» »

nizki pohodni cevlji

nizki pohodni cevlji

PacificBlue ::

Kupujem si nizke pohodne cevlje do 200 evrov. Za rekreacijo in prosto gibanje. Nekaj TOP za ta denar. Sem ze gledal po spletu (amazon.de) Sawela Firetail gtx, ki so mi nekak se najbolj vsec, poleg Salomon Pro 3d ultra2 gtx in se nekaj od Mammut, The Northe Face, Merrel..
V glavnem izbire je veliko, sam kolikor opazam ne pri nas, kjer primanjkuje stevilke 45. Sem brskal po slovenskih spletnih straneh, pa ne najdem prave stevilke zase..mogoce pozna kdo kaj?Osebno sem bil tudi v dveh trgovinah na koroskem pa je bolj zalostno vse skupaj. Kaj pa nakup iz tujine?(eu) preko amazona ali je katera boljsa varianta?

krho ::

Merrelke bi morale biti ok, na žalost meni ne odgovarja niti en njihov model. Pač skoraj 1št. razlike med nogama in se potem drugi čevelj sezuva... Sam zato uporabljam izključno tekaške superge tudi za krajše pohodniške ture. Sicer na leto zamenjam 2 para ampak tako pač je...
V Tržiču je ena d.o.o, kjer delajo izključno nizke pohodne čevlje.. pa se ne spomnim imena sedajle, bom poizkusil doma najti prospekt.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krho ()

IgorGrozni ::

Poglej malo na Pro Montana web. Jaz sem kupil nizke Boreal (fajn plezalke in gume svojčas), z nekim Dry Line(svašta tex), ki so po pol leta intezivne hoje še vedno v redu. Ne premočijo, vibram podplat, normalen design.

Okapi ::

Od spletnih trgovin imajo recimo javari.de (in co.uk) ter globetrotter.de veliko izbiro, pa uk in de amazon tudi. Samo je koristno prej pri nas pomerit, oziroma vsaj vedeti, kako se posamezni izdelovalci držijo mer. Sam imam recimo cifro 42, ampak pri Merrell moram vzeti 43, pri recimo Caterpillarju pa 41.
Imam pa tele in sem zadovoljen z njimi.
http://www.amazon.com/Merrell-Chameleon...

O.

Zimavc ::

Sam že več let prisegam na Garmontove DragonTail čevlje. Še nikoli me niso pustile na cedilu. Dobr podplat, udoben čevelj za več urno hojo, z njimi se da plezat tudi sestope in dostope.

Lp Luka

Company ::

Meni se La Sportiva zelo dobro obnese. Imam tale model, ki ga dejansko lahko nosim brez težav na celodnevnih pohodih:
http://www.iglusport.si/?mod=store&acti...
LP!

PacificBlue ::

Sem sel skozi vase predloge in se bo se kar tezko odločit. Z neta si verjetn ne bom nabavljal. Me skrbi, da bi bila napacna stevilka. Včeraj bil se v eni trgovini. Preizkusil sem Merrel, Salomon..potem se pa izbira tud konca. Merrel so mi fajne, imam ze ene, sam visoke. Zelo udobni in trpezni.
Bom se pogledal malo, mogoce skocil se v kaksno vecje slo mesto. Vazno mi je, da poskusim se kater drug model. Bom javil kaj sem kupil, lahk pa se kdo do takrat napise kak predlog.

hvala in lp

kalko ::

Sem bil v podobni dilemi pred par meseci, s tem da sem iskal nizek robusten pohodniški čevelj čim manj vpadljivega videza. Na koncu sem vzel Lowe v Promontani, z Goretexom in Vibram podplatom, s popustom je prišlo 120€.

Čevelj je tršega tipa, kar meni osebno odgovarja (mogoče komu drugemu sicer ne) in se dobro obnese na vseh podlagah. Pozitivno sem bil tudi presenečen, ko sem skoraj do gležnja zabredel v mešanico morske vode in peska (na pogled ni bilo videti, da se bo vdrlo) in ni prišlo nič v notrajnost.

mitkos ::

Tele super čevlje toplo priporočam. Sam jih imam že nekaj časa in me niso razočarali, prav tako kolega, ki jih je kupil po mojem priporočilu. Čevlji so TOP!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pohodni čevlji (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5521008 (1003) JanezH
»

Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
858230126 (6603) theStranger
»

So te čevlji primerni za začetnika pohodnika?

Oddelek: Loža
257488 (5938) erkgheoruugh
»

zimski cevlji za mesto

Oddelek: Loža
295211 (4334) gruntfürmich

Več podobnih tem