» »

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča in Zaresa

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča in Zaresa

««
3 / 12
»»

Double_J ::

On seveda nima nobenega podjetja. Podjetniki niso takšni kot je on.
Dve šivanki...

jype ::

luli> Dopis po namigu : Državi ali podjetjem v državni lasti!

Ne da se to kakorkoli tebe tiče, ampak ne.

Double_J> On seveda nima nobenega podjetja.

Ne drži, vendar...

Doubče_J> Podjetniki niso takšni kot je on.

Tako je, zato nisem preveč uspešen. Če bi bil dober podjetnik, ne bi trabunjal po forumih, ampak bi se naokoli prevažal z zasebnim letalom ali jahto.

luli ::

Mogoče bo pa šel po poti vzornika in bo čez 20 let uspel "kupiti" diplomo!

djordjevic ::

Če bi Slovenija izvažala faušijo, bi bili že davno tisti obljubljeni svetilnik ...
No grave is deep enough to keep us in chains.

jype ::

luli> Mogoče bo pa šel po poti vzornika in bo čez 20 let uspel "kupiti" diplomo!

Me prav zanima, kdo je to, pa zakaj naj bi bil moj vzornik. Jaz diplome namreč ne potrebujem (ne, res ne).

Ziga Dolhar ::

O tajkunu Jurčku lahko odprete novo temo.

Dovolj offtopica.
https://dolhar.si/

marS ::

wow! kako je vse potihnilo........
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Phil ::

Posojila so zavarovana!

Nekaj še brcajo in prodajajo meglo, ampak sam ne pričakujem da bo prišlo do kakršnegakoli razpleta. Pač še ena afera, ki bo čez mesec pozabljena.

Thomas ::

Mislim, da tale afera vendarle ne bo pozabljena. V četrtek je baje zadeva na parlamentarnem odboru za gospodarstvo.

luli ::

Kot sem obljubil pošiljam link do "razpisa", ki je pripravljen za nekatera podjetja!

http://www.enarocanje.si/pregledobjave....

borchi ::

potem ko si poslal link do 'predhodnega informativnega obvestila', nam daj še link do 'prejšnje/takratne in zdajšnje zakonodaje' po kateri banka ne sme dajati nezavarovanih posojil... jaz tega ne najdem, mi pa moja kmečka pamet govori, da ni prav veliko možnosti, da tak člen obstaja.

torej, prosim, da se malo izobrazimo v bančnih poslih.
l'jga

Thomas ::

To je elementarno, da mora banka imeti posojila zavarovana. Elementarno.

jype ::

No, pol bo pa trivialno najt člen v zakonodaji, kjer to piše. Trivialno.

borchi ::

> To je elementarno, da mora banka imeti posojila zavarovana. Elementarno.

če bi bilo elementarno, bi morali biti zavarovani vsi krediti. pa banke same od sebe ponujajo tudi nezavarovane kredite... en 'check box' na pogodbi.

zelo dvomim, da so vsi ti posli nezakoniti.
l'jga

_sas_ ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: _sas_ ()

Ziga Dolhar ::

To je elementarno, da mora banka imeti posojila zavarovana. Elementarno.


Ce je temu tako, zakaj potem obstajajo standardi za capital adequacy ratio? Basel? Ce ima banka vse aktivne posle stvarno zavarovane, ni potrebe po posebnih rezervah, mnogo manjsa potreba po bonitetnih rejtingih in agencijah, ki se s tem ukvarjajo.

Sploh ni vec 'tveganj', s katerimi naj bi banka upravljala. Nobene 'risk premium'.
https://dolhar.si/

Ziga Dolhar ::

In sploh bi bilo zanimivo vedet, kako v taksni ureditvi kdorkoli sploh lahko pride do kapitala.

Ce kdo zeli posojilo, mora ponudit zavarovanje. Ce da zavarovanje, z instrumentom ne more vec razpolagat. Kar pomeni, da za ta cas izgubi ta instrument kot sredstvo, ker pa mora zavarovanje presegat vrednost posojila, ima na voljo manj sredstev (100 posojila minus 150 zavarovanja), kot bi jih imel sicer.
https://dolhar.si/

tsh2 ::

meni bi bilo bolj logično, da bi bil ta napad iz SD in ne iz SDS. ker če hoče SD zmagati na evropskih volitvah mora prevzeti glasove lahkovniku in zaresu, tako kot je to naredila na zadnjih volitvah. je zelo pomembno kdo zmaga na teh volitvah, ker se vedno potem izkaže, da tisti zmaga tudi na naslednjih volitvah.

