» »

Pretep...

Pretep...

«
1
2

Doman ::

Stvar je taka...

Včeraj se je v šoli pripetil fizični obračun, katerega udeleženec sem bil jaz.
Na hodniku smo čakali, da pride profesor v razred. Ta čas je po hodniku hodila profesorica, ki je bila lansko leto moja razredničarka. Z njo je bila oseba, ki sem jo prvič videl. Profesorici sem izrekel točno take besede: "Dober dan profesorica, kako ste?". Neznana oseba, za katerega se je iskazalo, da je njen sin je stopil do mene, in mi v zelo grobem tonu rekel: "Kaj žališ mojo mtko?". Rekel sem, da je nisem žalil in se odmaknil dva koraka nazaj. Fant je zopet stopil do mene, mi izrekel iste besede in me z čelom udaril v čeljust. Nato me je začel odrivati in zopet me je hotel udariti. Zato sem ga jaz, z pestjo udaril po obrazu. Še vedno ni odnehal in sem ga še nekajkrat udaril. Na prvi pogled je imel prebit nos, ustnico,morda še kaj. Potreboval je tudi zdravniško pomoč. Jaz mu nisem niti med samim pretepom izrekel nobene žaljive besede, medtem, ko je on začel žalit mene in vse okoli sebe. Imam 20 prič, ki so bile prisotne ob dogodku in lahko potrdijo mojo zgodbo. No, uglavnem... moti me to, da je ON poklical policijo in podal prijavo proti meni! Policaji so prišli.... Nato sem tudi jaz obiskal zdravniško pomoč, zaradi udarca z čelom. Zdravnica je v zapisnik napisala lažja telesna poškodba in navedla nekaj poškodb... On je polnoleten, jaz nisem... Smešno mi je to, da je on mene prijavil, ko bi to moral jaz narediti? Kaj naj naredim, ker je preveč očitno, da sem bil napaden in sem mu podal poškodbe v samoobrambi?

steev ::

Naj te ne skrbi, če imaš 20 prič. Pazi kaj podpisuješ. Če se je res tako zgodilo. Sam pa bi stopil do ravnatelja in povedal to okoli profesorice in sina.
:|

Doman ::

Podpisoval nisem še nič.
Bil sem tudi pri ravnatelju in mu razložil celotni dogodek. Rekel mi je, da napišem izjavo, o dogodku, ki sem jo tudi napisal.

perci ::

Oba bosta dobila kazen. Zakaj, vprasaj policiste. V glavnem, pritozi se in mirna bosna.

sidd ::

Če si jo že napisal, se jo drži, in pogovori se s pričami, da bodo pomagale, če bo potrebno.
no idea for signature
signed
I

ShowDown ::

Ja kaj pa njegova preljubljena mama in tvoja bivša razredničarka? Zraven je gledala?

Doman ::

@ShowDown

Da, gledala je. Ko je bilo konec ga je odpeljala ven in jaz sem šel lepo v razred. Čez 15 minut se je vrhnil. Po hodniku se je drl na ves glas, umirilo ga je šele nekaj profesorjev.
Ko sem jaz govoril s policaji je zopet hotel do mene, a sta mu to policista preprečila. Mi je rekel, da je to osebna zadeva in je bolje, da tako poračunamo, kot pa na ulici. Jaz sem bil čisto tiho (mrtav ladan-he).

@Perci

Oba?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Doman ()

luli ::

Vsak, ki stopi v šolsko stavbo in ni zaposlen ali dijak v vašem primeru mora biti najavljen in podpisan pri dežurnem učencu!
Verjetno se sinek ni podpisal, zato je bil storjen prekršek! Prijava šolskemu inšpektorju?

steev ::

A to je pa zakonu tako. Mislim da ne.
:|

Doman ::

Glede na to, da je sin profesorice sem skoraj 100% prepričan da so ga naknadno vpisali v list.

@steev

Po šolskem pravilniku je tako. Vsak zunanji obiskovalec šole mora dobiti začasno šolsko kartico.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Doman ()

KandazaR ::

Doman katera prfoksa pa je to? (če ni to državna skrivnost)

ShowDown ::

OMG. Kaj pri pi**i ji je moglo bit, da je gledala kako se njen sin spušča v nekoga za brezveze?

