» »

nVIEW ter filmi na TV?

nVIEW ter filmi na TV?

Hux ::

Zanima me kaj je to sliko mam na TVju dela vredu vse a ko film vklopim WMP ali BSplayer ali kje drugje je tam ko se slika predvaja crna tema.
Enostavno ne predvaja animacij na TVju. Zvok se cuje. Najbol smesno je ko en mp3 vklopim in se v okencu izrisujejo tisti vzorci. Tisto se pa vidi na TVju torej kaj zavraga je to?

TV tool sicer deluje ampak niti podrazno ni resitev ker jaz hocem gledat film na monotorju ter foter v sobi na TVJu. In ce dam dual view mi da frekvenco na monitorju 50Hz kar je za popizdit. Niti podrazno sprejemlivo. Slika na TVJu je pa cisto cista in lepa razen da je crnobela ampak to je spet drugi problem. Ker ko snemam ta film ki ga predvajam in pol kaseto predvajam bo film mel barve. In ce med gledanjem velike crnobele slike vklopim slika v sliki bo majhna slika mela tudi barvo. Kakorkoli ze mene zaj zanima smao kak dobim Film na TV in ne crne teme kjer bi mogo biti film. Ce film pozenem v malem okencu se okrog vidi Windows desktop mediaplyer al pa bsplayer al kaj koli pa crna tema.

AngelOfDeath ::

Sem se ravno danes igral z nVIEW-om in moram rečt da je vzrok tvojih težav nepravilno nastavljen nVIEW oziroma sploh nisi 0 nastavljal oziroma si vse samo na defaultu pustil
naš standard je PAL-B (Belgija) in ne NTSC (črnobela slika)

Slike na televiziji ne vidiš zaradi overlaja v nVIEW je funkcija ki omogoči celozaslonsko gledanje filmov tudi če jih na računalniku samo v malem oknu gledaš.

Glede osveževanja pa kako grafično imaš ?
Kok je meni znano se za vsak izhod nastavi svoje osveževanje.

Zgodovina sprememb…

MTB ::

Kaj pa narediti pri celozaslonskem prikazu s podnapisi? Pri meni jih namreč ni videt.

M&M ::

Inštaliraj si programček, ki ga dobiš na tej strani DivXG400.
Fora je samo v tem, da imaš ime podnapisa in ime filma enak, razen različnih končnic *.avi *.txt (vse skupaj v isti mapi) potem ti podnapise ni treba nalagat manualno, delajo pa v vseh primerih gledanja na TV in v vseh predvajalnikih.
M&M

MTB ::

Thanks, dela kot šus.

Tiger ::

Če uporabljaš bsplayer (čim novejši) potem je dovolj da za podnapise v overlayu greš v Preferences, zavihtek Subtitles ter obkljukaš Draw Subtitles to Overlay Surface.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1963566010 (5339) anjica
»

nVIDIA s tv-jem

Oddelek: Pomoč in nasveti
15960 (761) OOTBOXZY
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
505940 (4845) bbobst
»

TV-out istocasno

Oddelek: Kaj kupiti
292091 (1591) Kawl6
»

Štekanje DivXov na TV-outu

Oddelek: Pomoč in nasveti
71124 (952) dela

Več podobnih tem