestro, vašo ženo zmerjal z kurbo in teroristko potem bi seveda vi sinu rekli da bi blo bolje če bi bil tiho?

Oziroma bom tako rekel:

Na strani koga bi bili ko bi v sodni dvorani vaš sin izgubil tožbo in bi vi mogli plačati mastno odškodnino udarjenemu otroku?

Aha natepli bi svojega otroka in ga naučili kozjih molitvic. No lepo...

Zidan je mimogrede se opravičil vsem za to kaj je storil ampak ni mu pa žal ker se s tem nemore strinjati. Nemore se strinjati z nečim česar sploh nebi smelo biti tam! In je blo. In on se ni mogel strinjati. je popustil enkrat, dvakrat, tretjič pa ni več mogel. Pomoje bi marsikdo od vas ki ste tako glasni popustil že prvič!

Jaz ga ne obsojam in se meni ne rabi opravičiti za svoje dejanje. Samo ljudje smo in še enkrat gre za nogomet in ZZ-ja ne pa recimo Mladića in tega kaj je on počel. A ločite sttopnje nasilja?
Have a nice day.

Stajerc ::

Če pa ne odobravate dobene stopnje nasilja potem pa nesmete sploh gledati nogometa in nebo problemov. Ali pa naj nogomet igrajo Japonski roboti.

Če bi ZZ vzel sekiro in udaril M-ja po glavi reimo bi jaz to obsojal da bolj nebi mogel.

To kaj pa je bilo ob vseh znanih dejstvih pa nikakor ne obsojam. Žal mi je edino da ZZ ni imel priložnosti igrati do konca. In zato še toliko bolj recimo obsojam M-ja.
Have a nice day.

klemen22 ::

Poglejte še enkrat sem si ogledal posnetek tistega srečanja med ZZem in Matrixom. Vidi se kako nešportno se je M vedel. Najprej ga ščipa za prsi, potem se Zidane odmakne, M laufa za njim in ga zmerja. Edino pravilno da ga je zbil. Vsaj vsak pameten človek ga bi. Pač zavedajte se da je Zidane 100x bolj pod pritiskom od recmo Mja. In če te nekdo zmerja 5 sekund potem ti dopizdi.

In še copy/paste Zidanove izjave:
Takšne stvari slišiš enkrat in poskušaš odkorakati, jih slišiš drugič in nato še tretjič ..."
Mislim da je jasno kdo je tukaj črna ovca - Matrix, ki je nemoralen,aroganten ter nezmožen čiste igre.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

matjazx ::

O pa še kako je debata o Matrixu saj je bil prvo ime srečanja. Torej sedaj je znano več ali manj kar je rekel (žalil je ZZjevo mater, sestro). Tako da se lahko polemizira o njemu. Kako je Matrix zahrbten se je izkazalo po tem, da se še zagovarjati ni znal o tem incidentu.


O tem da je Materazzijevo izzivanje napaka ni dvoma
očitno pa je dvom da je še večja napaka Zizouva reakcija pred 2 miljardnim občinstvom

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjazx ()

shock ::

Stajerc:

Otroka se kaznuje, ne pa tako da ga tepeš doma. Mogoče ga ti tepeš, samo z otrokom je treba delat potrpežljivo. Skratka mora imeti disciplino, samo ne na tak način kot ga ti zagovarjaš.

Stajerc ::

Kje sem jaz napisal kaj o tepežu otroka?

Da jaz tepem otroka?

Še enkrat preberi.
Have a nice day.

matjazx ::

najbol da otroka učiš z zgledom in kle nastopi Zidane

shock ::

Ja otroci morajo vedeti da če te kdo matretira da moraš udariti nazaj.


No nisi lih rekel, ampak to ti razloži ootroku.

Stajerc ::

Ja no v tem stavku piše nekaj čisto drugega kot si ti rekel, in sicer piše točno to kaj piše. In točno to mislim ja. Dobesedno.

Razlagal pa ti nebom ker mislim da razumeš kaj pomeni.
Have a nice day.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Stajerc ()

klemen22 ::

očitno pa je dvom da je še večja napaka Zizouva reakcija pred 2 miljardnim občinstvom

Poglej, do tega ne bi prišlo če ne bi bil Matrix sv**ja. Zidane je bil izzvan z Matrixovo željo da se ga izključi. Črna pika na italijansko zmago. Ki zame ni čista. To je moje mnenje. Samo nažalost ga ni Zidane zadel v nos da bi imel še Matrix kaj od tega.

