» »

Fears...

Fears...

Skankulja ::

me ze dovgo casa mika, da bi odklenil xpja, a si enostavno ne upam (don't realy have the money right now!). zanimata me pa dve stvari: 1. to, da se z "neuspelim" odklepom, da procesor unicit mi je jasno... ali pac? - kolk so kaj vase izkusnje? in pa 2. kolk sm zaslediv po netu bi se dalo z arctic silver t.p. kamot odklenit (ceprav ni najbol fajn sam...), prav?
--
predpostavljajmo, da "prevodna vdolbina" ostane prevodna - kaj se zgodi? kurcslus? procesor gone by the wind? al je pac trenutno onesposobljen?
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.

Malecky ::

Če kaj zajebeš se proc zbudil nau al se bo na kakšni bedni frekvenci ali pa ker nebo delal, sicer nima izkušenj ker so bli vsi moji odklepi do zdaj brezhibni razen kdaj pa kdaj kašen problem pa še tist ni resen. Mislim da bi moral bit kr mojster da ga uničiš z odklepanjem hehe. Če v luknjico naliješ prevodno snov se bo prc zaklenu na 11x množilnik sam delal bo še skoz. Jaz sem način zdaj že dodelal in mi ne povzroča nobenih težav sam da je roka mirna:)

Lahko ti ga tudi odklenim za 1500SIT...

the_unborn ::

A pol se da to povezat tudi z arctic silver? Samo ta pasta se ne posusi se mi zdi, ali pac?
Malecky: po kaksnem postopku ti izvajas to, nam zaupas?

Binji ::

Ah daj Malecky to ni vec to. Ce ti tip pride na dom, prnese proc, materjal (pasto) in placa pir pol jej to ze zadosti ne pa da ga matras s temi 1500sit
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

the_unborn ::

Pazi, tu je se garancija8-)

Malecky ::

Binji je 15min dela, ne da se mi ubadat pa klicarit napovedvat pa nisem iz Lj tko da... velik tko pa tko, folk mi še vedno pošilja proce in to kar veliko, ker pač narejeno je pa preverjeno.

postopek opišem pozneje če bom mel cajt ga z veseljem opišem sam morte vedet da je to 2500SIT sam material ki ga morate kupit tko da se vam za 1 proc sploh ne splača.

Malecky ::

Kupite si set za popravilo sistema za odmrzovanje zadnjih šip (deffoger) to je tekoča snov ki se strdi kuj ko jo naneseš in zelo dobro prevaja, dobi se jo na petrolih al pa pri uvozniku Loctite v Sloveniji (nevem kdo je to). Vzameš prozoren salotejp nalepiš čez zlate kontakte na obeh straneh, nato vzameš voščenko in podrgneš po jamicah tako da se lepo zapolnejo. Jamice preveriš še pod mikroskopom ali lupo da so perfektno zadelane in vzameš olfa noš in odrežeš kar je preveč, procesor nato očistiš z alkoholom in začneš povezovati mostiče. Vzameš deffoger in vanj pomočiš eni tanko kovinsko iglo s katero snov hitro naneseš na kontakta in povežeš oba, postopek ponoviš na vseh in proc je odklenjen.

Skankulja ::

ce je stvar taka, da je procesor s takim posegom nezmozno unicit se tako ali tako nimam kaj za bat. no ja vsaj mirno roko bom mev :). js se bom loto kr z sekundnim lepilom in AS2. mam pri roki. what could go wrong, right? ce pa se ma kdo kaj za dodat pa kr...
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.

m.i.h.a. ::

Če se ne motim so voščenke iz parafina z dodatkom barvila, kaj se ne bo ta parafin stopil? Je to z voščenkami preverjeno?

Malecky ::

Voščenka je moja ideja, uporabljam pa sam deffoger k so ga pa itak vsi uporabljali, AS2 pa sekundno lepilo je pa bedarija brez primere, ko se boš lotil boš pa videl zakaj, tudi pisec članka na s-t (sergio:) ga je zajebu tko da ga tud jst ne morem več popravit uporabite voščenko! Lažje ne more bit, če je men uspelo ene 30 proco bo vam tudi enga...

Sergio ::

Malecky, vsako pasto ter sekundno lepilo se da brez težav popolnoma odstranit z acetonom. verjemi.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Malecky ::

Dol v Piranu nismo mel acetona... aja sej sm res sam z vodo pa "ostrim" pedmetom probal:)

Ne vem zakaj bi se matral če se ni treba...

