» »

UFO Area 51 - The Alien interview

UFO Area 51 - The Alien interview

««
3 / 12
»»

Manu ::

Določanje realnosti je težko opravilo, ker moramo presejati med:
- namišljenimi dogodki povprečnih ljudi,
- namernih zavajanj s strani medijev, posameznikov, organizacij, skrite vlade,
- nesporazumov predvsem s strani navadnih ljudi, ko zaradi neznanja zamenjajo nekaj zemeljskega za nezemeljskega,
- realnih neposrednih izkušenj navadnih ljudi,
- realnih neposrednih izkušenj verodostojnih ljudi, ki so bili priča dogodku zaradi svojega poklica,
- nepredvidljivosti prikazovanja nezemljanov in njihovih plovil glede na njihove nam neznane namene.

Ne moremo trditi, da ni nezemljanov. Vse kar lahko naredimo je, da imamo odprt um in (zaradi zrdavega razuma) moramo dopustiti možnost tudi takim zaključkom.

Vsak sam pa lahko verjame v kar hoče. Glede na zgornje alineje je povsem v skladu, da si vsak sam ustavri mnenje o tej temi.

Govoriti in se obnašati, da so "beliverji" nekakšni manjvredni ljudje je ravno tako nerazumno in nestrpno. Zaradi takega odnosa mnoge verodostojne priče tudi z verodostojnimi dokazi ne želijo priti v javnost zaradi možne diskreditacije "anti-belivarjev".

PacificBlue ::

@Manu
Se čist strinjam s tabo..
Sicer ima čist vsak pravico do svojega mnenja..ampak vseeno bi vprašal te anti-believerje zakaj je ta fenomen(skupaj z vsemi pričevanji, posnetki,različnimi "dokazi"..) tako razširjen oziroma zakaj sploh obstaja? mogoče zaradi razvoja tehnologije(kamere, fotoaparati, internet)..če pogledamo nekaj sto let nazaj..o tem ne obstaja veliko dokazov..nekaj zelo zanimivih si lahko pogledate tukaj.. KLIK
Kot drugo v preteklosti je bilo mogoče o zem nevarno govoriti..si bil lahk hitr na grmadi:)) ali pa so si ljudje vse to predstavljali kot božja znamenja..nekateri celo pravijo, da naj bi se ravno to zgodilo v Fatimi..
Kakorkoli..kljub vsem temu bi rad povzel Arthurja C. Clarka, ki je dejal da je strašno,če v vesolju nismo sami..oziroma, da je strašno če smo...

Matev ::

vsemi pričevanji, posnetki,različnimi "dokazi"..


misliš slik take kvalitete:


lej če bi bil alien bi se ga pa že splačalo slikati z čim boljšim kot najslabšo možno kamero

poglej recimo kaj lahko amater z fotrovim fotičem posname:
http://www.slo-foto.net/galerija_kategorija-23.html

ne misedja govort da ameri v največji tajni bazi na svetu niso imeli vsaj ene navadne kamere

Manu ::

misliš slik take kvalitete:


(in ti si ga posnel iz youtuba, ki nudi originalno kvaliteto dokumentarca, ki je ponudil najboljši posnetek originala?)

To je izsek iz videoposnetka. Domnevam, da posnetek ni bil namenjen za prikaz dokazov navadnim državljanom ali pa za gledanje na hdtv ...

Najbolje bi bilo, ko bi nekdo iz baze, ki misli, da bi ti posnetki morali iti v javnost moral reči tamkajšnjim snemalcem, da naj uporabijo boljše kamere, da bodo posnetki bolj kvalitetni, ker jih namerava prikazati v javnost, javnost pa zahteva posnetke v najboljši kvaliteti, ker drugače posnetki za ljudi ne bodo verodostojni ...

lej če bi bil alien bi se ga pa že splačalo slikati z čim boljšim kot najslabšo možno kamero


1. In zakaj misliš, da bi se ga splačalo posneti z boljšo kamero? Ker jih nameravajo pokazati na CNN-u? Za njihove potrebe zadostuje. Šefi pogledajo kot informacijo in ne kot 3d učinki z 7.1 zvočnimi efekti ...

Kaj pa, če je intervju snemalo več kamer, ta pa je bila le zgolj varnostna ali pa namenjena zdravstvenemu osebju (glede na prikaz srčnega utripa - sklepam), ta oseba pa je imela dostop le do tega posnetka?

