» »

HPV

HPV

Alen716 ::

Pozdravljeni,

Rad bi povedal vsem svojo zgodbo, da boste morda lahko vsaj s tem, kar boste prebrali, vedeli kako ravnati, ko boste imeli kako punco. Namreč, že dolgo je tega odkar nisem več z bivšim dekletom, bila sva kar nekaj let skupaj. Bistvo vsega je bilo njeno varanje, ki pa se danes dogaja kar pogosto v takšni družbi kot smo. Pri vsem tem sem se dal velikokrat testirat za HIV, pa je bilo vedno negativno. Vseeno pa sem čutil, da nekaj ni vredu, da imam nekakšno okužbo. Če se vam dogajajo takšne stvari in niste prepričani ali vas partnerka vara, lahko to ugotovite po tem, če imate recimo pekoče uriniranje ali kakšne izcedke. Lahko se vam naredijo tudi male pikice na penisu, ponavadi tudi bradavice na zunanjih delih okoli penisa. Ker je pri spolnih odnosih še oralni seks, je najhuje to, da se te vrste virusov razvijajo v ustih in potem lahko razširijo na celotno žrelo in drugod po respiratornem predelu. Jaz za take stvari nisem vedel takrat, sem mislil, da bo naše zdravstvo v Sloveniji to vedlo. Žal HPVja baje nimajo niti v zakoniku, zato tudi ni testov, razen privat lahko daste to pregledat. Veliko problemov je dostikrat zaradi stvari, ki sem vam dogajajo dlje časa, pri meni je to trajalo več let in seveda, če te toliko časa nekdo stalno okužuje in tega nisi vedel, je toliko slabše.

Pri nas je na voljo brezplačno testiranje na infekcijski kliniki, samo tam imate samo za HIV, hepatitis B in C. Pri Adriji Lab pa lahko stestirate tudi ostale stvari, kot je recimo herpes simpleks, gonoreja in sifilis. Predvsem vam to povem, ker toliko časa, dokler imate neko stvar, pa dejansko za to ne veste, vam dela kup drugih težav, tako psihičnih kot fizičnih.

Zato, ker je veliko vrst HPV virusov, sem to omenil, da boste lahko sami prepoznali, če boste opazili male bradavice v ustni votlini ali na jeziku, eno so tisti receptorji, ki jih imamo vsi na jeziku, drugo pa ko gre za papilome. Je pa res, da vse te stvari opozarjajo na nepravilen način življenja in zdravja, kot pravijo, da je vsaka stvar na svetu z nekim namenom. Pri ženskah pa kot sem rekel je treba vedet za take stvari. Poleg vsega je tudi pomembno dejstvo, da lahko te virusi s spolnimi odnosi, torej prenosi iz človeka na človeka, zelo dobro mutirajo in postanejo odpornejši zaradi različnih antibiotikov ali kakih drugih stvari.

Tiste ženske, ki obvladajo oralni seks, imajo lahko dost tega v ustni votlini, in če se nekdo samo poljubja s tako žensko lahko dobi HPV, zato pa fantje, če boste opazili kaj takega boste vsaj vedeli, da je lahko vzrok tudi okužba z virusi skupine HPV.
  • spremenil: Alen716 ()

vostok_1 ::

Saj zato je varanje skrajno nemoralno, ne pa zato ker je Bog tako rekel.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spolne bolezni (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8821210 (15850) BorutO

kunilingus

Oddelek: Loža
499277 (7216) Vanich
»

SPB - hpv

Oddelek: Loža
134325 (3916) Double_J
»

Po seksu se prileže ... polulat na telefon

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
278154 (6230) Kenpachi
»

Seks in 10 razlogov zakaj je dobro seksati (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
668878 (6484) cryptozaver

Več podobnih tem