» »

ka50 - черная акула

ka50 - черная акула

1
2
»

suntrace1 ::

> DVD verzija pride šele spomladi 2009! in bo ravno tako zascitena z aktivacijami/deaktivacijami kot je dl razlicica.


Če bo tako, potem je ne bom kupil, dokler ne bo zunaj krek, ki mi bo omogočal igranje brez aktivacije preko interneta in enako svetujem tudi ostalim.

jamiroq ::

dvomim, da bos dozivel crack. ce so se kaj naucili je to, da ne bodo vec uporabljali enake zascite kot kaksni mainstream naslovi. sam black shark pa za crackerje ni bas zanimiv, po mojem.

Rokomah ::

Zakaj le?
Flaming cliffts je imela (ima) tudi aktivacije, ok, je res malo tečno, pa vendar, sej igre ne inštaliraš pa deinštaliraš pogosto. Jaz imam Flaming Cliffts že nekaj let, pa imam še vedno proste aktivacije, ne vidim kje je tu problem.
Ka-50 ima celo več aktivacij kot FC. Čez leta, ko ti bo mogoče zmankalo aktivacij, bo pa itak igra že tako stara, da boš kamot dobil cracke na internetu al pa bodo našli druge rešitve.
Ne vidim smisla, zakaj bi odlašal z nakupom samo zaradi tega.

Kar se tiče arkadnega letenja KA-50....
Dejansko s tem dobra simulacija izgubi vse in postane navadna arkadna streljačina, ki jih dobiš vse polno za manjši denar.
Namen Ka-50 je hard core letenje heliča, oz. najboljši prebližek resničnega letenja, kar jim je tudi uspelo, vse drugo je postranskega pomena.

Bilo bi fino, če bi se našel še kakšen slo letalec, da kdaj malo za hec poletimo na multi-playerju.

Rokomah ::

Evo, sedaj tudi meni uspeva tisto, kar sem še zgoraj pisal, da mi ne gre. Natančni manevri s heličem namreč :)
Sedaj (že) zmorem natančne manevre, pristanke in ostalo, kar še včeraj ni šlo in ni šlo.
Največji štos je v natančnih nastavitvah Joystika (HOTAS-a), predvem njegovih osi, ki sem jih imel preveč strmo konfigurirane.
Predvsem vertikalno os je potrebno dokaj "zmehčati", narediti ne preveč strmo, da imaš možnost natančne korekcije po višini.
Horizontalno os mogoče malo manj "mehko" kot vertikalno, vendar še vseeno ne preveč strmo.
Druga zadeva, ki mi sedaj močno pomaga, je trimanje po vertikali in delno po horizontali. S trimanjem po oseh, si lahko tudi močno pomagaš pri natančnih pristankih.
Zelo koristna je tudi tipka, rCTRL+Enter (hvala Jamiroq), ki ti je res v veliko pomoč pri začetnih treningih.

Skratka, z osvajanjem osnovnih manevrov letenja helikopterja, postaja simulacija Ka-50 vse boljša in boljša.

suntrace1 ::

Ka-50 je bil že takoj skrekan in na Piratebayu, omejeno število aktivacij in prosjačenje za nove in utemeljevanje, zakaj jih potrebuješ, pa so mi milo rečeno zdi, neokusno!!! FC je bil prvi in zadnji nakup igre preko spleta. V mesecu dni sem pokuril 3 aktivacije zaradi menjave strojne opreme in sem moral na debelo meniti, ZAKAJ imam pravico za uporabo produkta, ki sem ga kupil s svojim denarjem.

Uporaba SF zaščite, pritoževanje simmerjev na SimHQ (95 strani and goin' on) in Frugalu, skrekan BS manj kot teden dni po izdaju ruske različice ter bananje IPjev s Piratebaya jih ni naučila ničesar, Wagner in ostala forumska ritolizniška svojat, ki je zbenala vsakogar,tudi stare mačke v LOMACu, ki se je drznila samo malo pokritizirati početje EDa, pa si je zabil debel kol v hrbet samemu sebi.

