» »

Najbolši internet v sloveniji

Najbolši internet v sloveniji

1
2
»

matkeg ::

Sam sem od centrale oddaljen nekje 3,5km tko da velike izbire ni!Prej 4leta nikoli nisem mel problema s SIOLOM sedaj v zadnjem letu so se pa poslabšal!ZELO!Sedaj bil 10dni brez neta pol se pa sam zgovarjajo na telekom a itak so skupej!
Skratka razmišlam da grem na AMISU,zanima me kako ste zadovoljni s povezavami, ažurnostjo, itd

http://www.amis.net/web2/zasebni.php?pa...

Zgoraj so pa možnosti na razpolago v mojem kraju!
Matjaž

mrBlack ::

Siol:
Če imaš optiko ni problemov, če imaš ADSL ali ADSL2 pa si več kot 1,6km od centrale...
pol maš pinga 40ms do siol.net tko k jzt...(nimam TV, mam 10/1 paket). aja, admin dostop do modema imaš onemogočen, admin gesla pa ne dajo, tako da niti logov ne moreš spremljati, tako da kar pozabi na sprotne olajšave na položnici kot so bile včasih za njihovo "nično" storitev. TV ti ne priporočam, precenjeno, nedelujoče pa še podpore za KUPLJENE naprave ti kaj preveč ne nudijo.
Tehnična podpora:
1/5 zvezdic(čas+neprofesionalnost, odzivni čas tehnikov ni definiran, od 1-7 dni, neprofesionalen odnos tehnikov)

Amis:
Isto kot siol, poleg tega bodi previden... zagotavljajo dinamično hitrost DO tvojega izbranega paketa, tako da praktično(če spremljaš redno linijo) nikoli nimaš hitrosti, ki jo pričakuješ.(TV isto kot na siolu, le plačilni pogoji so ugodnejši)
Tehnična podpora:
4/5 zvezdic(hitro dobiš zvezo in imajo zaposlene načeloma "strokovnjake", ki ti omogočajo da s SKUPNIMI močmi rešite problem, kakršen koli pač je, odzivni čas tehnikov precej hiter, poleg tega se tehnik zavzame za vaš primer)

T2
Če imaš optiko in nimaš problemov z njimi... ostani tu! če imaš kakršen koli problem pa le beži!! (TV ne bom komentiral ker ga ne poznam, ampak glede na tehnologijo(podobno kot siol), domnevam da bo slej ko prej isto)
Tehnična podpora:
1/5 zvezdic(PLAČLJIVA tel številka, premalo število operaterjev, doooolga čakalna vrsta, razen če imaš res, res srečo, neprofesionalnost, sam odzivni čas tehnikov je precej odvisen od območja, kdaj tudi po 14 dni)

Telemach
Zelo odvisno od tvoje lokacije in območja na katerem si. so območja kjer ga ni boljšega in so območja kjer je definitivno najslabši operater. telefonija zna mal zajbavat, drgač je pa kabel daleč najzaneslivejši glede TV(in zdej digitalizirano DVB-C).
Tehnična podpora:
2/5 zvezdic(zaradi novega navala naročnikov ki jih je telemach pridobil z triero in z vzpostavitvijo ljubljanskega klicnega centra za območje maribora(maribor ima še vedno svojega ampak delata cca 2 agenta na enkrat) so se nabrale gužve in ni več tako hitro, tako da se že čaka, sam odzivni čas tehnikov traja cca 2 delovna dni, odvisno od območja)

netcc ::

sam imam amis ca 3 leta,ena beseda PREZADOVOLJEN,paket imam 10/1 mb in takšna je dejanska hitrost včasih celo preseže 10/1mb.gede podpore so pa najjači,vsaj glede mojih izkušenj enkrat sm klicaru ob 24 uri :D,pa ful prijazni itd..slabe izkušnje sem pa imel z telemach in siol,PA NA TELEMACHU neprijazni do konca.drugače je pa amis tudi povezan z telekomom.

kar-nekdo ::

Amis ma vecina omrezja od telekoma pa kablske oni samo ponudijo ti opremo v stanovanju, in njihove svetovalce..., z omrezjem se pa vedno upravlja telekom vse do hise razen v hisi ne! Tak, da ce ponavadi na siolu zafrkava ponavadi se tudi na amisu razen, ce med casom menjave ne opravijo kaksnih poosodobitev tako, da amis pritiska na telekom. Samo so pa ze telefonske linije tako zastarele, saj je blo to ko se je gradilo namenjeno za telefoniranje potem so pa zaceli obesat gor vse vecjet internetne hitrosti in potem se televizijo. Zato potem vse pocasi neha delati, ker telefonskih lini se ne da vmes ojacevati tako kot naprimer pri kablski zato pa kaksno moc se spusti iz dolocene centrala taksna ostane do konca uporabnika in dalje si slabse je:D! Edino kaj je tud razlika, ce se ne motim, da ce pri siolu reces imel bi dve televiziji ti dajo dve tudi, ce to sploh ne deluje pri amisu pa ti vsaj povejo pri cem si:)!

Domoljub2 ::

Živjo!

Mene zanima kaj bi vi vzel ne mojem mestu.
Doma imam Telemach televizijo in Siol internet. Sedaj pa bi rad šel na trojček.

http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora...
http://www.siol.net/storitve.aspx

na teh dveh povezavah sem mal gledal. Siol ima varianto: 5/5 internet, standard tv in standard telefon za 47 EUR - 3EUR študent.

Telemach ima pa eno varianto:
DTV 3.0 M+
Televizija - Razširjeni paket
Internet - 6 Mbps / 1 Mbps
Telefonija - Osnovni paket

Čeprav res da niti ne vem kaka je razlika med digitalni trojček 3.0 in digitalni trojček.

Ima kdo kako fino mnenje?

hvala

PS: Naj omenim, da je pri nas v Novem mestu je T-2 polagal v vasi optiko in smo edina hiša, ki optike ni dobila, ker smo edina hiša na drugi strani železnice. -.-

slovenček ::

Pozdravljeni, imam podobne probleme, SIOL mi ne more zagotoviti internetne televizije(oddaljenost nad 3 km od tel.centrale), zato uporabljam zgoljh njegov internetni dostop in internetno telefonijo. Televizijo imam na brezžični LASTOVKI(Trdinov vrh). Sedaj ponuja Telemach vse troje na brezžični Lastovki(na Trdinovem vrhu), a ne vem kako deluje internet na takšni brezžični povezavi. Nekateri pravijo, žica ja le žica.
Prosim tiste, ki imajo že ta trojček(internetno televizijo, internet in telefonijo) preko oddajnika Krim, če povedo ali internet na ta način brezhibno funkcionira? Malo sem zavil stran od teme, a sem v veliki dilemi.
Hvala za razumevanje in morebitne informacije.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1883567053 (2537) Netrunner
»

Katerega ponudnika izbrati (TV, Internet, Telefon)?

Oddelek: Omrežja in internet
2713052 (10818) jurehaup
»

Siol Trio 10Mb / Amis

Oddelek: Omrežja in internet
174596 (4246) alexz
»

SiOL bo podražil telekomunikacijske pakete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9228083 (23783) Dami
»

Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
10911978 (7779) durrenmatt

Več podobnih tem