Glede vzgoje otrok: tisti ki zagovarjate da se otrok ne sme braniti pred izzivajočimi sošolci, taki se mi zares smilite in smilijo se mi tudi vaši otroci. Otroku je treba že zgodaj vcepiti da se je potrebno postaviti zase. Če ne bo le še ena ovca (črna ovca v razredu?).
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

shock ::

No se nočem kregat kako se vzgaja otroke, ampak z nasiljem ne boš daleč prišel. Glej kaj se dogaja na bližnjem vzhodu, saj boš videl ogromnega nasilja in istočasno problemi pa se še dodatno nakopičijo.

matjazx ::

Poglej, do tega ne bi prišlo če ne bi bil Matrix sv**ja. Zidane je bil izzvan z Matrixovo željo da se ga izključi. Črna pika na italijansko zmago. Ki zame ni čista. To je moje mnenje. Samo nažalost ga ni Zidane zadel v nos da bi imel še Matrix kaj od tega.


še zmer je mel 2 možosti in se nažalost odloču za slabšo
moralni zmagovalec bi pa bil Zidane če bi mu zabiu gol ne pa padu na tako provukacijo

MMore ::

Bližnji vzhod je bolj medijsko izpostavljen kot lokalna šola, sploh veš kaj se vse dogaja v šolah ali se le še eden, ki si pred tem zatiskaš oči?

shock ::

klemen22:

Zaradi tega nekateri nismo bili izpostavljeni in utrpeli kakšnih posledic, pač smo na bolj perfinjen način zabili "izzivajočega".

Stajerc ::

Jaz sem se samo počakal da slišim ZZ-ja spregovoriti in potrdil je moje mišljenje in jaz sem pri sebi razsodil.

Ne rabim več prepirov in ZZ-ja bom še naprej spoštoval in cenil in z tega dvoboja zame ni izšel kot črna ovca ali poraženec. Načelen moški in super nogometaš. Velemojster. To cenim.

Zlata žoga gor, dol, sem, tja mi je čisto vseeno tako kot vidim da je njemu tudi saj mu družina pomeni res nekaj svetega in mu je več vredna kot Zlata žoga.

Tako kot je rekel: če bi od njega zahtevali da obžaluje svoje dejanje če hoče obdržati zlato žogo bi od njega zahtevali da se strinja z izjavami Italijana. Kar pa on zagotovo nebo storil. Tudi jaz nebi.

Mojem otroku bi pa zagotovo rekel naj si vzor poišče v ZZ-ju ne pa v M-ju.

Če bi me otrok vprašal naj ga usmerim ja.

Posebej ker če vzamem vse v zakup - dejanja in posledice simulacije in provokacije in nevem kaj vse ni šl oza nič drugega kot en čisto navaden prekršek za rdeči karton. In še brez kakršnih koli fizičnih poškodb.

Jaz sem končal s tem ostalo pa je še vse tako samo farsa.
Have a nice day.

klemen22 ::

Pa ti nekaj zgleda ne razumeš kaj.:\ :\
Sej pravim javi se čez 20 let pa povej kaj o svojem otroku. S tabo ne mislim polemizirati o vzgoji otrok. Žal je življenje kruto ampak otroku moraš zgodaj vcepiti v glavo da se mora zavzeti zase. Seveda tudi tako da včasih premikasti kakšnega sošolca ki ga nemoralno izziva vse dneve. Žal je tako. Sej pravim VERBALNO NASILJE je veliko hujše kot fizično. Pri fizičnem se pač poškodbe pozdravijo (če je kakšna praska) pri verbalnem (in v kolikor je otrok še psihično manj močan) pa se lahko to izzivanje v njem še dolgo kopiči in ga zaznamuje za vse življenje. Potem pa otrok zraste v Matrixa.>:D
Poglej recimo da je tvoj otrok debel. Verjetno (če se ne bo znal postaviti zase) ga bodo klicali bajsi,debeluh,tolsta sv**ja... Kaj če se to zmerjanje nadaljuje par let? To bo otroku pustilo psihične posledice, ne glede na to kako močan karakter je. Lahko vprašaš vsakega psihoiloga da je temu tako. Če pa se otrok zna postaviti zase bo že v kali zatrl to da se bi ga označilo s kakšnimi neprimernimi izrazi. Kaj ti tukaj ni jasno:\

Pa prosim no ne mi sedaj neki bližnji vzhod omeniti.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

Stajerc ::

Pa ne še samo to vas lepo prosim zdaj o problemih muslimanskega sveta in o tem če je bolša majoneza ali gorčica v hot-dog tukaj razpravljat. Za to je kaka druga tema.