2. In če je vse skupaj samo nateg, zakaj pa so v ameri, kjer skoraj vsak najstnik poseduje navadno kamero (s katero po tvoje lahko vsak amater naredi zelo dobre posnetke) ravno posneli z najslabšo možno? Da bi ja ljudje ne verjeli v nateg, domnevam.

Ni nobenega razloga, da takšni posnetki ne bi bili verodostojno dokazno gradivo za obstoj nezemeljskih bitij.

Matev ::

manu

nek varnostnik (viktor) je ukradel videoposnetek in ga sedaj kaže po spletu

in JA v natančno takšni kvaliteti kot vidiš

PacificBlue ::

@Matev

Ja in kaj potem če je v taki kvaliteti..navsezadnje bi lahko bil posnet še v slabši kvaliteti..A še nisi videl kdaj posnetke varnostnih kamer?Ni to neka kvaliteta..

Thomas ::

Kaj pravijo trezni:

So I changed my mind. I now take the null hypothesis very seriously: that Sagan and Shklovskii were wrong: that the number of advanced technical civilizations in our galaxy is exactly one, that the number of advanced technical civilizations in the universe is exactly one.What is the implication of the possibility, mounting a bit every day, that we are alone in the universe? It reverses the millennial progression from a geocentric to a heliocentric to a Milky Way centered universe, back to, of all things, a geocentric universe. We are the solitary point of light in a darkness without end. It means that we are precious, infinitely so. It means that nuclear or environmental cataclysm is an infinitely worse fate than we thought.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Matev ::

A še nisi videl kdaj posnetke varnostnih kamer?


čaki - govorimo o sliaknju nečesa kar popolnoma spremeni naše dojemanje sveta in življenja - slikanje nečesa kar vrže vso religijo in mit o bogu v popolnoma drugo luč
govorimo o dogodku ki presega vse kar je bilo kdaj narejenega in kar bo - prvi kontakt - spoznanje da nismo sami - spoznanje da je planet zemlja en od vsaj dveh svetov...


in za to priložnost - so oni šli in slikali z kamero z 100x100 piksli ločljivosti

ja - veš de

'FireSTORM' ::

Matev: se popolnoma strinjam. :D
Those penguins.... They sure aint normal....

BigWhale ::

Alieni so, ker je posnetek na youtube!

PacificBlue ::

@Matev

Ma kako čudno ti razmišljaš...to si tako napisal, kot da bi bil to sploh prvi video posnetek aliena..Kaj pa če je ta posnetek samo eden izmed tisočih? Koliko teh posnetkov še obstaja?..po mojem še ogromno, ker že leta 1954 naj bi predsednik Zda Einsehower podpisal tako imenovani Grenada Treaty sporazum z nezemljani tako imenovanimi Greyi--ta ki je bil na tem posnetku--..Sporazum je bil namenjen izmenjavi tehnologije..Če pomislim, v 60 letih začetek elektrotehnične revolucije, nove tehnologije-stealth tehnologija naj bi izvirala od nezemljanov..kasneje v 70 in 80 letih razvoj računalnikov--mikročipov...Veš svet je zelo skrivnosten,veliko bolj kot misliš..Zato jaz imam spoznanje, oziroma vem, da nismo sami..Če ti misliš da ni tako, pač O.K--to je tvoje mnenje..Samo, če se izkaže, da je res, da obstajajo nezemljani..koga bo to bolj presenetilo oz. šokiralo..mene ali tebe?..

“Today Americans would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order; tomorrow they will be grateful. This is especially true if they were told there was an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead with world leaders to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well being granted to them by their world government.”
- Henry Kissinger speaking at Evian, France, May 21, 1992 Bilderberg meeting. Unbeknownst to Kissinger, his speech was taped by a Swiss delegate to the meeting.(Vir: http://aftermathnews.wordpress.com/2006/11/11/aliens-could-attack-at-any-time-warns-former-mod-chief/)

MadMicka ::

PacificBlue, če misliš, da so vesoljci "krivi" za razvoj elektrotehnike in elektronike, potem sem prepričan, da bi bil Matev bolj šokiran od tebe, če bi se vesoljci odkrito pokazali širši javnosti. Itak ob tako širokem pogledu na Svet tebe ne more nič več šokirati :)

AlexP ::

