» »

problemi, problemi....

problemi, problemi....

bodom ::

zio.
mam neke probleme...upam, da ste ze slisali za program Edonkey. No, ko ga uzgem, mi pol faile shesira, pol pa pr vseh napise, da na disku ni vec prostora (insufficent disk space). Jst pa mam na disku se 2Gb free. A bi mi lohk kdo povedu kaj je narobe?
To se mi je zgodilo dns kar naenkrat in od takrat mam samo se upload in nic vec downlouda. vse mi je ustavlo in napisalo da ni vec free space-a. Zakaj?
Help me, please.
Thanx.

LP
  • premaknil: Thomas ()

perci ::

Fora je v tem, da si mu nastimu preveč fileov za dljat glede na tvoj disk space. Zdele že maš dva giga frej, ampak sem ziher, da si mu za dljat nastimu več kot 2 giga. DEJ nekatere faljle na pause al jih pa skensli in boš vidu, da bodo drugi začel laufat.

bodom ::

Perci: ne, ne..meni je tiste filme ze tankalo...je nardilo ze temp fajle na disku in je skup (4 filmi) zasedlo 2,5 GB in pol mi je se ostalo 2Gb diska. sam se mi je tankanje kar naekrat ustavlo in pri vseh napisalo da ni prostora. in fora v tem da bi ga zmanjkalo, sploh ga ni zmanjkalo. sam vseeno ne vem zkej je to napisalo...
A ve se kdo kej?
LP

perci ::

Jst mislim, da je tkole: tisti filmi zasedejo ko so polno dljani več kot 4 giga, zaenkrat pa samo dva. E-Osel vedno gleda kolk placa bo na disku, ko bodo file-i polno dljani in, če je placa premal, noče dljat. Če so pa tvoji temp fili že veliki toliko, kolikor je njihova nazivna velikost, ti pa ne znam pomagat. Probi file pausirat in potem na resume dat, to včasih pomaga. Upam da sm kej pomagu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
8919886 (9971) bobi1992
»

Bo Vista zamujala v EU? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
657757 (6524) Ch4N93
»

Kam gre 1gb diska?

Oddelek: Pomoč in nasveti
311888 (1449) alum
»

Je smislno imeti 2gb rama?

Oddelek: Strojna oprema
462338 (1050) LuiIII
»

Windows XP ali kako mi papajo disk?!?

Oddelek: Programska oprema
111060 (799) Amon Raa

Več podobnih tem