» »

Ponavljanje letnika brezplačno - zakaj že?

Ponavljanje letnika brezplačno - zakaj že?

1 2
3
»

Gr0unD Zer0 ::

jaz vem, da sem sam zabluzil, ampak moji sošolci, ki so se trudili, hodili na vaje, predavanja, kolokvije redno, pa si zasluzijo drugo moznost(sem pa tudi za to da se ponavla samo enkat(sicer na FERI-ju je itaq to ze blo... 1x pavziraš, enkrat ponavlaš(pa še za ponavlat moraš met pogoje...) brez milosti)

SpecialK ::

Zastonj ponavljanje mora ostati. Sploh se mi ne zdi sporno, da država financira mlade študente, ki ponavljajo. Bolj me moti, da financira upokojence, ki so že napol mrtvi in ne delajo drugega kot samo jamrajo kako jim je hudo. Hodijo 4x na leto v toplice se valjat večina dobivajo dodatek na pokojnino ker so bili OF borci (tudi čez 300k) in podobne traparije.
Univerze v Sloveniji so itak podn en kup nesposbnih profesorjev. Jaz pravim dokler študentje ne bodo ocenjevali profesorje kako dobro delajo bo tako stanje kot je. Če profesor ne bi dobil dobre ocene od študentov nasledno leto ne bi več predaval na univerzi.

nurmaln ::

@SpecialK
pejd nazaj v vrtec, k take k kle stresaš...

SpecialK ::

pa sej ti nisi nurmaln!

sidd ::

nurmaln, kak pa je u US & A? Samo ne moremo slona(us&a) primerjat z miško (sl&o). Mi mormo sami razvit nek sistem, ki bo naši državi primeren.
Veš zakaj je žaba umrla? Ker se je zgledovala po konju....je videla, kake lepe podkvice ima, pa si jih je dala sama tud naret.. pol pa je šla u večna žabja lovišča, hehe.
no idea for signature
signed
I

nurmaln ::

@SpecialK

nurmaln pa sm očitno

Zastonj ponavljanje mora ostati
Ostati mora možnost, da sposobni in pridni brezplačno študirajo. Če si dovolj sposoben in priden opraviš v roku. Če nisi dovolj sposoben ali dovolj priden za študirat pač delaj.

Bolj me moti, da financira upokojence, ki so že napol mrtvi in ne delajo drugega kot samo jamrajo kako jim je hudo.
No comment, samo mal se zamisli.

Univerze v Sloveniji so itak podn en kup nesposbnih profesorjev.
Pejd v tujino. Pa plači.

Jaz pravim dokler študentje ne bodo ocenjevali profesorje kako dobro delajo bo tako stanje kot je. Če profesor ne bi dobil dobre ocene od študentov nasledno leto ne bi več predaval na univerzi.
No comment. Smeh.


@sidd

A sm kdaj reku da mormo za kom kej ponavlat?

@LOL ::

Jaz pravim dokler študentje ne bodo ocenjevali profesorje kako dobro delajo bo tako stanje kot je.

To je zdej tko bedarija bi se reklo. :\ Torej bi ostali le tisti profesorji pri katerih je na izi narediti izpit. Ostali tudi nekateri dobri bi ap odleteli verjetno. Sej vem ko sem na faks hodu pa smo še neki ocenjeval. Pa je blo večina tko da so tisti prfoksi ki res niso zahtevali veliko billi na najvišjih mestih,...
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

sidd ::

ne, tudi nisem trdil, da bi ti kaj takega rekel.
Samo nevem zakaj se vsi tako pritužijete nad naišimi faxi? Če se vam ni za učit, ja jeba ane. Le kako je recimo mojemu bratrancu uspelo, da je študiral v Sloveniji, o bog! in zdajle že pol leta dela v USA. Aja, prej pa je še skor 1 leto delal v HongKongu. Ma sami jamreki vsepovsot. Pa sem bil na enem mini seminarju v sredo. V Nemčiji iščejo kvalificiran kader da je kr joj. Samo kurc, ko ni dovolj da človk naredi fax, mora še tud znat nekaj. Ma, tu se pa zatakne. Jaz ko sem lenoba, samo zato ne pizdim nad sistemom, pa faxom, ampak nad sabo.
Pometajte pred svojim pragom :D
no idea for signature
signed
I

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sidd ()

nurmaln ::

ja ne vem no, jaz se nad faksi nisem pritoževal, jaz se pritožujem samo nad določenimi študentki, ki bi radi da se jim vse prinese k riti, pa da se jih podpira in plačuje do onemoglosti tacajt ko se oni praskajo po riti

Gr0unD Zer0 ::

cuj ti si studiral kdaj?
ali pa si samo pozabil kako je blo pred 10imi oz 6imi leti?

nurmaln ::

en faks redno, potem v službo, pa še enega ob delu
in ne nisem pozabil kako je blo, blo je zlo fino

če študiraš je super, da ti nekdo plačuje, če bluziš se morš zavedat da to delaš na svoje stroške
simpl

amd64bit ::

Jest bi pa tkole povedal, tukaj dajete vse fakse v isti koš, kar se mi sploh ne zdi pravilno. Imaš fakse kjer praktično vsak izpit narediš s tem da si par dni pred izpitom malo pogledaš snov, potem imaš pa take, da se cel mesec guliš za en kolokvij(četrtina snovi recimo) in pišeš 40%. Tega se med sabo res ne da primerjat. Torej za nek hobi faks se res strinjam, da ni ponavljanja ampak za nek FMF, FGG in podobno je pa malo drugače. In ja v tujini je doba povprečnega študija res bistveno krajša, ampak močno dvomim, da smo vsi slovenci enkrat bolj leni. Stvar je v tem, da je v tujini poudarek na praktičnih stvareh malo večji kot v sloveniji in je zato nek diplomiranec tudi nekaj vreden ko diplomira. V Sloveniji te pa napumpajo z teorijo, ki je niti ne znajo povezati v neko logično celoto in potem diplomiraš in si še vedno popolnoma neuporaben. Splošno znano dejstvo pa je, da se je lažje neko stvar praktično naučiti kot pa teoretično, ker je to v naturi človeka. Več 10000 let se je človek učil na tak način in ne tako da so brali knjige. A si predstavljate da bi se praljudje iz knige učili kako ujameš srno???? In sedaj se najde par smartassov tukaj, ki so ali hudi nadpovprečneži ali imajo zaključen nek hobi faks ali pa so zafrustrirani nediplomirani delavci, ki samo iščejo grešne kozle, ki imajo kaj od njihovih davkov. Res me pogreje to ko se ljudje obešajo na take banalnosti, medtem pa se dogajajo razne afere v miljardnih zneskih, ki gredo zasebnikom na račun iz davkoplačevalskega denarja. Naj se najprej tam kaj uredi in naj najprej zaprejo ene 10 največjih gospodarskih kriminalcev potem naj pa jamrajo tukaj za ta drobiž za ponavljanje, ki je kvečjemu vprašljivo in ne dobesedno kraja davkoplačevalskega denarja.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426198335 (37152) Filip8
»

Zakonsko bi obvezali fakultete, da javno objavijo % študentov, ki pridejo v višje let

Oddelek: Loža
447670 (5910) Invictus
»

A še koga moti, da je študij za diplomirance plačljiv? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10822824 (10187) AndrejO
»

FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10134457 (29539) bluefish
»

ukinitev obcasnega in zacasnega dela za pavzerje prek studentskega servisa s 1.1.2007 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
807266 (5406) Gr0unD Zer0

Več podobnih tem