» »

Rabim pomoč pri nakupu dobre tipkovnice in miške za igranje špilou?????

Rabim pomoč pri nakupu dobre tipkovnice in miške za igranje špilou?????

Jankolovski ::

Kaj mi predlagate za nakup tipkovnice in miške za igranje iger, gledal sem logitech x3200 in x5000 , za kake druge pa nevem da bi ble bolše če kdo ve bi prosil da mi pomaga! TNX

El Nino ::

Mah, tipkovnico nevem kako za igre ne vem če res rabiš. Miško pa... tukaj imaš dosti čtiva. Nekateri hvalijo Razer, drugim ni všeč zaradi oblike. Tisti hvalijo logitechove. Moje mnenje je, da miško moraš v roki držat in jo sprobat, da vidiš, kako se roki prilega in kako ti ugaja.

Jankolovski ::

Zdaj sem gledal se miško Logitech G7 Laser Cordless, se mi zdi kar vredu za gaming 2000bpi!
Eni pravjo da jim je bolša za spilat logitech mx1000 sam nevem se mi zdi ta G7 bolša ker je tut dražja (možno da tut zarad tega ker je cordless = dražja hmm?)?
Ne maram pa miške z kablovjem ker me se mi samo zatika ko jo vlečem levo pa desno al je pa prekratek kabl in znorim pri miški z kablom!

tilinho20 ::

Tako kot je rekel lukapawlinac. Probaj jo pa boš videl. Pa bolje je kupovati optične miške.

pajanko ::

Logitech MX1000 je starejša verzija MX Revolution. Obe si lastim, osebno mnenje je takšno, da za resno delo sta obe zelo dobri. Sem se bolj navadil na MX Revolution. Slednja je malo lažja in ima USB Dongle. Ima pa tudi dva koleščka. Gumbov pri obeh dovolj, je pa Revolution glede uporabnosti malo boljša.
Seveda pa miški ne uporabljam za igranje iger. Obe sta pretežno veliki.

Za G7 se pa mi zdi, da je bolj namenjena igračkarjem. Lahko zamenjaš baterijo, kar je pri prejšnjih modelih ne moreš. Ma nastavljivo ločljivost ipd...Pa tudi oblika ni tako posebna kot pri MX Revolution, katera je samo za desničarje.

Jankolovski ::

Ja sam je en problem opticne miške za gaming so dobre samo s kablom, nisem pa nobene dobre cordless opticne miške najdu!
Če kdo ve za kaksno dobro cordless opticno gaming miško mi naj sporoči!
Hvala

El Nino ::

Jaz bi tudi na tvojem mestu vzel G7. Cordless, zanimiv design,... kot sem pa že rekel, bi jo mogel za optimalno oceno met v rokah. To ba bo težko, ker kar sem zdaj brskal naokrog, je na mimovrste, rolan, enaa nimajo več oz. ni dobavljiva. Edino kjer sem jo zasledil na stacuna.si. Zgledata eliki, kar se meni osebno dopade, da mam kaj držat v rokah. Če ti toliko pomeni cordless, vzemi G7, ki ima tudi baterije za menjavat. Odvisno edino, koliko ti pomeni, da lahko sam nastavlaš ločljivost.

LP

Jankolovski ::

No najlepsa hvala mislim da sem se kr odločil za G7 , to da mi sede v roko morm pa itak sprobat da bom vidu kako pa kaj drgac pa miško prodajajo v JAE in ni problema rok dobave je 1-3 dni TUKAJ JE LINK ZA JAE G7 MIŠ!
Hvala se enkrat! Se slisimo ko jo kupim bom povedal če je dobra za igrat špile!
lp

El Nino ::

Np pa še kdaj.

kozmy ::

Koliko je meni znano, so miške za igranje iger najboljše na kablu in z optiko, al se motim?

Drugače pa naj bi bile dobri za igre IntelliMouse Explorer 3.0 in Logitech mx518

tilinho20 ::

Seveda. Gamibg miške brezžične niso ne vem kaj.
REcimo bolše sta te dve ki si jih navedel, DeathAdder, G5, G9 (samo je draga). Eno super miško za gaming jo dobiš za 40 eur.

Izi ::

Kot je bilo že rečeno za gaming potrebuješ ŽIČNO miško in najbolje tudi tipkovnico.

Jankolovski ::

Sem že kupil miš in sicer LINK ker G7 ne dobiš več-limited editon (jae si more mal internetno stran obnovit-razočaran) ampak sem full preveč zadovoljen z mx1000 ful je natančna pa full mi sede v roko, huda za špile kot so CSS, morm rečt ta nova laserska tehnologija od logitecha je res kul!

Razlika je preveč očitna proti moji bivški miški Trust laser!

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ima kdo Logitech LX3 Optical Mouse ?

Oddelek: Kaj kupiti
131290 (1007) mailer
»

Katero miš za prenosnik?

Oddelek: Kaj kupiti
71510 (1300) trek@s
»

Ergonomska miška

Oddelek: Kaj kupiti
52593 (2593) coma2black
»

Kje do Logitech MX Air?

Oddelek: Kaj kupiti
61223 (1073) Zheegec
»

Logitech MX Air - miška, ki zazna gibe roke

Oddelek: Novice / Ostale najave
183896 (3099) Keyser Soze

Več podobnih tem