Doman ::

On je stopil do mene šele, ko je ona vstopila v knjižnico. Tudi če bi ga hotela spraviti stran, ga nebi mogla ker sem se ga šele jaz komaj losil.

'FireSTORM' ::

@perci:
ti bom opisal pretep na naši šoli ki se je zgodil pred tremi ali štirimi leti...udeleženci so bli štirje...
neznana oseba je šla v našo jedilnico, ta oseba prebutala najprej enega, nato še drugega...dve xy osebi
mi smo bli pa zunaj pred šolo, se zajbevali, smejali, skratka probali si popestrit šolski dan, brez kakih izivalnih for ali česarkoli
nakar ta neznana oseba pridrvi ven, stopi do mojega kolega mu stisne čelaka in stere nos...
in misliš da so kazen dobili vsi štirje? ne...samo "napadalec"...

torej ne vidim razloga da bi oba dobila kazen..
edino kak ti bodo policaji rekli, kot so tudi drugemu kolegu:
res je bila samoobramba ampak premočna, lahko bi blo bolj "nežno"
Those penguins.... They sure aint normal....

TRIROG ::

če mene prašaš tuki ne gre za prekoračitev silobrana , v končni fazi je doman verjetno v afektu ker napadalec ni odnehal s svojim napadom,in se počutil nadvse ogroženega ker je napadalec brez razloga napadal in zato pač ni samo 1x udaril kako je bila goržnja mišljena ni pomembno, važno je kako jo je doman razumel(v smislu napad na svoje telo ki verjetno nebi nehal dokler napadalec ni bil nevtraliziran-recimo po 3 udarcih)... predlagam ti da tudi ti proti njemu na policiji podaš ovadbo za povzročitev lažje telesne poškodbe,...

Calligula ::

Ma po drugi strani si pa ziher tezil in to rekel z namenom, da bi profesorico zajebaval. In tukaj fantu dam prav. Si predstavljam, da bi sam hitro koga okoli kepe, ce bi bil nespostljiv do moje mame. Ker vsi vemo ,da se profesoricam najeda.

To, da mas 20 pric-verjetno sosolcev-pa ne spremeni tega, da si bil verjetno ti provokator.
Saj ne, da je treba fizicno obracunavat ampak ni pa cisto nepricakovanu, da je fantu pocil film.

Pa ne vleci se ven, da si cisto lepo mislil kar si rekel. Ker vsi, ki smo kdaj bil v soli vemo kako je to zgledalo:D

@LOL ::

+1
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

kriko1 ::

Vseeno on je rekel:
"Dober dan profesorica, kako ste?"

Nič slabega, odvisno pa v kakšnem tonu je bilo rečeno. Doman?

hamax ::

Js sm ze nestetokrat pozdravu: Dober dan gospa profesor, kako ste?
in se nikoli nisem mislil zaljivo.

Doman ::

Omenjeno profesorico sem pozdravil z "prijateljskim tonom"(tako kot jo pozdravljam že 2 leti)aj sva bila vedno v dobrih odnosih. Nikoli ni bilo nobenih zamer, saj me je učila tak predmet, ki niti ni tako pomemben (umetnost). Žalitve ni bilo... mi je pa sin navzven deloval zelo čudno (kot da bi bil zadet oz. rahlo vinjen).

Kako ga prijavim, oz. rabim mnenja pravnikov, kaj s tem pridobim... (ne mislim denarno, saj mi ni do tega).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Doman ()

Longinus ::

Lepo pošlji odvetnika na njegov naslov da ga tožiš zarad poškodb in psihičnih problemov ki jih imaš od tistega dne in že imaš lep dohodek.
Vedno je bil na slabšem tisti kateri se je prvi fizično spravil na drugega zakaj bi potem dobila oba kazen popolnoma nerazumljivo.
Še ravnatelju bi zatežil da odstrani profesorco ki popolnoma nič ni naredila da bi preprečila ta pretep .Tukaj bi tudi morale bit sankcije.

