» »

programi za narest PROXY SERVER.

programi za narest PROXY SERVER.

psihopat ::

a ve kdo kak dober proxy server program, ki ga potrebujem za sharanje interneta, ker mi drugače noče sharat interneta, razen s proxijem. pa da delujeo protokoli SOCKS, HTTP, EMAIL, REALAUDIO, FTP, in skratka da vse deluje kot more, pa po možnosti da se ga da skrek**, hehe. mel sem enga ComTun oz. ComSocks, pa je bil idealen, ampak ni nobenga delujočega kre**. hehe, upam da je tlele o kre**** dovoljeno govorit :)

tec ::

analogx proxy...freeware, bolj simpl ze ne dobis

psihopat ::

hja, to se strinjam, ampak sem probal ta program, pa pol mail na klientu ne dela, pa windows messenger na klientu ne dela. al sm js kej zagrešu? mi lahk mal objasniš?:\

tec ::

Preberi help od programa. Notri vse lepo pise, kako se skonfigurira realplayer, email in podobno..za messengerja nisem sigurn, vendar ce ima moznost povezave preko proxija, ne bi smel bit problem.

Bug ::

Se da s tem programom, proxy-em (od Analogx-a) narediti tudi naslednje:
s kolegom bi rada naredila, da bi se na IRC povezala preko Proxy-a, ker ima on pac en PC kateri laufa 24/7 na ADSL povezavi in bi potem instaliral ta proxy...
Ali pa za to obstaja kaksen drugacen programcek - kateri?

Lp,
Bug

tec ::

V helpu sicer nic ne pise o ircu, vendar pa ta proxy omogoca povezavo preko SOCKSa, preko katerega mislim, da se lahko tudi mirc povezuje. Sam se nisem probal, zato bo najbolje da kar preiskusis ce to dela. Drugace imas pa na netu malo morje raznih proxijev, ki delajo vse mogoce.

b ::

Dragi moji, AnalogX proxy je po default "open proxy", to pomeni da sprejema povezave od kjerkoli na Internetu. To pomeni, da se lahko nanj poveze kdorkoli in s proxyja naprej, kot da bi bil na racunalniku, na katerem je ta proxy.

Glede na to, da ima AnalogX cca. miljon instalacij, je to za spammerje sekira v med.

Sicer je (baje) to zelo enostavno izkljucit, a avtor tega noce naredit (ker bi bilo kao tezje nastavit proxy za home userje).

Ce ze uporabljate zadevo, jo zaprite, da bo dostopna samo z lokalne mreze, ali se bolje, uporabite neke sorte NAT (recimo ICS za windows) namesto proxyja.

Lith ::

no, jest pač uporabljam Sygate Office v4, pa vse te stvari prepušča, z njihovim Personal FW Pro, pa nekaj portov zaprem zaradi čudakov iz interneta, pa srečno s cr*...
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Preusmerjanje z dolocenaga porta na drug ip v Win XP

Oddelek: Operacijski sistemi
10809 (721) andrej
»

Internet po mreži

Oddelek: Pomoč in nasveti
5725 (599) matter
»

internet prek LAN

Oddelek: Pomoč in nasveti
6819 (723) perci
»

Program za web server?

Oddelek: Omrežja in internet
92237 (2096) Hojne
»

Mreza za 1 teden

Oddelek: Pomoč in nasveti
151510 (1276) ToniT

Več podobnih tem