Sergio ::

bom prnesu do tebe aceton... mas ta vikend cajt, bova mal odklepala? :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Malecky ::

Glih zj iščem nov set za odmrzovanje ker se mi je tale flaška popolnoma zgostila in je dost težko. Sem vlil not razredčilo za barve pa se ne meša:( Zgleda da je na drugi bazi in jst mal v pi... zarad tega, bom probal dons svojega odklenit da probam kako in kaj.

Sergio ::

nice.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Skankulja ::

glede na to da morm kupit par stvari se mi skor bol splaca, da (Malecky) zadevo ti zrihtas. ceprav bi izkusnja prav prisla. mah... btw kje si doma malecky? (cross fingers for koroska-srajerska). sam mam tak obcutek, da si doma ravnno dovolj dalec, da se mi nebo splacalo... ali pa tudi?
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.

Malecky ::

Niti cca se ti ne splača Skankulja, sem iz Žirov, lahko bi tudi v Lj. Pol je najboljša rešitev pošta al pa general parcel pa priložiš 1500SIT pa je. Nevem če sem že kdaj dal oglas za odklepanje procev sam vsak dan eden piše na moj mejl.

ps.. zj zraven odklepanaj prilagam posebno darilo, fulll boste happy zagotavljam:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Malecky ()

Golden eye ::

Darilo??? Ne bodi tako skrivnosten:D

Malecky ::

Ja pa bom, k je res malenkost enim pa fulllll sede:D Pomoje kr vsem, pohitite preden mi jih zmanka0:)

Clemento ::

jst nisem nc dobu zraven? kaj mas ;) posl ZS!
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

Malecky ::

Ja ti si bil malce prehitr...

Clemento sej boš dal še kakega z odklenit oz si ga dobil zj for free unlock.

Binji ::

Po moznosti kake (s)ekskluzivne slike dolocenege modela zenskega spola?:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Matek ::

Malecky, a tisti deffoger košta 2500? V Piranu je nekdo odklepal z tisto prevodno barvo, Meni je mojega starega athlona odkleno. Ka s tisto barvo zdaj ne gre? Mogoče je cenejša. Je pa tudi kr z iglo pa pol spucal z nožem.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Malecky ::

MMM: Jst sm bil v Piranu, defoger je res 2500SIT če ne več problem je tudi da ga še nisem lociral ker rabim novega. Em, barva je zame pizdarija ker se neda pospravit, če ti prst trzne je jeba, to se pa lepo posuši in lahko zelo lepo odstrani če je treba, pač uporabil bom samo defoger in nič drugega.

Binji: Za to imam veliko vere vate, da si dovolj inteligenten da si sam poiščeš xxx na netu:D Če ne znaš si pa preberi članek o Google:)

Matek ::

A ne bi blo lažje naredt tak, da bi tista mostička, ki jo hočeš pobarvat oblepu s selotejpom, in bi ti pol odvečna barva ostala na njemu, pol pa počakaš da se posuši in greš na naslednjega.

Aja, pa tisti tip, ki ga je meni odkleno v Piranu, je itak odklepal z buciko, ki je bla debela, tak da mu je malo vmes se sklenlo, ampak je tisto barvo itak pol popraskal tudi z olfa nožem med mostički.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Binji ::

Znam, znam, dont worry about it:D
Sm teu samu izbor moznih stvari zmanjsat:\
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Malecky ::

MMM: tisto sem bil jst loool:)

Z bucko sm pa delu ker sem oziroma so mi eno tanjšo zgubli, zj sem dobil odlično žičko za prav to delo in mi res ugaja, če se lepo dela pa roka ne trese (tolk ko v Piranu:P) pol je odklep 5min delo pa nič več. Salotejpa pa ne dajem čez mostič ker je komplicirano, nepotrebno, nesigurno pa še kaj.

Binji: :D nanaša se na rač. temo in okrasi lahko marsikaj:D

Matek ::

Aha, pol pa me veseli da sem te fidu, čeprav se ti face spomnim bolj foggy. Spomnim se pa, da se ti je roka tresla:D.

No ja, glavno da se ne rabim več jaz vsake tlko s svinčnikom jebat.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odklep AXP 2000+

Oddelek: Navijanje
141030 (800) the_unborn
»

odstranitev sekundnega lepila z xp procesorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
155281 (4953) OZZY
»

Malecky!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
804219 (3134) Golden eye
»

Zakaj ni TB odklenjen

Oddelek: Navijanje
7914 (728) zupo
»

Končno omembe vreden FSB!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
411827 (1021) Malecky

Več podobnih tem