Lp
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Longinus ()

@LOL ::

Tako Ameriško se sliši:\ Sej verjetno bi lahko kaj iztrži,l samo moško pa ne deluje ta način najbolj
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

Vajenc ::

Doman, jaz tvoji nedolžni zgodbi ne verjamem. On je polnoleten, ti nisi. Ne verjamem, da bi polnoleten sin učiteljice želel, za prazen NIČ, delati težave svoji mami. In ti si pretepel starejšega, se pravi, da si kar izkušen v tepežkah. Verjetno si bil "pameten" pred sošolci/sošolkami, potem pa si še nalomil sina od učiteljice. Jaz mislim, da si "car" na šoli, ne vem zakaj iščeš potrditev še na ST. Praviš, da si ga prvič videl, čeprav je sin od bivše razredničarke ? Ne kupim, mi smo vedeli katerega psa ima, kaj šele sina ;)

Calligula ::

Ce si slucajno slucajno iskreno povsem neskodljivo to rekel v kar malo dvomim, pa se pogovori z clovekom. Ce bo odstopil od postopka... pol OK. Zakaj namrec. Postavi se v njegove cevlje. Njemu se je ze zazdelo, da si imel slabe namene in je na nek nacin ravnal tako kot bi sin pac moral-zascitnisko ceprav verjetno res fizicni obracun ni najbolj primeren.

Skratka, ce mas moznost predvsem probaj situacijo ocistit in zakljucit tako ,da se ne vlece. Verjemi, da je profesorici zelo neprijetno zaradi tega.

Barakuda1 ::

Doman

da nista bila ti in ta prfoksa malce preveč intimna (včasih), zdaj se pa ne moreš sprijaznit, da si le mal prezelen za njo, pa ji še zmer težiš >:D

No, pol reakcijo njenga sina čist razumem, njeno pa tud >:D

Nejc Pintar ::

@Vajenc: zakaj bi model lagal pred celim STjem?

Sin profesorice je ravnal neodgovorno pa če jo je Doman še tako užalil. Pa kaj se to pravi da greš sredi šole fizično obračunavat z nekom, obenem pa svoji mami povzročiš še 100x več težav kot bi jih imela le z žaljenjem.

Tako obnašanje je primerno največ 10letniku. Ne pa 18letniku.:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Vajenc ::

Predvidevam, da sta se poznala že od prej. Ni pa seveda nujno. Le zgodba se mi zdi prelepa, za reality.

NiMH ::

se strinjam z pintarjevo izjavo :)
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Nejc Pintar ::

@Vajenc: odpri oči in se ozri okrog sebe. Sprehodi se kdaj zvečer po mestu, sploh po kakšnih bolj zakotnih krajih, videl boš da se ljudje tepejo kar malo za rekreacijo. Lahko pa greš tudi nekam v eno kmečko vas (ala Šenčur), prizori bodo podobni.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Vajenc ::

:D Ah ,to da se tepejo na ulici, namesto, da bi športali v "dvoranah", vem. Da pa polnoleten fant želi sprostiti svoje frustracije nad nepolnoletnim, prav v šoli svoje matere, katera se nahaja par metrov stran?! Ne, ne kupim.

Nejc Pintar ::

Beri nekaj postov više. Tudi če bi ji rekel "prekleta pizda..." bi polnoletnik ravnal zelo nekorektno, sploh v šoli svoje matere.:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Vajenc ::

No sej, če je bilo tako kot pravi Domen, se je učiteljev sin precenil in naredil neumnost. Vendar se mi zdi zgodba preveč idilična za Domna, da bi ji verjel. Bi morali slišati obe strani.

Sicer mi je pa všeč "rek", da dandanes ni nič več zastonj, še bunke si moraš zaslužiti ;)

John Abruzzi ::

Vsi vemo kako znajo ćifurji provocirati. Ko pa jih kdo na pi*** vžge se pa delajo da nič niso krivi (kot tukaj Doman).

marnit ::

Mal me moti odziv njegove matere... kar stala je in gledala? Kwa je bil taka gorila, da se ga ni upala zaustavit?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: marnit ()

NiMH ::

Ja kot pravi doman je stala i gledala...To mi ni logish zakaj bi pustila svojega sina in posledično tudi dobrega učenca (domnevam vsaj da je :D ) , ki jo je še tako ''prijazno'' pozdravil kar tako, da bi fizično obračunala...Če ne druga bi lahko vsaj posegla v pretep, saj domnevam da bi jo njen dragi sinček poslušal :D
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

marnit ::

Zdej sem šele dobro prebral, da avtor pravi, da se je pretep začel ko je ona odšla v knjižnico. Čeprav nekaj postov zgoraj pravi, da je gledala pretep a ni nič storila (lahko potem v zaključni fazi)...

