» »

Youtube in integracija google+ komentarjev

Youtube in integracija google+ komentarjev

Phantomeye ::

Nekaj dni nazaj je Google izvedel integracijo Google+ omrežja v Youtubeovega. Uporabnike so sicer prepričevali že zadnjih nekaj mesecev, pa očitno neuspešno. Zato so zadevo vsilili in internet se je (pričakovano) uprl.
Torej, na daleč je jasno, da takšno vsiljevanje Google+ ni najboljša ideja. OK, itak, da neko socialno omrežje postane popularno, so potrebne določene poteze (marketing, etc), ampak več ali manj se socialno omrežje mora zgoditi. Ljudje so tisti, ki ga popularizirajo, ne pa neka ogromna korporacija.

Ampak glavno vprašanje je ALI je ta nov sistem sposoben spremeniti Youtube? Če za trenutek pustimo na strani pomembne člane youtube in njihove fane, je youtubova skupnost zelo črna. Na youtubu imaš spam, trole, homofobe, rasiste, seksiste, skratka kup ljudi, znajo biti zelo zelo žaljivi. A je dejansko mogoče s comment sistemom, ki je povezan z google uporabnikom, efektivno zmanjšati tovrstne izgrednike ali gre zgolj za navidezno rešitev?





Nisem prepričan, kam ta tema spada, ampak, ker ni toliko tehnološka, jo dajem sem...


Pa en simpatičen video na koncu :D

dottor ::

Google s Plusom ni dosegu tistega kar so upali (ogrozil konkurenco), zato so ga začeli postopoma vsiljevati. Vsiljevanje se je začelo že s tem, da če si imel gmail si si lahko z dvema klikoma ustvaru splošni Googlov račun (ostali so si lahko nardili ločeno brez gmaila). Kasneje so začeli vsiljevat Google + k temu Google računu, zdej pa ga vsiljujejo še v Youtube. Izgleda so končno ugotovili, da imata FB in TW veliko več uporabnikov in njihovo socialno omrežje sameva, še tisti ki so igrajo igre, zato so začeli z vsiljevanjem.
To ne bo pripomoglo niti k temu, da bodo uporabniki youtuba postali manj žaljivi v komentarjih. Ker nekdo si bo vzel 2 minute časa, naredu nov Google račun in s tem računal spamav in žalu po comment sectionu dalje.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Looooooka ::

Ugotovil so, da drzijo uporabnike za jajca.
Folk, ki snema videoposnetke to dela zaradi denarja(reklame, kliki in redna placila vsak mesec).
Uporabniki so pa pac navajeni videoposnetke dobit na youtubu tko da ne bodo spizdili nikamor.
Pa zgleda se vedno upajo, da bodo premagali facebook s svojim google+ sranjem. Pac nocejo sprejet dejstva, da so zamudili vlak.

Je pa precej bedno, da namesto "komentarjev" zdaj vidis prvih 100 replyjev na vsakem posnetku s tekstom o tem, kako google+ smrdi.
Troli se zgleda ne dajo :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Looooooka ()

Phantomeye ::

No jaz osebno še vedno pravim, da g+ ne sameva, samo niso zajeli populacije, ki so jo želeli. Mi pa integracija ni všeč. Trenutno mi ni nič jasno, kjer se komentar začne in kje konča.


Imajo pa channel ownerji večjo moč, ker je g+ sistem komentiranja superioren. Vsaj kar se tiče nadzora nad vsebino. Seveda pa morajo ownerji to tudi uporabljat, drugače nima smisla.

Looooooka ::

Ja...populacija je bla pa tista na fb-ju. So mislili, da bo folk presaltal.
Sej smo gledal folk cel mesec kako se je drl, da gre na google+, ker je superioren.
Ta isti folk je se zmeraj na fb-ju. Vse objavlja dvojno...pac za tistih 5% prijateljev, ki so si zraven odprli se google+ racun.
Ne stekajo, da pri socialnih omrezjih ni najbolj pomembno to, da mas bolj moderno stran s 5000 moznostmi, ki jih noben nima casa uporabljati. Vazno je, da si prvi in da si v startu zadel bistvo. Potem lahko meces not sranje. Facebook ma tud milijon dreka not pa folk se zmer vecinoma posta bedarije, slike in se prijavlja v evente kot "going" ceprav potem na eventu sploh ni ljudi :)
Se placljive oglase in objave, ki se ti narisejo pred objavami folka, ki te zanima so uvedli...pa ni noben zaprl racuna.
Ne bi se cudil ce bi folk prezivel spremembo barve iz modre na roza...

Nissan_GTR ::

največja beda je, da celo pri posnetkih, ki si jih sam uploadal, ne moreš replyat na komentarje uporabnikov, ki niso imeli G+.

Brane22 ::

Disclaimer: Sam uporabljam G+.

Problem z njim je,d a v mnogočem odslikava to pregovrno povprečnost Googleovih snovalcev.

Nekomu se je med alkoholnimi blodnjami porodila ideja krogov, kater implementacija je ostala nekje med realnostjo in blodnjami.

Saj stvar če bi bila izpeljana kot je treba, bi sekala. Samo zgleda da Googlefolk sam ne uporablja resnično zagreto in produktivno svojega orodja, zato niti ne vidi vseh napak in potencialov.

Tole z YT mi je pa pognalo paro čez ušesa. Vsakih 5 minut me buzorirajo s tem,d a hočjo mojo telefonsko številko ( kaj če zgubim ali mi ukradejo 50+char random password ?), zadnjih par mesecev me drkajo z možnostjo združitvi YT in G+ accounta, vendar obvezno tako da se namesto nicka moje ime, priimek in link do G+ vizitke pojavi na vseh komentarjih in YT objavah. Če to zavrnem, enostavno ne morem komentirat.

Mislim, da je prišel čas za odpuščanje na Googlu. Preveč je mesa.

flbroker ::

Ta račun na YT imam od 2006, nešteto posnetkov v nešteto playlistah ki jih ljudje radi obiskujejo. Do zdaj se nisem pustil Google-u s to integracijo tako da ne morem komentirati, pa nič zato, če mi bodo na koncu na silo povezali g+ in yt bom pa zbrisal vse in račun "zaprl" hah. Nisem mislil da bom kdaj to rekel ampak moram najti alternativo. :)

Looooooka ::

Pravo ime in priimek.
Tle se cudim, da je google prvi uvedel ta kretenizem in ne Microsoft.
Ker ce dobim nasvet/kritiko iz Johna Mclaina iz nekega obskurnega mesta v Minnesoti to res dvigne vrednost prispevka. Ce bi to napisal "ayatollah of rock and rolla" bi bil nasvet zgleda nicvreden.
Ce jim grejo pa zahtevki od NSA tok na zivce in si zato zelijo polno ime v komentarjih naj pa lepo zaprejo firmo.
Ocitno jim je tezko "delat" za denar.

Furbo ::

Ma googlu se je nasploh odfukalo, postaja vse bolj neprijazen, vsiljuje kup neumnosti, stalno dreka in spreminja uporabniške vmesnike v vseh storitvah.. krneki.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
38584852 (365) PARTyZAN
»

Google+ Photos le še do avgusta

Oddelek: Novice / Android
2412440 (10182) mihec87
»

Google+ ne uspe prepričati uporabnikov

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
2610735 (6670) Furbo
»

Google+ (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Omrežja in internet
495123330 (103736) Looooooka
»

Nova funkcionalnost na Slo-Techu: socialna omrežja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
15733239 (26176) CaqKa

Več podobnih tem