Pozivam tudi ostale, da bojkotirajo izdelke, s tako drastično omejeno uporabo! SF zaščita je bila spoznana s kot intruzivna in bila opuščena s strani vseh večjih proizvajalcev, kar je že samo po sebi dovolj zgovorno.

p.s.: Ravnokar sem prebral, da je ED v navezi z podjetjem NaturalPoint, ki izdeluje TIR , onemogočilo uporabo drugih, freeware pripomočkov za premikanje glave - need I say more?!?!?! Ne podpirajte početja takih podjetij, to pelje samo na slabše za nas ostale uporabnike - zadržite se za pol leta, ko bo cena igre prepolovljena in tudi dobiček, le tako se bodo naučili lekcije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: suntrace1 ()

Rokomah ::

ej....mene ne zanima politika in kaj se gredo nekateri v ozadju. Meni je važno, da je sim dober, kar Ka-50 prav gotovo je.
V pomankanju dobrih podobnih produktih, pač ne moremo biti izbirčni in se iti nekega bojkota, ko v bistvu itak ne vemo natančno za kaj se gre in kdo ima prav.
Meni je nesmiselno, da ne preizkusiš sima samo zato, ker se eni tipi nekaj pričkajo preko forumov. Itak vedno in na vsakem forumu najdeš prepirljivce, če te to gane tako, da si prikrajšan za užitek letenja Ka-50, potem je to res škoda :)

Berserker ::

Kaj to ma star force zaščito ? Če jo ma jo bom kupil ko pride na dvd-ju.

Rokomah ::

... za vse tiste, ki še vedno razmišljate o nakupu Ka-50 :)
Jaz sem med tem zamenjal računalnik za novega, močnejšega in na tem BS resnično dela kot urca :)
Pri deaktivaciji in ponovni aktivaciji nisem imel nobenih težav, tudi na novi mašini vse dela ok.

Sem vmes tudi malo letel z LO Flaming Clifftom, pa je v primerjavi z BS kot iz kamene dobe :)))
Že cca. 10 dni letim z BS pa šele sedaj prakticiram uporabo oborožitve, pa še to čisto enostavne bojne misije.
Resnično, BS je zelo težka simulacija, ki pa vse povrne s svojo lepoto in dobrim občutkom za pravo letenje.
Če samo pomislim, da bi moral čakati še nekaj mesecev, da izide box verzija, bi se raje v koleno ugriznil :)
Fly safe!

suntrace1 ::

Ima SF zaščito in na forumih je bilo kar nekaj ZELO ostrih kritik na račun propadlega hardware-a in uničenih operacijskih sistemov ter izgubo podatkov. Če bi bili vsi tiho, kot nekateri so, potem se ED ne bi niti potrudil izdati programa za POPOLNO odstranitev gonilnikov SF-a iz računalnika. Zadeva niti slučajno ni tako nedolžna, kot želijo zadovoljni posamezniki prikazati, saj se je v širši sliki zaščita izkazala, da je na nivoju resnejših virusov.

Večina nasprotnikov SF so kasneje preprosto bennali iz EDovega foruma, tako kot mnoge druge, ki so skušali ugovarjati EDu zaradi zelo spornih odločitev. Kar nekaj uporabnikov je imelo tudi problem s podaljševanjem računov in so si ga morali izboriti z odprtim kreganjem na forumu, kjer so bili na začetku obtoženi piratstva, saj ''le kako je dečko porabil vse 3 aktivacije v mesecu dni'', v resnici pa se je šifra zelo lahko izgubila z vsako hardwersko nadgradnjo ali ponovno naložitvijo OS-a. O

Že samo dejstvo, da je ED izločil uporabo drugih freeware tracking programov zaradi Track-IR, je zame dovolj zgovoren podatek kakšna je politika podjetja.