Cveto ::

Eh, stvar je enostavna:

Najprej je potrebno priti na oblast. Tam je moč velika, plača pa slaba. Denar je treba torej nekako dobiti ven. Najdeš kolega, ta odpre firmo, ti pa mu zrihtaš posel. Pogledaš kaj trenutne nese najboljše dobičke in ugotoviš da so to telekomunikacije. Tja nastaviš svojega direktorja (Majzlja) ki pripravi tak razpis da je izbrana firma tvojega kolega (svema). Ker denarja tudi iz te firme ne moreš direktno črpati, najdeš še eno firmo, ki se ukvarja z naložbami, najbolje kak sklad iz katerega so odstranjeni mali delničarji (hram). Odpreš firmo v državi kjer je izvor lastnike in izvor kapitala težje izslediti. Ta firma nato kupi slovensko naložbeno podjetje (hram) ki je že prej kupil firmo ki služi pravi denar (svemo).

Dosežeš torej da kot politik uradno nimaš v lasti nobenega podjetja, v ozadju pa denar teče v tvojo firmo v davčni oazi. Čas teče in denar se nabira. Vmes dobljeni denar pametno izkoristiš in pofinanciraš razne predvolilne dejavnosti...

Ker pa se zavedaš da nič ni večno, gradnja omrežja se bliža koncu in dobički iz tega naslova padajo, pogledaš kaj bi bilo še perspektivnega. V današnjih časih so to nove tehnologije, avtomatizacija, sledenje busov, avtomatske črpalke itd...(niti ni važno kaj, le da se sliši dovolj "fancy" da država pljune denar) Stvar sicer je perspektivna, a takih "inovatorjev" je že dosti in brez malo "pomoči" pri razpisih ne gre. Spet se dogovoriš z nekom da ustanovi podjetje (ultra), ti pa zagotoviš ugodne razpise in evropski denar. Ker neposredno (lastniško) ne moreš biti zraven, lastništvo zopet preneseš na tujo firmo, kjer ti ne bo nihče gledal pod prste (ultra bv, nizozemska). Čas spet teče, denar se nabira... Ker medtem izgubiš volitve se zaposliš v ultri in si uspešen "poslovni direktor" (kljub temu da nimaš nobenih izkušenj iz tega področja ker si bil celo življenje politik in falirani študent). Svoje solastništvo seveda zaradi političnih razlogov zamolčiš (in se pred volitvami celo zlažeš da imaš od delnic samo eno delnico laškega)

Na novih volitvah nato zmagaš in v enem dnevu odideš iz ultre (iz tega se vidi kako pomemben si bil za proces). Ker pa si "okužen" (ker si delal v ultri) ne prevzameš "svojega" ministrstva kjer bi imel zadeve neposredno pod kontrolo pač pa vzameš relativno "nedolžno" ministrstno za šolstvo. Ker pa je kriza tukaj vzameš stvari v svoje roke in urediš da pride področje telekomunikacij pod tvoje menistrstvo (čeprav visoko šolstvo nima kaj dosti skupaj z telekomunikacijami). Kriza ke žal vedno hujša ti pa se iz političnih razlogov zameriš može v vrhu banke, ki objavijo podrobnosti kako so "tvoji" firmi odobrili kredite na lepe oči. Ko "tvoja" izpade kot le še ena "tajkunska" zgodba, ti lastni direktorji še nespretno razkrijejo tvoje solastništvo.

Prekolneš vse novinarje, izgubiš živce v osrednji informativni oddaji in tožiš pol Slovenije. Le kako se ti moglo to zgoditi, pa tako dobro si splaniral vse...

:D

borchi ::

> ker se vedno potem izkaže, da tisti zmaga tudi na naslednjih volitvah.

vedno?! like... eh, don't bother...

to je verjetno maščevanje pahorja, za tisti linč pred parlamentarnimi volitvami, ki mu ga je pripravil golobič in 90% medijev, ki jih obvladuje. o tem linču je obširno poročal tsh2.

