» »

hrana vs. cooking vs. zdravilne učinkovine

hrana vs. cooking vs. zdravilne učinkovine

Alen T 1978 ::

zdravo folk.

jaz bo eno butasto vprašanje posatvil, sam upamm, da ne bom dobil butastega odgovora.
kolk se hrana uniči če jo termalno obdelaš ala podenstaš zelenjavo?
a to čist vse zdravilne učinkovine izginejo al kaj? ima sploh smisle tako hran ojest, če bi se rad dietno spucal?

naj lepo ostanem na presni? pa se potrudim. recimo por, česen, čebula. to vse peče pa v glav se ti vrti. da nau pomote: govorim o kaki kratki čistilni kuri. tri tedne maksimalno.

nekje sem slišal da je dobro telo pucat z samo tekočimi stvarmi. torej korenček in juice ne uideta? hehe. zmiksana hrana. t osme že probal pa je običajno zanič okus. not sme zmetal vsega boga pa je blo bljak. dobro, to bom drugje vpraša lza kake okusen recepte.

mene samo iz tehničnega vidika (zato tudsi tle sprašuejm) zanima koliko zdravilnih učinkovin not ostane v hrani (v loncu) po denstanju, recimo.

pa kaj? a to molekule ob prisotnosti energije se reagirajo? raspadejo na manjpše dele? dobiš iz tega kak strup? al kva? kavo se baje ne bi smel pražit pa to ko budale milijoni počno. k ti zdravnik lepo reče sam ti ne dojameš da raje pij esspresso, ker ne gre vse iz kave ven kar pri dolgi gre pa je škodljivca, ker je bila termično obdelana. jao ej. pomojem bom začel prakticirat bio kao par zrnc v šalčko pa čez noč pustit pa zjutraj spit za doping. haha. gbrez termičlne obdelave pa mletja.

lahko mogoče vseen kd opomaga z kaim linkom do unih receptov, k sem prej omenil? hvala drugač za odgovore. hehe. termalno obdelana hrana. bi človek mislil da ima to smisle počet ker bi s tgem bakterije pa glivice pobil pa dobiš pomojem ven res samo strupeno hrano. ala kava pa to. pitaj boga. čovjek se itak sav pretvorio u kurac pa se kolje.. na veliko. haha lol and epic win fail of all times an space. a ne me jebat. ej.

dobro, over and out.
  • zaklenilo: zee ()

Alen T 1978 ::

sje če se ne s k***** v p**** se pa z nožem v leđa. oboje paše ko budali šamar. idioti se pa režijo ko ludi na brašno. i to su ti epske srbske pogruntavščine. ko da ni res. bogi srbi. oni največ trpijo. če ima kdo kakega kolega srba naj mu podari za lep dan eno presno solatno kupo.

Arto ::

Razne prečiščevalne kure so v glavnem bullshit. V telesu se ti "toksini" ne bodo nabirali, ker jih sproti metaboliziraš, razen kakšnih težkih kovin, kot je naprimer živo srebro, česar pa s "prečiščevalno kuro" ne boš rešil. Če ješ nezdravo, moraš za svoje zdravje poskrbeti tako, da za stalno spremeniš prehrano. Ker prečiščevalne kure v bistvu ne naredijo ničesar.

zee ::

a) Slovenscina.
b) Tok zavesti je fina rec, ce beres Jamesa Joyce in njegovega Uliksesa, medtem ko drugje nima smisla.

Zaklepam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hrana pred spanjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8011109 (8473) m0LN4r
»

hrana/zelišča - kje so shranjene zdravilne substance?

Oddelek: Loža
151314 (941) Alen T 1978
»

Kako vidna je izguba teže? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27661025 (54549) jype
»

NaClO2 v hrani

Oddelek: Loža
183069 (2469) jest10
»

2-tedensko hujšanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6421645 (20182) Pyr0Beast

Več podobnih tem