Napredek je ena izmed največjih zablod človeštva. Pojem "napredka" si je izmisli človek, ostale živali tega ne poznajo. In čisto možno je, da ko človek doseže neko stopnjo napredka, se ponovno vpraša kaj to napredek sploh je? Ali to pomeni exponentno širjenje v neksončna prostranstva vesolja, ali pa se raje prepusti napredku na neki višji duhovni, misleni, imaginarni ravni, se pravi da si v možgane zapičijo neke super advanced aparature, ki jim omogočajo da se zatopijo v nek svoj fantazijski svet(ala star trek holodek), kjer lahko občutke kot so strah, zadovoljstvo, ki ga čutiš ob raziskovanju, hrepenenju ali sexu močno ojačajo, in zato potemtakem napredek v fizičnem svetu zaustavijo. Zato po mojem mnenju ne vidimo vesoljcev, v našem osončju, ker več ne "napredujejo" v našem pomenu besede.

jype ::

Thomas, citira nekoga> that Sagan and Shklovskii were wrong: that the number of advanced technical civilizations in our galaxy is exactly one, that the number of advanced technical civilizations in the universe is exactly one.

Uh, ti nas bodo ziher sesuli :)

Manu> 1. In zakaj misliš, da bi se ga splačalo posneti z boljšo kamero?

Se povsem strinjam s tem. Z boljšo kamero ko snemaš, bolj moraš paziti, da vesoljcu kje iz glave ne štrli pena ali stiropor, pa da ni kje slabo poštrihan.

Manu ::

in za to priložnost - so oni šli in slikali z kamero z 100x100 piksli ločljivosti


Matev - ti kot da me nisi razumel kaj sem napisal.

Ti si na forum prilepil mini slikico tega posnetka, ki si ga domnevam dobil na youtube.

Kot pa veš, youtube zniža kakovost originalnega posnetka ter ga tudi zmanjša.

Ustvarjalci so v original dokumentarec vstavili posnetek, ki so ga dobili od tega tipa, mogoče s tem zniža njegovo originalno kakovost.

Original posnetek je kopija dejanskega posnetka, ne vemo pa kako je kopiral original posnetek (je original posnetek digitalen ali analogen?, na kakem mediju je kopiral? itd...)


Poleg tega sem pojasnil, da je dotični posnetek verjetno namenjen čisto drugačnim namenom in zato kvaliteta, kot si jo ti domišljaš za ta namen ni pomembna.

Če skrivajo obstoj nezemljanov, zakaj bi sledili tvoji logiki in bi posneli v najboljši kvaliteti? Kot sem že omenil, posnetek je verjetno namenjen zdravstvenemu osebju (domnevam zaradi srčnega utripa na posnetku). Tako počnejo tudi v zdravstvenih ustanovah. Posnetki (odvisno od namena) niso vedno v najboljši kakovosti (ali rezoluciji), ker jih za svoje namene ne potrebujejo!

Pravzaprav, preberi zgoraj kar sem že napisal.

Alieni so, ker je posnetek na youtube!


Kaj pa ima youtube s tem v zvezi??? Domnevam, da si samo dobre volje in si se malo pohecal ...

PacificBlue ::

@Madmicka

Šokira me lahko edino to, da smo v vesolju sami:)

PacificBlue ::

To me malo spominja na stare čase, ko je Cerkev še tako zavzeto trdila, da se Sonce suče okoli Zemlje..koliko mrtvih je bilo treba, da so spoznali, da se motijo..

Smurf ::

>To me malo spominja na stare čase, ko je Cerkev še tako zavzeto trdila, da se Sonce suče okoli Zemlje..koliko mrtvih je bilo treba, da so spoznali, da se motijo..

Mene tudi.

Recimo sam ne razumeš razvoja elektrotehnike in elektronike in jo zato prepisuješ nekim "višjim silam" - nezemljanom.

Poleg tega verjameš v nekaj brez kakršnegakoli znanstvenega dokaza.

Ugani na kateri strani si :\ .

BigWhale ::

Ja, ce pogledamo hubblov ultra deep field posnetek potem vidimo da je na njem vsaj 3000+ galaksij, ki ima vsaka vsaj kakih 300 milijard zvezd!

Tukaj pa definitivno ne moremo biti sami in definitivno so nas iz kake take galaksije ze obiskali, 10.000 svetlobnih let stran in do sem bi s svojimi nadsvetlobnimi pogoni z antimaterijskim izgorevanjem ze morali priti!