(potem pa smo namesto vojne na levici dobili pahorja in golobiča, ki sta se pred volitvami objemala kot kakšna dva, oprostite izrazu, pedra. go figure...)
l'jga

borchi ::

> Svoje solastništvo seveda zaradi političnih razlogov zamolčiš (in se pred volitvami celo zlažeš da imaš od delnic samo eno delnico laškega)

če golobič ni prijavil svojega premoženja, je za njega GAME OVER! prav je tako in drugače ne sme bit.

> Na novih volitvah nato zmagaš in v enem dnevu odideš iz ultre

a ni iz ultre odšel preden je ustanovil zares (kar je kar nekaj časa pred volitvami)?
l'jga

djordjevic ::

če golobič ni prijavil svojega premoženja, je za njega GAME OVER! prav je tako in drugače ne sme bit.

+1, čeprav, če je tako trapast/pokvarjen/nespreten/naiven, potem je tako bolje, da odleti zdaj, preden bi prišel še do kakšnega pomembnejšega položaja.

p.s.: Kar se tiče prenosa telekomunikacij, pa sem slišal, da bi pristojnost nad firmami ala Telekom, Mobitel in še kaj ostalo na ministrstvu za gospodarstvo.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Thomas ::

It's all over now. Razen če ne pride kakšen čudež od kje.

Golobič nima druge kot da se umakne s politične scene.

Okapi ::

Zakaj? Če je lastništvo prijavil, je zaenkrat vse OK. Tista Ultra na Nizozemskem menda ni delniška družba, in je torej tudi izjava o eni sami delnici Laškega, ali kar je pač že povedal, resnična.

Če je pa res mislil, da bo tisti lastniški delež ostal skrit, pa res nima več kaj iskati v politiki, in naj gre delat družbo Marjanu Podobniku. Ampak moram reči, da bi me precej presenetilo, ker sem imel občutek, da je vseeno malo bolj brihten. Sicer bo pa kmalu jasno.

O.

djordjevic ::

Če je pa res mislil, da bo tisti lastniški delež ostal skrit, pa res nima več kaj iskati v politiki, in naj gre delat družbo Marjanu Podobniku. Ampak moram reči, da bi me precej presenetilo, ker sem imel občutek, da je vseeno malo bolj brihten. Sicer bo pa kmalu jasno.O.

+1
No grave is deep enough to keep us in chains.

trnvpeti ::

golobic naj leti!
prav tako zares!

Gandalfar ::

zakaj? Kaj nelegalnega je pa naredil?

harvey ::

zakaj? Kaj nelegalnega je pa naredil?


Gandalfar a v politiki je potrebno, da kdo leti samo nelegalnost?

jype ::

Sej za Janšo so tut rekl, naj leti, ko so ga finci javno obtožl korupcije...

Ane?

Okapi ::

Danes v Dnevniku:
Predsednik Zares ter minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregor Golobič je komisiji za preprečevanje korupcije ustrezno prijavil lastništvo v družbi Ultra SUM, ki je večinska lastnica družbe Ultra, so sporočili iz Zares.


O.

Double_J ::

A Kos je rekel, da je potrebno počakati do jutri, zato da bo vmes lahko dopolnil vlogo?
Dve šivanki...

poweroff ::

Me pa zanima, kako bo spalamudla Nataška, da to naenkrat več ne bo v javnem interesu.

Kolikor sem danes bral v Žurnalu je rekla, da se zavzema za to, da so ti podatki javni.

Je pa zanimivo kako se desničarji nenadoma "zatekajo" k Pooblaščenki in Kosu. Seveda le ko jim ustreza. Tudi Golobič naj bi ob sumu odstopil - Janša ob sumu "patrije" nikakor.

Sicer pa moram priznati da načrtno že en mesec ne gledam TV in čim manj berem časopise. Na hitro sem si pa ogledal to zadevo in če prav razumem, so očitki Golobiču:
- da je podjetje Ultra, kjer je bil zaposlen dobilo nezavarovane kredite
- da ni prijavil lastniškega deleža v nizozemski Ultri
- še kaj?

Kolikor berem po tem forumu naj bi se do danes izkazalo:
- krediti so bili zavarovani
- delež v NL Ultri je prijavil

Kaj točno mu torej še očitajo?
sudo poweroff

Poldi112 ::

Njegov izvirni greh je, da ga Janša ne mara. :)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Poldi112 ()

sebo x ::

> Njegov izvirni greh je, da ga Janša ne mara.

