» »

photoshop zgodovina

photoshop zgodovina

Alfonzo ::

Zanima me kje bi lahko dobil kaj od photoshopove zgodovine in razvoja. Če se da v slovenščini.

Ziga Dolhar ::

V članku v enem od preteklih Jokerjev, ne dolgo nazaj.
https://dolhar.si/

Alfonzo ::

A za na internetu pa noben ne ve da bi blo kje?

Self-Defence ::

Za začetek lahko malo pogledaš sem.

LP

netanyahu ::

BorutOoo ::

Photoshop uporabljam že 3 leta skoraj vsak dan v našem podjetju z arhitekturo. To je program, brez katerega ne morem biti pri računalniku. Ko včasih doma pogledam malo na rač, pogledam malo novice na internetu, si narihtam muziko, in odprem photoshop, ter delam stvari, za katere bi lahko rekli da je čudež, kaj ta program zmore. trenuto delam sliko kako bi zgledala hipa, ki so jo naši arhitekti naredili za nekega podjetnika, jaz pa delam to hišo, kako bi izgledala zraven maribora v skriti lokacii.potem naredim efekte ipd. Ker je našo podjetje tudi 20% lastnik domačega vesoljskega centra, se malo tudi poigravamo s temi skikami. S Photoshopom sem naredil že na milijone fotomontaž, ipd. Photoshop je odličen tako za začetnike kot za profesionalce, katerim je tudi namenjen. skratka, uporabljam ga že 3 leta, in še vsakič ko kaj delam odkrijem nekaj novega. da se čez nekaj da narediti, in čez tisto se še da kaj drugo narediti.

Photoshop ima same svetovno priznane inženirje, ki pomagajo sestavljati ta program. Kot tudi lahko vidite na internetu imena, kateri so ga sestavljali. Notri najdete tudi ime slovenca Janez Petek, ki je sodeloval pri projektu opcije Layer. Prvi photoshop so delali 2 leti, kateremu so sledili vsak teden novi uploadi.Danes pa različica CS3 melje vse kar lahko program zmore s sliko. Edina pomanjkljivost je še ta, da bodo do leta 2009 probali izdati novo različico photoshopa z najnovejšo in za nakatere najnujnejšo opcijo/dodatkom - povečati velikost slike za 10x brez večje izgube kvalitete slike. Kot sem prebral na njihovi spletni strani, bodo to poskušali sestavljati tudi inženirji FBI in CIA (FBI in CIA uporabljata uradno tudi ADOBE programe ki so narejeni samo za njih), kateri delajo programe za omenjeni agenciji za večkratno povečavo slike, da tako lažje vidijo osumljenca in najdejo na kockasti sliki še zelo majhen predmet. Ta projekt bo zelo drag, zato bi naj naredili poseben program namenjen ravno temu, kar pomeni da bi nas leta 2009 presenetila 2 nova vrhunska adobova programa.

No, najbolj sodoben program ki ga je kdaj podjetje Adobe naredilo je ravno Photoshop CS3, katerega uporablja ameriška vojska in vesoljska agenciha NASA. In še nekaj glede ameriške vojske in NASE ... Uporabljajo najsodobnejše računalniško tehnologijo in najsodobnejše programe, o katerih mi navadni smrtniki lahko sanjamo! Ameriška vojska in NASA pa uporabljata programe ki so veliko boljši od Adobovih!

Ampak ADOBE je že vpisana v zgodovino kot najboljšo podjetje s programsko opremo.

opeter ::

BorutO, ti je Adobe kaj plačal? :|

Ker to kar berem, je čisti marketing. Photoshop uporabljam vse od verzije 3.0, ampak to kar sem zgoraj prebral...

...in odprem photoshop, ter delam stvari, za katere bi lahko rekli da je čudež, kaj ta program zmore


Program je točno toliko sposoben, kolikor sposoben je njegov uporabnik.

simont ::

Pa še z zgodovino nima veze... uporaba Adoba PS tri leta ni kak velik mejnik za izgradnjo oz. izdelavo čudežev, sam ga uporabljam že več kot 7 let pa čudežev še nisem zasledil kaj šele izdelal...

opeter ::

Za Axona:

odlična stran z zgodovino Photoshopa - Link
Ostali zadetki na Google - Photoshop History


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe Photoshop

Oddelek: Programska oprema
447030 (914) KTr1sk
»

Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7117612 (14684) ST-777
»

Vdor v Adobe prizadel tri milijone uporabnikov, odtujena tudi izvorna koda izdelkov

Oddelek: Novice / Varnost
2110460 (7386) LightBit
»

Photoshop seminarska

Oddelek: Šola
91025 (822) Axl Rose
»

Adobe CS3 + Windows 2003

Oddelek: Pomoč in nasveti
6849 (712) Cokolesnik

Več podobnih tem