» »

AGT računalniki d.o.o.

AGT računalniki d.o.o.

1
2
»

Zheegec ::

Jaz imam zaenkrat dobre izkušnje s Funtechom. Drugače ima večina manjših trgovin bolj malo zaloge, dobavo pa napišejo takšno, kot jo ima napisano dobavitelj na svojem on-line b2b dostopu. In če dobavitelj napiše, da "ima zalogo", pa dejansko nima, se pa vse zavleče.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

solatko ::

Samo s tem se je treba sprijaznit, ker smo majhni in nezanimivi za večje dilerje.

trnvpeti ::

agt izloca slabe komponente
dobrih pa sploh nimajo
torej...

solatko ::

Sem ravno prejšnji teden sestavil PC iz, v AGT - ju kupljenih komponent. Rok je bil samo dva dni daljši, kot je bilo obljubljeno. Odnos, cene in garancijski pogoji na visokem nivoju. Razen ohišja, za katerega je bilo takoj rečeno, da ni sigurna dobava v določenem roku (en dan prej rezerviral en kos pri Mlacom in tudi dobil), tako da je ob pravem vprašanju, tudi odgovor tam zaposlenih točen. Tudi sami prodajalci v AGT-ju povedo, da imajo, ko držijo roko gor, prej pa so pač obljube nabave in dobaviteljev, ki pa niso zanesljive v nobeni slovenski trgovini, razen Dinocomp, ker hodijo sami po stvari.

01001 ::

Osebno dam roko za Funtech. Zame so the best pa ne zato ker posojajo robo na test.

Sem hodil k njim že veliko pred tem ko se še poznali nismo in so mi vedno ustregli in pomagali. Pa če se je šlo za nakup za 20EUR al pa 500. Dejansko si vzamejo čas in se ti posvetijo kar je redkost v nekaterih trgovinah.

eDDi je car tm. Tko, da če boste tja namenjen just ask for eDDi.

Nekdo je spraševal kje so večji friki.

Funtech je povsod: ;)









http://hardwarefacts.wordpress.com/

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

solatko ::

Tole pa že fajn smrdi na reklamo, moderatorji kje ste.

kmetek ::

itak agt, funtech, odnesi itd...zadnje čase na veliko reklame pa nihče nič. 8-O

kos1 ::

najvecja reklama so zadovoljni kupci

destiny ::

Mene je AGT že parkrat spravil ob živce z dobavo. Sem nonstop poslušal naslednji teden robe pa od nikoder. Že pri nakupu, kasneje pa še pri garancijskem zahtevku, ko je crknil disk in sem na novega čakal dva meseca, nato pa so mi vrnili kupnino. Ne vem no, sej verjamem da imajo težave z dobavitelji samo potem naj ne dajejo artikle na spletno trgovino, katerih niso zmožni dobavit niti po več mesecev.

Mare3 ::

No zdaj se moram pa tudi jaz pritožiti nad AGT-jem. Vsakič ko sem naročilkatero koli stvar je oni niso imeli na zalogi. Ne vem kaj sploh imajo na zalogi, da nikoli nimajo teh stvari ki jih jaz potrebujem. Druge trgovine imajo tudi spletno stran bolje urejeno in lepo napisano če je na zalogi. Tukaj pri agt je pa "vse na zalogi" in ničesar ni na zalogi. Naročil sem par komponent ki jih resno potrebujem a o njih ne duha ne sluha, naročilo je seveda še vedno v obdelavi in bo veretno še kar nekaj časa. Verjetno je tokrat zadnjič da sem karkoli naročal pri njih če v tem tedno ne dobim vseh komponent. Da ne govorim o pomoči preko telefona. Prvo kot prvo telefonska številka dela enkrat na par let, po tem ko končno zazvoni se pa nihče ne oglasi.

benjamin94 ::

AGT?
Totalna neresnost, zabitost, retardiranost.
Absolutna neodgovornost in zblujenost.
Oddam naročilo, plačam s kartico. Čez 1 MESEC dobim paket Z ODKUPNINO :))
Laganje... Jutri gre na pošto... Čez 1 teden NIČ
Komaj čakam, da lahko spet naročim z njihove strani :D

detroit ::

Hja ne vem mam feeling da se tuki ....ah bz


Glede AGTja zadnjič pošljem majl povprašam kako z dobavljivostjo določenih zadev in sem dobil odgovor v roku urce...tako da so far so good:) Isto z ena a kjer sm naročil ssd pa jim diham za vrat vsako uro (ker grem lih domou pa bi se spotoma ustavil in pobral), odgovorijo sicer v skoraj template vljudnem emailu. Tako da ti dve so far so good:)
Skero

energetik ::

Pri AGT že lepo odgovorijo in so prijazni, ampak vsakič je odgovor: pošljemo jutri, čez 3,5 dni. Potem pa par tednov tako. Je težko povedati, da izdelek dobijo čez 3 tedne in vprašati ali želiš čakati ali ne?

mr1two ::

Ja, recimo da čakam že kak mesec, pa je baje roba prišla že v petek, ampak ni še prišla in mogoče naslednji teden...kriza totalna

TOP ::

Ja tole je za AGT že znano.Enkrat sem naroču in nikdar več nisem in ne bom.Naroču procesor in sem ga dolbil čez 1 mesec.Da ga grem z kolesom iskat,bi ga prej prinesel z koreje,kot oni preko dobavitelja.

pravnik ::

Se strinjam z napisanim glede AGT d.o.o.. Imajo sicer eno zelo prijazno gospodično na informacijah, ampak kaj ti pomaga, če čakaš in čakaš.... in na koncu ne dobiš nič. Zadnjič pa je dotična gdč manjkala in me je gospod srednjih let, kar na hitro odslovil z momljajočim... jutri, ampak mogoče. Od tega je spet minil teden. potem sem naročil drugje in seveda dobil takoj (za 1,85 € več). Tako, da ni šanse, da še kdaj pridem do njih!

cresh ::

JSt pa mam same dobre izkušnje. Prvo pokličem če majo na zalogi, potlej grem pa iskat. Če si pa iz MB pa res mal težji greš iskat.

lmorgh ::

z AGTjem same dobre izkušnje. Zamenjali ekran zaradi enega mrtvega pixla (pred leti), ne da bi prinesel račun mi uveljavljajo garancijo skoraj 3 leta starega procesorja (očitno imajo dobro zrihtano zgodovino nakupov), zainteresiranost serviserja, ki ni nek zateženec...skratka, SUPER firma!

gendale ::

jaz imam z agtjem dobre izkušnje
govorim predvsem za servis, kjer so mi zelo hitro (par ur) stestirali procesor in ram, zamenjali grafično, ...
je pa res, da če česa nimajo na zalogi, raje kupim v drugi trgovini kot da bi čakal dobavo

s funtechom mam pa tudi dobre izkušnje, ampak mi še nikoli ni bilo treba koristit servisa, tko da glede tega ne morem veliko povedat

sem pa siguren da za čisto vsako trgovino najdeš nekoga, ki je imel slabe izkušnje

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gendale ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562133512 (73052) kuglvinkl
»

Sestava Pc-ja - čas sestave pri različnih podjetjih

Oddelek: Kaj kupiti
204371 (3776) NewAgeisHere
»

www.agt.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9511609 (6410) dxx
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16531822 (20664) cholt45

Več podobnih tem