Ni edini.

poweroff ::

Zdajle sem našel tale posnetek iz POP TV: http://24ur.com/bin/video.php?media_id=...

Golobič seveda nastopa precej prepričljivo. Mislim, da je povedal dovolj, da je njegove trditve mogoče natančno preveriti in ugotoviti ali morda laže.

Če pa ne laže pa bo zanimivo videti kakšne konsekvence bodo potegnili tisti, ki so ga obtoževali. Reakcija Janše v podobni situaciji so bile tožbe vse povprek.
sudo poweroff

Cveto ::

Sicer pa moram priznati da načrtno že en mesec ne gledam TV in čim manj berem časopise. Na hitro sem si pa ogledal to zadevo in če prav razumem, so očitki Golobiču:
- da je podjetje Ultra, kjer je bil zaposlen dobilo nezavarovane kredite
- da ni prijavil lastniškega deleža v nizozemski Ultri
- še kaj?

Kolikor berem po tem forumu naj bi se do danes izkazalo:
- krediti so bili zavarovani
- delež v NL Ultri je prijavil


Saj je bilo že v anonimki napisano da so bili krediti (delno) zavarovani. Problem je v tem kolikšen delež je bil zavarovan in kako. Ultra je po nekih ocenah vredna cca 10 miljonov eur, zavarovanih pa naj bi bilo 21 miljonov eur kredita (golobič previ da je sicer teh kreditov štirikrat manj, a v anonimki je bilo lepo napisano da gre še za povezane osebe in tudi dokazano kakšne so te povezave - po podatkih iz javnih registrov). Piše da so zastavili delnice podjetja, nepremičnine, osebna poroštva (verjemite mi da to ni danes v Sloveniji vredno nič če nimaš zadaj "botra"). To vse skupaj ne nanese niti 12-13 miljonov. A ostalo je šlo pa ne "lepe oke". Morda zgolj v pojasnilo: kot eden od mangerjev delam v visokotehnološkem podjetju ki ima 5 miljoonov eur letnega prometa in nepremičnine v vrednosti 1,5 miljona eur. Kljub dobrim rezultatom, svetli prihodnosti in zastavi nepremičnin že skoraj pol leta čakamo na 1! miljon eur kredita. Banke denarja enostavne ne dajo, razen očitno v primerih ko posreduje nekdo na pravem položaju. In tukaj je tisto kar je narobe. Pogojji naj bodo za vse enaki, uspešnost pa naj določa trg, ne pa veze in poznanstva. Nejbolj me motijo ta "osebna poroštva". Za tem izrazom se lahko skrije marsikaj. In zame je tako zavarovan kredit slabo zavarovan.

Kar se pa tiče prijave komisiji za preprečevanje korupciji: če je res prijavil me zanima zakaj ni ukrepala, saj gre za očiten konflikt interesov (dražve kateri naj bi služil kot minister in ultre ki ji služi kot solastnik). Da ne omenjam kako nehigienično je bilo da je v javnosti govoril nekaj, prijavil pa nekaj drugega.

poweroff ::

Dobro, dajte mi torej razjasnit tole:
- kaj točno naj bi Golobiš storil nezakonitega
- kaj naj bi storil nemoralnega?

Tolk da vem kakšne točno so obtožbe.

P. S. Pisec anonimke pa je očitno zelo dobro informiran. Skoraj tako kot kakšna tajna služba...
sudo poweroff

borchi ::

> golobič previ da je sicer teh kreditov štirikrat manj, a v anonimki je bilo lepo napisano da gre še za povezane osebe

se pravi, če ima recimo neka d.d. med svojimi lastniki tudi npr. pivovarno laško, prištejemo pufe pivovarne laško kar k tej naši d.d.? jasno! povezana družba. in glede na to, da je baje golobič rekel, da ima eno delnico laškega...:D

> Piše da so zastavili delnice podjetja, nepremičnine, osebna poroštva (verjemite mi da to ni danes v Sloveniji vredno nič če nimaš zadaj "botra")

kaj pa boš drugega dal? boš zavaroval kredit za 1 mio z 2 mio keša?! lego kocke?

> P. S. Pisec anonimke pa je očitno zelo dobro informiran. Skoraj tako kot kakšna tajna služba...

