» »

Screen saver

Screen saver

Nutcracker ::

Jest bi včasih rad, da se mi screen saver spoloh ne zažene, včasih, da se zažene po 1 min, 10 min... Zato sem si na namizje dal bližnjico za saver, sam bi pa rad mel še geslo. Al se da tko naštimat, da bi screen saver vklopil prek bližnjice in bi imel nastavljeno geslo (v Win XP)?

mafijc ::

Če se da naredit tako, da se ti vsakič vklopi po različnem času ne vem, vendar bi bilo po meojem to izvedljivo le če bi bilo neko zaporedje (recimo prvič po 1 min pol po 5 min pol 10...........). Drugače se pa v windowsih na namizju z desno tipko klikneš pol pa lastnosti, ohranjevalnik zaslona, si ga zbereš in potem malo nižje označiš s klukico: zaščiti z geslom. sj to si najbrž že vedu ampak useen. aja pol pa k se ti uklop screen saver pa premakneš mousa™ moraš z svojim passwordom od logina odklent svojga abaka™ al pa z adminovim passwordom.:O

Nutcracker ::

Sej to vem. Tut nisem hotel, da bi se screen saver zagnal ob različnih časih. Pravim, da sem si naštimal bližnjico (iz c:\windows\system32, kjer so screen saver datoteke) na namizje. Sej ohranjevalnik dela v redu, samo če zaženeš preko bližnjice, pol geslo ne dela. Zanima me, če se da to kako uštimat (mogoče je treba dodat kakšen parameter?).

alesrosina ::

alternativa tega je, da racunalnik zaklenes (pritisnes ctr+alt+del ter kliknes "Lock Computer" - tko je u w2k) ... ce hoces samo zaklet kisto, kadar te ni...

Nutcracker ::

Ja, neki takega sem hotel. V bistvu niti ni treba pritiskat najprej Ctrl+Alt+Delete, pa pol Lock Computer, ampak je bližnjica "tipka WIndows"+L.

milica ::

moraš z svojim passwordom od logina odklent svojga abaka™ al pa z adminovim passwordom
Kje pa najdem to geslo?

ToniT ::

Kje pa najdem to geslo?

Verjetno v svoji glavi, če si ti administrator!

milica ::

Nisem se dobro izrazila. Kje lahko vpišem to geslo? Kako do okna kjer se lahko vnese to geslo za ohranjevalnik? In nisem administratorka.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 2003 Server

Oddelek: Operacijski sistemi
81257 (979) darkolord
»

ohranjevalnik zaslona za win 2000

Oddelek: Operacijski sistemi
6904 (878) gumby
»

Program proti brskanju po racunalniku!

Oddelek: Programska oprema
61093 (1038) Aspirinix
»

Win2k > Startup > Lock Computer kako?

Oddelek: Pomoč in nasveti
11855 (753) bastadu
»

monitor stand by

Oddelek: Pomoč in nasveti
151467 (1343) branko_bm

Več podobnih tem