LOMAC igram od prvega dne in sem bil nekaj let zelo aktiven član tega community-a in menim da imam dovolj izkušenj da vam lahko svetujem, da se zadržite z nakupom on-line verzije in se raje ugriznite v koleno zaradi sebe, če že ne zaradi drugih! Dobili boste omejen produkt in se odrekli svobode uporabe produkta po lastni volji ter dovolili EDu da za vami vohuni in vam ob prvem njim neljubem dejanju odtegnila uporabo. Preverjeno večkrat!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: suntrace1 ()

Robert_S ::

A pol nej čakam na DVD , al bo z DVDjem isti shit. S Flaming Cliffs nimam nobenih problemov , enkrat na teden daš cd notr in to je to.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Robert_S ()

jamiroq ::

download razlicice black sharka ne namestijo starforce driverjev. ruska dvd razlicica jih. toliko, v vednost.

o unicevanju hardvera s strani starforca pa sem bral le, da so stare verzije lahko glavo opticne enote skusale premakniti v kaksen cuden polozaj, zaradi cesar je enota zaribala. nove razlicice naj tega ne bi pocele. lahko pa, ze zaradi svoje narave, razsujejo windowse, po mojem.

suntrace1> Že samo dejstvo, da je ED izločil uporabo drugih freeware tracking programov zaradi Track-IR, je zame dovolj zgovoren podatek kakšna je politika podjetja.

sem ti ze na jokerjevem forumu napisal zakaj je tako, pa bom, na kratko, se tukaj :). naturalpoint je edini, ki je spisal apije za head tracking. ljudje s freetracka so jih le reverse engineerali; ce jih je naturalpoint spremenil - tough luck. np ni dolzen podpirati nikogar drugega kot sebe in svoje produkte, zal. bi pa raje videl, da bi obstajal nek standarden odprt api za head tracking, saj naturalpoint nima bas dobrega track recorda s podpiranjem svojih starih produktov. trackir 1 in 2 menda delujeta zelo dobro s freetrackom (tudi v 6dof nacinu!) - naturalpoint jih pa ze nekaj casa ne podpira vec. mogoce se bo kdo, sedaj, ko je naturalpoint pokazal svoj pravi corporate obraz, lotil pisanja enega standardnega programskega vmesnika za head tracking.

Sato> A pol nej čakam na DVD , al bo z DVDjem isti shit.

jaz bi rekel, da kupi ruski dvd (starforce driverjem navkljub) in si dobi angleske misije, kampanjo (ena je ze na voljo na ruski podstrani digitalcombatsimulator.com) in training tracke. je do uporabnika se najbolj postena resitev, imho. ni nobenih aktivacij, le tedenski cd-check.
angleski dvd bo potrebno aktivirati. ce bo imel dvd-check pa se se ne ve.

Rokomah ::

Da ponazorim, kompleksnost simulacije s primerom:
Če želiš oživeti stoj in vključiti vse sisteme potrebne za vzlet, polet in bojevanje (start-up procedure), je potrebno preko 60 postopkov-opravil :)
V realnosti jih mora pilot obvladati v manj kot 30 sec.

Če je kdo zainteresiran za multi-player, naj me kontaktira na ZS.

Če je kdo zainteresiran za multi-player, naj me kontaktira na ZS.

Če je kdo zainteresiran za multi-player, naj me kontaktira na ZS.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Rokomah ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubisoft ukinja navodila za igranje iger

Oddelek: Novice / Igre
4010045 (8061) Bistri007
»

Kaj od tega se splaca spilat?

Oddelek: Igre
282993 (2993) damjan11
»

simulacije letenja

Oddelek: Igre
403635 (2658) jamiroq
»

LOMAC - Lock On Modern Air Combat

Oddelek: Igre
442761 (2210) mohha53
»

Fly igre

Oddelek: Igre
282412 (2070) San

Več podobnih tem