» »

Skurjen AMD??

Skurjen AMD??

SleepLess ::

Moj problem: komp je normalno delal, potem sem ga pa pelal iz Ptuja v Lj taam prižgal in je zasmerdelo vun, pa še malo skadlo se je:\ :\ . Dam ventilator gor, pa vidim, da ni bilo na eni strani paste;( ;( . Ko pa prižgem se ne zgodi nič, NIČ. Imam pa plato a7s333, ki ima neko zaščito , če se preveč proc segrreje da vgasne komp. Mi nič jasno8-O . Mam pa 1800+, pa zgoraj omenjeno palto, pa v9

iiyamaa ::

Hm glede tega da si ga prepeljal ni nc narobe kar me bolj cudi je to ko si reku da si dal vent gor po tem ko si ga prizgal ... zanima me ... ce se ti je med potjo kako snel vent iz proca ... al pa ce si ga prizigal se preden si dal vent na proc?
Glede paste je tko da ponavadi ce ne namazes hladilnik ali procesorsko jedro z pasto se noce sploh prizgat AMD .... tko sem saj jst mel ene par primerov ce je zasmrcelo pa zakadl sigurno nemore bit dobr:\ poglej fino procesor in poskusaj ugotovit a je res proc. al je kaj drugega!

SleepLess ::

Saj vent je bil celi cajt gor, jaz sem ga dal gor, ko je se tisto skadlo;((

iiyamaa ::

Ti napises da si ga dal gor ko se je skadilo ..... to je meni razumljivo kot: da si prizgal masino brez hladilnika in ko se je zakadilo si ga dal gor !:| nebi te rad zalil ampak izrazi se pravilno ... ce si mislil tako da si imel vent gor in ga prizgal in se ti je zakadlo ... potem je tu nekaj drugega ... sej pravim mogoce je sel pa napajalnik ki si ga med prevozom premaknil iz 220v na 110v ... se ti sploh zastarta masina ?? imas napajanje na izhodu ??

Corpse ::

a se je dobr zakadl stari.....enkrat ga je men raznesl ..(napajalnik mislm..sam so ble posledice se drugje) prizgem racunalnik pa sam BUF modr ogenj spredi men lih pred glavo js padu s stola....pa zadi se je pokadil js sm sam geldu pol sm pa umrl od smeha ..ker prizor skoda k nimam posneto

:D :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Corpse ()

Fury ::

lol


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijanje E6400 (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
555740 (4557) >>><<<
»

ugašanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
231689 (1281) nonenone
»

Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržge

Oddelek: Pomoč in nasveti
401811 (1502) Klemzz
»

navijanje radeona9000pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
754609 (3826) c3R4R
»

486 ali neki tazga

Oddelek: Strojna oprema
291463 (1063) the_unborn

Več podobnih tem