» »

Strond dc++ 2.01

Strond dc++ 2.01

lolek84 ::

A mi kdo ve pomagat pri tem programu? Do sedaj sem uporabljal še prejšnjo verzijo 1.nekaj nevem točno katero pa je šlo vse ok dokler se niso začele pojavljat neke težave da se je enostavno sesul.

Danes sem pa namestil to novo verzijo, .... Problem se pojavi pri tem da ne morem nič iskati. Kliknem oni gumbek za iskanje vpišem določen pojem in NIČ nič ne najde nič se ne zgodi? A mogoče kdo ve kaj je narobe? Pri downloadani verziji nisem nič spreminjal kakih nastavitev. Ono sem enostavno vpisal pač nick pa tote zadeve, pa dal kako povezavo imam, kaj sheram in kam se mi bo shranjevalo... Vse se povežem na hube, sam iskati ne gre.

Nisem začetnik pri tem programu ker sem dolgo uporabljal prejšnjo verzijo tak da osnovne nastavitve vem nastavit tak da valda tu ni problem. Sam nevem zdaj kaj bi bilo narobe da nič ne išče ko kliknem na gumbek išči..??? Mogoče kdo ve kaj je narobe.

PS. probal sem še direktno "get file list" od kakega uporabnika in tudi to ne deluje, tak da nevem kaj bi bilo narobe. Aya drugi kak vidim lahko trenutno vlečejo od mene. Problem je kot kaže pri "sprejemu" al kaj te jaz vem?

KAK predlog, nasvet??? TNX

lolek84 ::

A noben nebi vedel kaj bi bilo narobe? Mogoče kaka napačna nastavitev že od instalacije, ker spreminjal nisem nič??

Baxxxter ::

mam enak problem... :'(

Veron ::

dej povezavo na passiv mode, ker očitno pri novi verziji strongadc in apexdc noče delat direct connection preko ruterja (ali pa tudi direktno povezan ne)... razloga zakaj to ne dela, nevem


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558423314 (6598) Freakylion
»

brskalnik si ne zapomni

Oddelek: Pomoč in nasveti
241437 (1053) nerium
»

uTorrent

Oddelek: Programska oprema
203741 (1825) krenapunca
»

[INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
678406 (4613) KTr1sk
»

Brskalnik! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
726443 (5183) nere

Več podobnih tem