» »

lahko ti podarim...

lahko ti podarim...

1
2
»

OmegaBlue ::

Tomi, Tomi, Tomi, tole pa malo huda cenzura.Tema se zdaj po besedilu sploh ne ujema več.

krucy: kdaj maš cajt.:D MAIL me
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Jack69 ::

Sestre kot osebe so kar so pero njihov komad je dober zato ti lahko podarim samo rozo ki jo vidis na zacetku.
Zakaj??? Začaj!!!

By: Jack

migič ::

Jaz tud rad vidim lejzbike skupi!>>> naj filmi!">:D
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

IR Babun ::

Besedilo bi moralo iti tako:

Lahko ti podarim samo bolezen,
eno in edino upanje...
:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tomi ()

Matek ::

Meni so sestre čist vredu fantje in menim da bomo letos zlo dobri na eurosongu.

IR Babun, sej je vredu besedilo, samo je težko izgovarjati tiste smajlije v zadnji vrstici.

ChiefThunder, Aleš Rod je CAAAAR!!! Kaki jack je to!:D Včasih jih tak fuka v glavo une k kličejo na oddajo, pa ga noben ne pokapira, and that hairstyle, lol, he's the man.:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

matter ::

Sestre so kar so. Drugačne. Če je prav da zastopajo slovenijo? S strani promocije države kot države (ne ljudi v državi ampak poznavanje države)DA, s strani promocije "v slo živijo fagi ostali so nesposobni za evrosong- prosm ne me narobe razumet ker nimam nč prot fagom-" torej slaba promcija slovencev NE.
Je pa tuki veliko vprašanj. A pa je to dobr da slovenci podpiramo geje, bo spet en reku "ja kul slovenci so pa oprtih src, sprejemajo vse" drug pa "kako morejo" in so kronani za konzervativce. En bo torej odprt in sprejel vse DRUGAČNE in se mogoče sploh ne zaveda, da ravno zarad tega ker so drugačni v njih povzročijo da je drugačen pač favorit, ker je drugačn. In s tem se lahko naredi krivica nedrugačnim (sicer ne vem kdo naj bi bil nedrugačen, verjetno se tu gleda morala in zunanji izgled, ki pa je po moje okvir nedrugačnosti, čeprav je vsak drugačen) in se počutijo zapostavljene ker so nedrugačni torej gre za diskriminacijo, kar pa lahko rčeejo eni in drugi.
Žirija je izbrala alternativo in že tuki se kaže diskriminacija. Favorizirat nekoga ker je drugačen je čudna zadeva. Lih tle je FORA. Ker če ti izbereš upravičeno drugačnega ni to nič takega in šele tuki se pokaže al je družba konzervativna al ne. Če pa izbereš nekoga ki ne zna pet za evrovizijo ker je drugačen je pa ta družba tolpa kmetov, ki mislijo da so naredil eno, v skladu s časom, "kul" potezo pa je niso. Ne vem kak je pri sestrah, pomoje ne znajo peti, čeprav je komad simpatičen. Žirija je naredila napako, ker bi lahko malo upošteval nedrugačne nastope Stefana Rabb-a za nemčijo, ki clo zna pet v primejavi zs sestrami pa ni prišel daleč.
Kaj ko bi se to naredilo v športu, samo primer: Nekdo ker je drugačen nadomesti Aleksandra Knavsa(branilec slo. futbal) v obrambi in ravno tu dobimo vse gole ker je na tem področju pač amater. Če je pa že profesonalc pa nimam nič proti.

Tisti ki jih pretirano zagovarjajo naj pomislijo koga zagovarjajo. Al amaterje al profesonalce. Se pa ta tema drži ne fegov ampak favoriziranja drugačnih zardi njihove drugačnosti.

Če bojo sestre boljše od zadnjega mesta do - 5 mest torej od 20 do 25 mesta bo že dobr.
Mal pogledat realnost. Dana international je mela dobr komad pa glas, ne pa amaterski.

Tak da lahko samo rečem "tri pikce" ... ker sm spet na začetku he.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matter ()

Area_51 ::

:)) Sestre morajo zmagati na Evroviziji, če je lahko tisti Izraelec ,ki se je transformiral v žensko bil prvi zakaj ne bi bile še naše sestre. Sicer jaz nisem njihov fan - oboževalec.
Area 51

DoloresJane ::

Se vam ne zdi, da se malo preveč obremenjujete zaradi tega kar so drugi? Sestre zastopajo Slovenijo...da. To pomeni, da so vsi Slovenci in Slovenke kot one? :\

Če vam niso bile všeč, bi poskušali k drugačni odločitvi prispevati, ko je še bil čas. S telefonskim glasovanjem. Ne pa da sedaj tu okoli trosite tako imbecilna mnenja. Kdor misli, da Sestre = Slovenci, se pač moti.

Hvala bogu za različnost. Ko je Primož Trubar natisnil prvi slovenski knjigi, smo mu Slovenci priredili topel sprejem. Njegove knjige smo zažgali, njega pa preganjali. Samo zato ker je bil drugačne vere. Nehajmo se sprenevedati. Zavračanje ljudi, ki so drugačni od nas je dokaz naše, ne njihove slabosti.

Bomo po evroviziji presodili, kako dobri so bili. Tja gredo zato, da se čim više uvrstijo in pri tem je nesmiselno kritizirati njihov videz. Sicer pa je komad meni všeč, ker hitro sede v ušesa.

Tomi ::

Nadezhda: prvi odstavek razedva ves problem. Ki to je in še vedno trdim, da lahko zaradi mene nastopanjo na vsaki vaški zabavi, samo ker so ljudje stereotipni, si lahko Slovenijo zapomnijo kot državo, ki ima nenormalne pevce na Eurosongu, kako pa do stereotipov pride, pa veš.
metrodusa.blogspot.com

TESKAn ::

Nadezhda: kolikor mi je znano, so televoting razveljavili (v bistvu ga je razveljavila miša molk). In sploh je bil program, ki so ga za štetje napisali, narejen bol zanič kot ne - že to, da ni štel več kot 32.768 glasov, ti pove nekaj o 'strokovnosti'...debili ne vejo, da ne obstaja samo int v programiranju...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Justy ::

Mah..... saj je bil mel tud telekom prste vmes.... pol ze lahko sklepas o kakovosti televotinga:D

Jack69 ::

Po mojem so izbrali sestre zato samo da ne zmagajo ker ce ne slovenji ne bi imela keša za sponzorirat evrovizijo!!! :|
Zakaj??? Začaj!!!

By: Jack
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMA 2007 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410651 (6763) Matev
»

EMA 2006 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16412091 (8613) Utk
»

Eurosong 2005 / Omar je dobil svoj "stop" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
936951 (4989) BigWhale
»

A bo Karmen peta nocoj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1119452 (7197) Vlady
»

Eurosong??? -->> SESTRE?!?!? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17110611 (7291) MChuk

Več podobnih tem