Eisenhower in ZZTYGULL sta skupaj kadila kubanke in se rezala Castrotu. Grem stavit!

PacificBlue ::

@Smurf

Najprej.. jaz se ne delim na nobeno stran..nisem na tej ali oni strani..sem kar sem..Ali ti misliš v tem smislu če nisi z nami si proti nam?..To me spominja na nekaj čisto drugega...

Če bi ti recimo vedel, kako v resnici deluje svet(mislim na centre moči, na lobije in kdo so vsi ti ljudje za zaveso) ne bi napisal teh neumnosti...Pa jaz ne potrebujem znanstvenega dokaza..lejga..Ravno v tem je finta, vsi tukaj ki ste anti-beliverji..vsi tako zavzeto čakate na neki znanstveni dokaz, da življenje obstaja, da obstajajo nezemljani..ne znate oziroma nočete razmišljati s svojo glavo..ovčke ste in nič drugega...Znanstveniki v veliki večini ne verjamejo v Nlp-je..zakaj? ker se skoz sprašujejo, odkod dobijo potem ta plovila toliko energije, da priletijo iz tako oddaljenih ozvezdij do nas...razmišljajo v svojih okvirih..okvirih, ki so se jih naučili v šoli, potem na faksu in kasneje pri znanstvenem delu..podobno razmišljate vi..pač takšno je trenutno življenje...učimo se od staršev. učimo se v šoli in na faksu..in tukaj vmes seveda ni prostora za take stvari, kot si Nlp-ji, nezemljani..itd..Zakaj ne? Ja ker ni znastvenega dokaza..In zakaj ga ni?..Mogoče nekateri nočejo,da pride takšna stvar v javnost, da nekatere vlade po svetu, najbolj pa ameriška, sodelujejo z nezemljani..Kdo mislite, da kontrolira velike medije?(reuters, cnn,bbc..itd)..tukaj pozabite na naše slovenske medije..saj samo povzemajo novice in posnetke od teh velikih medijev..lotite se mal raziskave kdo je lastnik teh medijev...
Zakaj sem tako prepričan v vse to?..Ker sem se z tem ukvarjal 10 let in verjemite, da znam ločit plevo od resnice..kot drugo pa dogodek, od katerega je že minilo skoraj 20 let..sicer se nespomnit točno, ker nisem videl vsega..ampak spomnim se prestrašene mame..o tem še zdaj noče govoriti preveč..pač da so bile ene velike luči v zraku..par 10 metrov vstran od hiše..Saj pravim svet je veliko bolj skrivnosten kot si mislite...

Video posnetek govora Phila Schneiderja(geodeta, ki je sodeloval pri gradnji velikih podzemnih baz):

http://video.google.com/videoplay?docid...

Še v tekstovni obliki, če se kateremu ne da gledat:

http://www.theforbiddenknowledge.com/ha...

In pa kako naj bi uporabili alien technology za izdelavo tranzistorja:

http://www.abovetopsecret.com/pages/acc...

Smurf ::

Torej priznaš da ni nobenega znanstvenega dokaza>:D.

Nadaljna debata torej ni potrebna.

Bom pa še najprej z užitkom bral absurdnosti tukaj :D.

PacificBlue ::

@BigWhale
se strinjam..posebno, da sta kadila cigare:D

Saj če pogledamo vse velike svetovne civilizacije..od egipčanske do majev, aztekov..vsi so gradili velike, neverjetne piramide..še danes ni znanstvenega dokaza,kako so jih gradili..spomnim se da se o tem nekje bral,da so položili pod kamen magičen papirus, ki je povzročil da je klada lebdela..levitacija torej? torej če še pri egipčanih ne znamo ugotovit kako so gradili piramide, kako bomo potem imeli znanstven dokaz, da nezemljani obstajajo..??Mogoče bo pa enkrat le pristal kakšen ufo na kakšnem mercatorjevem parkirišču, da ga boste videli...>:D

Potem storije o Atlantidi, o Shangri-la, o skrivnih krajih..zakaj le obstajajo ti "miti"?? Da nam ob večerih ne bi blo dolgčas..ali je le kaj resnice na tem?
Potem spomnim se nekega plemena iz Afrike..Dogoni.. Link..Oni so vedeli za zvezdo Sirius B, še preden je bila sploh odkrita..preberite si cel članek od njih zelo je zanimiv..Pravijo, da od tam tudi prihajajo..to informacijo naj bi posredovali iz roda v rod..

