» »

HALO in Bungie Software

HALO in Bungie Software

1
2
»

Oca_trojk ::

HEH ATX saj ti moram oporkat!!
Prvic se dooolgo bo trajalo da bo emulator za os2 spodoben emulator samo poglej psx. Konzola je stara krepkih 5 let pa so ko maj prej letor prisli uporabni emulatorji.
DRugic: To da je dreamcast "mrtva" konzola , ja to drzi samo ima se vedno lepo stevilo odlicnih iger ki bi jih bili veseli vsi ki kaj dajo na dobre igre. Torej ne govorit da ni zanimanja.Saj za SNES in razne stare konzole so tudi emulatorji pa so ze zdavnaj umrle torej ne govori kr nekaj brezveze da je DC kot konzola nezanimiva za emuliranje!!!

BigFoot ::

glede emulatorjev za konzole. spomnite se kok casa je trajalo da se je Bleem (emulator za PSX) znebil vseh hroscev. ogromno, tko da tud ce bo emulator za X-Box na trgu v parih mesecih, bo verjetno vsaj se eno leto potrebno za razhroscevanje. minimalno. tko da vprasanje ce bo sploh kdaj kaksen uporaben emulator za X-Box.
glede konzol pa tkole. vcasih si mi sle totalno na jetra, folk ki jih je mel sem mel pa ze cepce. hehe, times change. ze dolgo razmisljam o nakupu PSXa (tako kot luni). pred kaksnim mesecem sem imel priloznost preizkusiti tako X-Box (Halo rula) kot PS2. zaklucek: cool :D ni PC, samo to tud nima zelje bit. konzole so za zabavo in za preprosti spilanje iger na TVju (sedaj tud predvajanje filmov, muzke...). in ni kej, to delo opravljajo res odlicno. tko da ce bi dons se kej spilu igre bi si sigurno nabavu kaksno konzolo. samo kaj, ko iger prakticno ne igram vec (kdaj pa kdaj kaksnega CM, hehe)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Senitel ::

Igrat HALO na PC-ju ni noben problem (grafično), problem pa bi bil igrat HALO na PC-ju preko emulacije...

andrej ::

ABX: si ziher ta je tisto sploh emulator???? Pred casom se je ze pojavo XBOX emulator! Hja vraga to je bil trojanec!!! Ne smes verjet vsega kar vidis na netu...

zatikanje: nekaj ste pravli, da se Halo malo zatika. Res je! Na 7 od 10 levelu je par primerov kjer se malo tak zatika. V bistvu se ne zatika tako mocno, ampak je ze opazno da premikanje ni tako gladko kot obicajno. Samo je zanimivo, da ni nic takega na sceni. nobenega sovraznika, samo neka soba, ki tudi ni nic posebnega. Sem vido bolj kompleksne sobe s sovrazniki pa se ni nic zatikalo... Zelo cudno. Dogaja pa se to samo na dolocenih lokacijah - ene 2-3, potem pa je vse ok, naprej... zanimivo, oz. cudno:\

ABX ::

andrej: ne, ker nisem probal.

Upam pa da ni kak joke.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

andrej ::

in kak je delalo?

ABX ::

Kako naj vem če nisem probal? :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

andrej ::

eh, ja sem narobe prebral. Kolko pa je meni znano pravi (ne fake) PS2 emulator ne obstaja...

ABX ::

Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prihodnost pc iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
995826 (3660) Mavrik
»

Valve ne mara PS3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
7011180 (9190) BigWhale
»

Se lahko igrajo XBOX igre na pc-ju?

Oddelek: Pomoč in nasveti
202143 (1535) Mazo
»

PC pretepačina

Oddelek: Igre
303604 (2781) casiouss
»

Xbox 360 - morebitne nove težave (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
9510377 (7371) ganzi

Več podobnih tem