Ta vsi semo zakaj je.
Have a nice day.

shock ::

klemen22

Ok, imaš prav.

monster-x ::

Vi, brihtneži, ki grdo gledate Zidana, dejte mi povedat, kaj bi naredili, ko bi vam nekdo "jebal vse po spisku". Bi ga ignorirali, ga zatožili? Če bi šel Zidane ga zatožit sodniku bi izpadel ena navadna pička. Saj enkrat ga je ignoriral, ne morš pa večkrat kr ignorirat, ko ti take stvari govori.

Aja, pa tisto, da Materazzi ne ve, kaj pomeni terorist, so le plod tega, da se ni spomnil drugega izgovora.

Vsak šport bi moral imeti neke meje, da se lahko upošteva fair play. Ampak zaradi človeške omejenosti je to nemogoče. To kar je storil Mateazzi je legalno, ne pa legitimno. Žalostno je, da poskušaš na ta način zmagati.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

shock ::

monster-x

Saj ZZ ga ne gledamo grdo. Ampak nasilje na splošno ne gledamo lepo, kar je razlika.

monster-x ::

Shock, mogoče ne ti, so pa nekateri drugi osebki tu, ki ga. Vseeno se vprašaj, kako bi ravnal ti, če bi ti nekdo kontinuirano "jebal" saj veš kaj.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Good Guy ::

kot je zidan sam povedu:
Da bi raje videl da ga makaronar udar kot pa žali..(včsaih besede bolijo bolj kot udarec)

in jst mislem da bo zidane zarad te afere le še večji junak kot pa črna ovca...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

mercutio ::

"Vseeno se vprašaj, kako bi ravnal ti, če bi ti nekdo kontinuirano "jebal" saj veš kaj."

Lahko bi mu "jebal" kaj drugega nazaj. Ampak najbrž ni tak človek.

BLaCkEnED ::

Jz sm navijal za italjo sam dam prou zidanu, se premalo ga je:D

BlackHole ::

Če bi šel Zidane ga zatožit sodniku bi izpadel ena navadna pička. Saj enkrat ga je ignoriral, ne morš pa večkrat kr ignorirat, ko ti take stvari govori

Kje si še pa videl, da se toži sodniku, kaj kdo komu reče. Eni ne zastopite in nikoli ne boste. Zidane ni ravnal pravilno v nogometnem smislu, če bi se to dogajalo zunaj igrišča, bi bilo drugače. Kajti nogomet je ekipni šport in če si profi, ne smeš bit egoist. On pa je bil in je pustil s tem ekipo na cedilu. Verjamem, da ga ni udaril samo zaradi žaljvik, ker nogometaš kot je on, je podobne žaljivke poslušal več let, tako da bi že moral bit praktično imun na njih. Moralo ga je razjeziti že kaj drugega, mogoče ko ni zadel z glavo. Mogoče mu je že tam kdo kaj rekel, itd. Ne vem zakaj ne moreš večkrat ignorirat provokacije, če jo lahko enkrat. Ali dobi kak drug pomen, če se jo ponovi?

Klemen22:
sej ne morem verjet katere vaše bedne poste berem. Kar še zagovarjate Materazzija. Verbalno nasilje je hujše kot fizično.