Potem kako bi lahko gradili egipčani in ostali takšne piramide..imeli tako veliko znanje..Prav zanima me kaj vse se je skrivalo v Aleksandrijski knjižnici..Mogoče jim je bilo pa to znanje posredovano..od bolj razvitih bitij..beyond the stars...

PacificBlue ::

Torej priznaš da ni nobenega znanstvenega dokaza. Nadaljna debata torej ni potrebna. Bom pa še najprej z užitkom bral absurdnosti tukaj


Ja seveda je logično, da ni nobenega znanstvenega dokaza.Če bi bil te teme sploh ne bi blo:) ..če razumeš termin znanstveni dokaz..Lahko so samo znanstvene hipoteze..ki pa ne pomenijo skoraj nič..
Pravim pa, da ostalih ne-znastvenih dokazov je pa na pretek..ampak ker niso verificirani s strani pravih znastvenikov, ne pomenijo nič..za tiste, ki ne verjamejo.Ker vsi čakajo na pravi znastveni dokaz..tega pa ni..in ga verjetno tudi ne bo kr tk..zakaj pa sem pa v predzadnjem postu napisal...

Zame je absurdnost, da ti praviš da nezemljani ne obstajajo..preberi kaj je BigWhale napisal..in pomisli še enkrat.

Zgodovina sprememb…

Smurf ::

>spomnim se da se o tem nekje bral,da so položili pod kamen magičen papirus, ki je povzročil da je klada lebdela..levitacija torej? torej če še pri egipčanih ne znamo ugotovit kako so gradili piramide, kako bomo potem imeli znanstven dokaz, da nezemljani obstajajo..??

Ah dej no, prav nobene levitacije niso potrebovali
http://touregypt.net/featurestories/pyr... ali pa neke visoke tehnologije.

Da so dogoni vedeli za zvezdo Sirius B ni bilo nikoli dokazano.

In mislim, da je bil BigWhale sarkastičen.

PacificBlue ::

@Smurf

Jaz preberem tiste linke, kar jih objavim..ne bi blo slabo če bi jih ti tudi..

Regardless, what is clear is that a set, standard method for building ramps and using other devices to lift the pyramid construction materials did not exist throughout the Old and Middle Kingdoms of Egypt. Future excavations may tell us more about pyramid construction, but as is very often the case, there are simply no simple answers to the complex question.


In kaj rabiš dokaz za Dogone? če to je dejstvo..

Nejc Pintar ::

In potem PB loči kdo misli resno in kdo ne. In loči fejk od tapravih. Pa še enega sarkazma ne razume.

Ko pa bo PB poznal načela fizike, evolucije, psihologije in še kaj, bo pa vedel, da klati buče.
Obstaja možnost da obstajaj v vesolju še kakšna xy civilizacija, da bi se srečali je pa limita blizu 0 (nič).
Lahko je biti prvi, če si edini!

Manu ::

Jaz puščam možnost, da nezemljani obstajajo. In da so "svetlobna plovila" njihova plovila.

Še posebej zato, ker je kar nekaj verodostojnih prič, ki so pripravljeni pričati pod zaprisego o dogodkih katerim so bili priče (govorim o zanesljivih pričah, ki so opravljali profesionalno delo ob takih dogodkih).

Razna prepričanja, kot: "ker posnetek ni bolj kakovosten, kot si predstavljam, da bi kakovosten moral biti, ne verjamem v verodostojnost takega posnetka" je popolnoma nepomemben.

Spominja me na preteklost, ko so se ljudje posmehovali znanstvenikom tistega časa, ko so prinašali kakšno novo spoznanje.

Virusi in bakterije so milijone let obstajali vse do danes, znanstveni dokaz (mikroskop in ostali posredni dokazi) pa smo dobili šele kakšno stoletje nazaj.

Človeštvo ne ve še vsega. To je dejstvo. Obstaja veliko nam neznanih stvari, dimenzij itd.. ne da bi se tega zavedali in imeli kakšen "znanstven dokaz".

Še to: veliko vas je, ki niste sposobni podati kakšne dobre argumente ali proti argumente, ampak ko vam zmanjka se poslužujete posmehovanja, sarkazma, nestrpnosti itd... Še edino thomas je podal kakšne misli in argumente in se ni posluževal kakšnih nizkih udarcev.

