» »

Slab ekran prenosnika

Slab ekran prenosnika

KontraCepec ::

Kupil sem prenosnika Sony Vaio serije FE (konkretno FE31B). Poprej sem se po štacunah in v službi čudu neverjetnim ekranom teh vaiotov... neverjetno svetla in kontrastna slika, enakomirna osvetlitev in neverjetno širok kot gledanja... konkretno enega Vaiota FS sem vzel pod drobnogled.

In potem sem prejel tega svojega, ki se hvali z nekim neverjetnim X Black ekranom, a sem močno močno razočaran.
1.) Črni ekran je veliko veliko svetlejši od ugasnjenega ekrana.
2.) Kot gledanja je škandalozen... sploh se ne da pogledat ekrana tako, da bi bila črna vsaj enakomerno siva. Če ga preveč nagnem je vse svetlejši zgoraj, če ga nagnem naprej je spodaj svetel.
3.) Osvetlitev je zelo neenakomerna. Pri dnu lepo vidi luč, ki osvetljuje ekran.

A je to kaj narobe z mojim prenosnikom? Kake izkušnje glede ekrana imate ostali lastniki Vaiotov FE? A je možno, da so ekrani pri novih serijah bolj zanič? Kakšna je verjetnost, da dobim boljši ekran, če nesem prenosnika zamenjat?
Krijejtiv

opeter ::

Če neseš prenosnik nazaj, ti naj vklopijo in nasraviš kako sliko/barvo, da vidiš, kako je s sivinami, barvami, vidnim kotom itn. Ne pa samo tak na slepo kupiti nekaj.
Imaš odličen Nokia Monitor Test program za monitorje.

KontraCepec ::

Ja sej nisem na slepo. Jaz sem gledal prenosnike, ki naj bi imeli isti ekran kot ga ima moj. To je X-Black monitor. Pa je popolnoma drugačen od tistega, ki ga ima model FS39... a je to cela serija zafurana ali je možno, da ima samo moj te probleme?
Krijejtiv

Dr_M ::

to je isto kot pri nokiinih telefonih.

ogromno modelov ma 240x320 z 262k barvami, ampak obstajajo v vsaj treh oz 4 razlicicah (toliko sm jih jest vidu). eni so fenomenalni, eni pa....srednja zalost.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

KontraCepec ::

Če ga zamenjam imam lahko torej z naslednjim (čeprav čisto istim modelom) več sreče?
Krijejtiv

bond007 ::

Točn tak ekran, kot si ga opisal imam jst na prenosniku tronote. Iste slabosti ma - črna ni ni čisto črna, če črn zaslon od zgoraj pogledaš postane svetel skoraj bel. KAr se tiče ekranov na prenosnikih eden najslabših, kar sem jih videl. PA sem prej mel še ceješi prenosnik, pa je imel proti temu bistveno boljši ekran. Ampak človek naredi marsikateri kompromis, če da za prenosnik 150k. Itak pa imam na prenosnik večino časa priklopljen zunanji LCD. Tebi pa svetujem, da vsekakor zamenjaš prensnika

KontraCepec ::

Po vsej verjetnosti ga ne bom vrnil. Močno sem se zajebal, da sem šel prenosnik kupit ravno v teh prazničnih dneh... tako da je že mimo tistih osem dni (20.dec sem ga dobil) v roku katerih je treba podjetje pisno obvestit, da odstopam od pogodbe in da hočem denar nazaj. Jeba!

Vedite pa vsi, da močno odsvetujem takšno kupovanje prenosnikov po pošti, ker nikoli zares ne veš kaj boš dobil. Naslednjič niti pomislil ne bom, da bi v eni internetni trgovini mogoče lahko prihranil tistih 20 jurjev. Stvar je OBVEZNO treba videt v živo.

...čez 5-6 let. Moja velika napaka!
Krijejtiv

destiny ::

Če si ga kupil preko spleta, je rok 15 dni, če ne še celo 30. Tako da imaš še čas da ga vrneš.

koyotee ::

Tako je, na vseh spletnih trgovinah imas 30dni da vrnes izdelek v original embalazi(pise da more biti se zaprta) ampak nima veze. Sam sem kupil ene zvocnike za v avto jih sprobal in mi niso bili vsec ter jih poslav nazaj(mimovrste.com). Np, so mi nakazali na trr denar in stvar je bila rešena.
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

SepoX ::

Po zakonu imaš 15 dni, da sporočiš odstop od pogodbe.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bright View, Anti Glare ... zaslon pri hp prenosniku?!!

Oddelek: Kaj kupiti
468670 (5863) bluefish
»

Kateri Sony Vaio ? pomoč..

Oddelek: Kaj kupiti
182191 (1778) luka_top
»

Core duo gericom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11912394 (7733) rokipoki
»

LG L2000C-SF

Oddelek: Strojna oprema
232410 (2111) Poldy
»

Sony VAIO TX3 s samo 1.25 kg in desetimi urami avtonomije

Oddelek: Novice / Procesorji
304314 (2812) Jst

Več podobnih tem