?! ni vedel za golobičevo lastništvo v sungapurski družbi. kar je dejansko sporno, vse kar pa je zapisal v anonimki pa je, kot trenutno kaže, natolcevanje brez osnove...
l'jga

djordjevic ::

Mene še vedno zanima, od kod je nacionalka potegnila tistih 21 milijonov pufa. Mogoče pa je zamenjala s posojilom (nezavarovanim oziroma, pardon, zavarovanim z zemljišči, ki so bila že prej zaplombirana), ki ga je Koletnik na čelu HSE odobril holdingu Zvon 1. :D

edit: Zgleda, da ni lažnivec.
vir: 24 ur
No grave is deep enough to keep us in chains.

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

Gregor Golobič je svoj 10,8-odstotni delež v podjetju Ultra Sum prijavil lanskega 20. decembra, je sporočil predsednik komisije za preprečevanje korupcije Drago Kos.

A kot navajajo mediji, so na Uradu vlade za komuniciranje februarja zbrali podatke o premoženju ministrov, Golobič pa je takrat prijavil le eno delnico v Pivovarni Laško, ni pa omenjal deleža v podjetju Ultra Sum.


Morda pa je.

Karaya 52 ::

Kaj je razkril Gregor Golobič

Prvake strank smo junija lani prosili, da razkrijejo svoje premoženje. Gregor Golobič je naštel:

Nepremičnine: lastnik stanovanja v Ljubljani, nakupna vrednost pred petimi leti 121 tisoč evrov, začel graditi družinsko hišo


Zemljišča: 22 tisoč kvadratnih metrov kmetijskega zemljišča v slovenski Istri, nakupna vrednost leta 1998 53 tisoč evrov

Delnice, deleži, točke vzajemnih skladov: ena delnica Pivovarne Laško v vrednosti 87,36 evra


Avto: peugeot 807, letnik 2004

Premičnine večjih vrednosti: solastnik jadrnice, 10,5 metra, letnik 1975


Certifikat vložil v: Luko Koper, Petrol, Pivovarno

Zgodovina sprememb…

trnvpeti ::

dvojna merila
zamolci premozenje
povezan z ultro
telekomunikacijsko podjetje
hoce ustanoviti novo telekomunikacijsko ministrstvo
je pa lastnik, zamolcani
podjetje ima kredite
sam podpiral odstop veselinovica na celu nlb
ker je podpiral kreditiranje tajkunskih podjetij

sedaj naj sam ODSTOPI
itak mu bojo fejst padle tocke
zares-u pa tudi
odstopit mora pa tudi lahovnik

simpl ko pasulj

djordjevic ::

Gregor Golobič je svoj 10,8-odstotni delež v podjetju Ultra Sum prijavil lanskega 20. decembra, je sporočil predsednik komisije za preprečevanje korupcije Drago Kos.

A kot navajajo mediji, so na Uradu vlade za komuniciranje februarja zbrali podatke o premoženju ministrov, Golobič pa je takrat prijavil le eno delnico v Pivovarni Laško, ni pa omenjal deleža v podjetju Ultra Sum.



Zanimivo, zanimivo tole. Ne gre mi v račun, zakaj inštanci z (najbrž) več pooblastili zadevo prijavi, drugi pa ne. Odsotnost sankcij morebiti? Tole bo še jako zanimivo.
No grave is deep enough to keep us in chains.

borchi ::

> Zanimivo, zanimivo tole. Ne gre mi v račun, zakaj inštanci z (najbrž) več pooblastili zadevo prijavi, drugi pa ne. Odsotnost sankcij morebiti? Tole bo še jako zanimivo.

ker kos ni PR, urad vlade za komunikacije pa je? in se mu je zdelo, da ga reveži ne bodo dosti upoštevali in volili, če bi povedal, da se popoldan gre kapitalista...
l'jga

Cveto ::

Zanimivo bi bilo videti kakšno dokazilo o tem kdaj in kako je naredil to prijavo. Da ni res nastalo kaj čez noč. Kosu ponarejanje listin (afera Depala vas) in naknadna dopolnitev dokumentacije (nalo prisluškovanju novinarju Rancu) ni tuja.

