» »

Guma za pritrditev okna

Guma za pritrditev okna

m.i.h.a. ::

Dejte mi povedat kje naj dobim to gumo? Pred enim mesecem sem jo naročil pri Kosu a oni imajo težave z dobavljivostjo te gume, zato te gume nimajo in vprašanje, če jo bodo splph še imeli. Bi jo pa potreboval čimprej.

IceIceBaby ::

Nevem če maš kupljen kit ali ne. Jaz sem svojega naredil tako da sem kupil plexi malo večji od odprtine v stranici. Tam kjer je čez gledalo sem zalimal s silikonom. Pol pa dobiš malo kabla primerne debeline, ga po dolgem prerežeš tako da dobiš samo izolacijo in tisto natakneš gor na rob. Zgleda vsaj tako dobro kot guma, mogoče še boljše če najdeš kak dober kabl. modre barve recimo.

m.i.h.a. ::

Vem, ampak meni notranjost ohišja ne dopušča, da pleksi "prilepim" na stranico tako, da bom raje dal gumo samo je ne najdem. Kakšna ideja?

Dohtr ::

Na strani http://metku.net sem zasledil, daje tipson namesto gume uporabil izolacijo iz električnega kabla. Drugače pa mogoče poskusiš v kakšni trgovini z avtodeli, vem da je pri Yugotu za predno steklo podobna guma, taka ki ima utor na obeh straneh. Kar se pa plexi stekla tiče pa ga prodajajo v Obiju!

`ripper` ::

jest sm sou po gumjast profil u Astro u Bezigradu. Tm sm dubu tako fledno, kanal, 1cm globok, pa sm okol in okol lukne nalimov. Resta ni lih estetstko, sam men kr fejstno zgleda...
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

m.i.h.a. ::

Mi lahko kdo pove kje točno je ta ASTRA (namreč nisem Ljubljančan), ker, ko sem zadnjič hodil tam okrog nisem nikjer našel ne vhoda ne kakšnega drugega znaka, da je tam kakšna trgovina (je sicer ena trgovina Atsra, a tam imajo samo cunje).

Dohtr ::

Če se pripelješ po obvoznici do WTCja, zaviješ na bivšo Titovo, danes Dunajsko proti centru. Pelješ se mimo AMZS, Mercatorja in stadiona. Ko vidiš na levi strnai Petrolovo stolpnico, Abanko, zaviješ na semaforiziranem križišču desno. (3-je semaforji, ko se pelješ mimo stadiona). 300m na levi piše Astra Jama ali nekaj podobnega!

msmiha ::

Gumo bi mogu met tudi steklar.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

skalca_man ::

dela ::

dans sm lih glejo na discoveryju neko oddajo ko so avto sestavlali pa si glih delali vetrobransko steklo in morm rečt da majo te gume ko dreka, tak da idi pogledat v kako trgovino z avto deli. Drugač pa je izolacija kabla čisto vredi. Samo vpenjat plexi noter v luknjo je težko ko svija. Rajši naredi malo manjšo luknjo pa plexi od znotraj prlepi, tako kot to dela večina. (preden nalepiš plexi pa daj za okras (da se ne vidijo robovi) okol lukne gumo ali izolacijo od kabla ali karkoli boš kupo)

m.i.h.a. ::

Trgovino sem našel in kupil gumo, sedaj samo še skupaj spravim. Kar se tiče avtomobilske gume pa je za moje pojme prevelika in ne preveč estetska (jo imam doma).

the_unborn ::

men se zdi pa guma od KOS computers zlo grda, pa okno je ibr jebano noter spravit, sem skor zivce zgucu zraven, no ja zdej sem pa brez gume in je ok

m.i.h.a. ::

Evo fertik. Gumo je rez težko noter spravit, sem se zajebaval 20 min potem pa še s tisto gumico, ki gre v utor še enkrat toliko. No končal sem pa le, zgleda pa super (mogoče vam pokažem kakšno sliko, ko poslikam). Za 2m gume sem pa dal v Astri toliko ko pri KOSU za 1m (1400sit) pa mislim, da ni velike razlike me njima.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako pritrditi plex steklo na ohišje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
151937 (1656) DimmniBurek
»

pritrditev plexija

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131368 (1195) matias
»

Kako narediti Da imas na strnici pleksi!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
101322 (1039) m.i.h.a.
»

kako nardit plexi okno??

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
101038 (831) dela
»

izrez + gumica?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
321345 (765) m.i.h.a.

Več podobnih tem