Barakuda1 ::

Men se vse bolj in bolj dozdeva, da sem jez zadel v čem je bil problem >:D >:D

d0rK ::

Wuhu, spet tipicen S-T efekt. K ene stare babe ste. Pejte ze po svojo kopijo Direkta pa cez tist simfite.



Clovk je predstavu situacijo in v zvezi s to situacijo hoce pomoc. Ne rab vs da mu predstavlate svoje imaginarne verzije.

NiMH ::

Ja d0rK imaš prav...
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

celada ::

Ah dej dej vrjem mi da profesorica nebi mogla dati tadva mulca narazen, ko so ljudje v efektu rabis ponavadi dva da drzita enega (pod predpostavko da so vsi enako mocni), tko da dvomim da bi ga ona lahko drzala nazaj.

NiMH ::

Dobro no sam če pravi da ma 20 prič bi se lahko valda štirje najšli da bi jih narazn spravli...a ni logish??
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Gr0unD Zer0 ::

glavno da si ti njega bolj narezal kot on tebe... ce sem jaz prav razumel.
če maš priče pa še tolko boljše, lahko kaj iztržiš...
malo do psihiatra, kak te je strah po ulici it itd.
pa poškodbe... rečeš da te glava full boli zadnje cajte, pri par doktorih potrkaš

Doman ::

@Vajenc
Doman, jaz tvoji nedolžni zgodbi ne verjamem. On je polnoleten, ti nisi. Ne verjamem, da bi polnoleten sin učiteljice želel, za prazen NIČ, delati težave svoji mami. In ti si pretepel starejšega, se pravi, da si kar izkušen v tepežkah. Verjetno si bil "pameten" pred sošolci/sošolkami, potem pa si še nalomil sina od učiteljice. Jaz mislim, da si "car" na šoli, ne vem zakaj iščeš potrditev še na ST. Praviš, da si ga prvič videl, čeprav je sin od bivše razredničarke ? Ne kupim, mi smo vedeli katerega psa ima, kaj šele sina ;)


Verjameš ali ne, on JE za prazen nič želel delati težave svoji mami.
Ne, z nekom sem se nazadnje tepel v šestem razredu. Nisem bil "pameten" pred sošolci a sem ga nalomil. In ne rabim nobene vaše potrditve tukaj, vprašal sem le za nasvet. Zakaj bi videl njenega sina že prej? Mar profesorji vlačijo svoje otroke v šolo?

@Calligula
Sem se jaz hotel pogovoriti, pa je preveč divlji.

@Barakuda1
Ne, ni to ta profesorica, ona poučuje v OŠ.

@_Fredi_
Praviš da sem čefur? To bi bila žalitev...

@loup
On me je napadel šele, ko je ona vstopila v knjižnico. Nato je med pretepom prišla na hodnik. Vrata so oddaljena le en meter od tam, kjer sem jaz stal.

Jaz sem samo prosil za nasvet, saj nisem bil še nikoli v podobni situaciji. Ne vem kako tečejo stvari, glede sodišča...
Ne rabim nekih pridig... jaz sem hotel na lep način pa ni šlo.

ŽirC ::

On je polnoleten, jaz nisem...





Tole bi pa moralo se zanimivo postati >:D


Lp, ŽirC
aks.rula.org

NiMH ::

ŽirC mogoče je da ma starost tak nareto pač?? never pomisliti na to?
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

ŽirC ::

Možnosti je pač več....


Lp, ŽirC
aks.rula.org

Doman ::

Vi pa res komplicirate:\

trence ::

Zakaj preprosto ne morete verjeti človeku na besedo. Izpeljanke povedanega so stvar osebne presoje.

Kaj pa Google pravi na spletno stran "www.doman.si"?

NiMH ::

no saj imaš prav žirc samo če je v besedilu navedel da ni polnoleten mislim da to pove vse...
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Doman ::

Nisem polnoleten...
In kaj ima stran veze s to temo?
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Profesori širi laži in govori neresnico drugim staršem (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
629148 (5817) r3dkv1c4
»

Vabilo na sejo senata (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5314898 (13560) gzibret
»

Kako spravit prepotentnega tipčka, da bi čimbolj nasrkal? :-) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
817709 (5349) leinad
»

Dobil popravca pri MA (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
887694 (5661) klemen22
»

izsiljevanje...kaj naredil? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11721221 (18866) Nejc Pintar

Več podobnih tem