» »

sodnija in 2 sv vojna in po krivem zaprti ljudje

sodnija in 2 sv vojna in po krivem zaprti ljudje

1
2
»

LordTado ::

lahko prideš pa ti pokažem kako se navije in zrihta sistem:)

samo po ustrezni tarifi:))

Ziga Dolhar ::

Zaklep & opozorilo na Pravila.
https://dolhar.si/

Barakuda1 ::

Moj zadnji prispevek v tej temi.

To, ali sem ali nisem (v realnem življenju) odvetnik, sploh ni pomembno.
To, kaj sem po poklicu, tudi nisem nikjer javno objvaljal, ali se na to kliceval. So pa nekateri uporabniki (med njimi tudi moj somoderator v tem odelku) zaradi nekaterih mojih prispevkov, prišli do logičnega zaključka, kakšen naj bi bil moj poklic.
Vendar kot že rečeno, in to še enkrat povdarjam - kaj je moj poklic v realnem življenju, z mojimi aktivnostmi na tem forumu nima nič skupnega, zato je tudi povsem odveč mešati moje zasebno življenje z mojimi moderatorskimi pravicami in dolžnostmi na tem forumu.

LordTado,

tvoji prispevki so bili torej potrebni odziva, neglede na to, kaj sem jaz po poklicu.
Grobo si se namreč prekršil zoper samo človeško dostojanstvo, še posebaj pa si bil žaljiv do specifične poklicne skupine, kater delovanje dobro poznam.
Ne bi me zmotila korektna kritika odvetništva, kot tudi ne, če bi imel toliko osebnega poguma in dostojanstva in se vsaj potem, ko si bil javno pozvan, da obelodaniš osebo, katero si tako očrnil (tudi sam namreč preziram odvetnike, ki bi /ali pa morda celo res/ tako grobo teptajo in kršijo kodeks odvetniške etike).
Pa nikar ne misli, da sem odreagiral tako zgolj zato, ker si nekorektno napadel odvetnike.
Tisti, ki bolj redno spremljajo ta oddelek vedo, da sem se pravtako uprl nekorektnemu in neargumentiranju blatenju predstavnikov RKC ali katerekoli druge religije, čeprav sem njih oster nasprotnik.

Moj odziv na nekorektne in žaljive zapise torej ni v ničemer izjemen.

Pričakujem pa kot moderator, da boš v bodoče svoje pisanje prilagodil tako vsebini teme, kot tudi sami začrtani "politiki" tega odelka kot celote.
Poleg oddelk Z&T, je odelek PČ namenjen resnim in poglobljenim debatam, ne pa nekim povšalnim in nekorektnim obtoževanjem, samo zato, da bo stvar videti bolj "in" "oh in sploh".


V bodoče zato v prvi vrsti predvsem poskrbi pri sebi kako in kaj pišeš, saj se s tabo kot moderator sploh več ne bom spuščal v kakršnekoli debate, pač pa bom le ukrepal, strogo po pravilih ST.

Barakuda1


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GERICOM 26" TFT-zaslon za 249€?

Oddelek: Kaj kupiti
244516 (3446) driver_x
»

prometna in odškodnina čez čas

Oddelek: Loža
293755 (2101) andromedar
»

vojna odškodnina

Oddelek: Loža
122472 (2065) lepovreme
»

menjat grafo ali kej

Oddelek: Strojna oprema
221339 (1102) mtosev

Več podobnih tem