» »

Tualatin-BX440-Abit slotket- odličen članek

Tualatin-BX440-Abit slotket- odličen članek

Black Adder ::

http://www.overclocking.cz/readers/carl...
A žal v češčini. Saj razumem kar precej toda pomembni so tudi detajli.

Če zna kdo prevesti, bi bilo odlično.
BlackAdder stroke again!

Max Payn ::

Bravo da si to najdu. Sam jst nč ne razumem. Rad bi pa to naredu. A ti si se lotil tega dej me kontakiraj na moj mail: Dalmatinka@email.si .
Hvala

Dejmo SLO_TECH tole prevest če je možn. K ste že dolgo nazaj obljubla takšen članek in nato ni blo nič :(

BlackAdder ::

Ma nisem se še lotil te modifikacije, mogoče se jo bom ko dovolj pade cena tualatinom, pa ko bom popolnoma razumel članek.

Bistvo je v tem, da vse potrebno preurediš tako, da lahko zadevo brez težav vrneš v prvotno stanje.

Sicer pa - iščemo češkega prevajalca, računalniškega znalca!
BlackAdder stroke again!

Spajky ::

Jest sem sicer reku, da bom mogoče napravil članek (nič obljubil), ma sem malce len oz. v tej vročini len na kvadrat in me tudi zdej druge stvari interesirajo, tako, da ni blo nič iz tega! zakaj pa ne probate z BabelFishom si prevest? In pa evo vam še en link od naših južnih sosedov /tam sem pred 4 meseci sprožil pravo evforijo predelovanja preko Useneta.. :-) tukaj DL
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

BlackAdder ::

BabelFish zaenkrat razen ruščine ne podpira ostalih slovanskih jezikov.
BlackAdder stroke again!

Gandalfar ::

jah pejt na njihov forum .. najdi pravi oddelek in jih _lepo_ in _prijazno_ poprosi, ce bi morda bil kdo tako prijazen in bi ti clanek prevedel v anglescino. Lahko pa tudi pises direktno avtorju in ga to poprosis. Ampak pomojem, da ti bodo v forumu z veseljem pomagail, ce bos vprasal lepo, prijazno in vljudno.

Max Payn ::

Ok...
Neki me zanima tole k si dal hrvaško spraky.

Če jst prav razumem jst tole samo modificiram procesor tako tiste pine povežem in izoliram in nato utaknem v nemodificiran slotket (ABIT Slotket 3) in nato tam na njem naštimam voltažo in volja stvar dela? Na plati mi zdej dela c2 633@950.

Spajky ::

Ja samo če imaš slotket!!!, ki bi delal /tisti z velikim TVC16222(A) chipom sigurno!/; nekaterim je sicel delalo tudi z verzijo 1.0 brez tistega cipa, nekaterim pa ne-zgleda da je v vezi tudi shema Plate v tem primeru! Glede voltaže pa bi moralo držat! pa še nekaj: tisto povezavo če je potrebna ak4-ak26 je bolje narediti na an11 (Vtt)-če dela, kot na ak26! Ni kaj kot probati, vendar pazi, Substrat z nogicami je fragile; meni je enkrat iz čista mira enostavno odpadel en pin ko sem proc ven prvič vzel....niti Intel ni več kar je bil (mehansko)... in evo še en lik sumasumarum, ki tam manjka... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Sergio ::

Sicer moja prošnja Spajkyju še stoji... :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.