Pogovor bi moral temeljiti na argumentih in proti agumentih, brez nestrpnosti itd...

PacificBlue ::

@ Nejc Pintar

In potem PB loči kdo misli resno in kdo ne. In loči fejk od tapravih. Pa še enega sarkazma ne razume.

Hehe..tole si pa zelo pomešal prijatelj..:)

Ko pa bo PB poznal načela fizike, evolucije, psihologije in še kaj, bo pa vedel, da klati buče. Obstaja možnost da obstajaj v vesolju še kakšna xy civilizacija, da bi se srečali je pa limita blizu 0 (nič).

Pa fant..star si 18 let..a da že tako veliko veš ti..no potem me pa rasvetli...

PacificBlue ::

@Manu

Ja se strinjam s tabo..predstavljam svoje trditve na argumentih..saj v tem je point a ne?Je pa res, da če mislijo se nekateri tako jalovo obnašat..potem lahk kr zaklenete temo..

Matev ::

kvaliteta se s snema jem ne izgubi kar tako

če je uslužbenec res ukradel video kaseto in jo nesel javnosti ter so posneli oddajo o tem...

potem bi morala biti kje na netu kaka noprmalna slika iz te kasete

kdor je uganil da višje kvalitete ni - ta naj si zaploska

tu

sedaj - ali je stvar tako nevredno naše pozornosti da niti ustvarjalci dokumentarca niso dali na net - kot pravite "neznižane verzije"

ali pa te neznižane verzije enostavno ni

Hardstyle ::

Kaj pa če so nezemljani enaki retardi kot mi in nimajo tehnologije, da bi nam poslali signale oz. dali vedeti, da tam nekje nekdo obstaja?
Kaj pa če so nezemljani izumrli zaradi kake naravne katastrofe in več ni nikogar, ki bi nas obiskal?

Jaz verjamem, da v takšnem vesolju nismo sami zato, ker je to preprosto prevelik prostor, kjer lahko obstajajo planeti podobni našemu. Mislim pa, da je možno tudi, da nezemljani niso nam enaki ampak mogoče dihajo vodo in pijejo zrak.

DarwiN ::

Da boste te zadeve enkrat za vselej razčistili, si dajte ogledat ta dokumentarec:
World gratest hoaxes - Secrets finally reveled

Drugač pa , če koga zanimajo te paranormalne zadeve, vam toplo priporočam radijsko oddajo Coast to Coast. Oddaja ima čez 100 miljonov zvestih poslušalcev po celem svetu in je zares vredna svojga "denarja"...
njihova stran : Coast to coast

PacificBlue ::

@Matev

Original posnetka ima samo ta Viktor..verjetno je tisto boljše kvalitete..

@Hardsyle

Verjetno so res tudi kakšni manjrazviti..sam smešno kako bi pravili mi živalim(če obstaja neka korelacija z našim planetom) iz drugega planeta? alieni?:D

Matev ::

Original posnetka ima samo ta Viktor..verjetno je tisto boljše kvalitete..


viktor je v javnost dal posnetek ki je enak kvaliteti: bolne čivave ki je komaj preživela centrifugiranje v pralnem stroju

in temu potem ljudje verjamejo

zame je na teh slikah lahko tudi lutka ali pa kot rjuhe ali pa zavoj masla - se čisto nič ne razloči

PacificBlue ::

viktor je v javnost dal posnetek ki je enak kvaliteti: bolne čivave ki je komaj preživela centrifugiranje v pralnem stroju in temu potem ljudje verjamejo zame je na teh slikah lahko tudi lutka ali pa kot rjuhe ali pa zavoj masla - se čisto nič ne razloči

Kaj bi pa hotel, takšno resolucijo, da bi lahk prebral na alienovih gatah..made on Andromeda??

Zgodovina sprememb…

Hardstyle ::

Matev mislim, da je ime "nezemljan" kar pravilno saj je le ta oseba,stvar,stvor nezemeljskega izvora. Kasneje pa se pač poimenuje posamezne vrste ali rase oz. karkoli bi naj pač blo:)

Zakaj slonu pravimo slon in zakaj beli barvi bela? :)

Si grem ogledat dokumentarec saj sem ga našel na piratebay :)

Zgodovina sprememb…

Manu ::

kvaliteta se s snema jem ne izgubi kar tako


Ne s snemanjem, ampak s kopiranjem, kar je glede na moj spomin tako tudi rekel v dokumentarcu.

sedaj - ali je stvar tako nevredno naše pozornosti da niti ustvarjalci dokumentarca niso dali na net - kot pravite "neznižane verzije"


Jaz tud nisem zasledil original dokumentarca na netu, ampak nekje bi moral biti, če je že bil objavljen na youtube in ostalih flash posnetkih.

