» »

Udf

Udf

MRB0rYS ::

Nekje sem prebral da se da na CD-RW snemat in brisat mape postopoma z tem UDF kako to gre, mislim tako da ni potrebno celotnega diska sformatirat. Imam nerota.
b0rys

MadMax ::

Rabis kak program: Adaptecov Direct CD, CeQuadratov Packet CD al pa kaj podobnega...

MRB0rYS ::

Kako to misliš a če ga nucam al se samo s temi da to delat????
b0rys

MadMax ::

Ti programi ti omogocajo izpolnitev tvojih zelja-ce sem prav razumel, bi rad CD-RW uporabljal kot veliko disketo-pises, brises... Programi pa so na install cdjih zraven pekacev ce kupis polno verzijo.

MRB0rYS ::

Pa sej ma nero tut ta udf sm probal pa negre al pa neznam nevem
b0rys

MadMax ::

Nerota zal ne poznam, saj delam z Adaptecovim Easy CD Creatorjem. Zgoraj omenjena programcka pa sta samostojni enoti (ni pomembno da mas nerota-ne rabis nic druzga kot ta program), torej stopi do najblizjega kolega ki ima WinOnCD al pa Easy CD Creator in ga je dobil na CDju zraven pekaca (prilozeno Mitsumijem, HPjem, Plextorjem, Yamaham...).

miranpozar ::

Pazi! Tako izdelan CDRW ne bo berljiv na računalnikih, ki jim v ozadju ne teče eden od gor omenjenih UDF programčkov!

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

noogy2noogy ::

Točno tako. To, kar bi ti rad počel je paketno zapisovanje v UDF formatu. NERO kot tak ni namenjem temu, ponavadi so k CD-RW enotam priloženi programi za peko in za paketno zapisovanje. Če imaš pekač, potem moraš imeti tudi ta program na pripadajočem CD-ju. Če ne si ga pa sposodi pri najbližjem prijatelju-peku.
lp noogy

matevzm ::

Mislim, da ima w2k ze vgrajeno podporo za UDF, verjetno tudi ME.
Drugace pa DirectCD da gor programcek, ki se lahko instalira, ce raucnalnik nima podpore za UDF (v tem primeru vidis samo ta programcek za instalacijo readerja). Aja, teorija, instalirati tega se nisem poskusil.

andrej ::

w2k imajo podporo za UDF ampak samo za read-only. ce hoces pisat na cd-je se vedno rabis DirectCD. samo vse to se bo spremenilo ze v naslednji verziji...:D

Lith ::

:)
Jaz pa mam s tem ful izkusenj in recem, da uporabi Adaptecovo zadevo, ki ti formatira CD-RW in nanj pises dobesedno tako kot na veliiiko disketo, berljivost na drugih racunalnikih pa resis s programckom UDF Reader iz www.adaptec....., ki potem zna tak CD brat (ker pac ni zakljucen v normalnem ISO/joliet formatu, ampak UDF). Kar pa ima Nero je pa res UDF format ampak v nacinu zapisovanja celotnega CD-ja naenkrat, profit UDF pa so manjsi sektorji in boljsa FAT porazdelitev. Tako, pa veselo CD-RWjanje s NTI-CD maker-jem (ki ima BTW malo cuden nacin zapisovanja na CD - integriran explorer v programu, ampak zdruzljivost in berljivost 100% KJERKOLI).
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

matevzm ::

Samo mimogrede v opozorilo: jaz imam zadnje case probleme z instalacijo PowerDVDja in se nekaj podobnih stvari. Zadeva pravi, da ne more najti aspi.exe ali nekaj takega. Gres pogledat, zadeva je tam, kjer bi morala biti. ASPI layer imam uptodate, vse fino, samo instalaciji se malce mesa (Cyberlinku). Zadeva se je pojavila, odkar sem instaliral DirectCD 5.0 (oz. je to edino, kar sem instaliral in ima kaksne veze z ASPIjem).
Anyhow, kako resiti? Trapasto, poradiras ASPI.exe, pa gre instalacija veselo dalje...
DirectCD po novem ni vec Adaptecov, so locili del, sedaj se imenuje Roxio DirectCD.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ahead In CD problem

Oddelek: Programska oprema
61104 (945) Daniel
»

Kako bi CD-RW uporabljal vsaj priblizno tako kot disk???

Oddelek: Pomoč in nasveti
61185 (990) Daniel
»

Dopisovanje na CDRW???

Oddelek: Strojna oprema
91175 (1030) AnWar
»

RW berljiv s cd romom?

Oddelek: Pomoč in nasveti
91141 (1004) su37
»

Formatiranje CDja?

Oddelek: Strojna oprema
91352 (1154) andrej

Več podobnih tem