» »

!!! E-MAIL SPAMER JE... !!!

!!! E-MAIL SPAMER JE... !!!

V-i-p ::

... moj predragi brat je bil. Pač, pustil je službo, mislil je da je dovolj pameten za računalom in da bo "na lahek" način prišel do denarja. Očitno je nabral raznorazne e-mail naslove, med njimi (!!!) tudi bratovega, mojega, damnn, tako da tudi jaz dobivam razne maile. Žal fant ni toliko pameten in ni "pogruntal" da pri posiljanju pošte obstaja BCC (SKP) polje, tako da se ostali maili ne bi videli. Kristus, pa na slo-tech hodi, jao, pa tega ne ve. V glavnem, da ne dolgovezim, račun od ARNESA je moj, na S-T sem od njegovega nastanka logiran jaz, bere, (na srečo pa nič ne piše) pa tud brat. Zato prevzemam VSO ODGOVORNOST za nastalo situacijo in sem toliko mož da bom (če bo treba) za to tudi odgovarjal. Lahko dobim kakšen naziv, če je treba. Če pa se bo spamanje nadaljevalo, pa kar pokličite ali zahtevajte od Arnesa na account izključijo, ker drugače bom jaz. Mater, toliko pošte kot včeraj/danes pa že dolgo nisem dobil. Ta račun (mail) ni vreden več nič. Tako idiotsko prodajat igre, ne kaj takega pa še nisem videl. Vsem uporabikom, ki ste z mano vred zaradi tega imeli posledice, se opravičujem, iskreno, ker sem z slo-tecom že od nastanka in ga imam praktično za svojega "najboljšega prijatelja" in vsem vam, bratom, slo-techovcem ne bi tega nikoli naredil, da bi se okoriščal z maili od slo-techovcev. Lahko mi tudi onemogočite account na slo-techu, zasluženo ga boste, slo-tech bom pa še naprej spremljal... pri sosedu. OPRAVIČILO ŠE ENKRAT ZA VSE, TAKO ADMINOM KOT UPORABNIKOM.
#V-i-p
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

morphling1 ::

A potem ne bom več dobival tistih emailov, če je tako ti je oproščeno, drugače pa ...
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Brane2 ::

Hmm. To me spominja na mojega brata-turbogenijalca 16V in dan ko je od NLB dobil njihovo največjo napako od nastanka, kartico tekočega računa.
To je blo še v tistih dneh ko terminali niso bli povezani z banko in so bili sinhronizirani enkrat mesečno itd.

Tip ni dokočal osnovne šole in ni imel osnov elementarne matematike, zato je vsak dan v mesecu na bankomatu dvigoval 100DM, plačo pa je imel 500DM :D

Normalno, sranja so se začela kmalu dogajat. Tip je šmudlal z denarjem in ga razsipaval ko blesav. Fotru je to šlo na živce a ni mogu nč, ker je matka bratu dajala potuho. Blo je vmes zelo zanimivo, a ne bi tu o tem. Ves ta čas je fotr bolj ali manj tiho trpel.

No, na dan, ko smo dobili obvestilo od banke, da naj počakamo na tainta dan doma zaradi rubeža (kar na lepem, prej ni bilo nobenega obvestila oziroma jih je brat metal stran).
Tisti dan je blo demokracije konec. Fotr je hladno vstal, reku bratu da naj gre v svojo sobo in ga tam počaka zaradi "pomembnega pogovora".

Nato je matki hladno, vojaško razložil novo nastalo situacijo in vsem ostalim, brez atoma razburjenja. Dal jim vedet svoje poglede, stanje lastnine in njegove poglede na morebitne poglede ostalih od te točke naprej.>:D

Vstal je, šel v bratovo sobo, zaklenu vrata, nato pa je cel blok lahko poslušal, kako v 8m2 kabinetu razsipa 23-letnega konja ko Ementalko. Po petih minutah "Matrixa" je foter mirno pršu ven.

Hladno je odklenu vrata, nato pa se odpravu ven na en cigaret in verjetno tud pir, da se malo pomiri.

Brat je preživel, a se je kmalu demokratično odcepu. Ugotovu je, da je delanje sranj v njegovi naravi in da bi mu naslednje lahko poslabšalo zdravstveno stanje, zato je zaživel umetniško življenje in šou na turnejo...


Ehh, spomini :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Gandalfar ::

podvojena tema. klik.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi v druzini.

Oddelek: Loža
499971 (8133) Vikking
»

Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
16316539 (16539) Bakunin
»

Siol - Email - Navlaka

Oddelek: Omrežja in internet
422273 (1854) Sunna
»

Darilo za birmo??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8810003 (8611) T0RN4D0

Več podobnih tem