Sicer pa itak ni važno. Golobič ni lagal Kosu lagal je pa zato lagal slovenski javnosti. In njegovo solastništvo v ultri JE sporno, še posebej če res prenesejo telekomunikacije na njegovo ministrstvo.

Zanimiv je tudi stavek da so "ustanovili podjetje na nizozemskem zaradi širitve na nove trge". Če je tako bi morala biti to mala podružnica, ne pa da so tja prenesli večinsko lastništvo podjetja. Tukaj so očitno nekaj skrivali, zdaj ko se vse skupaj prenaša na daljni vzhod pa še toliko bolj.

djordjevic ::

In njegovo solastništvo v ultri JE sporno, še posebej če res prenesejo telekomunikacije na njegovo ministrstvo.

Kot sem zapisal že malo više, ohranja pristojnost nad telekomunikacijskimi podjetji ministrstvo za gospodarstvo (ki ga sicer prav tako vodi Zares, al' ipak). Ne vem, ali pričakujete da bi v primeru prenosa poslej _vse_ posle na tem področju pridobila Ultra ali kako? Ker bi GG lastnoročno talal pogodbe? Se pa strinjam, da bi bila najbrž najbolj čista poteza, če bi se lastniško umaknil iz Ultre in basta.
No grave is deep enough to keep us in chains.

djordjevic ::

in se mu je zdelo, da ga reveži ne bodo dosti upoštevali in volili, če bi povedal, da se popoldan gre kapitalista...

Bo najbrž držalo, čeprav po mojem povsem nepotreben hazard - gostilniški analitiki pač ne volijo Zaresa.
No grave is deep enough to keep us in chains.

borchi ::

> Bo najbrž držalo, čeprav po mojem povsem nepotreben hazard - gostilniški analitiki pač ne volijo Zaresa.

hmm, ne vem. glede na to, da je zares zavestno nateral janševo tajkunsko preganjavico do novih višin...

mi je pa nekaj zelo smešno in se ne morem več zadrževat. sem upal, da bo kak thomas sam od sebe pogruntal (glede na to, da zelo zares vzame kake forumske bralce bilanc)...

slovenija je čez noč izvedela, da je golobič tajkun. right? pred enim dnevom so razlagali, da ima ultra premoženja za 1 mio, pa ogromno dolgov. golobič je 10% lastnik firme, ki ima v lasti 70% ultre. torej ima golobič v ultri 70k EUR (če ne upoštevamo blaznih dolgov, ki jih ima ultra in jih bo morala odplačat).

(janševe golf palice so več vredne od tegale golobičevega lastništva)
l'jga

Daedalus ::

Golobič ni lagal Kosu lagal je pa zato lagal slovenski javnosti. In njegovo solastništvo v ultri JE sporno, še posebej če res prenesejo telekomunikacije na njegovo ministrstvo.


Točno tako. Lepo odgovarja javnosti (še tolko bolj svojim volilcem), drugo je pa en tak zanimiv konflikt interesov (takole na uč, ker podrobnosti ne poznam), zarad katerega bi moral TAKOJ odstopit - že samo zaradi namere, da se "malo muti". Seveda pa tega ne gre pričakovat v Sloviniji, teh Banjanja Republik™.

Ne vem, ali pričakujete da bi v primeru prenosa poslej _vse_ posle na tem področju pridobila Ultra ali kako?


Kar pričakujemo, je irelevantno. Relevantno je tisto, kar se je pogruntalo glede nezdružljivosti takega početja.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

djordjevic ::

slovenija je čez noč izvedela, da je golobič tajkun. right? pred enim dnevom so razlagali, da ima ultra premoženja za 1 mio, pa ogromno dolgov. golobič je 10% lastnik firme, ki ima v lasti 70% ultre. torej ima golobič v ultri 70k EUR (če ne upoštevamo blaznih dolgov, ki jih ima ultra in jih bo morala odplačat).

(janševe golf palice so več vredne od tegale golobičevega lastništva)

:))
No grave is deep enough to keep us in chains.
««
3 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16625261 (21072) noraguta
»

Obtožbe na račun Gregorja Golobiča - 2. del (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
39721244 (12182) donfilipo
»

Laganje politikov iz SDS? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17312085 (8070) Poldi112
»

Nova vlada - strokovnost (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
30421927 (13674) mtosev
»

Pahor bo linčan. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10610546 (5445) dukenukem

Več podobnih tem