Kot sem že povedal, ni nujno, da bi kvaliteta oz. rezolucija originalnega posnetka morala biti po tvojih pričakovanjih. Namen original posnetka verjetno ni bil prikazovanje v javnosti, ampak za interno dokumentacijo in prikaz srčnega utripa, torej domnevam za zdravstveno osebje.

Le zakaj bi morali biti posnetki, kot ti pričakuješ?

Razumljivo, dvomiš, ravno tako kot jaz dopuščam možnost, da posnetek temelji na realnem dogodku z nezemeljskim bitjem.

Matev ::

Le zakaj bi morali biti posnetki, kot ti pričakuješ?


zato ker v sedanjem stanju niti stare mame ne prepričajo
in mene bi bilo sram dat tak posnetek v javnost

Thomas ::

Fejkat UFOte pri resoluciji 100x100 je precej lažje kot pri kakšnih večjih.

Tko, da tle ni dileme, kaj boš izbral za "UFOte snemat".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Manu ::

zato ker v sedanjem stanju niti stare mame ne prepričajo
in mene bi bilo sram dat tak posnetek v javnost


To je tvoje prepričanje, ki nima kake osnove. Če je po tvoje posnetek slab, to še ne pomeni, da se realni dogodek na posnetku ni zgodil (z dejanskim nezemeljskim bitjem).

Thomas ::

> Če je po tvoje posnetek slab, to še ne pomeni, da se realni dogodek na posnetku ni zgodil (z dejanskim nezemeljskim bitjem).

Še manj pa pomeni da se je.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Hardstyle ::

Sta kot pes pa mačka oz. dva froca. Se še vama ni posvetlo, da lahko imata oba2 prav? Čas bo pokazal svoje!

Nejc Pintar ::

@PB: No, potem pa bom začel naštevati dejstva.

Za razvoj življenja so potrebne precej posebne okoliščine: stabilna atmosfera, veliko ogljika, voda, primerne temperature, ...

Vesolje je staro okrog 14 milijard let, zemlja približno tretjino tega, človek pa slabih 100.000 let. Tudi če kje na sosednjih planetih obstaja možnost življenja je velika verjetnost, da se le-to še ni razvilo, ali pa je že prišlo do uničenja.

Najbližje osončje je oddaljeno 4 svetlobna leta. Najbližje osončje kjer je možno življenje, pa je oddaljeno vsaj 100 svetlobnih let. Poudarek je na možno. Izračunaj si koliko časa rabiš da pospešiš, prideš do tja, zabremzaš in si tam.

Sicer pa, če bi bila katerakoli civilizacija tako napredna, da bi nas obiskovala že pred 2000 leti bi nas že zdavnaj pokurili, kdo pa bo metal energijo stran?
Lahko je biti prvi, če si edini!

Thomas ::

Obadva že nimava prav. Al mam jaz, ki trdim, da nobene civilizacije ni blizu, morda je kakšna zelo daleč, ali pa ima prav tale z ene 10 nicki (ki morda predstavljajo 10 ljudi).

Jest se samo za glavo držim, kolk se morte eni še naučit! Dejte za začetek poiskat stare SETI debate tukajle na Slotechu.

Zaenkrat pa samo tole.

V znanosti NE iščemo zaželenih alienov po nebu. Niti se ne branimo na vse krpilje nezaželenih alienov.

Znanost samo gleda, če so ali niso. Nobene Šoškove izjave kako si želi slišat aliene preko Arecibo mega talarja, niso znanstvene.

Kaj si on želi ai ne želi, nima z znanostjo NIČ.

Navijaštvo v eno ali drugo smer, ni znanost. Je kakšen razhudnik v Avstraliji že 100000 let? To je znanstveno vprašanje. Želja da bi (ne) bil, pa z biologijo (je znanostjo) nima nič.

SETI projekt je pomemben zato, ker nam je označil lep kos Galaksije kot verjetno nenaseljen.

