» »

Problemi malo tu malo tam -> sumljive operacije in težava z mrežo

Problemi malo tu malo tam -> sumljive operacije in težava z mrežo

muzičar ::

Skratka zadnje čase mi karkoli delam usake tolko časa za manj kot sekundo oz. komaj da je vidno (je pa slišno ko je glasba) "cukne" sistem. Zdaj iščem krivca. Zaenkrat je to 3 leta star disk Maxtor 80GB.
No sedaj sem pa opazil da tečeta dva WindowsDomainLogon.exe procesa. Zakaj? Problem je tudi ker se kar naenkart ne morem povezati z ruterjem -> povezava ima SSID in je zaščitena z WEP 128bit Hex kodo, najde mi mrežo samo je brez SSID-ja in se noče povezat, prenosnik se poveže normalno. Ruter je Linksys karta je pa Netgear -> celo leto je delovalo vse super zdaj pa to. Kakšne ideje? In zakaj je sploh WindowsDomainLogon.exe prižgan ko pa nisem v nobeni domeni (WLAN povezava je samo za skupen tiskalnik in internet)?

muzičar ::

Aha pozabil sem še omeniti. V zadnjem mesecu računalnik sumljivo zmrzne (ne vsak dan ampak definitivno prepogosto) -> zmrzne medtem ko dela preprosta opravila v oknih (še nikoli ni zmrznil med igranjem Oblivion-a) in to tako da recimo če je glasba se ta zacikla in ponavlja recimo sekundo komada, medtem ko slika je pač zamrznjena nič se ne premika, num lock je mrtev torej sledi samo še trdi reset. Sistem sem v tem mesecu v upanju na boljše že dvakrat na novo od nule naložil. Z memtest86 sem testiral 8 ur in ni vrnil nobene napake (26x je šel skozi vse teste), disk sem testiral s PowerMax-om -> diagnostično orodje za Maxtor DiamondMax diske -> ni javil nobene napake, mi pa zadnje čase pošteno "ruži".

Kaj pravite? Plata?

amigo_no1 ::

Raje prvo preveri temperature procesorja, matične pl. , grafične in diska ...

muzičar ::

Temperature so lepe, jih nadzorujem non-stop. Disk ima 42°C, procesor (P4 2.8HT) 36°C, NB (Asus P4C800) ima tudi 36°C, grafikulja pa trenutno 50°C.

veteran ::

Hmm, WindowsDomainLogon.exe je najbrž kakšna črviva golazen. Bootaj v safe-mode (F8), poženi autoruns, odklopi in potem izbriši ta exe. Ravno tako v varnem načinu zaženi še kakšen antivirus, antispyware...

muzičar ::

Heheh WinDomainlogon.exe je proces od Netgear-a. Ni ničesar ne črvov ne virusov ne nič.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hekerji - vdor v PC realno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14020766 (15657) jero_no1
»

Flamebait: Vista sux (res?)

Oddelek: Operacijski sistemi
141896 (1351) oldguy
»

[Windows][XP] Zakaj po zagonu traja še par minut, da vse normalno dela?

Oddelek: Operacijski sistemi
422402 (1721) bluefish
»

pocasni zagon winXP

Oddelek: Operacijski sistemi
312349 (1804) Lunik
»

win2000 administrator

Oddelek: Programska oprema
221432 (1096) CWIZO

Več podobnih tem