Prvič, kje sem ga zagovarjal, citiraj mi prosim! Drugič, glej, ti si antifuzbaler in pojma nimaš kakšna so "pravila" na igrišču. Nogometa nikdar nisi igral, kaj šele treniral, torej si popolno nasprotje mene, zato se s tabo ne morem pogovarjat o tem, ker gledaš na dogodek iz napačnega vidika. Verbalno nasilje ni kaznivo nikjer koliko vem, fizično pač je.
Pa ne vem zakaj ta dogodek primerjate z vzgojo otrok to je neumno! Ali hočete rečt, da bi Zidanu pustilo psihične posledice, če ne bi Materazzija udaril zaradi žaljivk? Neumonst, še ena! Mislim, eno je, če te nekdo žali javno pred drugimi opazovalci. Ampak tu sta pa samo onadva vedela, kaj imata in nobena sramota ne bi bila, če bi ga ignoriral. Naredil je pa obratno, sramoto sebi. Ok ima nekaj zagovornikov, ampak ti gledajo na stvar napačno. Še nisem prebal enega komentarja kakega nogometaša ali trenerja, ki bi zagovarjal Zidanovo potezo. Škoda, da ne obstaja kak video, kjer bi bili združeni vsi podobni "izpadi" Zidana, vem da jih ni bilo malo.
Materazzi je umazanec in usrane, ampak na tak način se ne zmaga proti takemu človeku. On je svoje dosegel, zmagal (2x). Takega je treba ignorirat, naj se zamisli, kaj je naredil narobe, da mu provokacija ni uspela. Enkrat, dvakrat bo še poskusil, potem pa mu ne bo več v interesu. Z nasiljem pa se rodi le novo nasilje. Me zanima kaj pričakujete letos septembra, ko gre Italija igrat v Francijo?
LP Marko

Zgodovina sprememb…

BlackHole ::

Rovtar:
Da bi raje videl da ga makaronar udar kot pa žali..(včsaih besede bolijo bolj kot udarec)

Hehe, še ena neumnost in eni ji celo nasedate. Kaj pa bi Materazzi imel od tega, da bi ga udaril?, sploh ne vem kje bi dobil povod za to. Očitno ni tako neumen, dobil bi rdečega.
in jst mislem da bo zidane zarad te afere le še večji junak kot pa črna ovca...

Ja, to ti misliš, pa Klemen22 in podobni. Poglejta si nazive pod nickom. To tudi pove nekaj. Zidane se je spustil iz nogometnega na socialen nivo, ker ve da ima samo tam podporo. V glavnem, uspel mu je vsaj nekaj, prelisičiti določen krog ljudi, da je ravnal pravilno, vsaj to.
LP Marko

pikasti ::

štejerc ti si en nakladač. nakladaš stvari ki.......
kokr da si slep od te ljubezni do zidana.

res je najhujše to, da zdej zidan bo izpadu heroj na koncu, materaci je pa kriv vsega hudega....ma kje materaci, usa italija....itak si niso zaslužli bit svetovni prvaki, itak jim je blo podarjeno, itak so francozi tooooooolko boljši....

ma ne moreš verjet ....;(((

MMore ::

Joj, kok nekateri radi dramatizirate. Ja Zidane bo postal izobčenec zaradi tega dejanja, cut the crap please. Kdor pozna vsaj malo zgodovino nogometa bo vedel, da so jo nekatri z več odnesli... Prekršek sam po sebi ni bil niti preveč grob, če bi šel v obraz in mu razbil zobe bi pa lahko bila druga zgodba. Udarec z glavo v prsa pa MAtrixu ne bo pustil kakšnih hujših posledic, tako da se malo umirite z svojim neumesnim izjavam. Iz muhe delate slona.

BlackHole ::

Seveda nihče ne trdi, da bo postal izobčenec in dogajale so se že hujše stvari, ampak odgovrajamo samo tistim, ki trdijo da je ravnal prav. Taki se enostavno ne zamislijo, kaj bi nastalo iz fuzbala, če bi vsi tako ravnali.
LP Marko

klemen22 ::

Škoda, da ne obstaja kak video, kjer bi bili združeni vsi podobni "izpadi" Zidana,

Dej razsvetli me prosim. Dej mi en link na video kjer bi Zidane pokosil nasprotnika na takšen način kot Matrix? Dej prosim te ker bi resnisčno rad videl te umazane poteze, ki niso bile plod izzivanja. Aja pa še to Zidane je pod 10x večjim pritiskom kot vsi drugi nogometaši. Od njega se pričakuje da bo reševal tekme.
Poglej Zidane je ravnal napačno, še bolj pa Materazzi. Ampak kaj češ, čez 20 let se Matrixa ne bo spomnil nihče, Zidana pa se bodo spominjali še čez 100 let.

Poglejta si nazive pod nickom.

kaj ti je zmanjkalo argumentov kaj?:\

IN JA TA link pove dovolj.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()
««
28 / 30
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41275656 (54703) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896146904 (122155) FlyingBee
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15223280 (19231) jericho
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19113984 (10090) Dr_M

Več podobnih tem