Znanost naj bo objektivna, vrednostne sodbe o tem, če so razhudniki native v Avstraliji, pa lahko potem sledijo.

p.s.

UPAM, da ni nobenega živega aliena nikjer.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Projekt SETI pa je pred časom pospešil iskanje radijskih virov za faktor 100 do 1000. Kar pomeni, da bodo v letu 2008 preiskali toliko neba, kot bi ga sicer komaj do leta 2100 ali celo do 3000.

Če kljub temu do 2009 ne bodo našli nič - IMO ne bodo - potem to veliko pove.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@Nejc Pintar

Pozabljaš na življenske oblike, ki se lahko razvijejo pod ekstremnimi pogoji..ne vem zdaj na pamet pa tudi googlat se mi ne da..ampak vem da so odkrili življenjske oblike na osnovi silicija..globoko pod zemeljskim površjem..mislim, da v enem rudniku..naj bi bile neke posebne vrste bakterij..
Ne vem če imaš pravi občutek o velikosti vesolj, številke tu niso tako pomembne, ker 100 ali 200 svetlobnih let je v vesolju zelo zelo malo..naše osončje oziroma naša galaksija je samo ena izmed tisočih..in če se v vsaj eni galaksiji razvije življenje..že to mora biti veliko..Seveda vprašanje je na kakšni stopnji razvoja je to življenje..seveda možnost je da je že katera civilizacija propadla, da katera se je začela ravnokar razvijat...čeprav to je vse tako relativno gledano iz našega zemeljskega vidika, ker če opazujemo neko zvezdo, je v tistem opazovanem trenutku lahko že supernova..saj svetloba rabi čas da pride do nas..tako da kar gledamo z vsemi teleskopi v vesolje v bistvu gledamo v preteklost...

Ja zdaj si pa odkril resnico o Atlantidi..pokurili so jih nezemljani8-O

Thomas ::

> Pozabljaš na življenske oblike, ki se lahko razvijejo pod ekstremnimi pogoji..

Ko ih jebe? Niko ih ne jebe! Ker so komaj kaj bolj zanimive kot gola skala. Niti ve ekstremnih pogojih nikoli ne bo nič nastalo iz njih.

No chance!

Mogoče tolažilna nagrada za "exobiologe", da ena bakterija je bila pa res v eni luži, milijon galaksij stran.


To bo dalo frazi "Pirova zmaga" - še bolj ciničen prizvok.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Hardstyle ::

Itak, da sem mislil, da lahko ima samo en prav ampak za zdaj nevemo kdo ima tako, da še vedno lahko imata oba.

@Nejc

Kako lahko živali živijo par kilometrov pod vodo? Dokaj enostavno saj so se temu prilagodile. Obstaja možnost, da NEKAJ živi tudi v extremnih (extremnih za nas zemljane) saj se lahko prilagodijo. Jaz ne trdim, da so na marsu nezemljani v bilokakšni obliki pa tudi ne trdim, da niso, ker sem dokaj optimističen glede teh stvari. Če obstajajo pa se kdaj srečamo vse lepo in prav... en "sosed" več,če ne pa tud nebo šok ali razočaranje.

Jaz pa upam, da obstajajo in da bom katerega lahko videl/spoznal :) Upam tudi, da bodo poleti v vesolje in postaje na planetih postale cenovno bolj ugodne, ker po mojem ni lepšega kot pa to da greš zjutraj scat in imaš čez okno najlepši razgled kar jih obstaja (zame) ne pa stare ome kak cote obeša :)

Thomas ::

> vem da so odkrili življenjske oblike na osnovi silicija

Če to veš, si edini, ki to veš. Prijavi, boš fasal Nobelovo.

V resnici še v bencinu ne moreš zamenjati vseh C s Si, ne da bi ti vodik večinoma pobegnil iz tega "silicijevega bencina".

Še za "bencin" je Si prešvohcan, kaj šele za "DNA".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

@Thomas

Ja moja napaka..pa tako sem že upal na Nobelovo:P

Mislim sem na življenske oblike ki uporabljajo namesto fotosinteze kemosintezo(te so odkrili na v globinah oceana)..
««
3 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ancient Aliens 2.

Oddelek: Loža
222662 (2194) T-h-o-r

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25326088 (19837) Ziga Dolhar

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516607 (14017) Ziga Dolhar

Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16218749 (15771) Loocas
»

Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23439071 (32513) jest10

Več podobnih tem